You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
poustarelio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 11
- Like
- 674
- Πόντοι
- 310
Που είναι η Μαρία μας; Δεν την έχω βρει αυτές τις μέρες! Πιστεύω θα περάσουμε καλά με το εργαλείο! Κ η θέα της στα 4 κόβει την ανάσα για να αδειάσω κιόλας!
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μάγκες.Η Κυρία Vida της Θεσσαλονίκης έδωσε μια φανταστική συνέντευξη!! η οποία έχει ανέβει στο youtube.Εμένα πολύ ενδιαφέρον και ευχάριστη
.
Swift08
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2022
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0

Καυλιαρα αφέντρα ψάχνει τον σκλάβο της για μοναδικές εμπειριες
Αν θέλεις να περάσεις μισή ή μια ολόκληρη αξέχαστη ώρα μαζί μου μη δισταξεις να με καλέσεις 6946142222 (και Viber/ WhatsApp) Με λένε Βανέσσα είμαι 24 ετών καυλωμενη Καυλωνω να σε υποτάσσω ,καυλωνω να χω το πάνω χέρι και να με υπηρετείς! Θελω να γίνεις δικός μου! Μαρεσει το στραπον τα δεσίματα οι...

ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 290
- Πόντοι
- 26
Εγω μιλησα μαζι της ,200 η ωρα σε ξενοδοχειο και μονο βραδακι μετα τις 6μμ.Δεν το συνεχισα .Έχει κάνει κάποιος συνάντηση ??![]()
Καυλιαρα αφέντρα ψάχνει τον σκλάβο της για μοναδικές εμπειριες
Αν θέλεις να περάσεις μισή ή μια ολόκληρη αξέχαστη ώρα μαζί μου μη δισταξεις να με καλέσεις 6946142222 (και Viber/ WhatsApp) Με λένε Βανέσσα είμαι 24 ετών καυλωμενη Καυλωνω να σε υποτάσσω ,καυλωνω να χω το πάνω χέρι και να με υπηρετείς! Θελω να γίνεις δικός μου! Μαρεσει το στραπον τα δεσίματα οι...kanesex.com
submalegr
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 349
- Πόντοι
- 21
παντως αυτή μοιαζει με τη Madame Mysteria στις φωτογραφιες της. Αν είναι αυτη μπορει και να αξίζει για όσους γουστάρουν τετοιο στυλ αφέντρας.Εγω μιλησα μαζι της ,200 η ωρα σε ξενοδοχειο και μονο βραδακι μετα τις 6μμ.Δεν το συνεχισα .
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Η καλύτερη και η πιο επαγγελματίας.Ίσως είναι και η μοναδική που έχει κάνει και σεμηνάριο πρώτον βοηθειών.Μόνο αυτό δείχνει οτι νοιάζετε όχι μόνο στο να είναι απίστευτη στην δουλειά της αλλά και για την ασφάλεια του υποτακτικούΔε θα μπορούσες να τα γράφεις πιο αντιπροσωπευτικά, αυτή τη στιγμή τη θεωρώ την καλύτερη στον χώρο.
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 290
- Πόντοι
- 26
δεν ειναι μοιαζει λογω γυμναστικηςπαντως αυτή μοιαζει με τη Madame Mysteria στις φωτογραφιες της. Αν είναι αυτη μπορει και να αξίζει για όσους γουστάρουν τετοιο στυλ αφέντρας.
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 833
- Πόντοι
- 86
Λογικό μετά τις 6 π.μ , το πρωι δουλευει οικοδομήΕγω μιλησα μαζι της ,200 η ωρα σε ξενοδοχειο και μονο βραδακι μετα τις 6μμ.Δεν το συνεχισα .
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 290
- Πόντοι
- 26
Απο οτι εμαθα δουλευει μεχρι τις 5 και μετα αρπαχτες ,αλλα ακριβες .Λογικό μετά τις 6 π.μ , το πρωι δουλευει οικοδομή
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μάγκες.Η Κυρία DamaVida από την Θεσσαλονίκη θα κατεβεί Αθήνα 8,9 και 10 Μαΐου!!!
με μειωμένη τιμη;Καλησπέρα μάγκες.Η Κυρία DamaVida από την Θεσσαλονίκη θα κατεβεί Αθήνα 8,9 και 10 Μαΐου!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δηλαδη στα 100;
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Δεν το κατέχει η βίντα το αυταρχικό άσε που δεν ξεχωρίζεις γάμπα με μπούτιΚαλησπέρα φίλε μου.Εγώ(και πολλοί ακόμα θεωρώ) θα σου πρότεινα την Κυρία DamaVida.Είναι από Θεσσαλονίκη βέβαια αλλά μπορεί να έρθει Αθήνα τον Μάιο.Μόλις την βλέπεις αντικατοπτρίζεις μια Θεά απέναντί σου,μοντέλο πραγματικά κορμάρα και πανέμορφη.Και είναι απίστευτη σε αυτό που κάνει!!Δεν υπήρξε φορά που να μην έχω δοκιμάσει κάτι και να μην φύγω πανευτυχής!Έχω πάει τόσες φορές και θα πάω άλλες τόσες και δεν έχω σκοπό να σταματήσω.Νομίζω είναι οτι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνεις και πιστεύω πως πολλοί ακόμα θα το επιβεβαιώσουν.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Στην Αθήνα 100 παίρνειμε μειωμένη τιμη;
δηλαδη στα 100;
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Δεν ξέρω φίλε μου με συγχωρείςμε μειωμένη τιμη;
δηλαδη στα 100;
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Και εγώ συμφωνώ ρε φίλε.Δεν υπάρχει πιο υπέροχη και πανέμορφη.Είναι μια Θεά πάνω στην Γή.Ότι να'ναι, η Vida αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη παρουσία από τις αφέντρες της Ελλάδας.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Εδώ γελάμεΚαι εγώ συμφωνώ ρε φίλε.Δεν υπάρχει πιο υπέροχη και πανέμορφη.Είναι μια Θεά πάνω στην Γή.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Από τις χειρότερες είναι η βίντα άσχετη το αυταρχικό δεν είναι παίρνω ένα μαστίγιο και έγινα αφέντρα θέλει και μυαλό να είναι έξυπνη όπως η Αλεξάνδρα που κάνει events και φέρνει τις καλύτερες από το εξωτερικόΌτι να'ναι, η Vida αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη παρουσία από τις αφέντρες της Ελλάδας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 224
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 26