Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
547
Πόντοι
86
Πού ; Στα σόσιαλ ή στο kanesex ; Γυναίκα είναι, έχει και φώτο πριν τους φυσικούς χυμούς.
Το σώμα της δεν δείχνει για θηλυκό,δεν την έχω δει ούτε πρόκειται και ζητάει και πολλά,ακόμα και η Αλεξάνδρα που είναι κορυφαία δεν ζητάει τόσα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Trk501
Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
τωρα απο που συμπερανατε οτι δεν ειναι γυναικα δεν καταλαβαινω. υπαρχουν πολλες φιτ και ερασιτεχνισες μποντιμπιλντερσ γυναικες και πολυ πιο ακραια σωματα απο τη συγκεκριμενη. δεν ξερω τι κια να σκαμπαζει απο αυταρχικο αλλα αν ηταν τρανς ή οτι αλλο θα το ελεγε. δεν πιστευω καποιος που εκανε ματαβαση να ηθελε παλι ανδρικο σωμα

• Like
Αντιδράσεις: LB

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
154
Πόντοι
0
Ντεκαβλέ σίγουρα ούτε γάμπα δεν αφήνει, σενάρια δεν κάνει δεν της κόβει
Πληροφοριακά είσαι λάθος. Γάμπα αφήνει να της πιάσεις και μια χαρά roleplay κάνει. Δεν θα ζαλήσω τα είπα οτι κάθε φορά πέρασα γαμάτα και όλα είναι και γούστα σγην τελική

Trk501

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2025
Κριτικές
2
Like
121
Πόντοι
0
μου φαινεται πιο πολυ για ιντριγκα και φαγωμαρα εχει γινει η κατασταση παρα για ενημερωση,
Την ίντριγκα και τη φαγωμαρα την κάνουν οι βαλτοι.ειδα ότι είσαι και συ καινούριος εδώ και δίνεις πληροφορίες...υποκειμενικές συνέχισε έτσι μακριά από τη φαγωμαρα

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
ωραια εχουμε διαβασει απειρα για ερικα και βιντα, αρκετα για ισιδα, αλεξανδρα και ολγα. ας ξεκουραστουμε λιγο και ας δουμε και για καποια αλλη που τυχον εχει ανεβασει καποιος μια αγγελια ή θελει να προτεινει κατι. εστω για λιγο

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Την ίντριγκα και τη φαγωμαρα την κάνουν οι βάλτοι.ειδα ότι είσαι και συ καινούριος εδώ και δίνεις πληροφορίες...υποκειμενικές συνέχισε έτσι μακριά από τη φαγωμαρα
φιλε φαγωνομαι γιατι αρχιζω να κουραζομαι.οκ δεν ειναι δικο μου το θρεντ και ο καθενας λεει οτι θελει. αλλα οι ιδιοι και οι ιδιοι επαναλαμβανουν τα ιδια για τις ιδιες. ερικα βιντα, βιντα ερικα και απο τις δυο πλευρες. μονο για αυτο φαγωνομαι. αλλα μαλλον ετσι λειτουργουν τα δυο κυρια νηματα θεσσαλονικης και αθηνας. θα μου πεις αν κουραστηκες μην τα διαβαζεις, και μαλλον αυτο θα κανω

• Like
Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
και για να μη παρεξηγηθω. δεν αμφιβαλω για την αξια καμιας απο τις δυο κοπελες. ισα ισα. απλα οκ εμπεδωσαμε με γαργαλιστικες λεπτομερειες τι κανει η καθεμια και πως το κανει. παμε λιγο παρακατω και επανερχομαστε

• Χαχα
Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Γνώμη κανείς που να έχει δοκιμάσει αν αξίζει Facebook
δε υπαρχει η σελιδα φιλε. μαλλον κομητης ηταν ή της ριξανε το φατσοβιβλιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πού ; Στα σόσιαλ ή στο kanesex ; Γυναίκα είναι, έχει και φώτο πριν τους φυσικούς χυμούς.
εχει καπου σοσιαλ?

kulte

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
0
δε υπαρχει η σελιδα φιλε. μαλλον κομητης ηταν ή της ριξανε το φατσοβιβλιο

εχει καπου σοσιαλ?
mistress vivi η vivifeet ... και φετ και ινστα και φβ...
καλο παιδι

kulte

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
0
α οκ γτ πατισα στη σελιδα που ανεβασε ο γιλος και εδειξε η σελιδα δεν υπαρχει
μου ανοιγει κανονικα

στειλτης κι απο δω...

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
fetlife.com/helenlady930

η στο ινστα amazona_gr

τι ξερουμε?

φαινεται τουμπανελι

μιλησε της...ειναι μπεσαλου
μπεσαλου τι σημαινει ?

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
fetlife.com/helenlady930

η στο ινστα amazona_gr

τι ξερουμε?

φαινεται τουμπανελι

με φωτοπροφιλ ζωγραφιες με ανησυχει λιγο.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Συνήθως η συζήτηση τελειώνει όταν πει τα 200 για 1 ώρα. Δεν είναι επαγγελματίας, απλά κάνει αυτό που γουστάρει και αν μπορεί να βγάλει λεφτά, ακόμα καλύτερα. Με λίγο ψάξιμο, την βρίσκεί κανείς και στα σόσιαλ, υπάρχουν και βίντεο-συνεντεύξεις στο youtube, σε συγκεκριμένους κύκλους είναι γνωστή (φυσικά όχι σαν αφέντρα και φυσικά όχι σαν "Βανέσσα").
Υπόψιν πίνει πολλούς φυσικούς χυμούς, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για το σώμα της και τη φωνή της.
Μια χαρά τούμπανο φαίνεται. Μια περίοδο ψηνόμουν για σέσσιον με τέτοιων κυβικών γυναίκα. Είχε ανεβεί Θεσ/νικη η mysteria αλλά ζητούσε αν θυμάμαι καλά κάτι 200+ και δεν δοκίμασα. Μετά μου πέρασε το ψήσιμο. Ένας φίλος ανεβάζει συχνά πυκνά κάτι τούμπανα.... αλλά τα ποσά για μένα ακόμα και αν μπορούσα θα ήταν απαγορευτικά.

sexmaniac80

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
172
Πόντοι
1
fetlife.com/helenlady930

η στο ινστα amazona_gr

τι ξερουμε?

φαινεται τουμπανελι

Αυτή φαίνεται απίστευτο μουνι στο fet που έχει φωτογραφίες θα της στείλω τώρα που θα ανέβω Αθήνα να δω τι παίζει, έχω κάνει σεσσιον με Αλεξάνδρα και Θεανώ ας δοκιμάσουμε και κάτι άλλο

kulte

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
0
Αυτή φαίνεται απίστευτο μουνι στο fet που έχει φωτογραφίες θα της στείλω τώρα που θα ανέβω Αθήνα να δω τι παίζει, έχω κάνει σεσσιον με Αλεξάνδρα και Θεανώ ας δοκιμάσουμε και κάτι άλλο
Ρε μαν ρίξε μια ενημέρωση αν βρεθείς .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom