Θα συμφωνησω για την εμφανιση.Ειναι πραγματικα ομορφη γυναικα.Ότι και να γράφουν οι haters η Vida είναι top επιλογή για αυταρχικό στην Ελλάδα και το κυριότερο είναι πως ότι βλέπει κάποιος στις φωτογραφίες είναι και αυτό που θα δει όταν ανοίξει η πόρτα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 306
- Πόντοι
- 26
Αλεξανδρα η κορυφαια στην Ελλαδα και απο τις ΤΟΠ του εξωτερικου ακριβη αλλα αξιζει. Η Vinda πολυ αδυνατη για μενα γιαυτο και δεν την γνωρισα .Από τις χειρότερες είναι η βίντα άσχετη το αυταρχικό δεν είναι παίρνω ένα μαστίγιο και έγινα αφέντρα θέλει και μυαλό να είναι έξυπνη όπως η Αλεξάνδρα που κάνει events και φέρνει τις καλύτερες από το εξωτερικό
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 723
- Πόντοι
- 81
Το αν φέρνει τοπ του εξωτερικού ή αν κάνει events ποια ακριβώς σχέση έχει με το αν είναι καλή ή όχι;Από τις χειρότερες είναι η βίντα άσχετη το αυταρχικό δεν είναι παίρνω ένα μαστίγιο και έγινα αφέντρα θέλει και μυαλό να είναι έξυπνη όπως η Αλεξάνδρα που κάνει events και φέρνει τις καλύτερες από το εξωτερικό
Επίσης, ανεξάρτητα με τη γνώμη σου για τη Vida ή το αν σου αρέσει ή οχι(που είναι υποκειμενικό), σίγουρα δεν ανήκει στην κατηγορία παίρνω ένα μαστίγιο και δηλώνω αφέντρα.
Σίγουρα είναι επαγγελματίας η αλεξάνδρα.... Αλλά για μένα άρχισε να χάνει με το ότι παραέγινε επαγγελματίας και πλέον μου φαίνεται περισσότεο μάνατζερ και σόου γούμαν, παρά αυθεντική και μάχιμη αφέντρα. Σίγουρα όμως τον χώρο τον ξέρει όσο λίγες.Το αν φέρνει τοπ του εξωτερικού ή αν κάνει events ποια ακριβώς σχέση έχει με το αν είναι καλή ή όχι;
Επίσης, ανεξάρτητα με τη γνώμη σου για τη Vida ή το αν σου αρέσει ή οχι(που είναι υποκειμενικό), σίγουρα δεν ανήκει στην κατηγορία παίρνω ένα μαστίγιο και δηλώνω αφέντρα.
Για μένα η Vida άνετα θα μπορούσε να ήταν μοντέλο. Είναι πλέον και πολύ έμπειρη και πατάει πολύ καλά στο χωρό. Πολύ καλύτερη από πολλά υποτιθέμενα βαριά χαρτιά του χώρου.
Η επιστροφή της Ίσιδας είναι το καλύτερο νέο για τον χώρο. Η κορυφαία από άποψη υπηρεσιών, vfm, αυθεντική όσο δεν πάει! Εμφανισιακά είναι ότι σε πιο καύλα έχω συναντήσει. Φυσικά όλα είναι υποκειμενικά.... ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΙΔΑ... ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ
Αδυναμίες είναι αυτές....
Τελευταία τροποποίηση:
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Είναι πολύ καλή η Αλεξάνδρα και στην δουλειά της,όσο για την βίντα σε αυτή την κατηγορία ανήκει,παλαιμπεδίζειΤο αν φέρνει τοπ του εξωτερικού ή αν κάνει events ποια ακριβώς σχέση έχει με το αν είναι καλή ή όχι;
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Χάρη στην Αφροδίτη βγήκε ,φοβότανη βίντα,μοντέλο δεν την λες πετσί και κόκκαλο,την ίσιδα δεν την έχω δει από κοντάΣίγουρα είναι επαγγελματίας η αλεξάνδρα.... Αλλά για μένα άρχισε να χάνει με το ότι παραέγινε επαγγελματίας και πλέον μου φαίνεται περισσότεο μάνατζερ και σόου γούμαν, παρά αυθεντική και μάχιμη αφέντρα. Σίγουρα όμως τον χώρο τον ξέρει όσο λίγες.
Για μένα η Vida άνετα θα μπορούσε να ήταν μοντέλο. Είναι πλέον και πολύ έμπειρη και πατάει πολύ καλά στο χωρό. Πολύ καλύτερη από πολλά υποτιθέμενα βαριά χαρτιά του χώρου.
Η επιστροφή της Ίσιδας είναι το καλύτερο νέο για τον χώρο. Η κορυφαία από άποψη υπηρεσιών, vfm, αυθεντική όσο δεν πάει! Εμφανισιακά είναι ότι σε πιο καύλα έχω συναντήσει. Φυσικά όλα είναι υποκειμενικά.... ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΙΔΑ... ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ
Αδυναμίες είναι αυτές....![]()
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Δεν έχασες και τίποτα είναι άσχετη η βίντα,η Αλεξάνδρα από τις κορυφαίεςΑλεξανδρα η κορυφαια στην Ελλαδα και απο τις ΤΟΠ του εξωτερικου ακριβη αλλα αξιζει. Η Vinda πολυ αδυνατη για μενα γιαυτο και δεν την γνωρισα .
Ρε φίλε το καταλάβαμε, δεν τη γουστάρεις...μας τα έπρηξες όμως... Κάθε 3 μηνύματα υπάρχει ένα δικό σου που θάβεις τη κοπέλα. Έλεος κάπου, καταλάβαμε...Δεν έχασες και τίποτα είναι άσχετη η βίντα,η Αλεξάνδρα από τις κορυφαίες
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Την έχω δει εσύ την έχεις δει?η αίντα άξιζε νέα όμορφη και σωστή ούτε ψυλομίτα και άσχετη σαν την βίνταΡε φίλε το καταλάβαμε, δεν τη γουστάρεις...μας τα έπρηξες όμως... Κάθε 3 μηνύματα υπάρχει ένα δικό σου που θάβεις τη κοπέλα. Έλεος κάπου, καταλάβαμε...
Δεν εχει σημασία αν την έχω δει, κουράσεις.Την έχω δει εσύ την έχεις δει?
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Τότε μην απαντάςΔεν εχει σημασία αν την έχω δει, κουράσεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε
Δεν την έχεις δειΔεν εχει σημασία αν την έχω δει, κουράσεις.
Δεν με ενδιαφέρει να τη δω, μας έπρηξες και έχεις γεμίσει το νήμα με τις @@ σουΤότε μην απαντάς
Δε
Δεν την έχεις δει
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Την έχω δει και μπορώ να πω την γνώμη μου εσύ δεν την έχεις δειΔεν με ενδιαφέρει να τη δω, μας έπρηξες και έχεις γεμίσει το νήμα με τις @@ σου
Επειδή είναι άσχετηΡε φίλε το καταλάβαμε, δεν τη γουστάρεις...μας τα έπρηξες όμως... Κάθε 3 μηνύματα υπάρχει ένα δικό σου που θάβεις τη κοπέλα. Έλεος κάπου, καταλάβαμε...
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 865
- Πόντοι
- 86
Μην ασχολείσαι με τον γεροντολάγνο, μάλλον τον έχει βάλει η ώριμη μαντάμ να βρίζει την Vida επειδή έρχεται σε λίγες μέρες στην Αθήνα. Δεν έχουν καταλάβει, ούτε ο γεροντολάγνος ούτε η ώριμη μαντάμ, πως με αυτή την τακτική κάνουν περισσότερο γνωστή την Vida. Όσο και να σκούζουν, η Vida είναι και καλή αφέντρα και όμορφη.Δεν με ενδιαφέρει να τη δω, μας έπρηξες και έχεις γεμίσει το νήμα με τις @@ σου
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Να πάει στην Αλεξάνδρα να την εκπαιδεύσειΜην ασχολείσαι με τον γεροντολάγνο, μάλλον τον έχει βάλει η ώριμη μαντάμ να βρίζει την Vida επειδή έρχεται σε λίγες μέρες στην Αθήνα. Δεν έχουν καταλάβει, ούτε ο γεροντολάγνος ούτε η ώριμη μαντάμ, πως με αυτή την τακτική κάνουν περισσότερο γνωστή την Vida. Όσο και να σκούζουν η Vida είναι και καλή αφέντρα και όμορφη.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Η Αλεξάνδρα είναι κορυφαία ότι και να λες και δεν χρειάζεται προποτάρισμαΜην ασχολείσαι με τον γεροντολάγνο, μάλλον τον έχει βάλει η ώριμη μαντάμ να βρίζει την Vida επειδή έρχεται σε λίγες μέρες στην Αθήνα. Δεν έχουν καταλάβει, ούτε ο γεροντολάγνος ούτε η ώριμη μαντάμ, πως με αυτή την τακτική κάνουν περισσότερο γνωστή την Vida. Όσο και να σκούζουν, η Vida είναι και καλή αφέντρα και όμορφη.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 865
- Πόντοι
- 86
Είσαι ότι νά'ναι, για ξεκάρφωμα πετάς το όνομα της Αλεξάνδρας; Είναι γνωστή η γεροντολαγνεία που έχεις με την ώριμη μαντάμ η οποία σε βάζει να γράφεις ανοησίες.Να πάει να την εκπαιδεύσει
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Νομίζω δεν χρειάζετε να σου απαντήσω.Με έχουν καλύψει όλοι οι υπόλοιποι πλήρως.Από τις χειρότερες είναι η βίντα άσχετη το αυταρχικό δεν είναι παίρνω ένα μαστίγιο και έγινα αφέντρα θέλει και μυαλό να είναι έξυπνη όπως η Αλεξάνδρα που κάνει events και φέρνει τις καλύτερες από το εξωτερικό
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Για την Αλεξάνδρα έγραφα και έχεις ξανακάνει παράθεση σε πόστ μου για την Αλεξάνδρα,είμαι από τους παλιούς και δεν μπορεί να με χειραγωγήσει καμμία,ξέρω τις περισσότερες και η γνώμη μου για την βίντα δεν αλλάζει την έχω δει δεν το κατέχει με το ζόρι αφέντρα δεν μπορεί να γίνειΕίσαι ότι νά'ναι, για ξεκάρφωμα πετάς το όνομα της Αλεξάνδρας; Είναι γνωστή η γεροντολαγνεία που έχεις με την ώριμη μαντάμ η οποία σε βάζει να γράφεις ανοησίες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 224
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 26