Τυπε πως τον βλεπεις τον Σταμ;
Παει για καταθεση ψυχης η μπαν;
Το γαμησατε το θεμα.
Μονο ο Μητσος φεροταν ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.
καταθεση ψυχης σταμ νο4 τυπεΤυπε πως τον βλεπεις τον Σταμ;
Παει για καταθεση ψυχης η μπαν;![]()
Έχεις δίκιο τύπε μου. Από σεβασμό στον Πίκερ δε θα ξαναπαντήσω στις προκλήσεις των αχρείων.
Και να φανταστείς ότι το όλο θέμα ξεκίνησε επειδή ρώτησα τον Μπόλντυ αν μπορεί να μου μάθει μερικές κινήσεις τάε κβο ντο. :S
Αφού αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον καθηγητή στο βίντεο, να μη μάθω λίγο αυτοάμυνα;
Παει για καταθεση ψυχης η μπαν;![]()
σαν τις δικες σου δεν θα γινουν πιστεψε με...Πρώτα θα του γαμήσω τις γιορτές.
Αλλά ας μην τα λέμε σε αυτό το θρεντ.
ξεκινα να τυπωνεις προσκλησεις εσυψηνεται ραντεβου θανατου εδω τυποι![]()
πικερ εκανα μαλακια ειχα γκομενα και πηγαινα στις παλιες πουτανες μου αλλα τωρα χωρισα καταλαβα το λαθος μου ειμαι πορνος ?Να συνεχισω να τηρω τον νομο σου κατα γραμα?
με γαμησες τη ψυχολογια ρε φιλε :-Το λάθος σου ήταν που δεν τόλμησες να της πεις ότι πας και με πουτάνες. Αυτοί που έχουν γκόμενα και πάνε με πουτάνες στα κρυφά δεν είναι μπουρδελιάρηδες αλλά κότες. Τρέμουν στην ιδέα να γαμάνε μόνο πουτάνες.
Ο πραγματικός μπουρδελιάρης δεν φοβάται ποτέ να μείνει μόνος.![]()
Πίκερ τη χωρισες την τσατσά ,που τα είχες φτιάξει μαζί της ;
Ξέρει ότι γαμάς πουτάνες και ΜΕΤΑ από τότε που τα φτιάξατε ;
Το ότι γαμούσες πουτάνες πριν κάνεις δεσμό μαζί της ( με την τσα2 ),το
ήξερε διότι την πλήρωνες την αγαπημένη σου τσατσά
για να γαμήσεις την πουτανίτσα στο μπουρδελάκι της !![]()
![]()
![]()
τι να γαμησεις ρε τζουφιε αναρχιδε κλωνεΠρώτα θα του γαμήσω τις γιορτές.
Αλλά ας μην τα λέμε σε αυτό το θρεντ.
και το κοτεψε να το πει στη πουτανα? ενα γνησιο μπουρδελιαρη ειχαμε παει κιαυτοςΟ ίδιος ο Πικερ μας έχει πει ότι τα ειχε φτιάξει με τσα2 !
προς σεβασμο του πικερ? αχρειος? κοψε τον ξανθοπουλο χοντρε..Έχεις δίκιο τύπε μου. Από σεβασμό στον Πίκερ δε θα ξαναπαντήσω στις προκλήσεις των αχρείων.
Και να φανταστείς ότι το όλο θέμα ξεκίνησε επειδή ρώτησα τον Μπόλντυ αν μπορεί να μου μάθει μερικές κινήσεις τάε κβο ντο. :S
Αφού αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον καθηγητή στο βίντεο, να μη μάθω λίγο αυτοάμυνα;