Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ποιές είναι οι συμβουλές σου για υγιεινή ζωή; Τι πρέπει να τρώμε; Χρειάζεται να γυμναζόμαστε; Πως να οργανώνουμε τη μέρα μας;

Με έχουν προβληματίσει κατά καιρούς αυτά τα ερωτήματα και θέλω να μάθω πως τα προσεγγίζει η πικερική φιλοσοφία.

Aμα θες γυμναστικη ελα σε μενα σε 3 μηνες θα εισαι αγνωριστος.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δεν προβλέπονται συγκεκριμένες οδηγίες για τα θέματα αυτά. Εγώ απλά αποφεύγω τσιγάρο και ποτό γιατί και τα δύο μειώνουν τη libido. Πρέπει να βάζεις ένα σεξουαλικό στόχο και να είσαι επικεντρωμένος σε αυτόν. Χωρίς στόχο δεν γίνεται.

Τι γνώμη έχεις για τα συμπληρώματα διατροφής;

Aμα θες γυμναστικη ελα σε μενα σε 3 μηνες θα εισαι αγνωριστος.

Τι πρόγραμμα θα μου φτιάξεις; Στόχο έχω την αύξηση της libido.

Άλλη και Μεγάλη! :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μπόλντυ θα μου δείξεις μερικές κινήσεις ταε κβο ντο; Είμαι που είμαι γυμνασμένος απ' τα παιδικά μου χρόνια, θα κάνω και δύο μαθήματα ταε κβο ντο μαζί σου, και μόλις συναντήσω κάποιον σισουλάκη που απειλεί τη ζωή μου, θα του πω: Θέλεις βεντέτα ρε; Θα σε κάνω σκαλτσούνι!

Επισκέπτης
Μπόλντυ θα μου δείξεις μερικές κινήσεις ταε κβο ντο; Είμαι που είμαι γυμνασμένος απ' τα παιδικά μου χρόνια, θα κάνω και δύο μαθήματα ταε κβο ντο μαζί σου, και μόλις συναντήσω κάποιον σισουλάκη που απειλεί τη ζωή μου, θα του πω: Θέλεις βεντέτα ρε; Θα σε κάνω σκαλτσούνι!
συνεχισε να εκτιθεσαι τραμπούκε Νοντιστη της πουτσας :2funny: :2funny: :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
συνεχισε να εκτιθεσαι τραμπούκε Νοντιστη της πουτσας :2funny: :2funny: :2funny:

Ελεεινό πουσταρέλι πήγαινε να σε βιάσει ο παιδεραστής και μη μπλέκεσαι στα πόδια μου!
Υπάρχουν πολλοί που γνωρίζουν πολεμικές τέχνες στο σάιτ. Δύο μαθήματα να κάνω ρε τσουτσέκι, δύο, και να δω ποιός θα μπορέσει να τα βάλει μαζί μου!

Επισκέπτης
Ελεεινό πουσταρέλι πήγαινε να σε βιάσει ο παιδεραστής και μη μπλέκεσαι στα πόδια μου!
Υπάρχουν πολλοί που γνωρίζουν πολεμικές τέχνες στο σάιτ. Δύο μαθήματα να κάνω ρε τσουτσέκι, δύο, και να δω ποιός θα μπορέσει να τα βάλει μαζί μου!
μεχρι να τα κανεις ρουφα τις μυξουλες και κλαψε στην γωνια σου. Βρωμοπουστα ελλεινε

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
μεχρι να τα κανεις ρουφα τις μυξουλες και κλαψε στην γωνια σου. Βρωμοπουστα ελλεινε

Δεν έχεις τίποτα καλύτερο να απαντήσεις βιασμένο ανήλικο; Γιατί υπερασπίζεσαι τη Μεγάλη Αδελφή; Από συναδελφική αλληλεγγύη; Για τον Αχαχούχα (που του έκανα τα ίδια) δεν είχες πει τίποτα.

Επισκέπτης
Δεν έχεις τίποτα καλύτερο να απαντήσεις βιασμένο ανήλικο; Γιατί υπερασπίζεσαι τη Μεγάλη Αδελφή; Από συναδελφική αλληλεγγύη; Για τον Αχαχούχα (που του έκανα τα ίδια) δεν είχες πει τίποτα.
στον αχαχούχα ημουν νεος ρε βρωμιαρη και δεν εδωσα σημασια σε έναν βλακα που τον εκραζε ολο το σαιτ αλλα από εκει πηρε αερα ο κωλος σου και νομιζεις ότι εισαι κατι.. Λοιπον μαθε ότι εισαι μια τριχα από τα αρχιδια μας

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046
Ποιές είναι οι συμβουλές σου για υγιεινή ζωή; Τι πρέπει να τρώμε; Χρειάζεται να γυμναζόμαστε; Πως να οργανώνουμε τη μέρα μας;

Με έχουν προβληματίσει κατά καιρούς αυτά τα ερωτήματα και θέλω να μάθω πως τα προσεγγίζει η πικερική φιλοσοφία.

υγ
φασκεις και αντιφασκεις  :)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
στον αχαχούχα ημουν νεος ρε βρωμιαρη και δεν εδωσα σημασια σε έναν βλακα που τον εκραζε ολο το σαιτ αλλα από εκει πηρε αερα ο κωλος σου και νομιζεις ότι εισαι κατι.. Λοιπον μαθε ότι εισαι μια τριχα από τα αρχιδια μας

Τι νέος ρε μόμολο; Πριν λίγους μήνες τον κατούρησα στα μούτρα και αποχώρησε. Εσύ είσαι εγγεγραμμένος από το 2011.

Μάλλον με ζηλεύεις γιατί εγώ με 1000 μηνύματα είμαι φίρμα, ενώ εσένα με 8000 δε σε ξέρει κανένας στο σάιτ. :birdman:

Επισκέπτης
Τι νέος ρε μόμολο; Πριν λίγους μήνες τον κατούρησα στα μούτρα και αποχώρησε. Εσύ είσαι εγγεγραμμένος από το 2011.

Μάλλον με ζηλεύεις γιατί εγώ με 1000 μηνύματα είμαι φίρμα, ενώ εσένα με 8000 δε σε ξέρει κανένας στο σάιτ. :birdman:
μονο εσυ και ο Φλωρινιώτης αποκαλουν φιρμα τον εαυτο τους τυπε... Μαλον γι αυτό τραμπουκιζεις μονο από το ιντερνετ :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Και τι θα πει μωρή κωλολουμπίνα "είναι βλάκας και τον κράζει όλο το σάιτ"; Εσύ, το ποιός έχει δίκιο ή άδικο το κρίνεις με βάση τη δημοτικότητα; Όπου πάνε οι πολλοί πας κι εσύ σαν πρόβατο; Αν είμαι μοχθηρός και καταδικαστέος επειδή φέρθηκα άσχημα σε έναν ομοφυλόφιλο ναρκομανή, τότε είμαι τριπλά καταδικαστέος που φέρθηκα άσχημα σε έναν άνθρωπο που δεν αδικήθηκε από τις επιλογές του (ναρκωτικά, ομοφυλοφιλία) αλλά που τον αδίκησε η φύση (βλάκας, ΑΜΕΑ) χωρίς να φταίει ο ίδιος!

Πραγματικά, είσαι ο τελευταίος εδώ μέσα που μπορεί να μου κάνει μαθήματα ηθικής!!!

Ένα ευνουχισμένο πρόβατο...

υγ
φασκεις και αντιφασκεις  :)

Αντιφάσκω γιατί με ενδιαφέρει η διαφορετική, ενδεχομένως αντίθετη άποψη; Πόσο λίγο με ξέρεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom