Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (0 μέλη και 109 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.795
Πόντοι
736
Ναι αλλα άμα μας φέρουνε κανέναν σουηδικό νόμο τι θα κάνουμε ?

1.θα το γυρίσουμε στην μαλακία ?

2.θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε στις πουτάνες με κίνδυνο να φάμε 1500 ευρω πρόστιμο ?

3.θα παρακαλάμε τις ελλεηνίδες ?

τουλάχιστον στο 3 ο νόμος πίκερ συμφωνει 100% με τους MGTOW νομίζω.

talbot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Για τις γυναίκες έχει γράψει ο πικερ οτι θα έπρεπε να έχουνε μια υποχρεωτική θητεία (βασικά αφου θέλουνε ισότητα συμπληρωνω εγω θα έπρεπε να πηγαίνουνε στρατο, όπως νομίζω οτι πηγαίνουνε στο ισραήλ) ως πουτάνες.

Επίσης είχε πει οτι θα έπρεπε κάθε γυναίκα να έχει την τιμή της , δηλαδη να κάθετε τζάμπα στον δικό της , αν εχει , και με μια τιμή στους υπόλοιπους ...

απόλυτα σωστό !!!!

Εγω πάλι θα πρότεινα να καταργηθούνε οι σοβαρες σχέσεις , και να επικρατήσουνε οι ελεύθερες σχέσεις .. :P δεν ξέρω αν θα συμφωνούσε και ο πικερ μ αυτο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Μαλάκας είναι, έχω μιλήσει μαζί του. Του είναι τελείως αδιάφορες οι πουτάνες, περιμένει την έλευση των sex robots.  :jerking:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.795
Πόντοι
736
Μαλάκας είναι, έχω μιλήσει μαζί του. Του είναι τελείως αδιάφορες οι πουτάνες, περιμένει την έλευση των sex robots.  :jerking:

τις πουτάνες τις είχε αναφέρει σε ένα βίντεο του , αλλα δεν θυμάμαι σε ποιο και μάλιστα θυμάμαι είχε τονίσει και την διαφορά στις τιμές αθήνα - θεσσαλονίκη και γενικα αθηνα - υπόλοιπη ελλάδα , τωρα στον ίδιο μπορεί να είναι και αδιάφορες αν και δεν νομίζω γιατι για ποιο λόγο να θίξει την διαφορά τιμων ?

πάντως στους υπόλοιπους δεν τους λέει μην πάτε , λέει οτι αμα δεν αντέχεις χωρίς sex πηγαινε στις πουτάνες , θα δω μήπως θυμηθω το βιντεάκι που λέω γιατί έχει και πολλά , που να τα ψάχνω ολα .. :P

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.795
Πόντοι
736
Δεν βρήκα το βίντεο που έλεγα , βρήκα ενα άλλο ομως , που λεει για πουτάνες στο 9:08 και μετα του βίντεο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.580
Πόντοι
1.796
αφηστε τις θεωριες και λοιπες θεωριες

οι μονες θεωριες ειναι οι οικονομικες
τα υπολοιπα ειναι καπως ετσι

εισαι αντρας ??? γαμας
πως γαμας ?? οπως μπορεις

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
O τύπος μισεί όλες τις γυναίκες ΚΑΙ τις πουτάνες. Μάλιστα η άποψή του για το σεξ στα μπουρδέλα μοιάζει με αυτή του rigormortis.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.580
Πόντοι
1.796
O τύπος μισεί όλες τις γυναίκες ΚΑΙ τις πουτάνες. Μάλιστα η άποψή του για το σεξ στα μπουρδέλα μοιάζει με αυτή του rigormortis.

οι πουτανες προσφερουν πολλες φορες ενα πακετο με ικανοποιητικες υπηρεσιες υπαρχουν και οι φολες και αυτο πρεπει να το ξεκαθαρισουμε και αναδειξουμε

αλλα σε ολους μας αρεσει το αγνωστο και φυσικα οποιος αντρας δεν παει στις πουτανες δεν ειναι νορμαλ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 30 ΚΑΥΛΩΜΕΝΕΣ ΓΚΕΙΣΣΕΣ την πιατσα θα την κανει

γιατι??? γιατι μπορει

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.580
Πόντοι
1.796
πικερ ποια η αποψη σου για τις ελευθερες σχεσεις που ειναι μονο για σεξ?

δεν μιλαω για σοβαρους δεσμους οπου η απιστια ειναι κατι κατακριτεο αλλα για σχεσεις που και τα δυο μεροι ξερουν οτι και οι δυο γαμιουνται και με αλλους

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 30 1ος όροφος: Κρίνα και Γιούλια
Σήμερα πήρα την αγαπημένη μου Κρίνα, με το γλυκό προσωπάκι και το σέξι χαμόγελο που σε κερδίζει από το σαλόνι.  :smitten:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.580
Πόντοι
1.796
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 30 1ος όροφος: Κρίνα και Γιούλια
Σήμερα πήρα την αγαπημένη μου Κρίνα, με το γλυκό προσωπάκι και το σέξι χαμόγελο που σε κερδίζει από το σαλόνι.  :smitten:

πικερ αμα ειχες αλλη οικονομικη κατασταση θα ησουν παλι πικερ ?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.580
Πόντοι
1.796
πικερ κατι αλλο πιο πρακτικο

εχεις καποιο συστημα με ποιες θα πας μεσα στην εβδομαδα ωστε να μην μπερδευεσαι η κανεις βολτα ολα τα σπιτακια και επιλεγεις με βαση την εμφανιση

πιστευω αυτο ενδιαφερει πολλους αν επιλεγεις δηλαδη απο καποια στανταρακια η πας στα τυφλα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Pussy wagon η συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα θεωρώ πως είναι ιδανική αλλά θέλεις τουλάχιστον 170-180 ευρώ το μήνα για να την εφαρμόζεις. Θα κάνω τα πάντα - εκτός από το να δώσω τον κώλο μου - για να έχω τα λεφτά να την εφαρμόζω μέχρι το τέλος. Είναι για μένα ένα μεγάλο κίνητρο ώστε να δουλεύω και γενικά να προσπαθώ. Τώρα, αν κάποτε δεν τα βγάζω με τίποτα πέρα, φυσικά θα αναγκαστώ να εφαρμόζω το νόμο με μειωμένη συχνότητα σεξ. Αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτό.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.715
Πόντοι
566
Πικερ το πρωί  :fuck2: την ουκρανή για κανα 2ωρο, της εδωσα το μουνί στο χέρι.... η γυναικα μου ήταν σε μια βαπτιση, εγω δεν πηγα, της είπα πως εχω δουλειά στο γραφείο για 2-3 ώρες :grin:

Επισκέπτης
Pussy wagon η συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα θεωρώ πως είναι ιδανική αλλά θέλεις τουλάχιστον 170-180 ευρώ το μήνα για να την εφαρμόζεις. Θα κάνω τα πάντα - εκτός από το να δώσω τον κώλο μου - για να έχω τα λεφτά να την εφαρμόζω μέχρι το τέλος. Είναι για μένα ένα μεγάλο κίνητρο ώστε να δουλεύω και γενικά να προσπαθώ. Τώρα, αν κάποτε δεν τα βγάζω με τίποτα πέρα, φυσικά θα αναγκαστώ να εφαρμόζω το νόμο με μειωμένη συχνότητα σεξ. Αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτό.
μπορείς να ζητιανεύεις

και θα χεις διπλό όφελος...θα μαζεύεις λεφτά και θα εφαρμόζεις το σημείο του νόμου που λέει ότι το λέμε σε όλους ότι γαμάμε πουτάνες

στον ηλεκτρικό ας πούμε θα μπαίνεις από βαγόνι σε βαγόνι και όπως τα πρεζάκια λένε πως έμειναν άνεργα και ορφανά, εσύ θα συστήνεσαι φωνάζοντας τον νόμο του πίκερ

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom