paidaros37
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
κι εγώ θα ήθελα πληροφριες σe pm. ΕυχαριστώΑν εχει κανεις βασιμες πληροφοριες για το αν κανει η Ξενια Ιωαννιδου σεσιονς ακομα pm. Ευχαριστω.
κι εγώ θα ήθελα πληροφριες σe pm. ΕυχαριστώΑν εχει κανεις βασιμες πληροφοριες για το αν κανει η Ξενια Ιωαννιδου σεσιονς ακομα pm. Ευχαριστω.
Αυτές που ντύνονται έτσι δεν νμζ να νιώθουν και έτσι στην ζωή τουςΣτο καρναβάλι πολλές θα ντυθούν ένστολες και αφέντρες..
Μήπως να κάνουμε καμία κίνηση;
Aπο οσο γνωριζω κανει session αλλα πρεπει να πληρωσεις μπροστα μονο για να σου απαντησει ή να της στειλεις σε μια απο τις επι πληρωμη πλατφορμες + το κοστος του σεσσιον + ξενοδοχειο. Νομιζω καποιος απο εδώ ειχε πει οτι βγαινει πανω απο 150αρι αν θυμαμαι καλα.Kανείς καμιά εμπειρία από repulsive joy από την τελευταία φορά που αναφέρθηκε; Η τύπισσα το έχει απογειώσει στο φετλαιφ... Αν και δεν ξέρω κατά πόσο παίζει να κάνει σέσσιον ή μόνο ασχολείται διαδικτυακά. Τέσπα. Αν κάποιος έχει εμπειρία ας αναφέρει.
Είναι το απωθημένο τους που για κάποιους λόγους δεν εκπληρώθηκε στην κανονική τους ζωή και έτσι βρίσκουν την περίοδο του καρναβαλιού για να το εκπληρώσουν έστω και με κωμικό τρόπο.Αυτές που ντύνονται έτσι δεν νμζ να νιώθουν και έτσι στην ζωή τους
Αν ισχύει το 50% από όσα λέει μιλάμε για world class επιπεδο. Δε ξέρω μήπως παίζει γύρω γύρω μέλι και τηγανιτα τπτ. Πάντως σώμα είναι topKανείς καμιά εμπειρία από repulsive joy από την τελευταία φορά που αναφέρθηκε; Η τύπισσα το έχει απογειώσει στο φετλαιφ... Αν και δεν ξέρω κατά πόσο παίζει να κάνει σέσσιον ή μόνο ασχολείται διαδικτυακά. Τέσπα. Αν κάποιος έχει εμπειρία ας αναφέρει.
Να ήταν μόνο το σώμα... Έστω ένας που να έχει εμπειρία.Αν ισχύει το 50% από όσα λέει μιλάμε για world class επιπεδο. Δε ξέρω μήπως παίζει γύρω γύρω μέλι και τηγανιτα τπτ. Πάντως σώμα είναι top
Οι φωτογραφίες που έχει δεν είναι δικές της ψάξε στο Google και θα τις βρειςΨάχνω πολύ καιρό πληροφορίες για το κορίτσι αν ξέρει κάποιοςwww.facebook.com
Περίεργο μου φαίνεται γιατί ανεβάζει και βιντεάκια με τα πόδια της και μοιαζουν. Το θέμα είναι ξέρει κανείς που την έχει συναντήσει αν αξίζειΟι φωτογραφίες που έχει δεν είναι δικές της ψάξε στο Google και θα τις βρεις
ποια είναι αυτή;Έχει αναφερθεί και παλαιότερα εδώ η Mistress Victoria. Συνεννοήσιμη, ρεαλιστικές τιμές, και μπαίνει γρήγορα στο μυαλό σου στο σεσσιον. Στα συν ότι κάνει και πιο ήρεμα προγράμματα