Πότε; εγώ μένω ΛάρισαTo ιδιο και σε εμένα. Μια χαρά ομιλιτική και με χιουμορ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το παράκανε μου έβρισε και την οικογένεια μουΚοίτα. αθτό με τις τιμές είναι πολύ ευαίσθητο θέμα να το συζητάς όχι μονο με τις εκδιδομενςες αλλά και με οποιονδήποτε εμπορεύεται κάτι υπηρεσιες ή προιοντα ειδικά αν δεν έχετε κάποια ιδιαίτερη σχέση ή δεν σου εχει ζητησει συμβουλή. Όσον αφορά τις εκδιδομενες όποτε έχω πει κάτι αντιστοιχο για τιμή το θεωρούν παζάρι και προσβάλλονται. Οπότε ή σουμιλούν απότομα ή στο κλεινουν ή σου λένε με αγένεια ή ειρωνεια αυτό είναι. Και για μένα έχουν κατά μεγαλο μερος δικιο. Τώρα για μπινελίκια ή χοντράδες για οικογενεις κτ΄λ αν έτσι εγινε τότε το παράκανε
Η έρικα είναι εξαιρετική για αυτό δύο φορές που έχει έρθει έχω κάνει σεσσιόν μαζί της και την περιμένω να ξανάρθει ΛάρισαΣυνάντηση χτες το βράδυ στο πρίαμος στο Μοσχάτο με την έρικα ,για άλλη μία φορά ένοιωσα άνετα και το καλύτερο ήταν μέσα στο τζακούζι,η Έρικα Είναι κορυφή σε όλα και κάνει τα πάντα την θεωρώ top,ακούραστη,εγκεφαλική και δεν παίζεται στα mind games και στα role play, ενώ με είχε δεμένο στο τζακούζι μου έκανε και sounding, με φοβερή ενέργεια στο pegging μέσα στο τζακούζι και εννοείται ότι την έγλυψα παντού μέχρι να χύσει
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 547
- Πόντοι
- 86
Η ρωσίδα έχει σταματήσειΠριν φύγει για Θεσσαλονίκη θα την τιμήσω την έρικα σήμερα το βράδυ σε ξενοδοχείο με τζακούζι που της αρέσει, είναι τύπισσα και το ζει η έρικα δεν είναι αρπαχτή μαζί της νιώθω άνετα,
Είναι τοπ τι να λέμε τα δίνει όλα και όταν με γαμάει χύνει το ζει συν ότι είναι πεντακάθαρη, μασάζ προστάτη που μου κάνει λιώνω στην κυριολεξία,cbt, δέσιμο και καθαρή για αυτό είναι και περιζήτητη
Σήμερα το βράδυ έχω κλείσει με την ερικα σουίτα με τζακούζι μαζί της για τρίωρο της είπα αν μπορεί να έρθει και η φίλη της η ειρήνη να κάνουμε τρίο ,έχω ξανακάνει μαζί τους βγαίνει χημεία
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 547
- Πόντοι
- 86
Την εχω δει σε ξενοδοχείο την όλγα με 100 ευρώ,έχει παραπανίσια κιλά αλλά ήταν καλή,όπως έχω ξαναγράψει έχει πολύ δρόμο ακόμα να φτάσει την έρικα και την ΑλεξάνδραΠότε; εγώ μένω Λάρισα
Την Αλεξάνδρα δεν την γνωρίζω αλλά η έρικα είναι το κάτι άλλο όσοΤην εχω δει σε ξενοδοχείο την όλγα με 100 ευρώ,έχει παραπανίσια κιλά αλλά ήταν καλή,όπως έχω ξαναγράψει έχει πολύ δρόμο ακόμα να φτάσει την έρικα και την Αλεξάνδρα
Την Αλεξάνδρα δεν την γνωρίζω αλλά με την έρικα πέρασα εξαιρετικά,την όλγα με αυτά που μου είπε δεν πρόκειται να την δωΤην εχω δει σε ξενοδοχείο την όλγα με 100 ευρώ,έχει παραπανίσια κιλά αλλά ήταν καλή,όπως έχω ξαναγράψει έχει πολύ δρόμο ακόμα να φτάσει την έρικα και την Αλεξάνδρα
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 634
- Πόντοι
- 81
Μάλλον την πέτυχες σε κακή φάση την Όλγα... Ίσως έπαιξε ρόλο και ότι είσαι από Λάρισα....Την Αλεξάνδρα δεν την γνωρίζω αλλά η έρικα είναι το κάτι άλλο όσο
Την Αλεξάνδρα δεν την γνωρίζω αλλά με την έρικα πέρασα εξαιρετικά,την όλγα με αυτά που μου είπε δεν πρόκειται να την δω
Iliasathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Είναι Σαλονίκη η ερίκα αλλά δεν το σηκώνει το τηλέφωνο της , μετά είδα ότι άλλαξε τηλέφωνο γιατί δεν έχει σήμα και όπως πάντα χεχε θα μείνει περισσότερες μέρεςΗ έρικα είναι εξαιρετική για αυτό δύο φορές που έχει έρθει έχω κάνει σεσσιόν μαζί της και την περιμένω να ξανάρθει Λάρισα
Δεν την ξέρω, αλλά κρίμα να μη μπορείς να χουφτώσεις αυτές τις βυζάρες!
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.200
- Πόντοι
- 4.510
Μια Βικτώρια Μαγετη κάπως έτσι από ινστα λέει τπτ;
Δεν την ξερω, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι για αυταρχικό πρέπει να εισαι τουλάχιστον 30-35 ετων, για να εχεις και το κύρος της ηλικίας. Γενικά αφέντρες 25αρες δεν με πείθουν.Μια Βικτώρια Μαγετη κάπως έτσι από ινστα λέει τπτ;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.200
- Πόντοι
- 4.510
Μ την πέταξε ινστα και έχει και ονλι...Αλλά ναι αν δεν είναι τουλάχιστον 30 δεν αξίζειΔεν την ξερω, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι για αυταρχικό πρέπει να εισαι τουλάχιστον 30-35 ετων, για να εχεις και το κύρος της ηλικίας. Γενικά αφέντρες 25αρες δεν με πείθουν.
Έχεις λινκ;
Λινκ; Όνομα ακριβώς;Μια Βικτώρια Μαγετη κάπως έτσι από ινστα λέει τπτ;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.200
- Πόντοι
- 4.510
Δεν έχω λινκ.... Πάτα την στο ινσταΈχεις λινκ;
Λινκ; Όνομα ακριβώς;
Δεν βρίσκω κάτι.Δεν έχω λινκ.... Πάτα την στο ινστα
Υπάρχει κάποια πληροφορία?
www.prosopikesaggelies.gr

6948935190 Αν είσαι έτοιμος να υποταχθείς σε μια γυναίκα
Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.

Το σχέση έχει ότι είμαι από την Λάρισα;η έρικα και η vida έχουν έρθει Λάρισα και σέβονται τα λεφτά που δίνουμεΜάλλον την πέτυχες σε κακή φάση την Όλγα... Ίσως έπαιξε ρόλο και ότι είσαι από Λάρισα....
Έχω κάνει το καλύτερο παιχνίδι μαζί της, Κυριακή θα την ξαναδώ στην Θεσσαλονίκη αξίζει το ταξίδι που θα κάνωΕίναι Σαλονίκη η ερίκα αλλά δεν το σηκώνει το τηλέφωνο της , μετά είδα ότι άλλαξε τηλέφωνο γιατί δεν έχει σήμα και όπως πάντα χεχε θα μείνει περισσότερες μέρες
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 634
- Πόντοι
- 81
Όταν είναι να έρθουν στη Λάρισα αφέντρες, συνήθως τηλεφωνούν κάποιοι περίεργοι και είτε τις τρολάρουν είτε θέλουν να τις γαμήσουν είτε και τα δύο.....Το σχέση έχει ότι είμαι από την Λάρισα;η έρικα και η vida έχουν έρθει Λάρισα και σέβονται τα λεφτά που δίνουμε
Υποθέτω ότι πριν το τηλεφώνημα είχε προηγηθεί κάποιο περίεργο τηλεφώνημα.......
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 133
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 227
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 109