Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605
πόσο γουστάρω αυτό το thread  :s&m_1: :rockon:

μαζεύονται όλοι οι ομοιόμορφοι μαλάκες και πετάνε όλη την κοινωνική μαλακία & στερεοτυπία & κοινοτυπία τους,
αλλά ο Picker πάντα ακλώνητος στην ιδιομορφία του  :thumbsup:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΥΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ ΑΛΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ.

Picker  :rockon:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΥΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ ΑΛΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ.

picker επειδη σε συμπαθω εισαι αυθεντικος φιλελευθερος και μακρια απο κομπλεξικα συμπλεγματα περι ηθικης, επιτρεψε μου μια μικρη ερωτηση? επειδη εχεις περασει το 30 απ οτι βλεπω, ως ποτε θεωρεις οτι μπορεις να το συνεχισεις αυτο? εχει σκεφτει καθολου να κανεις οικογενεια, να βρεις μια γυναικα συντροφο καλυτερα και οχι μονο για το σεξ
αν θες απαντας, φιλικα  :thumbsup:

Επισκέπτης
picker επειδη σε συμπαθω εισαι αυθεντικος φιλελευθερος και μακρια απο κομπλεξιακα συμπλεγματα περι ηθικης, επιτρεψε μου μια μικρη ερωτηση? επειδη εχεις περασει το 30 απ οτι βλεπω, ως ποτε θεωρεις οτι μπορεις να το συνεχισεις αυτο? εχει σκεφτει καθολου να κανεις οικογενεια, να βρεις μια γυναικα συντροφο καλυτερα και οχι μονο για το σεξ
αν θες απαντας, φιλικα  :thumbsup:

Είμαι τόσο φιλελεύθερος που δεν θα με πείραζε και η μάνα μου να ήταν πόρνη.  :sunglasses:  Επίσης όμως είμαι πολύ υπερήφανος για να δίνω στις γκόμενες το δικαίωμα να κρίνουν εκείνες το αν τους κάνω για σύντροφος ή όχι. Δεν αποκλείω την πιθανότητα μιας σχέσης αλλά δεν το προσπαθώ κιόλας. Δεν ακολουθώ κανέναν τρόπο προσέγγισης του αντίθετου φύλου, μάλιστα κάνω τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που θεωρούνται ως "τρόποι για να ρίξεις μια γκόμενα". Η μεγαλύτερη υποκρισία στην κοινωνία μας είναι ακριβώς αυτοί οι "τρόποι για να ρίξεις μια γκόμενα". Αν μου προκύψει σχέση θα είναι μετά από προσέγγιση γυναίκας σε εμένα και όχι δική μου προσέγγιση σε αυτήν. Επίσης είμαι αρκετά εκλεκτικός, δηλαδή δεν θα έκανα σχέση με κάποια γυναίκα που θα μου άρεσε λιγότερο από τις πόρνες που γαμάω. Επιπλέον, σε μια σχέση έχω απαίτηση από τη γκόμενα να κάνει σεξ όποτε το θέλω εγώ. Αν μου αρνηθεί το σεξ όταν το ζητήσω, πηγαίνω με πουτάνα και φυσικά το λέω στη γκόμενα την επόμενη κιόλας στιγμή. Αν τα βάλεις κάτω όλα αυτά, θα καταλάβεις ότι για εμένα το να κάνω μια σταθερή σχέση είναι σχεδόν αδύνατο. Είμαι λοιπόν αποφασισμένος να συνεχίσω έτσι για πάντα. Με τα μέσα που υπάρχουν σήμερα και αν προσέχεις λίγο τον τρόπο που ζεις, πιστεύω ότι μπορείς να εφαρμόσεις το νόμο του Picker ακόμα και αν είσαι 60-70 ετών (τουλάχιστον).  :sunglasses:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
παλι καταθεση στο κορινακι σημερα ;  :tits2:

Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας:

:rockon:

I was walking all alone
Through a sideshow
With passion and pain
On each side
Something inside me was calling
For a chance to stay alive

At the time I didn't know
What was calling
As my head was buried in grief
Today I heard what was crying
My freedom calling me

And we all make our choices
Like a blind man feels his way
And the choice
I've made is simple
Passion over pain

When I got to
The end of the sideshow
And looked back
To where I had been
My eyes filled with
Teardrops of loneliness
For the ones
Who will never be free

I thought of
The children in the sideshow
As they wandered
Around so confused
Some day
They'll make their decision
But which one will they choose

And we'll all make our choices
And the choice
I've made is simple
Passion over pain

And the choice
I've made is simple
Passion, passion over pain

And the choice
I've made is a simple one
Passion over pain

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΧΕΣΑΚΗΔΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΕΙΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ, ΖΗΤΩ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ!

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
Είμαστε τρελοί τελείως. Το τραγούδι της ημέρας:

:rockon:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Συγγνώμη για την ψυχολογία της πούτσας που θα σου αραδιάσω αλλά κατά την γνώμη μου είναι εμφανές ότι υποβόσκει στην περίπτωση σου ένα κόμπλεξ κατωτερότητας.
Γιατί προδιαθέτεις τον εαυτό σου ότι κάθε γυναίκα που θα θέλει σχέση μαζί σου θα είναι ελεεινή? Τόσο χαμηλά βάζεις τον εαυτό σου?
Γιατί υποθέτεις ότι θα σου αρνηθεί το sex? Τόσο αντικαβλωτικός είσαι?
Βασικά ο φόβος σου ότι θα ρίξεις τον πήχη είναι τόσο μεγάλος που έχεις βάλει τον πήχη κάτω από το μηδέν φίλε μου.

Ειλικρινά γυρίζεις σπίτι όλος περηφάνια επειδή έγλειψες το μουνί της κάθε μιας που όποιος Πακιστανός έχει δέκα ευρώ την γαμάει?
Εγώ νομίζω ότι είσαι αρκετά έξυπνος έτσι ώστε βαθιά μέσα σου να καταλαβαίνεις ότι είσαι στον πάτο.
Ότι εκεί έξω υπάρχουν γυναίκες που αξίζουν τον κόπο , αλλά και να μην υπάρχουν το να προσπαθείς να τις βρείς είναι πολύ καλύτερο από το να περνάς την ζωή σου γλείφοντας Πάκικα χύσια!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
Δεν γλύφω βρωμόμουνα ρε τύπε. Από εκεί κατουράνε κιόλας.  :S
Ε ρε παιχτη φοβασαι το ενα φοβασαι το αλλο,ασε το το σπορ και τον νομο της πλακας και τραβα μαλακια καθε μερα.
εκει δεν χρειαζεται να φοβασαι τιποτα. :rockon:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΤΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ. ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ 20 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom