Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
422
Πόντοι
21
Κοίτα. αθτό με τις τιμές είναι πολύ ευαίσθητο θέμα να το συζητάς όχι μονο με τις εκδιδομενςες αλλά και με οποιονδήποτε εμπορεύεται κάτι υπηρεσιες ή προιοντα ειδικά αν δεν έχετε κάποια ιδιαίτερη σχέση ή δεν σου εχει ζητησει συμβουλή. Όσον αφορά τις εκδιδομενες όποτε έχω πει κάτι αντιστοιχο για τιμή το θεωρούν παζάρι και προσβάλλονται. Οπότε ή σουμιλούν απότομα ή στο κλεινουν ή σου λένε με αγένεια ή ειρωνεια αυτό είναι. Και για μένα έχουν κατά μεγαλο μερος δικιο. Τώρα για μπινελίκια ή χοντράδες για οικογενεις κτ΄λ αν έτσι εγινε τότε το παράκανε
Το παράκανε μου έβρισε και την οικογένεια μου

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
422
Πόντοι
21
Συνάντηση χτες το βράδυ στο πρίαμος στο Μοσχάτο με την έρικα ,για άλλη μία φορά ένοιωσα άνετα και το καλύτερο ήταν μέσα στο τζακούζι,η Έρικα Είναι κορυφή σε όλα και κάνει τα πάντα την θεωρώ top,ακούραστη,εγκεφαλική και δεν παίζεται στα mind games και στα role play, ενώ με είχε δεμένο στο τζακούζι μου έκανε και sounding, με φοβερή ενέργεια στο pegging μέσα στο τζακούζι και εννοείται ότι την έγλυψα παντού μέχρι να χύσει
Η έρικα είναι εξαιρετική για αυτό δύο φορές που έχει έρθει έχω κάνει σεσσιόν μαζί της και την περιμένω να ξανάρθει Λάρισα

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
547
Πόντοι
86
Πριν φύγει για Θεσσαλονίκη θα την τιμήσω την έρικα σήμερα το βράδυ σε ξενοδοχείο με τζακούζι που της αρέσει, είναι τύπισσα και το ζει η έρικα δεν είναι αρπαχτή μαζί της νιώθω άνετα,
Είναι τοπ τι να λέμε τα δίνει όλα και όταν με γαμάει χύνει το ζει συν ότι είναι πεντακάθαρη, μασάζ προστάτη που μου κάνει λιώνω στην κυριολεξία,cbt, δέσιμο και καθαρή για αυτό είναι και περιζήτητη

Σήμερα το βράδυ έχω κλείσει με την ερικα σουίτα με τζακούζι μαζί της για τρίωρο της είπα αν μπορεί να έρθει και η φίλη της η ειρήνη να κάνουμε τρίο ,έχω ξανακάνει μαζί τους βγαίνει χημεία
Η ρωσίδα έχει σταματήσει

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
547
Πόντοι
86
Πότε; εγώ μένω Λάρισα
Την εχω δει σε ξενοδοχείο την όλγα με 100 ευρώ,έχει παραπανίσια κιλά αλλά ήταν καλή,όπως έχω ξαναγράψει έχει πολύ δρόμο ακόμα να φτάσει την έρικα και την Αλεξάνδρα

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
422
Πόντοι
21
Την εχω δει σε ξενοδοχείο την όλγα με 100 ευρώ,έχει παραπανίσια κιλά αλλά ήταν καλή,όπως έχω ξαναγράψει έχει πολύ δρόμο ακόμα να φτάσει την έρικα και την Αλεξάνδρα
Την Αλεξάνδρα δεν την γνωρίζω αλλά η έρικα είναι το κάτι άλλο όσο
Την Αλεξάνδρα δεν την γνωρίζω αλλά με την έρικα πέρασα εξαιρετικά,την όλγα με αυτά που μου είπε δεν πρόκειται να την δω

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
634
Πόντοι
81
Την Αλεξάνδρα δεν την γνωρίζω αλλά η έρικα είναι το κάτι άλλο όσο

Την Αλεξάνδρα δεν την γνωρίζω αλλά με την έρικα πέρασα εξαιρετικά,την όλγα με αυτά που μου είπε δεν πρόκειται να την δω
Μάλλον την πέτυχες σε κακή φάση την Όλγα... Ίσως έπαιξε ρόλο και ότι είσαι από Λάρισα....

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
416
Πόντοι
21
Η έρικα είναι εξαιρετική για αυτό δύο φορές που έχει έρθει έχω κάνει σεσσιόν μαζί της και την περιμένω να ξανάρθει Λάρισα
Είναι Σαλονίκη η ερίκα αλλά δεν το σηκώνει το τηλέφωνο της , μετά είδα ότι άλλαξε τηλέφωνο γιατί δεν έχει σήμα και όπως πάντα χεχε θα μείνει περισσότερες μέρες

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.200
Πόντοι
4.510
Μια Βικτώρια Μαγετη κάπως έτσι από ινστα λέει τπτ;

evil666

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
106
Πόντοι
0
Μια Βικτώρια Μαγετη κάπως έτσι από ινστα λέει τπτ;
Δεν την ξερω, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι για αυταρχικό πρέπει να εισαι τουλάχιστον 30-35 ετων, για να εχεις και το κύρος της ηλικίας. Γενικά αφέντρες 25αρες δεν με πείθουν.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.200
Πόντοι
4.510
Δεν την ξερω, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι για αυταρχικό πρέπει να εισαι τουλάχιστον 30-35 ετων, για να εχεις και το κύρος της ηλικίας. Γενικά αφέντρες 25αρες δεν με πείθουν.
Μ την πέταξε ινστα και έχει και ονλι...Αλλά ναι αν δεν είναι τουλάχιστον 30 δεν αξίζει

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.661
Πόντοι
206

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
422
Πόντοι
21
Μάλλον την πέτυχες σε κακή φάση την Όλγα... Ίσως έπαιξε ρόλο και ότι είσαι από Λάρισα....
Το σχέση έχει ότι είμαι από την Λάρισα;η έρικα και η vida έχουν έρθει Λάρισα και σέβονται τα λεφτά που δίνουμε

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
422
Πόντοι
21
Είναι Σαλονίκη η ερίκα αλλά δεν το σηκώνει το τηλέφωνο της , μετά είδα ότι άλλαξε τηλέφωνο γιατί δεν έχει σήμα και όπως πάντα χεχε θα μείνει περισσότερες μέρες
Έχω κάνει το καλύτερο παιχνίδι μαζί της, Κυριακή θα την ξαναδώ στην Θεσσαλονίκη αξίζει το ταξίδι που θα κάνω

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
634
Πόντοι
81
Το σχέση έχει ότι είμαι από την Λάρισα;η έρικα και η vida έχουν έρθει Λάρισα και σέβονται τα λεφτά που δίνουμε
Όταν είναι να έρθουν στη Λάρισα αφέντρες, συνήθως τηλεφωνούν κάποιοι περίεργοι και είτε τις τρολάρουν είτε θέλουν να τις γαμήσουν είτε και τα δύο.....
Υποθέτω ότι πριν το τηλεφώνημα είχε προηγηθεί κάποιο περίεργο τηλεφώνημα.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom