Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και μετα ξυπνησεςλες να στηθηκαν και οι 2 με τα ποδια πισω απο τα αυτια
και να μανουριασαν ποιος θα κανει τον τον ενεργητικο?
και μετα ξυπνησεςλες να στηθηκαν και οι 2 με τα ποδια πισω απο τα αυτια
και να μανουριασαν ποιος θα κανει τον τον ενεργητικο?
ρε τουμποφλοβλακα και τα βυζια και τον κωλο της μονικα μπελουτσι να εχει ενας περουκακιας τι σημασια εχει;όχι.
τα πλαστικα βυζια και οι περουκες προφανως εχουν σχεδιαστεί για να εχουν γυναικεια εμφανιση και να αρεσουν σε αντρες σε αρσενικους όχι σε γυναικες ή σε ομοφυλοφιλους.
τα σιλικονατα βυζια μαλακα αρεσουν στους στρεητ, στους ομοφυλοφιλους αρεσουν τα στηθη του σβαρτσενεηγκερ.
απλα και ωραια
να τα καταλαβει και ουγκανο
λες να στηθηκαν και οι 2 με τα ποδια πισω απο τα αυτιαΜισό...
Το γεγονός του ότι τρανς έχει εκφράσει αγανάκτηση ότι δεν την γαμάς, δεν συνεπάγεται ότι δεν σε γαμεί αυτή. Είναι δύο καταστάσεις εντελώς διακριτές μεταξύ τους.
σταματα και συ ρε σκλυρε αντραδιαβσε ξανα το ποστ της να καταλάβεις αν όχι μονο δεν την γαμησα αλλα ουτε εχω γαμηθει μαζι της.
γενικα λεει περνας και δεν σταματας.
αρα ουτε το ένα συμβαινει ουτε το άλλο.
ο μυθομανης που του καθονται μοντελογκομενες εχει γραψει 2-3 φορες οτι οποτε ερχεται ελλαδα τη βγαζει με μαλακιαΕσυ που εισαι κομπλεξικο γυφτακι δωσε τους 5 πρωτους μισθους σου(οταν καποτε δουλεψεις) για iphonex
Δεν εχω αναγκη για επιβεβαιωση μεσω τηλεφωνων και αυτοκινητων
Πεταω τζετ και μου καθονται μοντελογκομενες
Αλλα γαμαω ακομη και σε μπουρδελα γιατι ετσι γουσταρω
Τραβα τωρα μεταξι να φας το δακτυλακι σου πικεροπουλο
σταματα και συ ρε σκλυρε αντρα
τι θες να μεινει στον τραβελοπουστα κανενα απωθημενο
ο μυθομανης που του καθονται μοντελογκομενες εχει γραψει 2-3 φορες οτι οποτε ερχεται ελλαδα τη βγαζει με μαλακια
θες να τα ξαναβαλω παλι να γελασει και το παρδαλο κατσικι ρε φτωχομπινε που δεν εχεις παει ως τη λουτσα και μου θες και ξταντ;
αρκουδογυφτα
θελω να γραψεις σε ενα χαρτι "ειμαι μυθομανης" με φοντο την κωλοτρυπιδα σου να δουμε τι ζημια σου εχει κανει ο χτεσινος περουκακιαςΣκουπιδι τωρα ειμαι Μ. Ανατολη
Πες τι θελεις να γραψω σε χαρτι με φοντο κατι απο εδω αλλα μετα ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ
διαβσε ξανα το ποστ της να καταλάβεις αν όχι μονο δεν την γαμησα αλλα ουτε εχω γαμηθει μαζι της.
γενικα λεει περνας και δεν σταματας.
αρα ουτε το ένα συμβαινει ουτε το άλλο.
Αποφευγεις το στοιχημα πουσταραθελω να γραψεις σε ενα χαρτι "ειμαι μυθομανης" με φοντο την κωλοτρυπιδα σου να δουμε τι ζημια σου εχει κανει ο χτεσινος περουκακιας
θελω να γραψεις σε ενα χαρτι "ειμαι μυθομανης" με φοντο την κωλοτρυπιδα σου να δουμε τι ζημια σου εχει κανει ο χτεσινος περουκακιας
βαλε ρε μαλακα στην ακρη 500 ευρω να παρεις ενα γαμωτηλεφωνο αξιοπρεπες στα εχουνε φαει ολα οι περουκακηδεςΑποφευγεις το στοιχημα πουσταρα
Ουτε για κατουρημα δεν εισαι, κατευειαν για πεταμα στα βραχια
ρε μαλακα τι σχεση εχει η κατσικα και το παιδι.ρε τουμποφλοβλακα και τα βυζια και τον κωλο της μονικα μπελουτσι να εχει ενας περουκακιας τι σημασια εχει;
πουτσαραιος ειναι που μιμειται τη γυναικα
απο μεσα ειναι μπαρμπα-μπεν
και μονο η σκεψη αρκει για να σου μαραθει μεχρι τα σβησει ο ηλιος
δηλαδη αμα βαλεις βυζια και περουκα σε ενα παιδι η μια κατσικα εσυ θα καυλωσεις;
καταλαβαινεις τι μαλακιες λες η σου φαινονται φυσιολογικα επειδη εισαι ανωμαλαρα;
κι εσυ κι ο αλλος ο μυθομανης που σου κραταει το φαναρι οταν πας και σφιγγεσαι με περουκακηδες;
πισωγλεντιδες ειστεΟι πικεριστες ειμαστε εθνικη Βραζιλιας. Λυπαμαι τους φουκαραδες που τα βαζουν μαζι μας.
Οι εχθροι του πικερισμου ξεσκεπαζονται ενας ενας ως λαμογια. Καμια εκπληξη!θελω να γραψεις σε ενα χαρτι "ειμαι μυθομανης" με φοντο την κωλοτρυπιδα σου να δουμε τι ζημια σου εχει κανει ο χτεσινος περουκακιας
κυριως λατρεις περουκακηδων τα βαζουν μαζι μαςΟι πικεριστες ειμαστε εθνικη Βραζιλιας. Λυπαμαι τους φουκαραδες που τα βαζουν μαζι μας.
βαλε ρε μαλακα στην ακρη 500 ευρω να παρεις ενα γαμωτηλεφωνο αξιοπρεπες στα εχουνε φαει ολα οι περουκακηδες
Οι πικεριστες ειμαστε εθνικη Βραζιλιας. Λυπαμαι τους φουκαραδες που τα βαζουν μαζι μας.