Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
618
Πόντοι
246
όχι.

τα πλαστικα βυζια και οι περουκες προφανως εχουν σχεδιαστεί για να εχουν γυναικεια εμφανιση και να αρεσουν σε αντρες σε αρσενικους όχι σε γυναικες ή σε ομοφυλοφιλους.

τα σιλικονατα βυζια μαλακα αρεσουν στους στρεητ, στους ομοφυλοφιλους αρεσουν τα στηθη του σβαρτσενεηγκερ.
ρε τουμποφλοβλακα και τα βυζια και τον κωλο της μονικα μπελουτσι να εχει ενας περουκακιας τι σημασια εχει;
πουτσαραιος ειναι που μιμειται τη γυναικα
απο μεσα ειναι μπαρμπα-μπεν
και μονο η σκεψη αρκει για να σου μαραθει μεχρι τα σβησει ο ηλιος
δηλαδη αμα βαλεις βυζια και περουκα σε ενα παιδι η μια κατσικα εσυ θα καυλωσεις;
καταλαβαινεις τι μαλακιες λες η σου φαινονται φυσιολογικα επειδη εισαι ανωμαλαρα;
κι εσυ κι ο αλλος ο μυθομανης που σου κραταει το φαναρι οταν πας και σφιγγεσαι με περουκακηδες;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
237
Πόντοι
86
απλα και ωραια

να τα καταλαβει και ουγκανο

Το μονο απλο οπως εγραψα πριν ειναι ο πανικος των πικεριστων ειδικα μετα την αποκαλυψη του van norden. Προσπαθουν να τους βγαλουν ολους πουστηδες σαν τα μουτρα τους

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.040
Πόντοι
6.256
Μισό...

Το γεγονός του ότι τρανς έχει εκφράσει αγανάκτηση ότι δεν την γαμάς, δεν συνεπάγεται ότι δεν σε γαμεί αυτή. Είναι δύο καταστάσεις εντελώς διακριτές μεταξύ τους.
λες να στηθηκαν και οι 2 με τα ποδια πισω απο τα αυτια
και να μανουριασαν ποιος θα κανει τον τον ενεργητικο?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.040
Πόντοι
6.256
διαβσε ξανα το ποστ της να καταλάβεις αν όχι μονο δεν την γαμησα αλλα ουτε εχω γαμηθει μαζι της.

γενικα λεει περνας και δεν σταματας.

αρα ουτε το ένα συμβαινει ουτε το άλλο.
σταματα και συ ρε σκλυρε αντρα

τι θες να μεινει στον τραβελοπουστα κανενα απωθημενο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
618
Πόντοι
246
Εσυ που εισαι κομπλεξικο γυφτακι δωσε τους 5 πρωτους μισθους σου(οταν καποτε δουλεψεις) για iphonex
Δεν εχω αναγκη για επιβεβαιωση μεσω τηλεφωνων και αυτοκινητων
Πεταω τζετ και μου καθονται μοντελογκομενες
Αλλα γαμαω ακομη και σε μπουρδελα γιατι ετσι γουσταρω
Τραβα τωρα μεταξι να φας το δακτυλακι σου πικεροπουλο
ο μυθομανης που του καθονται μοντελογκομενες εχει γραψει 2-3 φορες οτι οποτε ερχεται ελλαδα τη βγαζει με μαλακια
θες να τα ξαναβαλω παλι να γελασει και το παρδαλο κατσικι ρε φτωχομπινε που δεν εχεις παει ως τη λουτσα και μου θες και γκσνταντ;
αρκουδογυφτα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
237
Πόντοι
86
ο μυθομανης που του καθονται μοντελογκομενες εχει γραψει 2-3 φορες οτι οποτε ερχεται ελλαδα τη βγαζει με μαλακια
θες να τα ξαναβαλω παλι να γελασει και το παρδαλο κατσικι ρε φτωχομπινε που δεν εχεις παει ως τη λουτσα και μου θες και ξταντ;
αρκουδογυφτα

Σκουπιδι τωρα ειμαι Μ. Ανατολη
Πες τι θελεις να γραψω σε χαρτι με φοντο κατι απο εδω αλλα μετα ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
618
Πόντοι
246
Σκουπιδι τωρα ειμαι Μ. Ανατολη
Πες τι θελεις να γραψω σε χαρτι με φοντο κατι απο εδω αλλα μετα ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ
θελω να γραψεις σε ενα χαρτι "ειμαι μυθομανης" με φοντο την κωλοτρυπιδα σου να δουμε τι ζημια σου εχει κανει ο χτεσινος περουκακιας

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.030
Πόντοι
33.405
διαβσε ξανα το ποστ της να καταλάβεις αν όχι μονο δεν την γαμησα αλλα ουτε εχω γαμηθει μαζι της.

γενικα λεει περνας και δεν σταματας.

αρα ουτε το ένα συμβαινει ουτε το άλλο.

"Περνάς και δεν σταματάς"

Πράγμα το οποίο σημαίνει προδήλως, ότι πριν, όχι μόνο πέρναγες, αλλά και σταμάταγες.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
237
Πόντοι
86
θελω να γραψεις σε ενα χαρτι "ειμαι μυθομανης" με φοντο την κωλοτρυπιδα σου να δουμε τι ζημια σου εχει κανει ο χτεσινος περουκακιας
Αποφευγεις το στοιχημα πουσταρα
Ουτε για κατουρημα δεν εισαι, κατευειαν για πεταμα στα βραχια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
618
Πόντοι
246
Αποφευγεις το στοιχημα πουσταρα
Ουτε για κατουρημα δεν εισαι, κατευειαν για πεταμα στα βραχια
βαλε ρε μαλακα στην ακρη 500 ευρω να παρεις ενα γαμωτηλεφωνο αξιοπρεπες στα εχουνε φαει ολα οι περουκακηδες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε τουμποφλοβλακα και τα βυζια και τον κωλο της μονικα μπελουτσι να εχει ενας περουκακιας τι σημασια εχει;
πουτσαραιος ειναι που μιμειται τη γυναικα
απο μεσα ειναι μπαρμπα-μπεν
και μονο η σκεψη αρκει για να σου μαραθει μεχρι τα σβησει ο ηλιος
δηλαδη αμα βαλεις βυζια και περουκα σε ενα παιδι η μια κατσικα εσυ θα καυλωσεις;
καταλαβαινεις τι μαλακιες λες η σου φαινονται φυσιολογικα επειδη εισαι ανωμαλαρα;
κι εσυ κι ο αλλος ο μυθομανης που σου κραταει το φαναρι οταν πας και σφιγγεσαι με περουκακηδες;
ρε μαλακα τι σχεση εχει η κατσικα και το παιδι.
τα βυζια σχολιαζουμε.
εσυ αμα σχολιαζεις τα βυζια μιας ξανθιας σε μια τσοντα σημαινει ότι εισαι ανώμαλος που την βρισκει με το τζαμι της οθονης επειδή εκει ανηκουν πραγματικα και ας εχουν την εικοαν μιας που μαγνητοσκοπηθηκε?

μαλακα συνελθε

Επισκέπτης
Οι εχθροι του πικερισμου ξεσκεπαζονται ενας ενας ως λαμογια. Καμια εκπληξη!

Επισκέπτης
Οι πικεριστες ειμαστε εθνικη Βραζιλιας. Λυπαμαι τους φουκαραδες που τα βαζουν μαζι μας.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
618
Πόντοι
246
Οι πικεριστες ειμαστε εθνικη Βραζιλιας. Λυπαμαι τους φουκαραδες που τα βαζουν μαζι μας.
κυριως λατρεις περουκακηδων τα βαζουν μαζι μας
δυστυχως ομως μας κατηγορουν και 3-4 αξιοσεβαστα μελη του μπου.κομ που εχουν πλανηθει και δεν εχουν ακομα κατανοησει τις προαιωνιες αληθειες του πικερισμου

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
237
Πόντοι
86
βαλε ρε μαλακα στην ακρη 500 ευρω να παρεις ενα γαμωτηλεφωνο αξιοπρεπες στα εχουνε φαει ολα οι περουκακηδες

Σκατοπουστρακι μην αποφευγεις το στοιχημα
Αλλα πουστης εισαι, πουστικα φερεσαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom