Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
459
Πόντοι
2.046
Μα ούτε εγώ τρελαίνομαι. Απλά μέσα από κάποιες συζητήσεις που έκανα πιστοποίησα ότι οι περισσότερες πουτάνες είναι υποχείρια και όχι ανεξάρτητες. Σε κάποιους από εμάς πουλάνε δήθεν τσαμπουκά ενώ από τους νταβατζήδες τους τρώνε σφαλιάρες. Εγώ, όπως είπα, συμπαθώ τους νταβατζήδες. Αυτοί είναι που φροντίζουν να περνάμε εμείς καλά ρισκάροντας την ελευθερία τους. Κάνουν τη βρωμοδουλειά που όλοι εμείς διστάζουμε να κάνουμε για να μας φέρνουν τις πουτάνες έτοιμες στο πιάτο και σε περίβλημα φαινομενικής νομιμότητας.

Picker   :sunglasses:
συμφωνω οτι η πλειοψηφια ειναι υποχειρα, διαφωνω για τους νταβατζηδες..

Πικερακο αυτον το τελευταιο που τον ενδιαφερει ειναι η απολαυση σου και η δικη μου, το πρωτο που τον αφορα ειναι η κονομα... ολα τα αλλα λογια να μιλαμε..

Επισκέπτης
συμφωνω οτι η πλειοψηφια ειναι υποχειρα, διαφωνω για τους νταβατζηδες..

Πικερακο αυτον το τελευταιο που τον ενδιαφερει ειναι η απολαυση σου και η δικη μου, το πρωτο που τον αφορα ειναι η κονομα... ολα τα αλλα λογια να μιλαμε..

Εννοείται ότι τον ενδιαφέρει η κονόμα. Χωρίς αυτόν όμως δεν θα γαμούσες τα μωρά.  :sunglasses:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
26
Πόντοι
5.825
Μη μιλάτε αν δεν ξέρετε, γιατί έμαθα πράγματα από μέσα. Καμία 20-χρονη πόρνη δεν γαμιέται με τη θέλησή της. Όποια σας πει ότι δεν έχει νταβατζή, πολύ απλά, λέει ψέματα. Η τσατσά μου έχει μιλήσει για περιπτώσεις όπου 3 διαφορετικές νεαρές πόρνες έχουν φωτογραφία φάτσα κάρτα στο κινητό τους τον ίδιο άντρα. Είναι δυνατόν αυτός να τις έχει γκόμενες και τις 3 μαζί; Μεταξύ του νταβατζή και των κοριτσιών πολλές φορές αναπτύσσεται μια ιδιότυπη σχέση φόβου, εξάρτησης και πάθους με αποτέλεσμα, ούτε λίγο ούτε πολύ, τα κορίτσια να ερωτεύονται τον ίδιο τους τον νταβατζή και να τον θεωρούν γκόμενό τους. Τι νομίζετε ρε μαλάκες ότι είναι οι πόρνες; Τίποτε ανεξάρτητοι ελεύθεροι επαγγελματίες; Στέκονται σούζα στον νταβατζή τους και σε εσάς το παίζουν ιστορία. Αν νομίζετε ότι είστε πελάτες τους, είστε χαζοί. Βιαστές τους είστε και πελάτες του νταβατζή τους. Και να ευχαριστείτε τον νταβατζή τους που κάνει όλη τη βρωμοδουλειά και εσείς τη βγάζετε λάδι. Καλά που υπάρχουν και οι νταβατζήδες και μας φέρνουν κανένα καλό μωρό και γαμάμε και έτσι δεν χρειάζεται να παρακαλάμε το κάθε μπάζο. Και κάτι άλλο: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. Ό,τι και αν λένε, όλες κατά βάθος θέλουν ένα ισχυρό αρσενικό να τις εξουσιάζει. Πόρνες και μη, όλες θέλουν τον νταβατζή τους.

Picker  :rockon:

:jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΡΑΣΤΕΣ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΘΛΙΜΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ. Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ.

Picker  :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
350
Πόντοι
86
Promiscuous = Picker.

Γιατί όμως ανάγκη παρενθέτου προσώπου?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
623
Like
100.519
Πόντοι
48.067
εγω απ'οτι εχω δει απο τις πορνοκορασιδες που νταραβεριζομαι δεν υπαρχει καμμια εξαρτηση απο νταβαδες,αυτα ανηκουν σε αλλες εποχες, οτι θελουν κανουν τα κοριτσια,κανεις δεν τις υποχρεωνει να κανουν αυτη τη δουλεια,μονο οι αντρες τους για τις ρουμανες,απλα τις εχει γλυκανει το χρημα και η ευκολια

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.381
Πόντοι
10.135
εγω απ'οτι εχω δει απο τις πορνοκορασιδες που νταραβεριζομαι δεν υπαρχει καμμια εξαρτηση απο νταβαδες,αυτα ανηκουν σε αλλες εποχες, οτι θελουν κανουν τα κοριτσια,κανεις δεν τις υποχρεωνει να κανουν αυτη τη δουλεια,μονο οι αντρες τους για τις ρουμανες,απλα τις εχει γλυκανει το χρημα και η ευκολια
:thumbsup: :cool2:

Επισκέπτης

Μην είσαι τόσο σίγουρος, τα φαινόμενα απατούν. Πολλές από αυτές μιλάνε για γκόμενους, ενώ στην ουσία εννοούν τους νταβατζήδες τους. Αναπτύσσουν περίεργες σχέσεις με αυτούς.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
623
Like
100.519
Πόντοι
48.067
Μην είσαι τόσο σίγουρος, τα φαινόμενα απατούν. Πολλές από αυτές μιλάνε για γκόμενους, ενώ στην ουσία εννοούν τους νταβατζήδες τους. Αναπτύσσουν περίεργες σχέσεις με αυτούς.

σε τετοια περιπτωση δεν τις υποχρεωνει ο νταβας να ειναι μαζι τους,απο μονες τους μενουν ασχετα αν δε γουσταρουν καθοτι απολαμβανουν προνομια , κλασσικες γυναικες

Επισκέπτης
Δεν έχω καμία σχέση με τον Promiscuous. Δεν ξέρω από πού ξεφύτρωσε αυτός.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
7
Πόντοι
16
Δεν έχω καμία σχέση με τον Promiscuous. Δεν ξέρω από πού ξεφύτρωσε αυτός.

Μας τρολαρεις τυπε μου ή ο Πικερ εχει κοπι κατς μιμους σαν τους διασημους σιριαλ κιλερς... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :cheesy: :cheesy: :grin: :grin:  :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:;;;;;;;????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom