Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gauvain

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Like
3.825
Πόντοι
446
Παίδες βρήκα τη κατια και τη μισέλ τις γνωστές . Ξέρω ένα διάστημα είχανε σπάσει τώρα επικοινώνησα μαζί τους και κάνουν συνεδρίες. Θα αξίζουν λέτε ; Κάποιος καμιά εμπειρία ή να έχει ακούσει κάτι ; Γιατί μιλάνε πολύ και μου αρέσει εγκεφαλικά πολύ αυτό
Σου είπανε κόστος?

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
964
Πόντοι
86
Φίλε δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το θεωρώ εξαιρετικά χλωμό να βρεις επαγγελματία αφέντρα, να δεχτεί να κάνει ο,τιδήποτε χωρίς χρήματα. Μπορεί για κάποιες ελάχιστες αυτή η ενασχόληση να προσφέρει και ευχαρίστηση, αλλά πρωτίστως βιοπορίζονται απ' αυτό και δεν νομίζω ότι θα βάλουν νερό στο κρασί τους για κανένα.
Η μόνη περίπτωση είναι να βρεις κάποιο αματούρι σε μέσα κοινωνικής δικτύωση (facebook κλπ) ή στο fetlife, αλλά ο κίνδυνος σε αυτή την περίπτωση είναι να πέσεις σε κομοδίνα και φάλαινες, και μην αγνοήσεις καθόλου αυτόν τον κίνδυνο.
Πολύ σωστά όσα του γράφεις επιπλέον εγώ θα τον απογοητεύσω και θα του πω ότι εχουν δεκάδες τέτοια αιτήματα και όλα τρώνε πόρτα. Νο Money No Honey φιλε. Σκληρή αλήθεια. Μη σου πω ότι ακόμα και αν σε δεχτούν να κάνεις δουλειές θα δώσεις και κάτι.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
964
Πόντοι
86
Σου είπανε κόστος?
Παλιά αυτές οι δυο συνέφεραν γιατί στην ουσία έκανες διπλό σεσιον με κόστος όσο είχε να πας σε μια μόνη της . Αν ακολουθήσουν το ίδιο μοντέλο με τα σημερινά δεδομένα κάτω απο 150 δύσκολο

newbrdlo@gmail.com

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
298
Πόντοι
21
Γεια σε όλους
Η Θεανώ εχει σταματήσει; κι αν οχι , έχει profile εδώ;
ευχαριστώ

gauvain

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Like
3.825
Πόντοι
446
Τελευταία τροποποίηση:

Slave11

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι νεος και ψαχνω μια BBW που να κανει αυταρχικο και σχετικα οικονομικο. Δωστε μου τα φωτα σας.

Boom7

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
25
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα, έχω εμπειρία σε cbt κτλπ αλλα θελω να παω πρώτη φορά για session. Δεν θελω πολυ soft πράγματα... ποια θα μου προτείνατε; erica , theano, isida ?

kingr

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους θα εκτιμησω πολυ τη βοηθεια σας αν εχετε αποψη για την kinky gabriela απο το kanesex. Η αν γνωρίζετε αλλη που να δεχεται pussy, ass worship κανοντας humiliation και ουρολαγνεια. Ευχαριστω!

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
385
Πόντοι
21
Μάγκες καλησπέρα, έχω εμπειρία σε cbt κτλπ αλλα θελω να παω πρώτη φορά για session. Δεν θελω πολυ soft πράγματα... ποια θα μου προτείνατε; erica , theano, isida ?
Πώς έχεις εμπειρία σε cbt αν δεν έχεις κάνει session;
Τες πα, η Θεανώ ωραία γυναίκα, αλλά περισσότερο του αισθησιακού θα έλεγα.
Έρικα, Ισιδα για hard core καταστάσεις, δίνουν πόνο όσο αντέχεις και they will be happy to oblige.
Αν σου αρέσουν σαν γυναίκες πήγαινε με κλειστά μάτια, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις αυτό που ζητάς.

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727
Καμία σε μπουρδέλο να βάζει δάκτυλο ξέρουμε;

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
201
Πόντοι
1
Καλησπέρα!! Η Θεά Vida θα βρίκσκεται στην Αθήνα 13, 14, 15 και 16 Μαΐου!!

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727
Η mistress D ο λέει η Ίσιδα ποια είναι;

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
574
Πόντοι
81
Εξαρτάται τι ψάχνεις. Την είχα πετύχει σε ένα παλιό spank και είχαμε μιλήσει είναι μια απο αυτες που έμαθαν τους Ελληνες τι ειναι το BDSM αυτο για μένα μετράει. Σε ένα διπλό session δε θα με χάλαγε να παίρνει μέρος η εμπειρία της χρήσιμη θα ήταν . Εμφανισιακά όταν την είχα δει καλά έστεκε για γυναίκα που σίγουρα τωρα είναι πάνω απο 60. Και στο εξωτερικό βλέπεις αφέντρες μεγάλης ηλικίας . Αποψη μου στο BDSM πρώτα κοιτάς την εμπερία και μετά την ηλικία. Δε νομίζω ότι το κάνει για αρπαχτές περισσότερο για τη φάση της

Τελευταία τροποποίηση:

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
385
Πόντοι
21
Εξαρτάται τι ψάχνεις. Την είχα πετύχει σε ένα παλιό spank και είχαμε μιλήσει είναι μια απο αυτες που έμαθαν τους Ελληνες τι ειναι το BDSM αυτο για μένα μετράει. Σε ένα διπλό session δε θα με χάλαγε να παίρνει μέρος η εμπειρία της χρήσιμη θα ήταν . Εμφανισιακά όταν την είχα δει καλά έστεκε για γυναίκα που σίγουρα τωρα είναι πάνω απο 60. Και στο εξωτερικό βλέπεις αφέντρες μεγάλης ηλικίας . Αποψη μου στο BDSM πρώτα κοιτάς την εμπερία και μετά την ηλικία. Δε νομίζω ότι το κάνει για αρπαχτές περισσότερο για τη φάση της
Όπως τα λέει ο Αρειανός. Η συγκεκριμένη δεν είναι καμιά τυχάρπαστη, είναι από τα ονόματα που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους σε αυτό που τέλος πάντων λέγεται bdsm εν Ελλάδι. Δεν είναι μικρή, αλλά σίγουρα έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος, απ' αυτά τα call girls για τα οποία ρωτάτε που κρατάνε ένα μαστίγιο και αναμένουν τα πελατάκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom