KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.995
- Πόντοι
- 6.727
Η τοπ ήταν η ΛόλαΠάω χρόνια στην έρικα και δεν την αλλάζω με καμία
Η τοπ ήταν η ΛόλαΠάω χρόνια στην έρικα και δεν την αλλάζω με καμία
Η mistress victoria κάνει face sitting γυμνή ή με ρούχα;Αν έχεις άσμα μην πας στην Mistress Victoria γιατί θα κάτσει στη μούρη σου με την κωλάρα της και θα σου κόψει τον αέρα, δεν ξεφεύγεις εύκολα από τις μπουτάρες της!
www.dominaparty.gr
Υπάρχει κάποια που κάνει μασαζ προστάτη. Αν θες πες μου να σου στείλω το fb της. Δεν εχω δοκιμάσει απλά έχω δει που το αναφέρειΚάποιο μασατζιδικο με καλό αυταρχικό;Να σε ξεκινήσει η άλλη στα δάκτυλα στο μασάζ πάνω; Ξέρετε;
Για στείλεΥπάρχει κάποια που κάνει μασαζ προστάτη. Αν θες πες μου να σου στείλω το fb της. Δεν εχω δοκιμάσει απλά έχω δει που το αναφέρει
Από εμφάνιση πως είναι?Μια χαρά είναι το κορίτσι, πηδάει καλά και έχει διάθεση. Δε θα σου γαμησει το μυαλό όπως πιο έμπειρες, αλλά αν ξέρεις τι θέλεις και σου αρέσει, θα περάσεις καλά
Studio φυλής 104Παίζει καμία σε στούντιο που να ρίχνει ξύλο?
Γούστα είναι αυτά, αλλά θα ξενερώσεις μάλλον. Πίπα με σκουφί. Ειναι 50αρα με κυτταρίτιδα και ακριβή. Αν δεν απατώμαι πρέπει να ζητάει 150€ τουλάχιστον συν ξενοδοχείο ή να τρέχεις στις Αφίδνες. Θεωρώ οτι υπάρχουν πολύ καλύτερα vfm εκει έξω. Το αυταρχικό το έχει πάντως.Έχει δοκιμάσει κανείς με την messalina switch;Μιλάω για σεξ κυρίως
Για επικοινωνια στελνεις μνμ στο email της; Δεν βλεπω να εχει τηλεφωνο στην αγγελια.Μια χαρά είναι το κορίτσι, πηδάει καλά και έχει διάθεση. Δε θα σου γαμησει το μυαλό όπως πιο έμπειρες, αλλά αν ξέρεις τι θέλεις και σου αρέσει, θα περάσεις καλά
Έλα ρε , τι μας λες ;Η καναδεζα damazonia ειναι κορυφη.
Θεανώ πολύ πιο θηλυκή σίγουρα θα σου θυμίζει την μάνα κάποιου κολλητού σου. Και η Έρρικα είναι θηλυκή αλλά θυμίζει καθηγήτρια που σου έβαζε τις φωνές χωρις λόγοΜεταξύ Ερρικας και Θεανώς, ποια προτιμάτε και γιατί;
Φίλε δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το θεωρώ εξαιρετικά χλωμό να βρεις επαγγελματία αφέντρα, να δεχτεί να κάνει ο,τιδήποτε χωρίς χρήματα. Μπορεί για κάποιες ελάχιστες αυτή η ενασχόληση να προσφέρει και ευχαρίστηση, αλλά πρωτίστως βιοπορίζονται απ' αυτό και δεν νομίζω ότι θα βάλουν νερό στο κρασί τους για κανένα.Καλησπέρα στην ομαδα
Παντα ηθελα να εχω μια αφεντρα να υπηρετώ , εχω κανει δυο τρεις συνεδρίες στο παρελθόν. Αλλα στην παρούσα φαση οικονομικα δεν μπορω να κανω καποια συνέδρια υπάρχουν mistress που να δέχονται να κανω δουλειές στο σπιτι και γενικα οτι μου ζητήσουν το κανω. Θελω την γνωμη σας.
Υ.Γ. Ειμαι 23 απο Αθηνα με οχημα