DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 617
- Like
- 100.216
- Πόντοι
- 48.067
Ανούσιο το βρίσκω να έχω σχέση με πουτάνα. Αφού μπορώ να τη γαμάω ούτως ή άλλως.
απλα υποθετω ότι το γαμησι στο σπιτι θα είναι τσαμπα με φουλ πρόγραμμα ;)
Ανούσιο το βρίσκω να έχω σχέση με πουτάνα. Αφού μπορώ να τη γαμάω ούτως ή άλλως.
απλα υποθετω ότι το γαμησι στο σπιτι θα είναι τσαμπα με φουλ πρόγραμμα ;)

Κορινάκι, τι καλό κορίτσι είσαι εσύ... Μου φτιάχνεις πάντα τη μέρα.![]()

πρεπει να δοκιμασεις και Λαρισακι μια μερα όμως![]()
![]()

Μήπως ο επαναστάτης μπουρδελιάρης πρέπει να νιώθει ταξικό μίσος γενικότερα για όσους κάνουν σχέσεις;
Θα λέγαμε ότι η ιδεολογία σου είναι ένα είδος επαναστατικού σοσιαλισμού, μόνο που εσύ αντί να επικεντρώνεσαι στα οικονομικά ζητήματα επικεντρώνεσαι στα σεξουαλικά (που ίσως βρίσκονται πίσω από κάθε ενέργεια του ανθρώπου).

Αυτό ξαναπές το. Κανείς δεν μιλάει για τον ερωτικό αποκλεισμό που υφίστανται ένα σωρό άντρες και αναγκάζονται να καταφεύγουν στα μπουρδέλα. Οι ενδεδειγμένοι τρόποι προσέγγισης του αντίθετου φύλου είναι τόσο ελεεινοί και τρισάθλιοι που για πολλούς τίμιους και ειλικρινείς άντρες καθίστανται απαγορευτικοί. Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ξέρουν μόνο να μιλάνε για τα εργασιακά ζητήματα, τη στιγμή που η μισή αρσενική νεολαία τραβάει μαλακία και αποκτά ψυχολογικά προβλήματα ενώ θα έπρεπε να γαμάει.
Ο νόμος του Picker προτείνει υποχρεωτική θητεία όλων των γυναικών στα μπουρδέλα στα 18 τους χρόνια, όπως ακριβώς οι άντρες πάνε στο στρατό.[/b]