Δεν υπάρχει περίπτωση... ΔυστυχώςΚαι μουνάρα και νέα η Αίντα,μακάρι να ξαναεπιστρέψει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν υπάρχει περίπτωση... Δυστυχώς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευλογια που τη γνωρισαμεΔεν υπάρχει περίπτωση... Δυστυχώς
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.005
- Πόντοι
- 6.727
Γνώμη για domsecret?
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 555
- Πόντοι
- 86
ΔύσκολοΚαι η Λόλα πρέπει να επιστρέψει
Σίγουρα έχει ποικιλία. Γνωστά ονόματα στον χώρο, νέες αφέντρες, τρανς, ζευγάρι για τρίο.... Το καστλ υπέροχος χώρος. Από τιμες δεν ξέρω τι παίζει.... Πάντως κάποια στιγμη που δούλευε η Λίζα Πίλβεντορ ως sub, το κόστος ήταν 400 ευρώ... Μουνάρα η γυναίκα, φίρμα, όλη η Ελλάδα θέλει να την γαμήσει αλλά αν ισχύουν τέτοιες τιμές λίγο δύσκολο να περπατήσει για το ευρύ κοινό. Αλλά επαναλαμβάνω μιλάω για την συγκεκριμένη. Οι άλλες ίσως έχουν πιο προσιτές τιμές. Μακάρι γτ φαίνεται καλή φάση. Αν οργανωθούν και σε τουρ να απολαύσουμε κάποιες από αυτές και Θεσ/νικη θα ήταν ακόμα καλύτερη φάση.Γνώμη για domsecret?
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 382
- Πόντοι
- 26
Σίγουρα έχει ποικιλία. Γνωστά ονόματα στον χώρο, νέες αφέντρες, τρανς, ζευγάρι για τρίο.... Το καστλ υπέροχος χώρος. Από τιμες δεν ξέρω τι παίζει.... Πάντως κάποια στιγμη που δούλευε η Λίζα Πίλβεντορ ως sub, το κόστος ήταν 400 ευρώ... Μουνάρα η γυναίκα, φίρμα, όλη η Ελλάδα θέλει να την γαμήσει αλλά αν ισχύουν τέτοιες τιμές λίγο δύσκολο να περπατήσει για το ευρύ κοινό. Αλλά επαναλαμβάνω μιλάω για την συγκεκριμένη. Οι άλλες ίσως έχουν πιο προσιτές τιμές. Μακάρι γτ φαίνεται καλή φάση. Αν οργανωθούν και σε τουρ να απολαύσουμε κάποιες από αυτές και Θεσ/νικη θα ήταν ακόμα καλύτερη φά
Γυρω στα 150 που ρωτησα μια απο εκει την Ναταλια +ξενοδοχειο ,πολλα για μενα .Ισως αλλες πιο φτηνες.Σίγουρα έχει ποικιλία. Γνωστά ονόματα στον χώρο, νέες αφέντρες, τρανς, ζευγάρι για τρίο.... Το καστλ υπέροχος χώρος. Από τιμες δεν ξέρω τι παίζει.... Πάντως κάποια στιγμη που δούλευε η Λίζα Πίλβεντορ ως sub, το κόστος ήταν 400 ευρώ... Μουνάρα η γυναίκα, φίρμα, όλη η Ελλάδα θέλει να την γαμήσει αλλά αν ισχύουν τέτοιες τιμές λίγο δύσκολο να περπατήσει για το ευρύ κοινό. Αλλά επαναλαμβάνω μιλάω για την συγκεκριμένη. Οι άλλες ίσως έχουν πιο προσιτές τιμές. Μακάρι γτ φαίνεται καλή φάση. Αν οργανωθούν και σε τουρ να απολαύσουμε κάποιες από αυτές και Θεσ/νικη θα ήταν ακόμα καλύτερη φάση.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 555
- Πόντοι
- 86
400 ευρώ πολλά τα λεφτά lbΣίγουρα έχει ποικιλία. Γνωστά ονόματα στον χώρο, νέες αφέντρες, τρανς, ζευγάρι για τρίο.... Το καστλ υπέροχος χώρος. Από τιμες δεν ξέρω τι παίζει.... Πάντως κάποια στιγμη που δούλευε η Λίζα Πίλβεντορ ως sub, το κόστος ήταν 400 ευρώ... Μουνάρα η γυναίκα, φίρμα, όλη η Ελλάδα θέλει να την γαμήσει αλλά αν ισχύουν τέτοιες τιμές λίγο δύσκολο να περπατήσει για το ευρύ κοινό. Αλλά επαναλαμβάνω μιλάω για την συγκεκριμένη. Οι άλλες ίσως έχουν πιο προσιτές τιμές. Μακάρι γτ φαίνεται καλή φάση. Αν οργανωθούν και σε τουρ να απολαύσουμε κάποιες από αυτές και Θεσ/νικη θα ήταν ακόμα καλύτερη φάση.
Σαν την έρικα καμμίαΚαλησπέρα παιδιά! Ορκισμένος στην Λόλα για δύο τρία χρόνια ψάχνω να βρω τα πατήματα μου! Επισκέφτηκα την Θεανώ πριν καμία δεκαριά μέρες!Την είχα ξανά επισκεφτεί πριν γνωρίσω την Λόλα! Πανέμορφη γυναίκα κάνει καλό παιχνίδι αλλά έχει ένα ελάττωμα που το έχουν ξανά γράψει! Είναι φλύαρη σε κακές στιγμές, δηλαδή εκεί που σε χτυπάει και σε φτύνει μπορεί να σου πει κοίτα τι ωραία γάντια τα πήρα από τον τάδε μέρος και να λέει για αυτό ένα δύο λεπτά εκεί που πάει να σε στήσει στα 4 να σου πει κάτι άκυρο που θα σε ξενερώσει! Γενικά όμως είναι αρκετά καλή επιλογή!Μην μπαίνουμε σε συγκρίσεις με την Λόλα γιατί είναι άδικο για τις άλλες κυρίες!Θα προσπαθήσω να συναντηθώ και με την Έρικα σύντομα!! Λόλα μία μία μοναδική!
Πάρα πολλά! Βέβαια είναι ψιλοφίρμα η κοπέλα και πορνό ταινία σειρηνάκη, και χορεύτρια σε γνωστά στριπ κλαμπ και πολύ ενεργή στα σόσιαλ και μουνάρα. Αλλά τα 400 είναι 400. Μάλλον για να τα ζητάει κάποιος τα δίνει... Σταμάτησε βέβαια τώρα και από το domsecrets και τις βίζιτες γενικά (όπως λέει).400 ευρώ πολλά τα λεφτά lb
Αυτή η Enfer φαίνεται να μετράει! Δεν ξέρω τιμή αλλά δεν έχει ως έξτρα υπηρεσία το στραπον, το facesitting και το γκόλντεν σάουερ! Έχει καταντήσει ανέκδοτο πλέον οι υπηρεσίες αυτές να μετράνε ως έξτρα. Άρα φαίνεται έμπειρη και ότι το γουστάρει. Μένει η τιμή να μην είναι κάνα 150-200αρι +ξενοδοχείο
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 1.017
- Πόντοι
- 86
Θεωρώ παράλογο στο DomSecret να σου λένε τιμή Α + το ξενοδοχείο. Εκεί δεν γίνονται οι συνεδρίες; Έπρεπε να λένε ολοκληρωμένη τιμή. Εκτός αν σε αφήνουν να μιλήσεις απευθείας με όποια κοπέλα θες και να διαλέξεις άλλο μέρος να πάτε.Αυτή η Enfer φαίνεται να μετράει! Δεν ξέρω τιμή αλλά δεν έχει ως έξτρα υπηρεσία το στραπον, το facesitting και το γκόλντεν σάουερ! Έχει καταντήσει ανέκδοτο πλέον οι υπηρεσίες αυτές να μετράνε ως έξτρα. Άρα φαίνεται έμπειρη και ότι το γουστάρει. Μένει η τιμή να μην είναι κάνα 150-200αρι +ξενοδοχείο
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 382
- Πόντοι
- 26
Φυσικα και μπορεις να κανονισεις εσυ που θα πας ,το εχω τεσταρει .Θεωρώ παράλογο στο DomSecret να σου λένε τιμή Α + το ξενοδοχείο. Εκεί δεν γίνονται οι συνεδρίες; Έπρεπε να λένε ολοκληρωμένη τιμή. Εκτός αν σε αφήνουν να μιλήσεις απευθείας με όποια κοπέλα θες και να διαλέξεις άλλο μέρος να πάτε.
Δε γνωρίζω λεπτομέρειες. Αυτό για την Πιλβεντορ μόνο γνωρίζω... αλλα το 400αρι μου έφερε αφωνίαΘεωρώ παράλογο στο DomSecret να σου λένε τιμή Α + το ξενοδοχείο. Εκεί δεν γίνονται οι συνεδρίες; Έπρεπε να λένε ολοκληρωμένη τιμή. Εκτός αν σε αφήνουν να μιλήσεις απευθείας με όποια κοπέλα θες και να διαλέξεις άλλο μέρος να πάτε.
Απλά ένα σάϊτ με bdsm φάση είναι καλή ιδέα. Αν μια συνάντηση κοστίζει 150 και 200 ευρώ... Εξακολουθεί να είναι μια καλή ιδέα αλλά δεν είναι για μένα.
Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 12.539
- Πόντοι
- 2.536
Αυτή είναι φίλη με την ΑριάναΕμπειρία με goddess katerina έχει κανείς ?
Δείξε μου τη φίλη σου να σου πω ποια είσαι
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 284
- Πόντοι
- 21
Η ενφερ με επιφυλαξη νομίζω ήταν χορευτρια πιο παλια. Ωραια γυναικα και η κατια μισελ ηταν διδυμο σε σεσιονς. πολυ δυναμικες, με πολυ καλη χημεια και αρκετα οικονομικες. Ωραιες εποχες
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 284
- Πόντοι
- 21
kαλησπέρα σας! εχετε καπου αναρτημένα προγραμματα που προσφερετε και τιμες?Καλή Ανάσταση είμαι αθηνα
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.005
- Πόντοι
- 6.727
Η πιλβεντορ δεν έφυγε απο εκεί;Δε γνωρίζω λεπτομέρειες. Αυτό για την Πιλβεντορ μόνο γνωρίζω... αλλα το 400αρι μου έφερε αφωνία.
Απλά ένα σάϊτ με bdsm φάση είναι καλή ιδέα. Αν μια συνάντηση κοστίζει 150 και 200 ευρώ... Εξακολουθεί να είναι μια καλή ιδέα αλλά δεν είναι για μένα.
Nαι έχει πολύ καιρό... Δεν κάθισε πολύ ούτως ή άλλως.Η πιλβεντορ δεν έφυγε απο εκεί;
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.005
- Πόντοι
- 6.727
Γνώμη για miss enfer από domsecret?
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)