Ναι σε εμένα η Όλγα με μιλούσε καλά,έτυχε και αν έρθει Λάρισα πήγαινεΌταν είναι να έρθουν στη Λάρισα αφέντρες, συνήθως τηλεφωνούν κάποιοι περίεργοι και είτε τις τρολάρουν είτε θέλουν να τις γαμήσουν είτε και τα δύο.....
Υποθέτω ότι πριν το τηλεφώνημα είχε προηγηθεί κάποιο περίεργο τηλεφώνημα.......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kinky_lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
Παιδιά για εδώ έχουμε καμία αναφορά από κάποιον συναγωνιστή;
kanesex.com

έμπειρη κυριαρχία
Θα κάνω τις φαντασιώσεις σου πραγματικότητα,μαρεση και κανονικο προγραμμα full με πρωκτικο

Συμφωνώ έχει και καλούς τρόπους και είναι και καύλα...Ναι σε εμένα η Όλγα με μιλούσε καλά,έτυχε και αν έρθει Λάρισα πήγαινε
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 919
- Πόντοι
- 86
Διαβάζοντας μονο το κειμενο της αγγελίας είναι αρκετό για να μην κανεις τον κοπο να παρεις τηλέφωνοΠαιδιά για εδώ έχουμε καμία αναφορά από κάποιον συναγωνιστή;
![]()
έμπειρη κυριαρχία
Θα κάνω τις φαντασιώσεις σου πραγματικότητα,μαρεση και κανονικο προγραμμα full με πρωκτικοkanesex.com
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 919
- Πόντοι
- 86
Εννοείται ότι μπορείς να το ρωτήσεις , αν το ρωτήσεις με ωραιο τρόπο καμία δε θα απαντήσει άσχημα . Οσο για τον τύπο που λεει ότι η Ολγα του έβρισε την οικογένεια ενταξει παπάντζα μεγάληΓιατί είναι κακό να ρωτήσεις αν κάνουν σεξ;;;είναι απαγορευμένη λέξη;;;υπάρχουν αφέντρες που κάνουν δεν μπορούν να απαντήσουν ευγενικά;;;
ουτε κ γω ,στειλτε σε πμ αν μπορει καποιος αυτη τη μαγετηΔεν βρίσκω κάτι.
Σε αρκετα γενικες γραμμες καποιες λιγες εμπειριες..
-Αλεξανδρα(πανε 7-8 χρονια που τη συναντησα σε περασμα απο Αθηνα).Στο χωρο που ειχε φτιαξει τον υπογειο.Καλη και εμπειρη σε αυτο που εκανε,ο χωρος παρα πολυ μπροστα για την εποχη τοτε στην Αθηνα,πολυ επαγγελματιας με οτι συνεπαγεται αυτο για οσους καταλαβαινουν.Μια και μοναδικη φορα τη συναντησα οποτε δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη αποψη.Μου αφησε μια αισθηση τυποποιησης.
-Τζουλιετα(?) αν δεν κανω λαθος το ονομα.Μαζι με Αλεξανδρα ηταν και αυτη τοτε.Παλι στον χωρο της Αλεξανδρας.Ειχα παρει να κλεισω με Αλεξανδρα και μου προτεινε την Τζουλιετα καθως αυτη δεν μπορουσε.Βαριεστημενα πραγματα,προσπαθουσε να μιμηθει την Αλεξανδρα χωρις επιτυχια.
-Ολγα.Δεν ξερω αληθεια τι να πω.Την πρωτη φορα που την συναντησα στο χωρο της στην Αθηνα θεωρησα οτι βρηκα την ιδανικη mistress(μεχρι τοτε βεβαια δεν ειχα γνωρισει την Ισιδα).Στο πρωτο σεσσιον με εκανε και ξεπερασα κατα πολυ τα ορια μου που δεν το πιστευα.Την ειδα αλλες 2 φορες και ενω οι προσδοκιες ηταν μεγαλες απογοητευτηκα.Νομιζω βαρεθηκε γενικα τη φαση.
-Βιντα.Ψηλη?Ναι.Ομορφη?Ναι.Επικοινωνιακη?Ναι.ΑΛΛΑ...τοση αποστειρωση ουτε σε χειρουργειο.Οκ καταλαβαινω μεχρι ενος σημειου την οργανωση-ταξη-ασφαλεια αλλα στο bdsm τα πραγματα τα εχεις καπως αλλιως στο μυαλο σου.Νομιζω η λεξη που συνοψιζει ενα και μοναδικο σεσσιον που εγινε ειναι "ξενερωμα".
-Ισιδα.Εδω τωρα τι να πω.Νομιζω βρηκα λιμανι.Η "κοντη" ειναι φωτια.5 σεσσιον,παιχνιδι chasity απο μακρια,φαντασια και ΚΑΥΛΑ.Η μονη που πραγματικα ηθελα να πηδηξω μεσα στο σεσσιον.Το κοριτσι εχει το βλεμμα "νομιζεις με εχεις λογω σωματοδομης,αλλα ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ".Δεν την βλεπω συχνα λογω αποστασης αλλα ευτυχως μας εχει συμπεριλαβει στους προορισμους των τουρ της.Ο χωρος στην Αθηνα τοτε που ειχα παει ηταν εξαιρετικος.Αλλο ενα ειχαμε κανει στο Castle de Paris.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.
-
-Αλεξανδρα(πανε 7-8 χρονια που τη συναντησα σε περασμα απο Αθηνα).Στο χωρο που ειχε φτιαξει τον υπογειο.Καλη και εμπειρη σε αυτο που εκανε,ο χωρος παρα πολυ μπροστα για την εποχη τοτε στην Αθηνα,πολυ επαγγελματιας με οτι συνεπαγεται αυτο για οσους καταλαβαινουν.Μια και μοναδικη φορα τη συναντησα οποτε δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη αποψη.Μου αφησε μια αισθηση τυποποιησης.
-Τζουλιετα(?) αν δεν κανω λαθος το ονομα.Μαζι με Αλεξανδρα ηταν και αυτη τοτε.Παλι στον χωρο της Αλεξανδρας.Ειχα παρει να κλεισω με Αλεξανδρα και μου προτεινε την Τζουλιετα καθως αυτη δεν μπορουσε.Βαριεστημενα πραγματα,προσπαθουσε να μιμηθει την Αλεξανδρα χωρις επιτυχια.
-Ολγα.Δεν ξερω αληθεια τι να πω.Την πρωτη φορα που την συναντησα στο χωρο της στην Αθηνα θεωρησα οτι βρηκα την ιδανικη mistress(μεχρι τοτε βεβαια δεν ειχα γνωρισει την Ισιδα).Στο πρωτο σεσσιον με εκανε και ξεπερασα κατα πολυ τα ορια μου που δεν το πιστευα.Την ειδα αλλες 2 φορες και ενω οι προσδοκιες ηταν μεγαλες απογοητευτηκα.Νομιζω βαρεθηκε γενικα τη φαση.
-Βιντα.Ψηλη?Ναι.Ομορφη?Ναι.Επικοινωνιακη?Ναι.ΑΛΛΑ...τοση αποστειρωση ουτε σε χειρουργειο.Οκ καταλαβαινω μεχρι ενος σημειου την οργανωση-ταξη-ασφαλεια αλλα στο bdsm τα πραγματα τα εχεις καπως αλλιως στο μυαλο σου.Νομιζω η λεξη που συνοψιζει ενα και μοναδικο σεσσιον που εγινε ειναι "ξενερωμα".
-Ισιδα.Εδω τωρα τι να πω.Νομιζω βρηκα λιμανι.Η "κοντη" ειναι φωτια.5 σεσσιον,παιχνιδι chasity απο μακρια,φαντασια και ΚΑΥΛΑ.Η μονη που πραγματικα ηθελα να πηδηξω μεσα στο σεσσιον.Το κοριτσι εχει το βλεμμα "νομιζεις με εχεις λογω σωματοδομης,αλλα ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ".Δεν την βλεπω συχνα λογω αποστασης αλλα ευτυχως μας εχει συμπεριλαβει στους προορισμους των τουρ της.Ο χωρος στην Αθηνα τοτε που ειχα παει ηταν εξαιρετικος.Αλλο ενα ειχαμε κανει στο Castle de Paris.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.
-
Η Όλγα τοπ για μένα ,τις άλλες δεν τις έχω δοκιμάσει Σαλονίκη έρχεται η Ισιδα ;Σε αρκετα γενικες γραμμες καποιες λιγες εμπειριες..
-
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 276
- Πόντοι
- 21
συμφωνώ και να επαυξανω για την ισιδα! νομιζω είναι οτι πιο καυλωτικό σε μιστρεςς στον χώρο!Σε αρκετα γενικες γραμμες καποιες λιγες εμπειριες..
-
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 276
- Πόντοι
- 21
δεν μου γεμιζει το ματι.βεβαια ποτε δεν ξερειςΠαιδιά για εδώ έχουμε καμία αναφορά από κάποιον συναγωνιστή;
![]()
έμπειρη κυριαρχία
Θα κάνω τις φαντασιώσεις σου πραγματικότητα,μαρεση και κανονικο προγραμμα full με πρωκτικοkanesex.com
Νομιζω εκει κερδιζει με διαφορα.Στην καυλα που σου βγαζει.συμφωνώ και να επαυξανω για την ισιδα! νομιζω είναι οτι πιο καυλωτικό σε μιστρεςς στον χώρο!
δεν μου γεμιζει το ματι.βεβαια ποτε δεν ξερειςR
Αγγελία χωρίς που αντι για φωτό βάζει ένα καρτούν, με κείμενο του στυλ 'μ' αρέσει και το κανονικό πρόγραμμα με φουλ πρωκτικό' και χρειάζεσαι κι αναφορά? Common sense φίλε μουΠαιδιά για εδώ έχουμε καμία αναφορά από κάποιον συναγωνιστή;
k![]()
έμπειρη κυριαρχία
ουτε κ γω ,στειλτε σε πμ αν μπορει καποιος αυτη τη μαγετη

Victoria (@victoria_margeti) • Instagram photos and videos
3,556 Followers, 66 Following, 96 Posts - See Instagram photos and videos from Victoria (@victoria_margeti)

Peterdkwf12
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα,και καλή Κυριακή, Επισκέφτηκα την Έρικα στην Θεσσαλονίκη και πέρασα κατά πληκτικά!!Ο χώρος Ήταν Ωραίος και Για Μια Ακόμα φορά Πέρασα Καταπληκτικά όπως πάντα.Η Έρικα είναι πανέμορφη!!Μου έκανε αυτά που μου αρέσουν και το ευχαρ ιστηθηκα!!
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 919
- Πόντοι
- 86
Σοβαρά τώρα για αυτήν έγινε τόσος ντόρος και ψάχνατε να τη βρείτε ;;![]()
Victoria (@victoria_margeti) • Instagram photos and videos
3,556 Followers, 66 Following, 96 Posts - See Instagram photos and videos from Victoria (@victoria_margeti)www.instagram.com
Την Όλγα την είδα Σαλονίκη και με άρεσε ούτε πιστεύω ότι τον έβρισεΕννοείται ότι μπορείς να το ρωτήσεις , αν το ρωτήσεις με ωραιο τρόπο καμία δε θα απαντήσει άσχημα . Οσο για τον τύπο που λεει ότι η Ολγα του έβρισε την οικογένεια ενταξει παπάντζα μεγάλη
Η Ερίκα τους πονάει έχει πολύ κόσμο ακόμα Σαλονίκη είναι,το σπίτι καλό με άρεσαν οι καθρέφτες όταν με στραπόναρε το έβλεπα χεχε γλυφομούνι και γλύψιμο σταΚαλησπέρα,και καλή Κυριακή, Επισκέφτηκα την Έρικα στην Θεσσαλονίκη και πέρασα κατά πληκτικά!!Ο χώρος Ήταν Ωραίος και Για Μια Ακόμα φορά Πέρασα Καταπληκτικά όπως πάντα.Η Έρικα είναι πανέμορφη!!Μου έκανε αυτά που μου αρέσουν και το ευχαρ ιστηθηκα!!
Μπαλκόνια της, δύο φορές πήγα
δικιο εχεις...Σοβαρά τώρα για αυτήν έγινε τόσος ντόρος και ψάχνατε να τη βρείτε ;;
επρεπε να το περιμενουμε οτι θα ειναι κατι τετοιο.
ε τουλαχιστον μας εφυγε η περιεργεια
Μάλλον κάτι τέτοιο συναίβειΌταν είναι να έρθουν στη Λάρισα αφέντρες, συνήθως τηλεφωνούν κάποιοι περίεργοι και είτε τις τρολάρουν είτε θέλουν να τις γαμήσουν είτε και τα δύο.....
Υποθέτω ότι πριν το τηλεφώνημα είχε προηγηθεί κάποιο περίεργο τηλεφώνημα.......
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 133
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 227
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 109