Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
βαλε και μια δημοσκοπιση στα σκοπια αν είναι μακεδονες οι βουλγαρόφωνοι των σκοπιων,

δεν μιλαμε για γνωμε ς μαλακα

για επιστημονικη αληθεια μιλαμε.

και υποθεσεις δεν χωρανε.

και εγω υποθετω ότι πας με αντρες και δεν το λες. στοιχειο δεν εχω αρα δεν μπορω να το ισχυριστω .

εσυ εχεις στοιχεια ότι παω με γυναικες.

ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΝΣ ότι δεν παω μαζι τους

και επιμενεις προσπαθοντας να με βγαλεις ομοφυλοφιλο.

οποιος κουβεντιαζει με τρανς ΔΕΝ σημαινει ότι γαμει και τρανς.

ειδικα όταν εχουν εκφρασει οι τρανς δημοσια την αγανακτηση τους ότι δεν τις γαμαω είναι σχεδόν βεβαιο ότι δεν τις γαμαω.

καραγκιοζη

Επισκέπτης
ναι ρε παπαρα αν δεν σου αρεσε το μπουτι της χειλουδακη ανώμαλος εισαι γιατι ειχε ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
αν σου αρεσουν τα ανδρικης εμφανισης μπούτια εισαι ομοφυλόφιλος.

με την χειλουδακη ουτε εγω ουτε εσυ εχουμε παει.

αλλα η θυληκη εμφανιση αρεσει στους στρεητ και η ανδρικη στους ανωμαλους.

αλλο οτι χαλιομαστε αν μαθουμε οτι ανηκουν σε αντρα και αλλο αν μας αρεσουν εμφανισιακα.

καραγκιοζη.

Το οτι δεν εχεις παει με τραβελι το λες εσυ...τα δεδομενα ομως λενε το ακριβως αντιθετο γιατι καποιος που υποτιθεται δεν γουσταρει δεν κανει τραβελοτσαρκες καθημερινα.Ουτε εχει στον υπολογιστη φωτογραφιες με αντρες και τραβελια να γαμιουνται ετοιμος να τις πεταξει ανα πασα στιγμη...

Επισης το καραγκιοζης που λες συνεχεια σαν υστερικη λουγκρα μαλλον ταιριαζει καλυτερα σε σενα και τις τραβελοπουστικες ορεξεις σου...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
618
Πόντοι
246
ειδικα όταν εχουν εκφρασει οι τρανς δημοσια την αγανακτηση τους ότι δεν τις γαμαω είναι σχεδόν βεβαιο ότι δεν τις γαμαω.
μηπως ο συγκεκριμενος περουκακιας που εξεφρασε την αγανακτηση του εμαθε οτι σε γαμει αλλοσ περουκακιας και αναρωτηθηκε γιατι δεν πας και σ' αυτον;
δε στεκει περουκακιας να προσκαλει στρειτ ατομο
εδω υπαρχουν μυστες που ξημεροβραδιαζονται στα μπουρδελα κι εχουν 1500 κριτικες δεν ειδα ποτε να τους προσκαλει περουκακιας

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
237
Πόντοι
86
εγω θυμαμαι πριν κανα μηνα που σε ειχα ξανακατουρησει οτι ο φιλαρακος σου ο νικ1410 ηρθε να σε υπερασπιστει και σου προτεινε (για να μου αποδειξει και καλα οτι γαματε...) να πατε παρεα σε ενα ξενυχταδικο λακομπ βλακομπ δε θυμαμαι πως το ειχε πει
φανταζομαι οτι θα κανετε συχνα νυχτερινες εξορμησεις στη θεσσαλονικη αγκαζε και αν κρινω απο τα γουστα του φιλαρακου σου δε θα εχεις αφησει κι εσυ περουκακια για περουκακια αστραγγιστο
πες μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι...
ετσι εξηγουνται και οι αφρικες και η υπερπροσπαθεια να μας πεισεις οτι εχεις κι απο μια γκομενα σε καθε κρατος κλπ...
κολομπινα ο κυριος

Πουλι δεν μπορει να χωρεσει στο φτωχο σου μυαλο πως υπαρχουν τυποι που γαμανε γκομενες.
Περιμενε χαρτζηλικι να πας στο μπουρδελο  γθα να φας το δακτυλακι σου μεχρι να διοριστεις και μετα να βρεις μια πατσαβουρα απο προξενιο
Δεν ειναι ολοι σαν τα μουτρα σου.
Στοιχημα πως οταν κατσει το προξενιο θα κοψεις και το bou

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το οτι δεν εχεις παει με τραβελι το λες εσυ...τα δεδομενα ομως λενε το ακριβως αντιθετο γιατι καποιος που υποτιθεται δεν γουσταρει δεν κανει τραβελοτσαρκες καθημερινα.Ουτε εχει στον υπολογιστη φωτογραφιες με αντρες και τραβελια να γαμιουνται ετοιμος να τις πεταξει ανα πασα στιγμη...

Επισης το καραγκιοζης που λες συνεχεια σαν υστερικη λουγκρα μαλλον ταιριαζει καλυτερα σε σενα και τις τραβελοπουστικες ορεξεις σου...
τι λες ρε παπαριδη τις φωτο τις κατεβαζω κάθε φορα από το γουγλε, σιγα μην εχω συλλογη από πουστικες φωτο στον υπολογιστη.

τραβελοτσαρκες δεν κανω μαλακα.

στην θεσσαλονικη η πιατσα των τραβελιων είναι μαζι με την πιατσα των υπολοιπων γυναικων και διπλα ακριβως από τα μπουρδελα της πολης.

δεν είναι σαν την αθηνα αλλου η συγγρου και αλλου η φυλης. βγαινεςι από τα μπουρδελα και στο δρομο πηγαινελα είναι η πιτσα γυναικων και τραβεστί.

:birdman: :birdman: :birdman:

πανε τα δεδομενα που το λενε εγιναν αερας, μια μαλακια και μιση.

μαλακα το βαρος της απόδειξης βαριανει αυτόν που ισχυρίζεται κατι όχι αυτόν που ισχυρίζεται ότι δεν συμβαινει κατι

εσυ ΔΕΝ μπορεις να αποδειξεις ότι παω με τραβελια δεν εχεις ουτε αποδειξεις ουτε σοβαρες μαρτυριες οποτε αντε σκασε λυσασμενη

Επισκέπτης
τι δημοσκοππιση ρε γελοιε.

για να παραδεχτείς ότι οποιος γαμαει τον κωλο του στα περσικα , τα τουρκικα και τα ελληνικα λεγεται ΠΟΥΣΤΗΣ , αυτος και κανενας άλλος δεν θελει δημοσκοπιση. είναι ο ορισμος, η ετυμολογια της λεξης πουστης.

και εσυ το κανεις γαργαρα και αλλαζεις κουβεντα.

εσυ εισαι πουστης με την μεταφορικη εννοια του ψευτη του απατεωνα του υπουλου.

ο πικερ είναι και με την κυριολεκτικη του πισωγλεντη.

ανοιξε κανενα λεξικο παπαρα

Χτυπησου λουγκρα οσο θελεις...ειπες οτι "απετυχα" να πεισω οτι εισαι πουστης.Λες και χρειαστηκε να κανω καμμια προσπαθεια ή ειχα ορεξη να πεισω κανεναν οτι εισαι πουστης.Και προτεινα το πολυ απλο να βαλουμε μια δημοσκοπηση για να δουμε ποσο "απετυχα" και τι νομιζει ο κοσμος οτι εισαι...απλα πραγματακια καραγκιοζακο.

Μπαινεις με αρρωστημενη εμμονη και βριζεις με το πιο χυδαιο τροπο καποιον οτι ειναι πουστης την ιδια ωρα που εσυ νταλαβεριζεσαι με εγχειρησμενους αντρες και καμαρωνεις ψευτικα βυζια και συνοδευονται με καβλια.

Αυτος εισαι τυπε....ενας σκατοανωμαλος που γουσταρει εγχειρισμενους αντρες.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.040
Πόντοι
6.256

καραγκιοζη
ααααααααααααααααααααααχαχαχαχα

τον μαλακα δειτε τι γραφει...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.040
Πόντοι
6.256
του εκανε παραπονα ο τραβελος λεει ο αισχρος χαχαχα :headbang:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μαλακα χρειαζεται αμεσα αγωγη ο τυπος...εγω σταματαω το δουλεμα ειναι ντροπη. :grin:
α μπραβο να σου ξεφευγει που και που ότι είναι δουλεμα και τρολαρισμα, δεν ειανι κακο.

για το πικερ που είναι το θεμα μας. ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ και από πουτανα ότι γαμαει τον κωλο του.

θα παραδεχτείς δημοσια ότι είναι ΠΟΥΣΤΗΣ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
618
Πόντοι
246
Πουλι δεν μπορει να χωρεσει στο φτωχο σου μυαλο πως υπαρχουν τυποι που γαμανε γκομενες.
Περιμενε χαρτζηλικι να πας στο μπουρδελο  γθα να φας το δακτυλακι σου μεχρι να διοριστεις και μετα να βρεις μια πατσαβουρα απο προξενιο
Δεν ειναι ολοι σαν τα μουτρα σου.
Στοιχημα πως οταν κατσει το προξενιο θα κοψεις και το bou
φυσικα και υπαρχουν τυποι που γαμανε γκομενες
οπως υπαρχουν και τυποι που προσπαθουν να πεισουν τους αλλους οτι γαμανε γκομενες γραφοντας καραγκιοζιλικια οτι πηδανε μοντελα σε ελβετικα σαλε ενω στην πραγματικοτητα δεν μπορουν να αγορασουν σμαρφον ανω των 150 ευρω και κανουν παρεα με τσιριμπιμ τσιριμπομ που γουσταρουν περουκακηδες

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
237
Πόντοι
86
Αποκαλυφθηκαν οι πικεριστες οτι ειναι πισωγλεντηδες και προσπαθουν να τους βγαλουν ολους πουστηδες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οπως υπαρχουν και τυποι που προσπαθουν να πεισουν τους αλλους οτι γαμανε γκομενες γραφοντας καραγκιοζιλικια οτι πηδανε μοντελα σε ελβετικα σαλε ενω στην πραγματικοτητα δεν μπορουν να αγορασουν σμαρφον ανω των 150 ευρω και κανουν παρεα με τσιριμπιμ τσιριμπομ που γουσταρουν περουκακηδες
και όταν δεδομενα και μαρτυριες λενε ότι καποιοι γαμανε και καποιοι γαμιουνται

δεν λεμε τα αναποδα ετσι????

πχ ο πικερ και ο βαν πορδεν γαμιουνται.

εγω και ακαποερας εχουμε γκομενες αλλα γαμαμε και καμμια πουτανα για ποικιλια. ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΜΕ δεν γαμιομαστε και μονο γυναικες, όχι επειδή ξερω την φιονα ή την νινα και εχουμε μιλησει από μια φορα μπλα μπλα θαααααα εχω παει και μαζι τους

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
618
Πόντοι
246
και όταν δεδομενα και μαρτυριες λενε ότι καποιοι γαμανε και καποιοι γαμιουνται

δεν λεμε τα αναποδα ετσι????

πχ ο πικερ και ο βαν πορδεν γαμιουνται.

εγω και ακαποερας εχουμε γκομενες αλλα γαμαμε και καμμια πουτανα για ποικιλια. ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΜΕ δεν γαμιομαστε
ναι αλλα γουσταρετε και περουκακηδες
ειστε σιχαμεροι σαλιαρηδες που τη βρισκετε με πλαστικα βυζια και περουκες πουτσαραιων
ουστουδιαλου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ειστε σιχαμεροι σαλιαρηδες που τη βρισκετε με πλαστικα βυζια και περουκες πουτσαραιων
ουστουδιαλου
όχι.

τα πλαστικα βυζια και οι περουκες προφανως εχουν σχεδιαστεί για να εχουν γυναικεια εμφανιση και να αρεσουν σε αντρες σε αρσενικους όχι σε γυναικες ή σε ομοφυλοφιλους.

τα σιλικονατα βυζια μαλακα αρεσουν στους στρεητ, στους ομοφυλοφιλους αρεσουν τα στηθη του σβαρτσενεηγκερ.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
237
Πόντοι
86

Εσυ που εισαι κομπλεξικο γυφτακι δωσε τους 5 πρωτους μισθους σου(οταν καποτε δουλεψεις) για iphonex
Δεν εχω αναγκη για επιβεβαιωση μεσω τηλεφωνων και αυτοκινητων
Πεταω τζετ και μου καθονται μοντελογκομενες
Αλλα γαμαω ακομη και σε μπουρδελα γιατι ετσι γουσταρω
Τραβα τωρα μεταξι να φας το δακτυλακι σου πικεροπουλο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μισό...

Το γεγονός του ότι τρανς έχει εκφράσει αγανάκτηση ότι δεν την γαμάς, δεν συνεπάγεται ότι δεν σε γαμεί αυτή. Είναι δύο καταστάσεις εντελώς διακριτές μεταξύ τους.
διαβσε ξανα το ποστ της να καταλάβεις αν όχι μονο δεν την γαμησα αλλα ουτε εχω γαμηθει μαζι της.

γενικα λεει περνας και δεν σταματας.

αρα ουτε το ένα συμβαινει ουτε το άλλο.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.040
Πόντοι
6.256
ουστουδιαλου
απλα και ωραια

να τα καταλαβει και ουγκανο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.030
Πόντοι
33.405
βαλε και μια δημοσκοπιση στα σκοπια αν είναι μακεδονες οι βουλγαρόφωνοι των σκοπιων,

δεν μιλαμε για γνωμε ς μαλακα

για επιστημονικη αληθεια μιλαμε.

και υποθεσεις δεν χωρανε.

και εγω υποθετω ότι πας με αντρες και δεν το λες. στοιχειο δεν εχω αρα δεν μπορω να το ισχυριστω .

εσυ εχεις στοιχεια ότι παω με γυναικες.

ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΝΣ ότι δεν παω μαζι τους

και επιμενεις προσπαθοντας να με βγαλεις ομοφυλοφιλο.

οποιος κουβεντιαζει με τρανς ΔΕΝ σημαινει ότι γαμει και τρανς.

καραγκιοζη

Μισό...

Το γεγονός του ότι τρανς έχει εκφράσει αγανάκτηση ότι δεν την γαμάς, δεν συνεπάγεται ότι δεν σε γαμεί αυτή. Είναι δύο καταστάσεις εντελώς διακριτές μεταξύ τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom