Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
422
Πόντοι
21
Εννοείται ότι μπορείς να το ρωτήσεις , αν το ρωτήσεις με ωραιο τρόπο καμία δε θα απαντήσει άσχημα . Οσο για τον τύπο που λεει ότι η Ολγα του έβρισε την οικογένεια ενταξει παπάντζα μεγάλη
Αλήθεια έγραψα με έβρισε

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
154
Πόντοι
0
Σε αρκετα γενικες γραμμες καποιες λιγες εμπειριες..

-Αλεξανδρα(πανε 7-8 χρονια που τη συναντησα σε περασμα απο Αθηνα).Στο χωρο που ειχε φτιαξει τον υπογειο.Καλη και εμπειρη σε αυτο που εκανε,ο χωρος παρα πολυ μπροστα για την εποχη τοτε στην Αθηνα,πολυ επαγγελματιας με οτι συνεπαγεται αυτο για οσους καταλαβαινουν.Μια και μοναδικη φορα τη συναντησα οποτε δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη αποψη.Μου αφησε μια αισθηση τυποποιησης.

-Τζουλιετα(?) αν δεν κανω λαθος το ονομα.Μαζι με Αλεξανδρα ηταν και αυτη τοτε.Παλι στον χωρο της Αλεξανδρας.Ειχα παρει να κλεισω με Αλεξανδρα και μου προτεινε την Τζουλιετα καθως αυτη δεν μπορουσε.Βαριεστημενα πραγματα,προσπαθουσε να μιμηθει την Αλεξανδρα χωρις επιτυχια.

-Ολγα.Δεν ξερω αληθεια τι να πω.Την πρωτη φορα που την συναντησα στο χωρο της στην Αθηνα θεωρησα οτι βρηκα την ιδανικη mistress(μεχρι τοτε βεβαια δεν ειχα γνωρισει την Ισιδα).Στο πρωτο σεσσιον με εκανε και ξεπερασα κατα πολυ τα ορια μου που δεν το πιστευα.Την ειδα αλλες 2 φορες και ενω οι προσδοκιες ηταν μεγαλες απογοητευτηκα.Νομιζω βαρεθηκε γενικα τη φαση.

-Βιντα.Ψηλη?Ναι.Ομορφη?Ναι.Επικοινωνιακη?Ναι.ΑΛΛΑ...τοση αποστειρωση ουτε σε χειρουργειο.Οκ καταλαβαινω μεχρι ενος σημειου την οργανωση-ταξη-ασφαλεια αλλα στο bdsm τα πραγματα τα εχεις καπως αλλιως στο μυαλο σου.Νομιζω η λεξη που συνοψιζει ενα και μοναδικο σεσσιον που εγινε ειναι "ξενερωμα".

-Ισιδα.Εδω τωρα τι να πω.Νομιζω βρηκα λιμανι.Η "κοντη" ειναι φωτια.5 σεσσιον,παιχνιδι chasity απο μακρια,φαντασια και ΚΑΥΛΑ.Η μονη που πραγματικα ηθελα να πηδηξω μεσα στο σεσσιον.Το κοριτσι εχει το βλεμμα "νομιζεις με εχεις λογω σωματοδομης,αλλα ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ".Δεν την βλεπω συχνα λογω αποστασης αλλα ευτυχως μας εχει συμπεριλαβει στους προορισμους των τουρ της.Ο χωρος στην Αθηνα τοτε που ειχα παει ηταν εξαιρετικος.Αλλο ενα ειχαμε κανει στο Castle de Paris.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.

-
Καλησπέρα φίλε μου.Συγνώμη δεν κατάλαβα εκεί που λες για την Vida πως είναι αρνητικό η καθαριότητα και η ασφάλεια.Νομίζω είναι δύο χαρακτηριστικά που είναι μεγάλα πρωτερήματα για έναν επαγγελματία αυτού του χώρου.Αν δεν υπάρχουν αυτά τα δύο γίνεται επικίνδυνη η συνεδρία.

• Like
Αντιδράσεις: LB
Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Καλησπέρα φίλε μου.Συγνώμη δεν κατάλαβα εκεί που λες για την Vida πως είναι αρνητικό η καθαριότητα και η ασφάλεια.Νομίζω είναι δύο χαρακτηριστικά που είναι μεγάλα πρωτερήματα για έναν επαγγελματία αυτού του χώρου.Αν δεν υπάρχουν αυτά τα δύο γίνεται επικίνδυνη η συνεδρία.
υποψιν ακομα δεν την εχω επισκεφθει. αλλα αν ειναι να στον παιζει και να φοραει γαντι ή αν την γλυφεις ποδαα και χερια και παει για πλυσιμο ή γενικα το υγρομαντηλο το εχει δευτερη κινηση της....ειναι ντεκαβλε. θα την επισκεφθω καποια στιγμη που θα κατεβει και θα εχω προσωπικη αποψη.

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
154
Πόντοι
0
υποψιν ακομα δεν την εχω επισκεφθει. αλλα αν ειναι να στον παιζει και να φοραει γαντι ή αν την γλυφεις ποδαα και χερια και παει για πλυσιμο ή γενικα το υγρομαντηλο το εχει δευτερη κινηση της....ειναι ντεκαβλε. θα την επισκεφθω καποια στιγμη που θα κατεβει και θα εχω προσωπικη αποψη.
Κοίτα για το πρώτο που ανέφερες δεν προσφέρει handjob. Αλλά για τα υπόλοιπα κατάλαβα πως το εννούσες, καμία σχέση όμως μην ανησυχείς δεν πρόκειτε να βγείς ποτέ από την φάση του session ή οτιδήποτε τέτοιο. Το οτι όλα είναι πεντακάθαρα γίνεται από πριν. Και είναι πολύ προσεκτική σε παιχνίδια όπως sounding και βελόνες που μπορεί να γίνουν επικίνδυνα αν δεν είναι τα πάντα καθαρά. Εγώ θα σου πρότεινα 1.000% να την επισκεφτείς.

lostreth

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2025
Like
56
Πόντοι
0
Δεν το αναφερω ως αρνητικο.Λεω οτι το υπερβολικο "μην κατσεις εκει,μην ακουμπησεις εκει,ελα 3 μοιρες αριστερα,τωρα παρτο ολο δεξια" ε ειναι καπως κατα τη διαρκεια του σεσσιον.
Καλα κανει η γυναικα και ειναι με ενα αντισηπτικο και ενα οινοπνευμα ολη την ωρα αλλα εμενα προσωπικα με ξενερωνει γιατι με κανει και νιωθω βρωμιαρης(πιστεψε με δεν ειμαι καθολου).Ωραια ολα αυτα αλλα να σε πηδαει με το στραπον και μετα να θελει να κανει κατι αλλο,αλλα πρωτα να απολυμανω το στραπον και μετα να ετοιμασω το επομενο σεναριο,μεσα στο σεσσιον ε ειναι καπως ντεκαυλε.

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Κοίτα για το πρώτο που ανέφερες δεν προσφέρει handjob. Αλλά για τα υπόλοιπα κατάλαβα πως το εννούσες, καμία σχέση όμως μην ανησυχείς δεν πρόκειτε να βγείς ποτέ από την φάση του session ή οτιδήποτε τέτοιο. Το οτι όλα είναι πεντακάθαρα γίνεται από πριν. Και είναι πολύ προσεκτική σε παιχνίδια όπως sounding και βελόνες που μπορεί να γίνουν επικίνδυνα αν δεν είναι τα πάντα καθαρά. Εγώ θα σου πρότεινα 1.000% να την επισκεφτείς.
βασικα να σε ρωτησω... με αλλη αφεντρα εχεις εμπειρια; καταλαβαινω τον ενθουσιασμο σου για την βιντα αλλα μηπως θα πρεπει να δοκιμασεις και καποιαν αλλη για συγκριση; γνωμη μου ειναι να συνανταμε και αλλες κοπελες για να εχουμε μια πιομ πληρη αποψη και τι μπορει να κανει η καθεμια. λογικα απο αυτην την αποψη πηγαινε το σχολιο για το αποστειρωνένου του φίλου.

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
154
Πόντοι
0
Δεν το αναφερω ως αρνητικο.Λεω οτι το υπερβολικο "μην κατσεις εκει,μην ακουμπησεις εκει,ελα 3 μοιρες αριστερα,τωρα παρτο ολο δεξια" ε ειναι καπως κατα τη διαρκεια του σεσσιον.
Καλα κανει η γυναικα και ειναι με ενα αντισηπτικο και ενα οινοπνευμα ολη την ωρα αλλα εμενα προσωπικα με ξενερωνει γιατι με κανει και νιωθω βρωμιαρης(πιστεψε με δεν ειμαι καθολου).Ωραια ολα αυτα αλλα να σε πηδαει με το στραπον και μετα να θελει να κανει κατι αλλο,αλλα πρωτα να απολυμανω το στραπον και μετα να ετοιμασω το επομενο σεναριο,μεσα στο σεσσιον ε ειναι καπως ντεκαυλε.
Ναι οκ κατάλαβαινω. Γενικά δεν είχα κανένα θέμα σε καμια συνεδρία μας, όλα πάνε πάντα πολύ ωραία. Για αυτό από περιέργεια σε ρώτησα γιατί μου φάνηκε περίεργο η καθαριότητα και η ασφάλεια να είναι κάτι αρνητικό.

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
154
Πόντοι
0
βασικα να σε ρωτησω... με αλλη αφεντρα εχεις εμπειρια; καταλαβαινω τον ενθουσιασμο σου για την βιντα αλλα μηπως θα πρεπει να δοκιμασεις και καποιαν αλλη για συγκριση; γνωμη μου ειναι να συνανταμε και αλλες κοπελες για να εχουμε μια πιομ πληρη αποψη και τι μπορει να κανει η καθεμια. λογικα απο αυτην την αποψη πηγαινε το σχολιο για το αποστειρωνένου του φίλου.
Όχι δεν είχα κάποια άλλη εμπειρία. Γενικά έμενα πάντα υπερευχαριστημένος από κάθε session δεν σκέφτηκα ποτέ να πάω σε κάποια άλλη. Από όλες τις απόψεις προσωπικά την θεωρώ απίστευτη.

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Όχι δεν είχα κάποια άλλη εμπειρία. Γενικά έμενα πάντα υπερευχαριστημένος από κάθε session δεν σκέφτηκα ποτέ να πάω σε κάποια άλλη. Από όλες τις απόψεις προσωπικά την θεωρώ απίστευτη.
γενικά παντως ειναι καλο δοκιμαζεις και αλλες εμπειριες. αν ητν η πρωτη σου αφεντρα ειναι λογικο να σε εχει εντυπωσιασει. ισως δεις και κατι αλλο και καπου αλλλου.

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
416
Πόντοι
21
Θα τα κλαίς τα λεφτά σου,ούτε στον παίζει ούτε αφήνει να την ακουμπήσεις μόνο μαστίγιο κάνει

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
416
Πόντοι
21
Ντεκαβλέ σίγουρα ούτε γάμπα δεν αφήνει, σενάρια δεν κάνει δεν της κόβει

Τελευταία τροποποίηση:

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21
Εγω μιλησα μαζι της ,200 η ωρα σε ξενοδοχειο και μονο βραδακι μετα τις 6μμ.Δεν το συνεχισα .

Έχει κάνει κάποιος συνάντηση ??

Συνήθως η συζήτηση τελειώνει όταν πει τα 200 για 1 ώρα. Δεν είναι επαγγελματίας, απλά κάνει αυτό που γουστάρει και αν μπορεί να βγάλει λεφτά, ακόμα καλύτερα. Με λίγο ψάξιμο, την βρίσκεί κανείς και στα σόσιαλ, υπάρχουν και βίντεο-συνεντεύξεις στο youtube, σε συγκεκριμένους κύκλους είναι γνωστή (φυσικά όχι σαν αφέντρα και φυσικά όχι σαν "Βανέσσα").
Υπόψιν πίνει πολλούς φυσικούς χυμούς, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για το σώμα της και τη φωνή της.

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
416
Πόντοι
21
Συνήθως η συζήτηση τελειώνει όταν πει τα 200 για 1 ώρα. Δεν είναι επαγγελματίας, απλά κάνει αυτό που γουστάρει και αν μπορεί να βγάλει λεφτά, ακόμα καλύτερα. Με λίγο ψάξιμο, την βρίσκεί κανείς και στα σόσιαλ, υπάρχουν και βίντεο-συνεντεύξεις στο youtube, σε συγκεκριμένους κύκλους είναι γνωστή (φυσικά όχι σαν αφέντρα και φυσικά όχι σαν "Βανέσσα").
Υπόψιν πίνει πολλούς φυσικούς χυμούς, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για το σώμα της και τη φωνή της.
Αντρας είναι;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Trk501

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
416
Πόντοι
21
Τώρα είδα τις φωτογραφίες, δεν είναι γυναίκα

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21

Stories