Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Klmt117

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2019
Like
452
Πόντοι
21
Αν έχεις άσμα μην πας στην Mistress Victoria γιατί θα κάτσει στη μούρη σου με την κωλάρα της και θα σου κόψει τον αέρα, δεν ξεφεύγεις εύκολα από τις μπουτάρες της!
Η mistress victoria κάνει face sitting γυμνή ή με ρούχα;
Επίσης κάνει ass ή pussy worship

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
956
Πόντοι
96
Halloween Whip GIF by Yandy.com

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727
Κάποιο μασατζιδικο με καλό αυταρχικό;Να σε ξεκινήσει η άλλη στα δάκτυλα στο μασάζ πάνω; Ξέρετε;

oxloso

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά! Έχουμε κάποιο νέο από την Άρτεμις; Θέλω πολύ να τη δω για πρώτη εμπειρία στο αντικείμενο αλλά γενικά στις αγγελίες της φαίνεται ότι είναι Γερμανία... Ξέρουμε εάν θα έρθει πίσω;

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.906
Πόντοι
206
Κάποιο μασατζιδικο με καλό αυταρχικό;Να σε ξεκινήσει η άλλη στα δάκτυλα στο μασάζ πάνω; Ξέρετε;
Υπάρχει κάποια που κάνει μασαζ προστάτη. Αν θες πες μου να σου στείλω το fb της. Δεν εχω δοκιμάσει απλά έχω δει που το αναφέρει

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
543
Πόντοι
21
Μια χαρά είναι το κορίτσι, πηδάει καλά και έχει διάθεση. Δε θα σου γαμησει το μυαλό όπως πιο έμπειρες, αλλά αν ξέρεις τι θέλεις και σου αρέσει, θα περάσεις καλά
Από εμφάνιση πως είναι?

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Παίζει καμία σε στούντιο που να ρίχνει ξύλο?

MarioBaker

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2026
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Για πρωτάρη που δεν έχει δοκιμάσει ποτέ έχετε κάποια πρόταση?

Dion555

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2024
Like
34
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανείς με την messalina switch;Μιλάω για σεξ κυρίως

evil666

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανείς με την messalina switch;Μιλάω για σεξ κυρίως
Γούστα είναι αυτά, αλλά θα ξενερώσεις μάλλον. Πίπα με σκουφί. Ειναι 50αρα με κυτταρίτιδα και ακριβή. Αν δεν απατώμαι πρέπει να ζητάει 150€ τουλάχιστον συν ξενοδοχείο ή να τρέχεις στις Αφίδνες. Θεωρώ οτι υπάρχουν πολύ καλύτερα vfm εκει έξω. Το αυταρχικό το έχει πάντως.

nikos0987

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
2
Πόντοι
0
Μια χαρά είναι το κορίτσι, πηδάει καλά και έχει διάθεση. Δε θα σου γαμησει το μυαλό όπως πιο έμπειρες, αλλά αν ξέρεις τι θέλεις και σου αρέσει, θα περάσεις καλά
Για επικοινωνια στελνεις μνμ στο email της; Δεν βλεπω να εχει τηλεφωνο στην αγγελια.

Klmt117

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2019
Like
452
Πόντοι
21
Μεταξύ Ερρικας και Θεανώς, ποια προτιμάτε και γιατί;
Θεανώ πολύ πιο θηλυκή σίγουρα θα σου θυμίζει την μάνα κάποιου κολλητού σου. Και η Έρρικα είναι θηλυκή αλλά θυμίζει καθηγήτρια που σου έβαζε τις φωνές χωρις λόγο

KariLostre

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομαδα
Παντα ηθελα να εχω μια αφεντρα να υπηρετώ , εχω κανει δυο τρεις συνεδρίες στο παρελθόν. Αλλα στην παρούσα φαση οικονομικα δεν μπορω να κανω καποια συνέδρια υπάρχουν mistress που να δέχονται να κανω δουλειές στο σπιτι και γενικα οτι μου ζητήσουν το κανω. Θελω την γνωμη σας.

Υ.Γ. Ειμαι 23 απο Αθηνα με οχημα

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
385
Πόντοι
21
Καλησπέρα στην ομαδα
Παντα ηθελα να εχω μια αφεντρα να υπηρετώ , εχω κανει δυο τρεις συνεδρίες στο παρελθόν. Αλλα στην παρούσα φαση οικονομικα δεν μπορω να κανω καποια συνέδρια υπάρχουν mistress που να δέχονται να κανω δουλειές στο σπιτι και γενικα οτι μου ζητήσουν το κανω. Θελω την γνωμη σας.

Υ.Γ. Ειμαι 23 απο Αθηνα με οχημα
Φίλε δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το θεωρώ εξαιρετικά χλωμό να βρεις επαγγελματία αφέντρα, να δεχτεί να κάνει ο,τιδήποτε χωρίς χρήματα. Μπορεί για κάποιες ελάχιστες αυτή η ενασχόληση να προσφέρει και ευχαρίστηση, αλλά πρωτίστως βιοπορίζονται απ' αυτό και δεν νομίζω ότι θα βάλουν νερό στο κρασί τους για κανένα.
Η μόνη περίπτωση είναι να βρεις κάποιο αματούρι σε μέσα κοινωνικής δικτύωση (facebook κλπ) ή στο fetlife, αλλά ο κίνδυνος σε αυτή την περίπτωση είναι να πέσεις σε κομοδίνα και φάλαινες, και μην αγνοήσεις καθόλου αυτόν τον κίνδυνο.

gsdsklvsbi1992

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2016
Κριτικές
2
Like
105
Πόντοι
0
Παίδες βρήκα τη κατια και τη μισέλ τις γνωστές . Ξέρω ένα διάστημα είχανε σπάσει τώρα επικοινώνησα μαζί τους και κάνουν συνεδρίες. Θα αξίζουν λέτε ; Κάποιος καμιά εμπειρία ή να έχει ακούσει κάτι ; Γιατί μιλάνε πολύ και μου αρέσει εγκεφαλικά πολύ αυτό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom