Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390
μερα παρα μερα???δηλαδη τη βδομαδα χαλαει 30ευρω τ μηνα 120.δν ειναι πολλα αλλα δν θελει κ καμια κανονικη γυναικα???
μονο πουτανες τ 10ευρου??εμενα μ αρεσουν οι πιο κυριλε καταστασεις τ πορνοταξιδια τ ουξ ξενοδοχειακια  :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390
μερα παρα μερα???δηλαδη τη βδομαδα χαλαει 30ευρω τ μηνα 120.δν ειναι πολλα αλλα δν θελει κ καμια κανονικη γυναικα???
μονο πουτανες τ 10ευρου??εμενα μ αρεσουν οι πιο κυριλε καταστασεις τ πορνοταξιδια τ λουξ ξενοδοχειακια  :grin: :grin: :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Κάθησα και το ξανασκέφτηκα και δεν λέει καθόλου να μαλακίζεσαι.  :2funny:

Εσύ που είσαι ακόμα μαλάκας και με διαβάζεις, να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να νιώσεις άντρας άμα δεν κόψεις μαχαίρι τη μαλακία. Είναι η εύκολη λύση στην οποία καταφεύγεις κάθε φορά που δεν μπορείς να γαμήσεις. Κόψε τη μαλακία και θα καταλάβεις τη διαφορά. Θα μάθεις να είσαι εγκρατής και να κυνηγάς το γαμήσι, θα νιώσεις πόσο δευτερεύον είναι το συναίσθημα για τον πραγματικό άντρα. Κόψε μαχαίρι την εύκολη λύση και γάμα.  :sunglasses:

Τώρα τα λες σωστά! :thumbsup:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390
ε αν ειχες κανονικη γκομενα θα σου βγαινε τσαμπα  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
9
Πόντοι
6
ε αν ειχες κανονικη γκομενα θα σου βγαινε τσαμπα  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Αυτός ο ψυχασθενής αποκλείεται να έβγαζε ποτέ γκόμενα.
Άσε που και πάλι δεν είναι πιο οικονομικό το να έχεις γκόμενα,ίσα ίσα πληρώνεις και το ψυχικό κόστος.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Άσε που και πάλι δεν είναι πιο οικονομικό το να έχεις γκόμενα,ίσα ίσα πληρώνεις και το ψυχικό κόστος.
Μη το λες τύπε, γίνεσαι κακός!  :tooth:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

Picker  :rockon:

Picker my man λες μαλακίες.
Θα κάνεις και εσύ ένα μούλικο όπως όλοι μας και θα πηγαίνεις στην λαϊκή τις Πέμπτες γιατί θα σου λέει η μάνα του ότι ο μικρός πρέπει να τρώει φρέσκα φρούτα.
Νομίζεις ότι είσαι εξυπνότερος αλλά όλοι το ίδιο είμαστε , γαμάμε , γαμάμε , γαμάμε και μετά ξυπνάμε μια μέρα δεν βρίσκουμε λόγο να πάμε για δουλειά αν δεν υπάρχει το μούλικο.
Συνέβη στον παππού μου , στον πατέρα μου , σε εμένα ... θα συμβεί και σε εσένα.

Επισκέπτης

Έχω βγάλει γκόμενες, όχι γκόμενα.  :birdman:  Στο δεύτερο που λες έχεις δίκιο.

Επισκέπτης
Picker my man λες μαλακίες.
Θα κάνεις και εσύ ένα μούλικο όπως όλοι μας και θα πηγαίνεις στην λαϊκή τις Πέμπτες γιατί θα σου λέει η μάνα του ότι ο μικρός πρέπει να τρώει φρέσκα φρούτα.
Νομίζεις ότι είσαι εξυπνότερος αλλά όλοι το ίδιο είμαστε , γαμάμε , γαμάμε , γαμάμε και μετά ξυπνάμε μια μέρα δεν βρίσκουμε λόγο να πάμε για δουλειά αν δεν υπάρχει το μούλικο.
Συνέβη στον παππού μου , στον πατέρα μου , σε εμένα ... θα συμβεί και σε εσένα.

Όχι παιδιά ρε τύπε, μη με ξενερώνεις έτσι. Ας διαιωνίσουν οι καθυστερημένοι μουσουλμάνοι το είδος, που κάνουν 10-20 παιδιά ο καθένας. Άμα είσαι έξυπνος, δεν κάνεις παιδιά.  :sunglasses:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Όχι παιδιά ρε τύπε, μη με ξενερώνεις έτσι. Ας διαιωνίσουν οι καθυστερημένοι μουσουλμάνοι το είδος, που κάνουν 10-20 παιδιά ο καθένας. Άμα είσαι έξυπνος, δεν κάνεις παιδιά.  :sunglasses:

Είναι βιολογία ρε φίλε , είναι ο γαμημένος ο Δαρβίνος που δουλεύει μέσα σου.
Κατάλαβε ότι κάθε φάση της ζωής σου είναι απλά ΜΙΑ ΦΑΣΗ. Μετά έρχεται άλλη , και άλλη , και άλλη ...
Εγκλωβισμός σε μια φάση είναι ΘΑΝΑΤΟΣ.
Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο.

Επισκέπτης
Είναι βιολογία ρε φίλε , είναι ο γαμημένος ο Δαρβίνος που δουλεύει μέσα σου.
Κατάλαβε ότι κάθε φάση της ζωής σου είναι απλά ΜΙΑ ΦΑΣΗ. Μετά έρχεται άλλη , και άλλη , και άλλη ...
Εγκλωβισμός σε μια φάση είναι ΘΑΝΑΤΟΣ.
Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο.

Άμα τον αφήσεις ελεύθερο καταστράφηκες τύπε, πρέπει να ξέρεις να τον ελέγχεις. Ο σκεπτόμενος άνθρωπος βρίσκει τρόπους να φέρνει τη φύση στα μέτρα του.  :sunglasses:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
49
Πόντοι
366
Σόρυ ρε μαν αλλά δεν. :)

Επισκέπτης