Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μία Ντενίζ Τσέχα με τα παραπάνω ακριβώς χαρακτηριστικά είναι στην Καρέα 30. Προφανώς αναβαθμίστηκε λόγω εξαιρετικών υπηρεσιών. Ας τσεκάρει κάποιος που την ξέρει από Φυλής.
Αργησα λιγο αλλα το'πιασα!Σε ζηλέυω ...
Αργησα λιγο αλλα το'πιασα!
Στο κάτω. Το πάνω είναι καιρό τώρα κλειστό.που βρισκεται ? στο επανω η στο κατω ρδελο?
Θα δουλεύει απόγευμα. Ίσα που πρόλαβα να τη ρωτήσω στην πόρτα οταν εβγαινε. Θα το ξέχαγα...πες μας οτι δεν την ρωτησες για ωραριο...!!!![]()
![]()

Για πες τα και σε μενα και στο φόρουμ. Δεν τα ξέρω ειλικρινά.axaxaxaxa, ελπίζω να ξέρεις τα extra της ντενίζ ;)
Τιμές κλπ. Μη στα βγάζουμε με το τσιγκέλι. Κάνει 69? Εχει κάτι μουνοχειλα!!κουλούρι![]()
Αλλαξε το σε mhtsosOXI69 τότε ..Χαχαχα . Γιατί μέγα λάθος? Δεν το επεδίωξα. Έγινε κατα τύχη. Δηλαδη κάνει και ακάποτα? Πες τιμέςΈλα να σου πώ, δε στο πα πρίν στο λέω τώρα, μόνο που την φίλησες, μέγα λάθος, καταρχήν η γκόμενα τα κάνει όλα, ότι και να λέει αυτό και προσωπικά 69 μαζί της δεν θα κανα ποτέ.
Αναμεταδιδω ακριβως: "Μολις βγηκα απο τη Ντενιζ.
τι ειναι αυτη , ρε παιδακι μου!! Ακομα ποναει το αφριδι μου απο το ρουφηγμα!!
Πατοκορφα με εγλυψε, τι ακαποτο, τι ρουφηγμα!!
Ακομα μου ειπε οτι μιλησε με τον εκει υπευθυνο-ονοματι Χαρη- ο οποιος γνωριζε μεν την υπαρξη του site, αγνοουσε δε, το εν λογω thread!!! Επισης ο Χαρης ειπε οτι οποιος ειναι απο το site, να του το λεει δια να τυγχανει ..καλυτερου servis!!! -Πλακα-πλακα, ειδες η διαφημιση??!! αν συνοδευεται & απο ποιοτητα τοτε οκ!!!- Αυτα... Περισοτερα το βραδυ απο τον φιλο aarseniko!! (αν δεν εχει κατασκηνωσει στη Ντενιζ!!) Παω στα δικα μου threads, τωρα... Ξερετε:
&
!!Στα μόνα αρνητικά, το οτι η Ντενίζ φοράει 135 κιλά κολόνια, οπότε όσοι έχετε γυναίκες ? γκόμενες προσέξτε.