alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.287
- Πόντοι
- 8.006
Προτυπο τύπε.Ιδού τι εστί μάγκας άντρας !!!!!!
![]()
Ο,τι εφτιαξε στη ζωη του, το εφτιαξε με την πουτσα του.
Κι ασε τον Μπόλντη να φτιαχνει κοιλιακους.
Προτυπο τύπε.Ιδού τι εστί μάγκας άντρας !!!!!!
![]()
σου εμεινε η ρετσινιακοφτο και εσυ μωρε, μεσα στην ειρωνια εισαι συνεχεια..![]()
Προτυπο τύπε.
Εγω ρωτησα αν γαμησες τύπε. Γιατι δεν απαντας? Ασε τι κανω εγω.Ενω εσυ εχεις σκιστει να γαμας απο το ιντερνετ![]()
με τοσο γελιο εδω μεσα και να μην θες φτιαχνεις κοιλιακουςΠροτυπο τύπε.
Θες να βαλες στοιχημα με μενα??
Στο στρατο ετρεχα ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ 20 χιλιομετρα με πολυ γρηγορο τεμπο και μια φορα τη βδομαδα 20 χιλιομετρα τρεξιμο σε βουνο με ανηφορες-καρφια.
Και μπεργκιναδες :S
Εχουν περασει λιγοι μηνες βεβαια, αλλα παλι πιστευω σε εχω..
εσυ εκει επιμενεις...Εγω ρωτησα αν γαμησες τύπε. Γιατι δεν απαντας? Ασε τι κανω εγω.
Πού ειπαμε για λεφτα τύπε?Ο φθονος των χοντρών... "Αυτοι εχουν κοιλιακους αλλα εμεις λεφτά..."![]()
![]()
Λακη και εσυ ετσι οποτε οκ.
Το πρωτο το αποκτας ποιο ευκολα απο το δευτερο= "Αυτοι εχουν λεφτα αλλα εμεις κοιλιακους..."
τουμπαλινΤο πρωτο το αποκτας ποιο ευκολα απο το δευτερο![]()
Πού ειπαμε για λεφτα τύπε?
Μαλλον δικος σας φθονος ειναι, "Αυτοι εχουν λεφτα αλλα εμεις κοιλιακους..."
Το πρωτο το αποκτας ποιο ευκολα απο το δευτερο![]()
Τωρα αν απαντησω θα πεις οτι ειρωνευομαι παλι.Το πρωτο το αποκτας ποιο ευκολα απο το δευτερο![]()
τι θα ελεγες; οτι ο σταμουλης εχει χασουρα κανα δεκαχιλιαρο απο το στοιχημαΤωρα αν απαντησω θα πεις οτι ειρωνευομαι παλι.
Κατσε ησυχα ομως γιατι δεν μπορω να συγκρατουμαι διαρκως.
παλι μαλακια ειπες :SLakh pali με φωτογραφιες απο τσοντες θα παιξουμε? εκει οι γκομενες πληρωνονται να πηδηχθουν με τον τυπο που ποσταρισες ρε κουτορνηθιον![]()
φυσικα υπαρχουν παρανομοι τροποι για ευκολο χρημαΤωρα αν απαντησω θα πεις οτι ειρωνευομαι παλι.
Κατσε ησυχα ομως γιατι δεν μπορω να συγκρατουμαι διαρκως.
τοσους ξερω στης γειτονιες μου και ποιο ωραιους απο αυτους που ποσταρει ο λακης33,αλλα απλα επειδη εχουν χαμηλη συνταξη γαμανε την γρια γυναικα τουςLakh pali με φωτογραφιες απο τσοντες θα παιξουμε? εκει οι γκομενες πληρωνονται να πηδηχθουν με τον τυπο που ποσταρισες ρε κουτορνηθιον![]()
φυσικα υπαρχουν παρανομοι τροποι για ευκολο χρημα
Παρανομα στοιχηματα,οπλα,νταβατζιλικι κλπ... τους κοιλιακους και ενεσεις να ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΕΙΣ...![]()