Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

evil666

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
0
Τελικά αυτή την 35αρα Βιβιάννα-Ελλη-Ρένα-Μπέλλα την "οχι σμς" την έχει συναντήσει κανείς;

digi01

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2018
Like
14
Πόντοι
0
Εχει καποιος εμπειρια?

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
Kανείς καμιά εμπειρία από repulsive joy από την τελευταία φορά που αναφέρθηκε; Η τύπισσα το έχει απογειώσει στο φετλαιφ... Αν και δεν ξέρω κατά πόσο παίζει να κάνει σέσσιον ή μόνο ασχολείται διαδικτυακά. Τέσπα. Αν κάποιος έχει εμπειρία ας αναφέρει.

Τελευταία τροποποίηση:

Nikos40@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
1.059
Πόντοι
201
Πρωινή συνάντηση με Ίσιδα και η εμπειρία μου μαζί της για άλλη μια φορά μοναδική. Η κοπέλα έχει φουλ ενέργεια και από εμφάνιση απλά εντυπωσιακή με νέο look. Στα συν της νέας εμφάνισης να προσθέσω και το λίγο περισσότερο βάρος που πήρε και της πάει πολύ :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
1.013
Πόντοι
96
Στο καρναβάλι πολλές θα ντυθούν ένστολες και αφέντρες..
Μήπως να κάνουμε καμία κίνηση;

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Y13

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
11.005
Πόντοι
6.727

am0nim0s

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
62
Πόντοι
0
Kανείς καμιά εμπειρία από repulsive joy από την τελευταία φορά που αναφέρθηκε; Η τύπισσα το έχει απογειώσει στο φετλαιφ... Αν και δεν ξέρω κατά πόσο παίζει να κάνει σέσσιον ή μόνο ασχολείται διαδικτυακά. Τέσπα. Αν κάποιος έχει εμπειρία ας αναφέρει.
Aπο οσο γνωριζω κανει session αλλα πρεπει να πληρωσεις μπροστα μονο για να σου απαντησει ή να της στειλεις σε μια απο τις επι πληρωμη πλατφορμες + το κοστος του σεσσιον + ξενοδοχειο. Νομιζω καποιος απο εδώ ειχε πει οτι βγαινει πανω απο 150αρι αν θυμαμαι καλα.
Δεν εχω κανονισει/μιλησει βεβαια μαζι της οποτε δεν ειμαι σιγουρος 100% γι αυτα που ανεφερα.

• Like
Αντιδράσεις: LB

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
1.013
Πόντοι
96
Αυτές που ντύνονται έτσι δεν νμζ να νιώθουν και έτσι στην ζωή τους
Είναι το απωθημένο τους που για κάποιους λόγους δεν εκπληρώθηκε στην κανονική τους ζωή και έτσι βρίσκουν την περίοδο του καρναβαλιού για να το εκπληρώσουν έστω και με κωμικό τρόπο.

• Λύπη
Αντιδράσεις: Y13

ankostas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2022
Like
29
Πόντοι
0
Αν ισχύει το 50% από όσα λέει μιλάμε για world class επιπεδο. Δε ξέρω μήπως παίζει γύρω γύρω μέλι και τηγανιτα τπτ. Πάντως σώμα είναι top

• Like
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
Αν ισχύει το 50% από όσα λέει μιλάμε για world class επιπεδο. Δε ξέρω μήπως παίζει γύρω γύρω μέλι και τηγανιτα τπτ. Πάντως σώμα είναι top
Να ήταν μόνο το σώμα... Έστω ένας που να έχει εμπειρία.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.712
Πόντοι
2.306
Ψάχνω πολύ καιρό πληροφορίες για το κορίτσι αν ξέρει κάποιος

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.712
Πόντοι
2.306
Οι φωτογραφίες που έχει δεν είναι δικές της ψάξε στο Google και θα τις βρεις
Περίεργο μου φαίνεται γιατί ανεβάζει και βιντεάκια με τα πόδια της και μοιαζουν. Το θέμα είναι ξέρει κανείς που την έχει συναντήσει αν αξίζει

random938

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Έχει αναφερθεί και παλαιότερα εδώ η Mistress Victoria. Συνεννοήσιμη, ρεαλιστικές τιμές, και μπαίνει γρήγορα στο μυαλό σου στο σεσσιον. Στα συν ότι κάνει και πιο ήρεμα προγράμματα

paidaros37

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
8
Πόντοι
0
Καμία παραπάνω πληροφορία φίλε μου για τη συγκεκριμένη κυρια? Στο τηλέφωνο είναι λίγο απότομη δε δίνει και πολλές πληροφορίες. Προσπάθησα να σου στείλω pm δε με άφησε το σύστημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
27
Like
2.135
Πόντοι
3.066
Έχει αναφερθεί και παλαιότερα εδώ η Mistress Victoria. Συνεννοήσιμη, ρεαλιστικές τιμές, και μπαίνει γρήγορα στο μυαλό σου στο σεσσιον. Στα συν ότι κάνει και πιο ήρεμα προγράμματα
ποια είναι αυτή;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom