Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και τι θα πει μωρή κωλολουμπίνα "είναι βλάκας και τον κράζει όλο το σάιτ"; Εσύ, το ποιός έχει δίκιο ή άδικο το κρίνεις με βάση τη δημοτικότητα; Όπου πάνε οι πολλοί πας κι εσύ σαν πρόβατο; Αν είμαι μοχθηρός και καταδικαστέος επειδή φέρθηκα άσχημα σε έναν ομοφυλόφιλο ναρκομανή, τότε είμαι τριπλά καταδικαστέος που φέρθηκα άσχημο σε έναν άνθρωπο που δεν αδικήθηκε από τις επιλογές του (ναρκωτικά, ομοφυλοφιλία) αλλά που τον αδίκησε η φύση (βλάκας, ΑΜΕΑ) χωρίς να φταίει ο ίδιος!

Πραγματικά, είσαι ο τελευταίος εδώ μέσα που μπορεί να μου κάνει μαθήματα ηθικής!!!

Ένα ευνουχισμένο πρόβατο...
βρε γαμημενε κλαρινοχεστη ολο το σαιτ ξερει ότι εγω γραφω στα πολιτικα. Στα παπαρια μου για τον αχαχούχα με τους 30 κλωνους όχι ότι συμφωνω με τον τραμπουκισμο αλλα χεστηκα. μετα τον αχαχούχα ηρθε ο σταματακης, μετα ο ccss και τωρα ο cthulhu ντιν, ντιν τερματικος σταθμος παρακαλουνται τα αναρχιδα πουστρακια να αποβιβαστουν

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ 182-183 ΓΑΜΗΣΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΜΕΤΡΙΟ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΟΥΝ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

Picker  :rockon:
με συγκινισες ρε φιλε  πικερισμος μονο  :sunglasses:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
βρε γαμημενε κλαρινοχεστη ολο το σαιτ ξερει ότι εγω γραφω στα πολιτικα. Στα παπαρια μου για τον αχαχούχα με τους 30 κλωνους όχι ότι συμφωνω με τον τραμπουκισμο αλλα χεστηκα. μετα τον αχαχούχα ηρθε ο σταματακης, μετα ο ccss και τωρα ο cthulhu ντιν, ντιν τερματικος σταθμος παρακαλουνται τα αναρχιδα πουστρακια να αποβιβαστουν

Όταν ήρθαν για τον Αχαχούχα, σιώπησα. Δεν ήμουν "βλάκας ΑΜΕΑ".
Όταν ήρθαν για το Σταματάκη, σιώπησα. Δεν ημουν κοτοστραπονιάκιας.
Όταν ήρθαν για τον κίναιδο CCSS13, σιώπησα. Δεν ήμουν κί...
εεε! Γράψε λάθος!!! Για τον πουστροχαπάκια μίλησες! Δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει αυτό: Είτε ταυτίστηκες μαζί του, είτε ζηλεύεις την επιτυχία μου και το σουξέ μου!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046
Όταν ήρθαν για τον Αχαχούχα, σιώπησα. Δεν ήμουν "βλάκας ΑΜΕΑ".
Όταν ήρθαν για το Σταματάκη, σιώπησα. Δεν ημουν κοτοστραπονιάκιας.
Όταν ήρθαν για τον κίναιδο CCSS13, σιώπησα. Δεν ήμουν κί...
εεε! Γράψε λάθος!!! Για τον πουστροχαπάκια μίλησες! Δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει αυτό: Είτε ταυτίστηκες μαζί του, είτε ζηλεύεις την επιτυχία μου και το σουξέ μου!
δεν εισαι οντως τιποτα απο τα παραπανω..

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...  :2funny: :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μερικά άτομα, γράφουν γράφουν γράφουν... Το σάιτ γίνεται η ζωή τους. Γεμίζουν τα στατιστικά τους με χιλιάδες μηνύματα αλλά τελικά περνάνε απαρατήρητοι.

Άλλοι με λίγα λόγια λένε πολλά. Και αφήνουν το στίγμα τους. :sunglasses:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
δεν εισαι οντως τιποτα απο τα παραπανω..

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...  :2funny: :2funny:

Σταματοσίχαμα μην ξαναλέμε τα ίδια. Κουράστηκα. Κοίτα πως ζουν οι συμφοιτητές σου και μετά κοίτα το χάλι σου. Δεν θα καταφέρεις τίποτα στη ζωή σου.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046
Σταματοσίχαμα μην ξαναλέμε τα ίδια. Κουράστηκα. Κοίτα πως ζουν οι συμφοιτητές σου και μετά κοίτα τα χάλια σου. Δεν θα καταφέρεις τίποτα στη ζωή σου.
ναι ναι ναι..  :2funny: :2funny:

τα παπαρια μου ζουν.. Λιωνουν ολη μερα στην σχολη για να βγαλουν ενα ριμαδοπτυχιο για να παρουν 360 οταν τελειωσουν και εγω αυτα τα βγαζω με ενα φου  :2funny: :2funny:

Ας κανω και εγω μια καλη προβλεψη..

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ  :pipa1: :pipa1: :2on1: :2on1: :zfuck: :zfuck:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ναι ναι ναι..  :2funny: :2funny:

τα παπαρια μου ζουν.. Λιωνουν ολη μερα στην σχολη για να βγαλουν ενα ριμαδοπτυχιο για να παρουν 360 οταν τελειωσουν και εγω αυτα τα βγαζω με ενα φου  :2funny: :2funny:

Ας κανω και εγω μια καλη προβλεψη..

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ  :pipa1: :pipa1: :2on1: :2on1: :zfuck: :zfuck:

Έτσι! Χλεύαζε τους συμφοιτητές σου επειδή μελετούν και θέλουν να δουλέψουν!!!!
Τιμή μου να με υβρίζουν άτομα σαν εσένα, το εκκολαπτόμενο σίχαμα ή την αδελφάρα με τα ακινετόν.
Υποκλίνομαι στις ύβρεις σας ως να άκουγα χειροκρότημα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
210
Πόντοι
866
ρε τυποι μην βριζετε :S
τετοιες βρωμολοχιες εκαναν τον αχαχουχα να αποχωρησει απτο σαιτ :S

Επισκέπτης
Μερικά άτομα, γράφουν γράφουν γράφουν... Το σάιτ γίνεται η ζωή τους. Γεμίζουν τα στατιστικά τους με χιλιάδες μηνύματα αλλά τελικά περνάνε απαρατήρητοι.

Άλλοι με λίγα λόγια λένε πολλά. Και αφήνουν το στίγμα τους. :sunglasses:
τυπε δεν σε ξερω και δεν τα εχουμε πει ποτε.
Καλα κανεις και φευγεις απο ενα σαιτ που δεν σε διασκεδαζει πια αλλα σε προβληματιζει, το κακο ειναι οτι αντι να πας να κοιταξεις την ζωη καταματα θα πας σε ενα αλλο σαιτ μαιμου (και μαλιστα κινεζικη) που θα εχεις τα ιδια θεματα με τους ιδιους ανθρωπους και στο τελος θα γυρισεις απογοητευμενος.
Η λυση στο προβλημα σου δεν ειναι ενα ιντερνετικο καταφυγιο με τα καλα του και τα κακα του, αλλα να παρεις φορα και να τρεξεις πισω απο την ζωη που ειναι μπροστα σου. Εισαι μολις 22 ετων εχεις να δεις και να κανεις χιλιαδες πραγματα το ιντερνετ ειναι ενας τροπος να περνας την ωρα σου, να κανεις τον χαβαλε σου και να ξεφευγεις απο την καθημερινη ρουτινα, μην το παιρνεις τοσο σοβαρα και μην χαλας τα κεφια σου, κανε απλα ενα λογκ αουτ και τραβα για καφε. Οτι και αν κανεις εκει εξω εχει μεγαλυτερη σημασια απο ενα καλο ποστ εδω μεσα και την ψευτικη επιβεβαιωση ενως ιμοτικον απο ενα νικ που δν το ξρεις και δεν θες να μαθεις...
Το ιδιο και με τους καυγαδες. Απ οτι καταλαβαινω εισαι ευαισθητο παιδι και δεν μπορεις να θεσεις ορια, αυτο ομως ειναι κατι που αλλαζει ευκολα, μολις φας λιγο τα μουτρα σου, μολις απογοητευτεις, μολις πονεσεις και μολις νιωσεις πραγματικα την χαρα της νικης (με την αξια σου) θα δεις οτι θα τους γραφεις ολους στα @@ σου γιατι θα ξερεις ποιος εισαι και τι αξιζεις.
Μην μπερδευεις το προφιλ με την προσωπικοτητα σου εδω ο κοσμος ειναι ψευτικος και κρυμμενος στην ασφαλεια της οθωνης, δωσε στον εαυτο σου την σημασια που δινεις στο προφιλ σου και θα δεις οτι ολα θα πανε καλα.
Αντε και με το καλο κοντα μας

Υγ δεν μπορω να καταλαβω πως σε ενα σαιτ που ολος ο τζερτζελες γινεται απο 20 ατομα το πολυ πως υπαρχει τοση χαρα με την αποχωρηση ενως νικ με 35000 ποστς :headbang:
ο οποιος δηλωνει και καθηγητης πανεπιστημιου :jerking: :jerking:
Που παει να πει οτι δεν ειναι ο πρωτος 22χρωνος που συνανταει...
τραβα γαμησου τωρα αναρχιδο πουστρακι :birdman:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μέχρι και η τραβεστί Τζούλη σε έχει πάρει στο ψιλό και σου ποστάρει φωτογραφίες με κοτόπουλα! :2funny:
Μάλλον θα της μίλησε για τα βίτσια σου η φίλη της η Έλσα.
Από καιρό σε δουλεύουν οι πουτάνες στο Μεταξουργείο και εσύ νομίζεις ότι κάνουν χαβαλέ. Τώρα άρχισαν το δούλεμα και οι τρανσέξουαλ.

Είσαι ο περίγελος της πιάτσας Σταματοσίχαμα. Ό,τι το χειρότερο για σένα γιατί δε θα ξεφύγεις ποτέ από αυτήν.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046
Μέχρι και η τραβεστί Τζούλη σε έχει πάρει στο ψιλό και σου ποστάρει φωτογραφίες με κοτόπουλα! :2funny:
Μάλλον θα της μίλησε για τα βίτσια σου η φίλη της η Έλσα.
Από καιρό σε δουλεύουν οι πουτάνες στο Μεταξουργείο και εσύ νομίζεις ότι κάνουν χαβαλέ. Τώρα άρχισαν το δούλεμα και οι τρανσέξουαλ.

Είσαι ο περίγελος της πιάτσας Σταματοσίχαμα. Ό,τι το χειρότερο για σένα γιατί δε θα ξεφύγεις ποτέ από αυτήν.
μα δεν την γνωριζω αυτη την τζουλη πως την λενε  :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046
Σιγά μην κάτσω να διαβάσω τη μαλακία σου. Πες στη μάνα σου να σε δώσει στον παιδεραστή και μην ανακατεύεσαι στα πόδια μας.
τουλαχιστον αυτος εχει μανα, η δικια σου γλυτωσε απο σενα..

δεν πειραζει θα την ζεστανω εγω με τα σκατα μου της κρυες νυχτες  :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676
Το γαμησατε το θεμα.