Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605
Δεν υπαρχει συναινεση και θεληση,για τα λεφτα γινονται ολα.Βαλε λιγο τον εαυτο σου,
θα πηγαινες καθημερινα με  δεκαδες γριες,χοντρες,ασχημες,μεθυσμενες με συναινεση και θεληση;
δεν υπαρχει περιπτωση.
το δέλεαρ του χρήματος δημιουργεί συναίνεση και οικειοθελή εργασία στα μπουρδέλα
δεν χρειάζεται να απειληθούν λοιπόν για να δουλέψουν και κανείς δεν τις κρατάει με το ζόρι.

επίσης συναισθηματική σχέση με επαγγελματία πόρνη που ο άντρας να ξέρει το επάγγελμα της γυναίκας
δεν υπάρχει γιατί προυποθέτει κτητικότητα και αποκλειστικότητα , όλα τα υπόλοιπα είναι ή άγνοια του άντρα για το
επάγγελμα της καλής του ή ονειρώξεις
πιρφόρων ή νταβατζία (μιλάμε για επαγγελματίες αγαπητικούς) .

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605
για την κατασταση αυτη ειναι μονο υπευθυνες οι γυναικες και κανενας αλλος που δεν κανουν σεξ με τους αντρες τους και τους αναγκαζουν να κανουν σεξ με αυτα τα πλασματα.οι ιδιες οι γυναικες συντηρουν το trafficking.ο πραυματικος θυτης ειναι η ελληνιδα γυναικα.ο αντρας ειναι ερμαιο των ορμων του ο οποτε δεν μπορουμε να τον κατηγορισουμε.αυτες εχουν την δυναμη να σταματησουν το trafficking αναμεσα στα ποδια τους αλλα αρνουνται

και οι γυναίκες που ψάχνουν αποκαταστάτη φταίνε
και οι πιρφόροι που μες την αγαμία τους προσκολλώνται
σε μια γυναίκα φταίνε
αλλά και εμείς οι σεξουαλικά εθισμένοι , που
ψάχνουμε διαρκώς διαφορετικά αναλώσιμα σκεύη ηδονής, φταίμε

αλλά το ρήμα "φταίμε" , πάλι είναι μαλακία
δεν φταίει κανένας , έτσι είναι το φαινόμενο
ούτε κακό ούτε καλό , απλά έτσι είναι

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
και οι γυναίκες που ψάχνουν αποκαταστάτη φταίνε
και οι πιρφόροι που μες την αγαμία τους προσκολλώνται
σε μια γυναίκα φταίνε
αλλά και εμείς οι σεξουαλικά εθισμένοι , που
ψάχνουμε διαρκώς διαφορετικά αναλώσιμα σκεύη ηδονής, φταίμε

αλλά το ρήμα "φταίμε" , πάλι είναι μαλακία
δεν φταίει κανένας , έτσι είναι το φαινόμενο
ούτε κακό ούτε καλό , απλά έτσι είναι
λιγοτερο απο ολους φταιει ο αντρας που δρα κατω απο πολλες ορμες.αυτο που λεμε εν βρασμω και στα δικαστικα.

Επισκέπτης
Μη μιλάτε αν δεν ξέρετε, γιατί έμαθα πράγματα από μέσα. Καμία 20-χρονη πόρνη δεν γαμιέται με τη θέλησή της. Όποια σας πει ότι δεν έχει νταβατζή, πολύ απλά, λέει ψέματα. Η τσατσά μου έχει μιλήσει για περιπτώσεις όπου 3 διαφορετικές νεαρές πόρνες έχουν φωτογραφία φάτσα κάρτα στο κινητό τους τον ίδιο άντρα. Είναι δυνατόν αυτός να τις έχει γκόμενες και τις 3 μαζί; Μεταξύ του νταβατζή και των κοριτσιών πολλές φορές αναπτύσσεται μια ιδιότυπη σχέση φόβου, εξάρτησης και πάθους με αποτέλεσμα, ούτε λίγο ούτε πολύ, τα κορίτσια να ερωτεύονται τον ίδιο τους τον νταβατζή και να τον θεωρούν γκόμενό τους. Τι νομίζετε ρε μαλάκες ότι είναι οι πόρνες; Τίποτε ανεξάρτητοι ελεύθεροι επαγγελματίες; Στέκονται σούζα στον νταβατζή τους και σε εσάς το παίζουν ιστορία. Αν νομίζετε ότι είστε πελάτες τους, είστε χαζοί. Βιαστές τους είστε και πελάτες του νταβατζή τους. Και να ευχαριστείτε τον νταβατζή τους που κάνει όλη τη βρωμοδουλειά και εσείς τη βγάζετε λάδι. Καλά που υπάρχουν και οι νταβατζήδες και μας φέρνουν κανένα καλό μωρό και γαμάμε και έτσι δεν χρειάζεται να παρακαλάμε το κάθε μπάζο. Και κάτι άλλο: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. Ό,τι και αν λένε, όλες κατά βάθος θέλουν ένα ισχυρό αρσενικό να τις εξουσιάζει. Πόρνες και μη, όλες θέλουν τον νταβατζή τους.

Picker  :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046
Μη μιλάτε αν δεν ξέρετε, γιατί έμαθα πράγματα από μέσα. Καμία 20-χρονη πόρνη δεν γαμιέται με τη θέλησή της. Όποια σας πει ότι δεν έχει νταβατζή, πολύ απλά, λέει ψέματα. Η τσατσά μου έχει μιλήσει για περιπτώσεις όπου 3 διαφορετικές νεαρές πόρνες έχουν φωτογραφία φάτσα κάρτα στο κινητό τους τον ίδιο άντρα. Είναι δυνατόν αυτός να τις έχει γκόμενες και τις 3 μαζί; Μεταξύ του νταβατζή και των κοριτσιών πολλές φορές αναπτύσσεται μια ιδιότυπη σχέση φόβου, εξάρτησης και πάθους με αποτέλεσμα, ούτε λίγο ούτε πολύ, τα κορίτσια να ερωτεύονται τον ίδιο τους τον νταβατζή και να τον θεωρούν γκόμενό τους. Τι νομίζετε ρε μαλάκες ότι είναι οι πόρνες; Τίποτε ανεξάρτητοι ελεύθεροι επαγγελματίες; Στέκονται σούζα στον νταβατζή τους και σε εσάς το παίζουν ιστορία. Αν νομίζετε ότι είστε πελάτες τους, είστε χαζοί. Βιαστές τους είστε και πελάτες του νταβατζή τους. Και να ευχαριστείτε τον νταβατζή τους που κάνει όλη τη βρωμοδουλειά και εσείς τη βγάζετε λάδι. Καλά που υπάρχουν και οι νταβατζήδες και μας φέρνουν κανένα καλό μωρό και γαμάμε και έτσι δεν χρειάζεται να παρακαλάμε το κάθε μπάζο. Και κάτι άλλο: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. Ό,τι και αν λένε, όλες κατά βάθος θέλουν ένα ισχυρό αρσενικό να τις εξουσιάζει. Πόρνες και μη, όλες θέλουν τον νταβατζή τους.

πες τα γιατι ο αμαξοκαυλος ανατρεπει καθε τι δεδομενο.. απο οτι βλεπω τον εχουν βαρεσει στον εγκεφαλο η μπουνιες απο το ξυλο του σλαβιανκα και δεν ξερει τι λεει  :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
Τους νταβατζήδες και τα μάτια σας. Έχουν τον τρόπο και πείθουν τα κορίτσια χωρίς να ανοίγει ρουθούνι. Και να μη θεωρείτε τους εαυτούς σας πελάτες, μόνο βιαστές-εραστές.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605
τέλοσπάντων δεν συμφωνώ με εκφράσεις του στυλ "trafficking"
γιατί αυτό παραπέμπει σε απροκάλυπτη δουλεία.

δεν μπορώ να δεχτώ ότι μπουκάρουν οι νταβατζήδες σε ένα σπίτι,
με απειλή καλάσνικοφ, απαγάγουν ένα κορίτσι , το αλυσοδένουν
σ'ένα καράβι , το φέρνουν στην ελλάδα , και με ένα στιλέτο
το αναγκάζουν να πηδιέται στο μεταξουργείο χωρίς τη θέλησή του...

το ότι υπάρχουν εξαναγκασμοί υπάρχουν,όπως σε όλα τα κοινωνικά συστήματα
πιεζόμαστε πχ στις πανελλήνιες, πιεζόμαστε στις σχολές, στο στρατό στη δουλειά κτλ κτλ
αλλά υπάρχει συμβιβασμός, συναίνεση και θέληση σ'ενα ποσοστό

και γώ θα ήθελα να είχα απεριόριστο χρήμα χωρίς να δουλεύω και να βρίσκομαι εσώκλειστος σε μια βίλα
γεμάτη βίζιτες, αλλά το ότι δεν μπορώ , και εξαναγκάζομαι να κάνω τις μαλακίες που μου επιβάλει η
κοινωνία μου ,δεν με κάνει θύμα trafficking ή δούλο χωρις τη θέλησή μου.

τέλοσπάντων όλοι είμαστε θύματα της γαμημένης κοινωνίας μας

Επισκέπτης
τέλοσπάντων δεν συμφωνώ με εκφράσεις του στυλ "trafficking"
γιατί αυτό παραπέμπει σε απροκάλυπτη δουλεία.

δεν μπορώ να δεχτώ ότι μπουκάρουν οι νταβατζήδες σε ένα σπίτι,
με απειλή καλάσνικοφ, απαγάγουν ένα κορίτσι , το αλυσοδένουν
σ'ένα καράβι , το φέρνουν στην ελλάδα , και με ένα στιλέτο
το αναγκάζουν να πηδιέται στο μεταξουργείο χωρίς τη θέλησή του...

Είναι όντως μία μορφή δουλείας και πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι εσύ την προωθείς αγοράζοντας τα κορίτσια. Δεν γίνεται όμως ακριβώς έτσι όπως το λες. Τα κορίτσια έρχονται εδώ με την ιδέα ότι θα δουλέψουν π.χ. σερβιτόρες σε μπαρ και καταλήγουν να γαμιούνται στο Μεταξουργείο. Τις εκβιάζουν με διάφορα μέσα. Όταν η άλλη είναι από χωριό, μόνη της σε μια ξένη χώρα, δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Κάνει αυτό που της λένε για να μην πάθει κάποιο κακό. Συνήθως δεν παίζει άμεση βία αλλά έντεχνοι εκβιασμοί.

Εσύ πιστεύεις ότι τυχαία η Γαλλία ποινικοποίησε και αυτή την αγορά σεξουαλικών υπηρεσιών; Και εκεί όπως και στη Σουηδία είναι πλέον αδίκημα το να πληρώνεις για σεξ. Ο λόγος που έγινε αυτό είναι προφανής: πιστεύουν ότι πίσω από την πορνεία σχεδόν πάντα υπάρχει μαστροπεία. Πρέπει να αποφασίσεις με ποιους θέλεις να είσαι: με αυτούς που θεωρούν τη γυναίκα ισότιμη ή με εκείνους που τη θεωρούν αντικείμενο του σεξ; Αν ρωτούσες εμένα θα σου έλεγα ότι όλες οι γυναίκες έπρεπε να περνούν υποχρεωτικά από μπουρδέλα και να γαμιούνται για να ταπεινώνονται και να καταλαβαίνουν την πραγματική τους αξία.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605
όλη η κοινωνία και όχι μόνο η περιθωριακή, είναι μια μορφή δουλείας
τις πόρνες και τις εκμεταλεύονται αλλά και εκείνες εκμεταλεύονται το σύστημα
ο μαστρωπός δεν είναι απαραίτητα ένα φυσικό πρόσωπο είναι το ίδιο το σύστημα
τις δελεάζει με το χρήμα και τις εξαναγκάζει ταυτόχρονα να προσαρμοστούν

εγώ ας πούμε εξαναγκάζομαι ως φαντάρος να κάνω τον υπο-πακιστανό
για την πάρτη των εκμεταλευτών μου ,για 8ευρώ τον μήνα.

θέλω να πώ ότι όπως εμείς οι πελάτες είμαστε και βιαστές και εραστές
έτσι και οι πόρνες είναι και εκμεταλευόμενες και εκμεταλεύτριες
δεν σου κάθονται τζάμπα ούτε και το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους
για το χρήμα εκδουλεύονται

Επισκέπτης

O μαστροπός είναι φυσικό πρόσωπο και οι πόρνες γαμιούνται επειδή αυτός τις εξαναγκάζει για να του τα ακουμπάνε. Μην ωραιοποιείς την κατάσταση. Υπάρχει πολλή περισσότερη βρωμιά στο χώρο από αυτή που μπορείς να δεις. Καμία δεν θα παραδεχτεί μπροστά σου ότι έχει νταβατζή αλλά όλες έχουν. Είσαι πελάτης των νταβατζήδων και όχι των ιερόδουλων.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605
μάλιστα άρα όλες είναι θύματα εξαπάτησης που πήγαιναν για ταπεινές γκαρσόνες
και κατέληξαν να πηδιούνται παρά τη θέλησή τους , και υπο την απειλή του
στιλέτου και της ζωστήρας ενός νταβατζή που τους παίρνει τα λεφτά , και παρά του ότι
θέλουν να ξεφύγουν και να αλλάξουν επάγγελμα, μένουν και υπομένουν κλαμμένες και δαρμένες
τον συνεχή βιασμό απο τους πελάτες, και η μόνη λύση είναι ότι πρέπει εμείς να τους κάνουμε έρωτα
για να διώξουμε τη θλίψη απ'αυτά τα κορίτσια.

νομίζω ότι αυτό λές , έτσι ?

Επισκέπτης
Ακόμα και με τη θέλησή τους να το κάνουν, σύντομα θα τις βρει κάποιος νταβατζής και θα τους πουλήσει προστασία για να τους παίρνει τα περισσότερα. Ελάχιστες είναι ανεξάρτητες. Μου έλεγε η τσατσά περιστατικό όπου ήθελε να καλέσει κάποια κορίτσια στο σπίτι της για φαγητό και ο νταβατζής δεν τους επέτρεπε με τίποτα να πάνε. Έχουν γενικά περιορισμένη ελευθερία κινήσεων. Αν κάποιες τις βλέπεις να σταματάνε τελείως από τα μπουρδέλα ή να πηγαίνουν για λίγο στην πατρίδα τους είναι γιατί το επέτρεψε ο νταβατζής. Ο νταβατζής αποφασίζει πόσα έχει ακόμα να δώσει η κάθε πόρνη και της δίνει το ok να σταματήσει ή όχι. Μην παραμυθιάζεσαι ότι κάνουν κανένα επάγγελμα. Υποχείρια των νταβατζήδων είναι οι περισσότερες και αυτοί είναι που φροντίζουν να περνάμε εμείς καλά.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605
καλά μην τρελαίνεσαι και πολύ
φαντάζομαι ότι μέσα στο deal είναι να γίνει
απόσβεση του ποσού με το οποίο οι ιδιοκτήτες τις αγόρασαν
και μέχρι να γίνει αυτό , οι πόρνες έχουν κάποιες "υποχρεώσεις".

τέλοσπάντων δεν θα βγάλουμε άκρη,
πιστεύω ότι ο καθένας πιστεύει αυτό που τον βολεύει να πιστεύει
και δεν είναι άσχημο αυτό , δεν υπάρχει εξάλλου η ίδια αντικειμενική αλήθεια για όλους.

και πάλι σου λέω ότι δεν διαφωνώ με όσα λές, απλά δεν τρελαίνομαι και τόσο και δεν τα τραγικοποιώ τόσο

Επισκέπτης

:thumbsup:
Αν δεν ημουν ψιλο λιωμα θα εγραφα μια ιστορια που διαδραματιστε χτες στο barακι που δουλευει η δικια μου, αλλα δεν......

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.299
Πόντοι
10.135
:thumbsup:
Αν δεν ημουν ψιλο λιωμα θα εγραφα μια ιστορια που διαδραματιστε χτες στο barακι που δουλευει η δικια μου, αλλα δεν......
γραψε ρε μαν...απλα μην βαζεις τονους,αν βαριεσαι.... :grin: :grin:

Επισκέπτης
καλά μην τρελαίνεσαι και πολύ
φαντάζομαι ότι μέσα στο deal είναι να γίνει
απόσβεση του ποσού με το οποίο οι ιδιοκτήτες τις αγόρασαν
και μέχρι να γίνει αυτό , οι πόρνες έχουν κάποιες "υποχρεώσεις".

τέλοσπάντων δεν θα βγάλουμε άκρη,
πιστεύω ότι ο καθένας πιστεύει αυτό που τον βολεύει να πιστεύει
και δεν είναι άσχημο αυτό , δεν υπάρχει εξάλλου η ίδια αντικειμενική αλήθεια για όλους.

και πάλι σου λέω ότι δεν διαφωνώ με όσα λές, απλά δεν τρελαίνομαι και τόσο και δεν τα τραγικοποιώ τόσο

Μα ούτε εγώ τρελαίνομαι. Απλά μέσα από κάποιες συζητήσεις που έκανα πιστοποίησα ότι οι περισσότερες πουτάνες είναι υποχείρια και όχι ανεξάρτητες. Σε κάποιους από εμάς πουλάνε δήθεν τσαμπουκά ενώ από τους νταβατζήδες τους τρώνε σφαλιάρες. Εγώ, όπως είπα, συμπαθώ τους νταβατζήδες. Αυτοί είναι που φροντίζουν να περνάμε εμείς καλά ρισκάροντας την ελευθερία τους. Κάνουν τη βρωμοδουλειά που όλοι εμείς διστάζουμε να κάνουμε για να μας φέρνουν τις πουτάνες έτοιμες στο πιάτο και σε περίβλημα φαινομενικής νομιμότητας.

Picker   :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605
Εγώ, όπως είπα, συμπαθώ τους νταβατζήδες. Αυτοί είναι που φροντίζουν να περνάμε εμείς καλά ρισκάροντας την ελευθερία τους. Κάνουν τη βρωμοδουλειά που όλοι εμείς διστάζουμε να κάνουμε για να μας φέρνουν τις πουτάνες έτοιμες στο πιάτο σε περίβλημα φαινομενικής νομιμότητας.

συμφωνώ  ;)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Μα ούτε εγώ τρελαίνομαι. Απλά μέσα από κάποιες συζητήσεις που έκανα πιστοποίησα ότι οι περισσότερες πουτάνες είναι υποχείρια και όχι ανεξάρτητες. Σε κάποιους από εμάς πουλάνε δήθεν τσαμπουκά ενώ από τους νταβατζήδες τους τρώνε σφαλιάρες. Εγώ, όπως είπα, συμπαθώ τους νταβατζήδες. Αυτοί είναι που φροντίζουν να περνάμε εμείς καλά ρισκάροντας την ελευθερία τους. Κάνουν τη βρωμοδουλειά που όλοι εμείς διστάζουμε να κάνουμε για να μας φέρνουν τις πουτάνες έτοιμες στο πιάτο και σε περίβλημα φαινομενικής νομιμότητας.

Picker   :sunglasses:
:rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom