You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
afenths71
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Like
- 6.458
- Πόντοι
- 1.046
Artemis Dianopoulou
Artemis Dianopoulou е във Facebook. Присъединете се към Facebook, за да се свържете с Artemis Dianopoulou и други хора, които може да познавате. Facebook предоставя възможност на хората да споделят и...
MessalinaDom
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Τις καλησπέρες μου σκλαβάκια!
https://*****/erotikes-gnorimies/switch-domina-sub-μεσσαλινα/
την εχω γαμησει δυο φορες μπροστα στον σκλαβο αντρα της![]()
Artemis Dianopoulou
Artemis Dianopoulou е във Facebook. Присъединете се към Facebook, за да се свържете с Artemis Dianopoulou и други хора, които може да познавате. Facebook предоставя възможност на хората да споделят и...www.facebook.com
Πόσο χρονών είναι;
giannis.glykos127
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
ΠενηντάραΠόσο χρονών είναι;
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.140
- Πόντοι
- 736
το εχεις ξαναπει και παλιωτερα σε αλλο θρεντ αν και δεν καταλαβαινω τον λογο που το ξαναναφερειςτην εχω γαμησει δυο φορες μπροστα στον σκλαβο αντρα της![]()
Artemis Dianopoulou
Artemis Dianopoulou е във Facebook. Присъединете се към Facebook, за да се свържете с Artemis Dianopoulou и други хора, които може да познавате. Facebook предоставя възможност на хората да споделят и...www.facebook.com
afenths71
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Like
- 6.458
- Πόντοι
- 1.046
δεν το θυμωμουντο εχεις ξαναπει και παλιωτερα σε αλλο θρεντ αν και δεν καταλαβαινω τον λογο που το ξαναναφερεις
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 964
- Πόντοι
- 86
Οπα τι εχουμε εδώ ; Διαφημιση η Μεσαλινα ; ΟΚ τέρμα το concept Αλεξάνδρα και Σια . Ειχα γράψει ότι θα αργήσουμε να δουμε πολύ την Αλξεξάνδρα , μάλλον θα αργήσουμε πάρα πάρα πολύ παιζει και να μη την ξανδουμε..... Ολο το χαρτί θα το μαζεψουν 3 γκομενεςΤις καλησπέρες μου σκλαβάκια!
Ποιες ειναι αυτές ;Οπα τι εχουμε εδώ ; Διαφημιση η Μεσαλινα ; ΟΚ τέρμα το concept Αλεξάνδρα και Σια . Ειχα γράψει ότι θα αργήσουμε να δουμε πολύ την Αλξεξάνδρα , μάλλον θα αργήσουμε πάρα πάρα πολύ παιζει και να μη την ξανδουμε..... Ολο το χαρτί θα το μαζεψουν 3 γκομενες
MessalinaDom
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ποιες ειναι αυτές ;
3;;;; καλημερα!Οπα τι εχουμε εδώ ; Διαφημιση η Μεσαλινα ; ΟΚ τέρμα το concept Αλεξάνδρα και Σια . Ειχα γράψει ότι θα αργήσουμε να δουμε πολύ την Αλξεξάνδρα , μάλλον θα αργήσουμε πάρα πάρα πολύ παιζει και να μη την ξανδουμε..... Ολο το χαρτί θα το μαζεψουν 3 γκομενες
TreuerHund
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους! . Εχω έρθει πρόσφατα από Γερμανία. Έχω μεγάλη εμπειρία σε Γερμανία και Ολλανδία. Σε παλαιότερα ταξίδια μου στην Ελλάδα εχω δει την Κυρία Λόλα σε show της και ειχα εντυπωσιαστεί και έχω επισκεφτεί και την Κυρία Θεανώ. Επίσης για όσους γνωρίζουν και εχουν εμπειρία στο εξωτερικό με Κυρίες καταλαβαίνουν τη διαφορά στον επαγγελματισμό.
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 964
- Πόντοι
- 86
Δεν εννοω την τριάδα που ήταν υπο την Αλεξάνδρα .... εννοω ότι πολύ απλά φεύγοντας η Αλεξάνδρα απο το τοπίο μια τριάδα αρκετά γνωστών και με χρόνια παρουσία στο χωρο αφεντρών κερδίζει σε έσοδα δε θέλει πολύ σκέψη για να καταλαβει καποιος ποιες εννοω . Η Αλεξάνδρα σαφως το είχε παει σε άλλο επίπεδο και φεύγοντας αφήνει κενό που δυσκολα θα καλυφυεί απο κάτι αντίστοιχο3;;;; καλημερα!
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 964
- Πόντοι
- 86
Δηλαδη με άλλα λογια μας λες ότι αυτές που συνάντησες στην Ελλάδα δεν ήταν επαγγγελματίες ;;;;Καλησπέρα σε όλους! . Εχω έρθει πρόσφατα από Γερμανία. Έχω μεγάλη εμπειρία σε Γερμανία και Ολλανδία. Σε παλαιότερα ταξίδια μου στην Ελλάδα εχω δει την Κυρία Λόλα σε show της και ειχα εντυπωσιαστεί και έχω επισκεφτεί και την Κυρία Θεανώ. Επίσης για όσους γνωρίζουν και εχουν εμπειρία στο εξωτερικό με Κυρίες καταλαβαίνουν τη διαφορά στον επαγγελματισμό.
Καλημερα,3;;;; καλημερα!
Πως σε βρισκουμε; Προσπαθησα να στειλω μηνυμα αλλα το προφιλ σου ειναι περιορισμενο.
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.005
- Πόντοι
- 6.727
Ρε μάγκες μια Πάολα π έχει αγγελία στο κανεσεξ και λέει ότι δούλευε φυλής 104 κ Κατεχάκη 8.. Είναι καλή στο αυταρχικό;
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 518
- Πόντοι
- 81
Εκτός ότι είναι μεγάλη σε ηλικία δεν λέει τίποτα γαμψά νύχια ότι χειρότεροΡε μάγκες μια Πάολα π έχει αγγελία στο κανεσεξ και λέει ότι δούλευε φυλής 104 κ Κατεχάκη 8.. Είναι καλή στο αυταρχικό;
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 518
- Πόντοι
- 81
'Εχει σταματήσειΧοντρή πολύ και πολλές τρίχες στα πόδια
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 518
- Πόντοι
- 81
Η καλύτερη για εμένα είναι η έρικα ,ακούραστη με στραπάρει δύο ώρες ,είναι εγκεφαλική αφέντρα για αυτό στα mind games και στα role play δεν παίζεται ,στο δέσιμο που μου έχει κάνει με σκοινιά και ταυτοχρόνως μασάζ προστάτη και έλεγχο οργασμού απογειώθηκα από την καύλα,έχει ψυχή η τύπισσα και έχει και όμορφα πόδια πάντα στην πένα ,καθαρή χωρίς να κρατάει ώρα το γουστάρει και αυτό την κάνει ξεχωριστή
Διαγραμμένο μέλος 227369
Mistress
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2022
- Like
- 210
Kisses
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 188
- Εμφανίσεις
- 76K