Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

MIKY73

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
219
Πόντοι
20
Μάθε ορθογραφία και γράψε ξανά. Το κόκκαλο γράφεται με 2 "κ" και το "δικοί σου" θέλει "οι". Έλεος, είσαι και γεροντολάγνος και ανορθόγραφος.
τι να κανουμε αυτα παθαινουμε με το τ9 η τεχνολογια μας εφαγε κοκκαλολαγνε ειπαμε ο καθενας οπως του αρεσει αλλα εσυ δεν βαζεις μυαλο εγω αν δεις ολα τα ποστ μου δεν λεω κανενα αρνητικο σχολιο για αλλες αφεντρες και πιστεψε με ξερω πολλα αλλα εσυ με αναγκασες να χαραχτηρισω αλλη αφεντρα με τις βλακειες που γραφεις για ολες και διαφημηζεις μονο την ακτινογραφια σου

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
συναντηση πριν καποιες μερες με ολγα. Όμορφη γυναικα με ωραια προσωπο αλλα με καποια κιλα παραπανω. πολυ καλη υγιεινη όντας καθαρη και περιποιημενη. Δυναμικη και επιβλητικη παρουσια με γνωση του αντικειμένου. Σαδίστρια και πολύ καλή στο στραπον. Ενδιαφερουσα παρουσία και καλή επιλογη για όσους προτιμουν juicy.

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
βλεπω πολλες αγγελιες στο κανεσεξ με πολλες πρωτοεμφανιζομενες και γεματο απο υπηρεσιες προγραμμα. Αρκετα ξεσηκωτικο το κειμενο τους. ομως δεν εχουν φωτογραφιες τους ή αν εχουν ειναι πολυ ακυρες. πχ μιστρεςς αρια, μια που δηλωνει λεσβια και μια ελενα αθλητρια... Όποιος μπει μπορει να δει από τις πρωτεςτις αγγελιες τους. Εχει κανεις καποια εμπειρια? γιατι προς κασκαντεριλικι βγαζει ολη η φαση και δεν σκεφτομαι να πεταξω χρημα και χρονο.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
1.005
Πόντοι
86
τι να κανουμε αυτα παθαινουμε με το τ9 η τεχνολογια μας εφαγε κοκκαλολαγνε ειπαμε ο καθενας οπως του αρεσει αλλα εσυ δεν βαζεις μυαλο εγω αν δεις ολα τα ποστ μου δεν λεω κανενα αρνητικο σχολιο για αλλες αφεντρες και πιστεψε με ξερω πολλα αλλα εσυ με αναγκασες να χαραχτηρισω αλλη αφεντρα με τις βλακειες που γραφεις για ολες και διαφημηζεις μονο την σου
Όλοι οι ανορθόγραφοι τα ίδια λένε για Τ9 και τεχνολογία. Εγώ πάλι δεν κατηγορώ καμία αφέντρα, γράφω απλά την άποψή μου, αν η άποψή μου δε σου αρέσει, πρόβλημά σου. Επίσης το διαφημίζεις δε γράφεται όπως το γράφεις. Τέλος αυτό που υποστηρίζεις ότι γράφω για όλες δεν ισχύει γιατί η ώριμη μαντάμ δεν είναι όλες είναι μία.

Τελευταία τροποποίηση:

MIKY73

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
219
Πόντοι
20
Όλοι οι ανορθόγραφοι τα ίδια λένε για Τ9 και τεχνολογία. Εγώ πάλι δεν κατηγορώ καμία αφέντρα, γράφω απλά την άποψή μου, αν η άποψή μου δε σου αρέσει, πρόβλημά σου. Επίσης το διαφημίζεις δε γράφεται όπως το γράφεις. Τέλος αυτό που υποστηρίζεις ότι γράφω για όλες δεν ισχύει γιατί η ώριμη μαντάμ δεν είναι όλες είνα μια.
καλο θα ηταν οταν απαντας σε μυνημα μου να το αφηνεις ολοκληρο γιατι εισαι και του πανεπιστημιου η λεξη ακτινογραφια σβηστηκε ως δια μαγειας να φανταστω

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
154
Πόντοι
0
Μόνο σε εσένα αρέσει η βίντα , Σαλονίκη βαράει μύγες και έχει κάνει και ζημιά σε σαλονικιό
Ντροπή να ξέρεις να διαλαμπαδεύεις ψέματα για να προσπαθήσεις να θήξεις την εικόνα ενός ανθρώπου.Να μην σου αρέσει δεκτό ο καθένας έχει το δικό του γούστο.Αν και για μένα και πολλούς ακόμα είναι Θεά.Αλλά το να γράφεις σε οτι φόρουμ βρείς ψέματα για δήθεν τραυματισμούς είναι απλά τραγικό.Έχω δοκιμάσει φετίχ και φετίχ, στραπ,βελόνες,sounding, που άμα η άλλη είναι άσχετη μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά.Και όμως η Κυρία Vida είχε πάντα πρώτα την ασφάλεια και την καθαριότητα σαν επαγγελματίας που είναι.Και δεν ήταν τυχαίο της μίας ή της δεύτερης φοράς.Πάνω απο 20 συνεδρίες έχω κάνει και πάντα ήταν άψογη.Κρίμα πραγματικά να προσπαθείς να θήξεις την εικόνα της με όποιον τρόπο μπορείς.Τέρμα ανήθικο.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
1.005
Πόντοι
86
καλο θα ηταν οταν απαντας σε μυνημα μου να το αφηνεις ολοκληρο γιατι εισαι και του πανεπιστημιου η λεξη σβηστηκε ως δια μαγειας να φανταστω
Μίκυ μάθε ορθογραφία και τράβα να παίξεις καμιά μπιρίμπα με την Μίνι.

MIKY73

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
219
Πόντοι
20
Μίκυ μάθε ορθογραφία και τράβα να παίξεις καμιά μπιρίμπα με την Μίνι.
εγω θα παιξω με την Μινι εσυ τραβα να κουβαλησεις καμμια βαλιτσα την ακτινογραφια παλι την εσβησες εχεις πλακα τελικα

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.358
Πόντοι
4.510
Η μαγιά είναι ενεργή αυτή την περίοδο;

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
186
Πόντοι
1
Καλησπέρα,Ήρθα Αθήνα Για Κάτι Υποχρεώσεις Και Επισκέφθηκα την Θέα Έρικα.Πέρασα Καταπληκτικά Για Μια Ακόμα φορά.Μου Έκανε Σχεδόν Τα Περισσότερα Από Αυτά που μου Αρέσουν.Πεντακάθαρη Και Πανέμορφη.Αναμενω Την Στιγμή Που Θα Ξανακατέβω Αθήνα!!

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
1.005
Πόντοι
86
Δεν ξέρω για τη πράγμα γράφεις MIKY γιατί εγώ δεν γνωρίζω καμία όπως την περιγράφεις, μάλλον δεν την έχεις δει ποτέ, αλλά εδώ βλέπεις ότι παίζεις μπιρίμπα με την Μίνι εκεί θα κολλήσεις; Ορισμένοι είστε πολύ αστείοι.

MIKY73

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
219
Πόντοι
20
Δεν ξέρω για τη πράγμα γράφεις MIKY γιατί εγώ δεν γνωρίζω καμία όπως την περιγράφεις, μάλλον δεν την έχεις δει ποτέ, αλλά εδώ βλέπεις ότι παίζεις μπιρίμπα με την Μίνι εκεί θα κολλήσεις; Ορισμένοι είστε πολύ αστείοι.
αφου δεν γνωριζεις καμια ακτινογραφια γιατι την σβηνεις την λεξη οποτε τραβα κουβαλα τις βαλιτσες καλυτερα αστειοι παρα γελιοι

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
556
Πόντοι
81
Καλησπέρα,Ήρθα Αθήνα Για Κάτι Υποχρεώσεις Και Επισκέφθηκα την Θέα Έρικα.Πέρασα Καταπληκτικά Για Μια Ακόμα φορά.Μου Έκανε Σχεδόν Τα Περισσότερα Από Αυτά που μου Αρέσουν.Πεντακάθαρη Και Πανέμορφη.Αναμενω Την Στιγμή Που Θα Ξανακατέβω Αθήνα!!

Μία κατηγορία μόνη της είναι η έρικα,είτε είσαι πρωτάρης είτε προχωρημένος η γυναίκα το έχει ,σε ψυχολογεί σου κόβει κουστούμι που λέμε και το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά,θα ξαναπάω αλλά μόνος μου όχι με την φίλη μου την λεσβία δεν αντέχει το πορτοφόλι μου 250 ευρώ ,100 μπορώ να δώσω

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.667
Πόντοι
446
Λόγος δεν μου πέφτει μιας και δεν με αφορά το νήμα, αλλά μιας και κάνεις ορθογραφικές υποδείξεις, και για να βγάζει νόημα το γραπτό σου, αυτό το τι γράφεται με ι και όχι με η.

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
547
Πόντοι
86
Την έχω δει εγώ την βίντα δεν ξεχωρίζεις μπούτι με γάμπα

BERIOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
247
Πόντοι
21
βλεπω πολλες αγγελιες στο κανεσεξ με πολλες πρωτοεμφανιζομενες και γεματο απο υπηρεσιες προγραμμα. Αρκετα ξεσηκωτικο το κειμενο τους. ομως δεν εχουν φωτογραφιες τους ή αν εχουν ειναι πολυ ακυρες. πχ μιστρεςς αρια, μια που δηλωνει λεσβια και μια ελενα αθλητρια... Όποιος μπει μπορει να δει από τις πρωτεςτις αγγελιες τους. Εχει κανεις καποια εμπειρια? γιατι προς κασκαντεριλικι βγαζει ολη η φαση και δεν σκεφτομαι να πεταξω χρημα και χρονο.
Η Αρία είναι όλιγον τι αγοράκι φίλε

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.663
Πόντοι
206
καλά εσύ δεν είσαι και κανένας αντικειμενικός μιας και υποστηρίζεις ότι η πυραμίδα του Χέοπος είναι 40άρα.

καλά εσύ δεν είσαι και κανένας αντικειμενικός μιας και υποστηρίζεις ότι η πυραμίδα του Χέοπος είναι 40άρα.
Αχαχαχα έκλαψα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom