Στέκα είμαι 39 ετών, χύνω πάντα στο 5-λεπτο και βγάζω ακόμα καυλόσπυρα. Σκέψου πόση τεστοστερόνη έχω. Εσύ και τ' άλλα λαμόγια κρύψτε καλά τις γυναίκες σας γιατί οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες έρχονται να τις γαμήσουν. 

Στέκα είμαι 39 ετών, χύνω πάντα στο 5-λεπτο και βγάζω ακόμα καυλόσπυρα.
Φίλε έχω ανοίξει στο παρελθόν τέτοια ψηφοφορία σε αυτόνομο θέμα αλλά δε μπορώ να το βρω. Οι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες είμαστε - έστω και λίγο - περισσότεροι από τους δεσμευμένους. Αν βάλεις μέσα και τους αλλοδαπούς, οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μπακούρια, η διαφορά γέρνει σίγουρα υπέρ μας.
μπορείς να κάνεις εξετάσεις και να μετρήσεις την τεστο σου...βάζω όσο στοίχημα θες ότι θα είναι το πολύ στον μέσο όρο για την ηλικία σουΣτέκα είμαι 39 ετών, χύνω πάντα στο 5-λεπτο και βγάζω ακόμα καυλόσπυρα. Σκέψου πόση τεστοστερόνη έχω. Εσύ και τ' άλλα λαμόγια κρύψτε καλά τις γυναίκες σας γιατί οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες έρχονται να τις γαμήσουν.![]()
Buk σε περίμεναΑυτο θα ειναι το γεγονος της δεκαετιας!!’!!! Συνεργασια πικερ-λιλα!!!!
Σήμερα σε σύνολο 24 σκορ έπιασα μόνο Λίβερπουλ
Βuk για τον Απόλλωνα δεν έχεις δίκιο,τον είδα με ΠΑΟΚ,καλή ομάδα έχει.τρέχουν,μαρκάρουν και μπροστά έχει έναν αργεντίνο που έχει καλή αίσθηση του χώρου.θεωρώ ότι δεν υπολέιπεται λειβαδιάς,κέρκυρας,πανιώνιου και πας
ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος,μόνο 2 παίκτες του κλωτσούσαν ισια τη μπάλα
Στέκα είμαι 39 ετών, χύνω πάντα στο 5-λεπτο και βγάζω ακόμα καυλόσπυρα. Σκέψου πόση τεστοστερόνη έχω. Εσύ και τ' άλλα λαμόγια κρύψτε καλά τις γυναίκες σας γιατί οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες έρχονται να τις γαμήσουν.![]()
Πραγματικός μπουρδελιάρης είναι το μπακούρι που γαμάει αποκλειστικά στα μπουρδέλα σε τακτική βάση και το λέει παντού ανοιχτά και όχι ο κάθε τυχάρπαστος δεσμευμένος που γαμάει κρυφά στα μπουρδέλα πού και πού για αλλαγή. Αυτός για την ακρίβεια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του πραγματικού μπουρδελιάρη. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης έχει κάθε ηθικό και νόμιμο δικαίωμα να δώσει στεγνά αυτό το λαμόγιο στη γυναίκα του και να προσπαθήσει να τη γαμήσει κι αυτήν σαν πουτάνα. Κανένα σεβασμό στους ψεύτες! Από τη στιγμή που γαμάς τις πουτάνες μου, σου γαμάω κι εγώ τη γυναίκα! Τα μοιραζόμαστε όλα!