τι να κανουμε αυτα παθαινουμε με το τ9 η τεχνολογια μας εφαγε κοκκαλολαγνε ειπαμε ο καθενας οπως του αρεσει αλλα εσυ δεν βαζεις μυαλο εγω αν δεις ολα τα ποστ μου δεν λεω κανενα αρνητικο σχολιο για αλλες αφεντρες και πιστεψε με ξερω πολλα αλλα εσυ με αναγκασες να χαραχτηρισω αλλη αφεντρα με τις βλακειες που γραφεις για ολες και διαφημηζεις μονο την ακτινογραφια σουΜάθε ορθογραφία και γράψε ξανά. Το κόκκαλο γράφεται με 2 "κ" και το "δικοί σου" θέλει "οι". Έλεος, είσαι και γεροντολάγνος και ανορθόγραφος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 276
- Πόντοι
- 21
συναντηση πριν καποιες μερες με ολγα. Όμορφη γυναικα με ωραια προσωπο αλλα με καποια κιλα παραπανω. πολυ καλη υγιεινη όντας καθαρη και περιποιημενη. Δυναμικη και επιβλητικη παρουσια με γνωση του αντικειμένου. Σαδίστρια και πολύ καλή στο στραπον. Ενδιαφερουσα παρουσία και καλή επιλογη για όσους προτιμουν juicy.
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 276
- Πόντοι
- 21
βλεπω πολλες αγγελιες στο κανεσεξ με πολλες πρωτοεμφανιζομενες και γεματο απο υπηρεσιες προγραμμα. Αρκετα ξεσηκωτικο το κειμενο τους. ομως δεν εχουν φωτογραφιες τους ή αν εχουν ειναι πολυ ακυρες. πχ μιστρεςς αρια, μια που δηλωνει λεσβια και μια ελενα αθλητρια... Όποιος μπει μπορει να δει από τις πρωτεςτις αγγελιες τους. Εχει κανεις καποια εμπειρια? γιατι προς κασκαντεριλικι βγαζει ολη η φαση και δεν σκεφτομαι να πεταξω χρημα και χρονο.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 1.005
- Πόντοι
- 86
Όλοι οι ανορθόγραφοι τα ίδια λένε για Τ9 και τεχνολογία. Εγώ πάλι δεν κατηγορώ καμία αφέντρα, γράφω απλά την άποψή μου, αν η άποψή μου δε σου αρέσει, πρόβλημά σου. Επίσης το διαφημίζεις δε γράφεται όπως το γράφεις. Τέλος αυτό που υποστηρίζεις ότι γράφω για όλες δεν ισχύει γιατί η ώριμη μαντάμ δεν είναι όλες είναι μία.τι να κανουμε αυτα παθαινουμε με το τ9 η τεχνολογια μας εφαγε κοκκαλολαγνε ειπαμε ο καθενας οπως του αρεσει αλλα εσυ δεν βαζεις μυαλο εγω αν δεις ολα τα ποστ μου δεν λεω κανενα αρνητικο σχολιο για αλλες αφεντρες και πιστεψε με ξερω πολλα αλλα εσυ με αναγκασες να χαραχτηρισω αλλη αφεντρα με τις βλακειες που γραφεις για ολες και διαφημηζεις μονο την σου
Τελευταία τροποποίηση:
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 746
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα! Έχει κάποιος εμπειρία με Αφεντρα υπακους σε κάθε διαταγή μου ?
καλο θα ηταν οταν απαντας σε μυνημα μου να το αφηνεις ολοκληρο γιατι εισαι και του πανεπιστημιου η λεξη ακτινογραφια σβηστηκε ως δια μαγειας να φανταστωΌλοι οι ανορθόγραφοι τα ίδια λένε για Τ9 και τεχνολογία. Εγώ πάλι δεν κατηγορώ καμία αφέντρα, γράφω απλά την άποψή μου, αν η άποψή μου δε σου αρέσει, πρόβλημά σου. Επίσης το διαφημίζεις δε γράφεται όπως το γράφεις. Τέλος αυτό που υποστηρίζεις ότι γράφω για όλες δεν ισχύει γιατί η ώριμη μαντάμ δεν είναι όλες είνα μια.
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 154
- Πόντοι
- 0
Ντροπή να ξέρεις να διαλαμπαδεύεις ψέματα για να προσπαθήσεις να θήξεις την εικόνα ενός ανθρώπου.Να μην σου αρέσει δεκτό ο καθένας έχει το δικό του γούστο.Αν και για μένα και πολλούς ακόμα είναι Θεά.Αλλά το να γράφεις σε οτι φόρουμ βρείς ψέματα για δήθεν τραυματισμούς είναι απλά τραγικό.Έχω δοκιμάσει φετίχ και φετίχ, στραπ,βελόνες,sounding, που άμα η άλλη είναι άσχετη μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά.Και όμως η Κυρία Vida είχε πάντα πρώτα την ασφάλεια και την καθαριότητα σαν επαγγελματίας που είναι.Και δεν ήταν τυχαίο της μίας ή της δεύτερης φοράς.Πάνω απο 20 συνεδρίες έχω κάνει και πάντα ήταν άψογη.Κρίμα πραγματικά να προσπαθείς να θήξεις την εικόνα της με όποιον τρόπο μπορείς.Τέρμα ανήθικο.Μόνο σε εσένα αρέσει η βίντα , Σαλονίκη βαράει μύγες και έχει κάνει και ζημιά σε σαλονικιό
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 1.005
- Πόντοι
- 86
Μίκυ μάθε ορθογραφία και τράβα να παίξεις καμιά μπιρίμπα με την Μίνι.καλο θα ηταν οταν απαντας σε μυνημα μου να το αφηνεις ολοκληρο γιατι εισαι και του πανεπιστημιου η λεξη σβηστηκε ως δια μαγειας να φανταστω
εγω θα παιξω με την Μινι εσυ τραβα να κουβαλησεις καμμια βαλιτσα την ακτινογραφια παλι την εσβησες εχεις πλακα τελικαΜίκυ μάθε ορθογραφία και τράβα να παίξεις καμιά μπιρίμπα με την Μίνι.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.360
- Πόντοι
- 4.510
Η μαγιά είναι ενεργή αυτή την περίοδο;
Peterdkwf12
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα,Ήρθα Αθήνα Για Κάτι Υποχρεώσεις Και Επισκέφθηκα την Θέα Έρικα.Πέρασα Καταπληκτικά Για Μια Ακόμα φορά.Μου Έκανε Σχεδόν Τα Περισσότερα Από Αυτά που μου Αρέσουν.Πεντακάθαρη Και Πανέμορφη.Αναμενω Την Στιγμή Που Θα Ξανακατέβω Αθήνα!!
αφου δεν γνωριζεις καμια ακτινογραφια γιατι την σβηνεις την λεξη οποτε τραβα κουβαλα τις βαλιτσες καλυτερα αστειοι παρα γελιοιΔεν ξέρω για τη πράγμα γράφεις MIKY γιατί εγώ δεν γνωρίζω καμία όπως την περιγράφεις, μάλλον δεν την έχεις δει ποτέ, αλλά εδώ βλέπεις ότι παίζεις μπιρίμπα με την Μίνι εκεί θα κολλήσεις; Ορισμένοι είστε πολύ αστείοι.
Andreasups41
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 556
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα,Ήρθα Αθήνα Για Κάτι Υποχρεώσεις Και Επισκέφθηκα την Θέα Έρικα.Πέρασα Καταπληκτικά Για Μια Ακόμα φορά.Μου Έκανε Σχεδόν Τα Περισσότερα Από Αυτά που μου Αρέσουν.Πεντακάθαρη Και Πανέμορφη.Αναμενω Την Στιγμή Που Θα Ξανακατέβω Αθήνα!!
Μία κατηγορία μόνη της είναι η έρικα,είτε είσαι πρωτάρης είτε προχωρημένος η γυναίκα το έχει ,σε ψυχολογεί σου κόβει κουστούμι που λέμε και το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά,θα ξαναπάω αλλά μόνος μου όχι με την φίλη μου την λεσβία δεν αντέχει το πορτοφόλι μου 250 ευρώ ,100 μπορώ να δώσω
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.675
- Πόντοι
- 446
Λόγος δεν μου πέφτει μιας και δεν με αφορά το νήμα, αλλά μιας και κάνεις ορθογραφικές υποδείξεις, και για να βγάζει νόημα το γραπτό σου, αυτό το τι γράφεται με ι και όχι με η.Δεν ξέρω για τη πράγμα γράφεις MIKY γιατί εγώ δεν γνωρίζω καμία όπως την περιγράφεις, μάλλον δεν την έχεις δει ποτέ, αλλά εδώ βλέπεις ότι παίζεις μπιρίμπα με την Μίνι εκεί θα κολλήσεις; Ορισμένοι είστε πολύ αστείοι.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 547
- Πόντοι
- 86
Όχι βέβαια στην δεύτερη φωτογραφία δες τα μπούτια της μέσα στην κυταρίτιδαΚαλησπέρα! Έχει κάποιος εμπειρία με Αφεντρα υπακους σε κάθε διαταγή μου ?
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 547
- Πόντοι
- 86
Την έχω δει εγώ την βίντα δεν ξεχωρίζεις μπούτι με γάμπαΔεν ξέρω για τη πράγμα γράφεις MIKY γιατί εγώ δεν γνωρίζω καμία όπως την περιγράφεις, μάλλον δεν την έχεις δει ποτέ, αλλά εδώ βλέπεις ότι παίζεις μπιρίμπα με την Μίνι εκεί θα κολλήσεις; Ορισμένοι είστε πολύ αστείοι.
BERIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2014
- Like
- 247
- Πόντοι
- 21
Η Αρία είναι όλιγον τι αγοράκι φίλεβλεπω πολλες αγγελιες στο κανεσεξ με πολλες πρωτοεμφανιζομενες και γεματο απο υπηρεσιες προγραμμα. Αρκετα ξεσηκωτικο το κειμενο τους. ομως δεν εχουν φωτογραφιες τους ή αν εχουν ειναι πολυ ακυρες. πχ μιστρεςς αρια, μια που δηλωνει λεσβια και μια ελενα αθλητρια... Όποιος μπει μπορει να δει από τις πρωτεςτις αγγελιες τους. Εχει κανεις καποια εμπειρια? γιατι προς κασκαντεριλικι βγαζει ολη η φαση και δεν σκεφτομαι να πεταξω χρημα και χρονο.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 1.005
- Πόντοι
- 86
καλά εσύ δεν είσαι και κανένας αντικειμενικός μιας και υποστηρίζεις ότι η πυραμίδα του Χέοπος είναι 40άρα.
καλά εσύ δεν είσαι και κανένας αντικειμενικός μιας και υποστηρίζεις ότι η πυραμίδα του Χέοπος είναι 40άρα.
Αχαχαχα έκλαψακαλά εσύ δεν είσαι και κανένας αντικειμενικός μιας και υποστηρίζεις ότι η πυραμίδα του Χέοπος είναι 40άρα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 133
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 227
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 109