Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
Ανούσιο το βρίσκω να έχω σχέση με πουτάνα. Αφού μπορώ να τη γαμάω ούτως ή άλλως.

απλα υποθετω ότι το γαμησι στο σπιτι θα είναι τσαμπα με φουλ πρόγραμμα  ;)

Επισκέπτης
απλα υποθετω ότι το γαμησι στο σπιτι θα είναι τσαμπα με φουλ πρόγραμμα  ;)

Δεν με ενδιαφέρει τύπε το φουλ πρόγραμμα, αυτό που θέλω είναι να μη μαλακίζομαι ποτέ. Με ένα γαμήσι κάθε δύο μέρες είμαι απόλυτα καλυμμένος και τα 10 ευρώ στο Μεταξουργείο είναι σχεδόν τζάμπα.

Και φυσικά δεν έχω καμία όρεξη να έχω μια γυναίκα συνέχεια μαζί μου.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Κορινάκι, τι καλό κορίτσι είσαι εσύ... Μου φτιάχνεις πάντα τη μέρα.  :smitten:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
Κορινάκι, τι καλό κορίτσι είσαι εσύ... Μου φτιάχνεις πάντα τη μέρα.  :smitten:

πρεπει να δοκιμασεις και Λαρισακι μια μερα όμως  :grin: :grin:

ολο κορινα κορινα ...κάθε μερα φασολαδα δε λεει

Επισκέπτης
Φλωρίνα στο Κολωνού 32 υπόγειο ώρα 7:30.
Φρέσκο-φρέσκο μωρέ να το γαμάω πρωί-πρωί...  :smitten:

Επισκέπτης
πρεπει να δοκιμασεις και Λαρισακι μια μερα όμως  :grin: :grin:

Αυτή η κοπέλα δεν μου αρέσει καθόλου. Τη θεωρώ άσχημη. Δεν μου αρέσουν γενικά τα μεγάλα μακρόστενα πρόσωπα. Θέλω τα γυναικεία κεφάλια να είναι μικρά και στρογγυλά.

:sunglasses:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙNΑΙ ΑΝΤΡΑΣ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΖΩΗ (ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΜΑΣ ΓΕΡΑΜΑΤΑ. ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΑΠΙΑ Ή ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Ή ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΚΥΡΗΣΣΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΣΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΧΕΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΣΧΕΣΑΚΗΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μήπως ο επαναστάτης μπουρδελιάρης πρέπει να νιώθει ταξικό μίσος γενικότερα για όσους κάνουν σχέσεις;

Επισκέπτης
Μήπως ο επαναστάτης μπουρδελιάρης πρέπει να νιώθει ταξικό μίσος γενικότερα για όσους κάνουν σχέσεις;

Εννοείται φίλε μου! Έχεις πιάσει ακριβώς το σκεπτικό μου. Νιώθουμε μίσος για τους γκομενιάρηδες γιατί με εμετικούς τρόπους βουτηγμένους στο ψέμα και την υποκρισία ανέκαθεν έριχναν γκόμενες ενώ εμείς ήμαστε μπακούρια. Το νόμο του Picker τον γράφω αποκλειστικά για τα μπακούρια. Δεν μου καίγεται καρφί για όσα λαμόγια έχουν γκόμενες και θέλουν να ξενοπηδάνε, αυτούς τους τύπους πάντοτε τους σιχαινόμουν. Οι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους τύπους πέρα από το ότι και οι δύο μπορεί να γαμάνε τις ίδιες πουτάνες. Κατά τα άλλα τους χωρίζει μια άβυσσος!  :sunglasses:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Θα λέγαμε ότι η ιδεολογία σου είναι ένα είδος επαναστατικού σοσιαλισμού, μόνο που εσύ αντί να επικεντρώνεσαι στα οικονομικά ζητήματα επικεντρώνεσαι στα σεξουαλικά (που ίσως βρίσκονται πίσω από κάθε ενέργεια του ανθρώπου).

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.831
Πόντοι
2.886
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=536533;image[/img[/URL]]

Φωτό του Πικερ  ,σε πόζα σχεδόν 3/4 .

Μικρό πηγούνι = Κατά τους φυσιογνωμιστές
έλλειψη θέλησης να αγωνιστεί  .
( η απλά έτσι γεννήθηκε , :2funny: :2funny: :2funny:)

Επισκέπτης
Θα λέγαμε ότι η ιδεολογία σου είναι ένα είδος επαναστατικού σοσιαλισμού, μόνο που εσύ αντί να επικεντρώνεσαι στα οικονομικά ζητήματα επικεντρώνεσαι στα σεξουαλικά (που ίσως βρίσκονται πίσω από κάθε ενέργεια του ανθρώπου).

Αυτό ξαναπές το. Κανείς δεν μιλάει για τον ερωτικό αποκλεισμό που υφίστανται ένα σωρό άντρες και αναγκάζονται να καταφεύγουν στα μπουρδέλα. Οι ενδεδειγμένοι τρόποι προσέγγισης του αντίθετου φύλου είναι τόσο ελεεινοί και τρισάθλιοι που για πολλούς τίμιους και ειλικρινείς άντρες καθίστανται απαγορευτικοί. Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ξέρουν μόνο να μιλάνε για τα εργασιακά ζητήματα, τη στιγμή που η μισή αρσενική νεολαία τραβάει μαλακία και αποκτά ψυχολογικά προβλήματα ενώ θα έπρεπε να γαμάει.

Ο νόμος του Picker προτείνει υποχρεωτική θητεία όλων των γυναικών στα μπουρδέλα στα 18 τους χρόνια, όπως ακριβώς οι άντρες πάνε στο στρατό.   :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.831
Πόντοι
2.886
Αυτό ξαναπές το. Κανείς δεν μιλάει για τον ερωτικό αποκλεισμό που υφίστανται ένα σωρό άντρες και αναγκάζονται να καταφεύγουν στα μπουρδέλα. Οι ενδεδειγμένοι τρόποι προσέγγισης του αντίθετου φύλου είναι τόσο ελεεινοί και τρισάθλιοι που για πολλούς τίμιους και ειλικρινείς άντρες καθίστανται απαγορευτικοί. Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ξέρουν μόνο να μιλάνε για τα εργασιακά ζητήματα, τη στιγμή που η μισή αρσενική νεολαία τραβάει μαλακία και αποκτά ψυχολογικά προβλήματα ενώ θα έπρεπε να γαμάει.

Ο νόμος του Picker προτείνει υποχρεωτική θητεία όλων των γυναικών στα μπουρδέλα στα 18 τους χρόνια, όπως ακριβώς οι άντρες πάνε στο στρατό.[/b]   :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτό,  αν πας να το πεις στο γραφείο της Κωνσταντοπούλου ,
http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/publishingimages/2013/07/170713114222_2374.jpg[/img[/URL]]

υπόσχομαι να σου δώσω 100 ευρώ ( 10 Μεταξωτά πηδήματα ) !  :2funny:

Επισκέπτης
Πόσο μου αρέσει να γαμάω την Κορίνα... Δεν τη βαριέμαι ποτέ.  :smitten:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΤΑΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΟΥΝΙ. ΤΟ ΣΕΞ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΜΑΣ, ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΡΥΦΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας (αφιερωμένο στην Κορίνα)  :sunglasses: :

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom