Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
την εχω γαμησει δυο φορες μπροστα στον σκλαβο αντρα της![]()
Artemis Dianopoulou
Artemis Dianopoulou е във Facebook. Присъединете се към Facebook, за да се свържете с Artemis Dianopoulou и други хора, които може да познавате. Facebook предоставя възможност на хората да споделят и...www.facebook.com
ΠενηντάραΠόσο χρονών είναι;
το εχεις ξαναπει και παλιωτερα σε αλλο θρεντ αν και δεν καταλαβαινω τον λογο που το ξαναναφερειςτην εχω γαμησει δυο φορες μπροστα στον σκλαβο αντρα της![]()
Artemis Dianopoulou
Artemis Dianopoulou е във Facebook. Присъединете се към Facebook, за да се свържете с Artemis Dianopoulou и други хора, които може да познавате. Facebook предоставя възможност на хората да споделят и...www.facebook.com
δεν το θυμωμουντο εχεις ξαναπει και παλιωτερα σε αλλο θρεντ αν και δεν καταλαβαινω τον λογο που το ξαναναφερεις
Οπα τι εχουμε εδώ ; Διαφημιση η Μεσαλινα ; ΟΚ τέρμα το concept Αλεξάνδρα και Σια . Ειχα γράψει ότι θα αργήσουμε να δουμε πολύ την Αλξεξάνδρα , μάλλον θα αργήσουμε πάρα πάρα πολύ παιζει και να μη την ξανδουμε..... Ολο το χαρτί θα το μαζεψουν 3 γκομενεςΤις καλησπέρες μου σκλαβάκια!
Ποιες ειναι αυτές ;Οπα τι εχουμε εδώ ; Διαφημιση η Μεσαλινα ; ΟΚ τέρμα το concept Αλεξάνδρα και Σια . Ειχα γράψει ότι θα αργήσουμε να δουμε πολύ την Αλξεξάνδρα , μάλλον θα αργήσουμε πάρα πάρα πολύ παιζει και να μη την ξανδουμε..... Ολο το χαρτί θα το μαζεψουν 3 γκομενες
Ποιες ειναι αυτές ;
3;;;; καλημερα!Οπα τι εχουμε εδώ ; Διαφημιση η Μεσαλινα ; ΟΚ τέρμα το concept Αλεξάνδρα και Σια . Ειχα γράψει ότι θα αργήσουμε να δουμε πολύ την Αλξεξάνδρα , μάλλον θα αργήσουμε πάρα πάρα πολύ παιζει και να μη την ξανδουμε..... Ολο το χαρτί θα το μαζεψουν 3 γκομενες
Δεν εννοω την τριάδα που ήταν υπο την Αλεξάνδρα .... εννοω ότι πολύ απλά φεύγοντας η Αλεξάνδρα απο το τοπίο μια τριάδα αρκετά γνωστών και με χρόνια παρουσία στο χωρο αφεντρών κερδίζει σε έσοδα δε θέλει πολύ σκέψη για να καταλαβει καποιος ποιες εννοω . Η Αλεξάνδρα σαφως το είχε παει σε άλλο επίπεδο και φεύγοντας αφήνει κενό που δυσκολα θα καλυφυεί απο κάτι αντίστοιχο3;;;; καλημερα!
Δηλαδη με άλλα λογια μας λες ότι αυτές που συνάντησες στην Ελλάδα δεν ήταν επαγγγελματίες ;;;;Καλησπέρα σε όλους! . Εχω έρθει πρόσφατα από Γερμανία. Έχω μεγάλη εμπειρία σε Γερμανία και Ολλανδία. Σε παλαιότερα ταξίδια μου στην Ελλάδα εχω δει την Κυρία Λόλα σε show της και ειχα εντυπωσιαστεί και έχω επισκεφτεί και την Κυρία Θεανώ. Επίσης για όσους γνωρίζουν και εχουν εμπειρία στο εξωτερικό με Κυρίες καταλαβαίνουν τη διαφορά στον επαγγελματισμό.
Καλημερα,3;;;; καλημερα!
Εκτός ότι είναι μεγάλη σε ηλικία δεν λέει τίποτα γαμψά νύχια ότι χειρότεροΡε μάγκες μια Πάολα π έχει αγγελία στο κανεσεξ και λέει ότι δούλευε φυλής 104 κ Κατεχάκη 8.. Είναι καλή στο αυταρχικό;
'Εχει σταματήσειΧοντρή πολύ και πολλές τρίχες στα πόδια