Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Στέκα είμαι 39 ετών, χύνω πάντα στο 5-λεπτο και βγάζω ακόμα καυλόσπυρα. Σκέψου πόση τεστοστερόνη έχω. Εσύ και τ' άλλα λαμόγια κρύψτε καλά τις γυναίκες σας γιατί οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες έρχονται να τις γαμήσουν.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Είμαστε οι άσχημοι, οι ανεπιθύμητοι, αυτοί που δεν ξέρουν να φλερτάρουν. Έχουμε όμως πολλές καύλες και 200+ πουτάνες καθώς και οι γυναίκες των ελεεινών λαμόγιων είναι εκεί και μας περιμένουν κάθε μέρα με τα πόδια ανοιχτά.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Το τραγούδι της ημέρας:

I Plot Your Rubric Scarab
I Steal Your Satellite
I Want Your Wife To Be My
Baby Tonight, Baby Tonight
I Choose to Steal What You Choose to Show
And You Know I Will Not Apologize
You’re Mine For The Taking

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Στέκα είμαι 39 ετών, χύνω πάντα στο 5-λεπτο και βγάζω ακόμα καυλόσπυρα.

Τα σπυριά δεν ειναι από την καύλα, αλλά από τις σκατούλες των πάκιδων που δεν σκουπίζουν τον κώλο τους και βρωμίζουν τα σεντόνια στο μετάξι

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
514
Πόντοι
316
Φίλε έχω ανοίξει στο παρελθόν τέτοια ψηφοφορία σε αυτόνομο θέμα αλλά δε μπορώ να το βρω. Οι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες είμαστε - έστω και λίγο - περισσότεροι από τους δεσμευμένους. Αν βάλεις μέσα και τους αλλοδαπούς, οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μπακούρια, η διαφορά γέρνει σίγουρα υπέρ μας.

πίκερ οι αλλοδαποί σκουρόχρωμοι "συναγωνιστές" δεν εφαρμόζουν το νόμο, απλά πάνε από ανάγκη να ξεχαρμανιάσουν μια στο τόσο και όταν τους περισσεύει κανένα δεκάρικο. Αν μπορούσαν θα γαμούσαν τα πάντα αλλά και πουτάνες όπως όλοι οι φυσιολογικοί άντρες στον κόσμο. εγώ πάντως στο νήμα δεν βλέπω να έχεις υποστηρικτές.

Επισκέπτης
Στέκα είμαι 39 ετών, χύνω πάντα στο 5-λεπτο και βγάζω ακόμα καυλόσπυρα. Σκέψου πόση τεστοστερόνη έχω. Εσύ και τ' άλλα λαμόγια κρύψτε καλά τις γυναίκες σας γιατί οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες έρχονται να τις γαμήσουν.  :rockon:
μπορείς να κάνεις εξετάσεις και να μετρήσεις την τεστο σου...βάζω όσο στοίχημα θες ότι θα είναι το πολύ στον μέσο όρο για την ηλικία σου

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Δεν θα χάσω άλλο το χρόνο μου ασχολούμενος με χαζομάρες. Δεν πρόκειται να απαντήσω ξανά σε καμία πρόκληση. Δεν πρόκειται να ενημερώσω ξανά για το ποιες πουτάνες γαμάω. Δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν. Εγώ είμαι στο site αυτό για να γράφω τις απόψεις και τη φιλοσοφία μου για μια σειρά θεμάτων. Δεν με νοιάζει να γίνω πιστευτός από κανέναν.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Πραγματικός μπουρδελιάρης είναι το μπακούρι που γαμάει αποκλειστικά στα μπουρδέλα σε τακτική βάση και το λέει παντού ανοιχτά και όχι ο κάθε τυχάρπαστος δεσμευμένος που γαμάει κρυφά στα μπουρδέλα πού και πού για αλλαγή. Αυτός για την ακρίβεια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του πραγματικού μπουρδελιάρη. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης έχει κάθε ηθικό και νόμιμο δικαίωμα να δώσει στεγνά αυτό το λαμόγιο στη γυναίκα του και να προσπαθήσει να τη γαμήσει κι αυτήν σαν πουτάνα. Κανένα σεβασμό στους ψεύτες! Από τη στιγμή που γαμάς τις πουτάνες μου, σου γαμάω κι εγώ τη γυναίκα! Τα μοιραζόμαστε όλα!

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Κ.Πίκερ,πως θα σας φαινόταν μια συνεργασία με το Λίλα,είτε στο δικό σας είτε στο δικό του θρέντ?

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
177
Πόντοι
16
Αυτο θα ειναι το γεγονος της δεκαετιας!!’!!! Συνεργασια πικερ-λιλα!!!!

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Σήμερα σε σύνολο 24 σκορ έπιασα μόνο Λίβερπουλ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Όσον αφορά στα πολιτικά, η αλήθεια είναι ότι ποτέ μου δεν υπήρξα αριστερός ή δεξιός. Αυτό που πάντα με εξέφραζε ήταν ο φιλελευθερισμός και το κέντρο. Δυστυχώς όμως το κέντρο στην Ελλάδα είναι τραγικά ισχνό και έτσι συνήθως αναγκάζομαι να ψηφίζω κεντροαριστερά ή κεντροδεξιά υπό το φόβο της χαμένης ψήφου. Δεν είμαι Νεοδημοκράτης, έχω ψηφίσει ίσες φορές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Πιο πολύ λέω ότι είμαι ΝΔ για να εκνευρίσω κάτι στόκους δεξιούς εδώ μέσα που τους κάθομαι στο λαιμό. Παρεμπιπτόντως θέλω να εκφράσω τη συμπάθειά μου στον Runar και να του πω ότι έχω πολύ παρόμοιες απόψεις μαζί του.

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Βuk για τον Απόλλωνα δεν έχεις δίκιο,τον είδα με ΠΑΟΚ,καλή ομάδα έχει.τρέχουν,μαρκάρουν και μπροστά έχει έναν αργεντίνο που έχει καλή αίσθηση του χώρου.θεωρώ ότι δεν υπολέιπεται λειβαδιάς,κέρκυρας,πανιώνιου και πας

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Βuk για τον Απόλλωνα δεν έχεις δίκιο,τον είδα με ΠΑΟΚ,καλή ομάδα έχει.τρέχουν,μαρκάρουν και μπροστά έχει έναν αργεντίνο που έχει καλή αίσθηση του χώρου.θεωρώ ότι δεν υπολέιπεται λειβαδιάς,κέρκυρας,πανιώνιου και πας
ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος,μόνο 2 παίκτες του κλωτσούσαν ισια τη μπάλα

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.710
Πόντοι
566
Στέκα είμαι 39 ετών, χύνω πάντα στο 5-λεπτο και βγάζω ακόμα καυλόσπυρα. Σκέψου πόση τεστοστερόνη έχω. Εσύ και τ' άλλα λαμόγια κρύψτε καλά τις γυναίκες σας γιατί οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες έρχονται να τις γαμήσουν.  :rockon:

Ως μοναχικός μπουρδελιάρης μεχρι  πουτάνα του 10ευρου μπορει να σου κάτσει.

Γκομενα ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ δεν θα γαμίσεις....καλα για γυναικα σαν την δικιά μου ή του γιωργου, ουτε να τις κοιταξεις δεν μπορείς χαμένε!!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.710
Πόντοι
566
Πραγματικός μπουρδελιάρης είναι το μπακούρι που γαμάει αποκλειστικά στα μπουρδέλα σε τακτική βάση και το λέει παντού ανοιχτά και όχι ο κάθε τυχάρπαστος δεσμευμένος που γαμάει κρυφά στα μπουρδέλα πού και πού για αλλαγή. Αυτός για την ακρίβεια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του πραγματικού μπουρδελιάρη. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης έχει κάθε ηθικό και νόμιμο δικαίωμα να δώσει στεγνά αυτό το λαμόγιο στη γυναίκα του και να προσπαθήσει να τη γαμήσει κι αυτήν σαν πουτάνα. Κανένα σεβασμό στους ψεύτες! Από τη στιγμή που γαμάς τις πουτάνες μου, σου γαμάω κι εγώ τη γυναίκα! Τα μοιραζόμαστε όλα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Εισαι κομμουνιστης και loser πουτανιάρης τρομαρα σου αλλά δεν το ξερεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom