+ 10000000000εεεεεεεεεεεεε αφου ειναι καπατσα , δεν βλεπει πως σε κοιταει οταν τιν ρωτας '' πισω πορτα ? '' ( back door ?)
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
+ 10000000000εεεεεεεεεεεεε αφου ειναι καπατσα , δεν βλεπει πως σε κοιταει οταν τιν ρωτας '' πισω πορτα ? '' ( back door ?)
τα μουνοχειλα και η κωλοτρυπις της μανταμ ειναι απιστευτα...υπερτροφικα και ξεχειλωμενα,χωρανε τα παντα εκει μεσα,μακαρι να τα'βγαζα φωτογραφια τη 1 και μοναδικη φορα που πηγα...θα ηταν συλλεκτικη φωτο![]()
Αφού ρε τα μουνόχειλά της είναι μες τη σκόνη γιατί κρέμονται στο πάτωμα.![]()
Αφού ρε τα μουνόχειλά της είναι μες τη σκόνη γιατί κρέμονται στο πάτωμα.![]()
Μόρτη μπες τσατ για καμιά ακάποτη σπιουνιά.
Όσο για το Ντενιζάκι, ο λαός την προτιμά σεμνή με χύσιμο στα βυζιά και μόνο.![]()
Η Ντενίζα επέστρεψε στο πόστο της. Γύρισε χθες το απόγευμα μου είπε από Τσεχία και στο αεροδρόμιο έβλεπε το μπάσκετ , "Ελλάδα - Μακεδονία"![]()
Ανθελληνική πρόκληση από τσέχα ιερόδουλο!![]()
Πρέπει όλοι να πάμε να την πηδήσουμε !!!![]()
Πριν λίγο πάντως που πέρασα ήταν κλειστό λόγο της εξόρμησης των μπάτσων στην Φυλής .

τα απογευματα δουλευει η Ντενιζα?
Γιατι αραγε μονο της ντενιζας κλειστο? Κατι δε θα σημαινει αυτο? Εχει κατι να φοβηθει μηπως? Μηπως ειναι λιγο παρανομη κ δε την ελεγχει κανεις? Μηπως ειναι κ κινδυνος για τη δημοσια υγεια??? Εγω παντως δεν παταω εκει ασε που ειναι κ μες στη βρωμα τα δωματια..
Την είχα ρωτήσει για τα σημάδια γύρω από το στόμα πιο παλιά και μου είχε πει ότι την πειράζουν κάποιες τροφές (συγκεκριμένα το πορτοκάλι μου είχε πει :- ). Όταν πήγα προχθές δεν πρόσεξα τίποτα.Όσον αφορά τη Ντενίζα τελευταία φορά που την είδα πριν καμιά 10αριά μέρες τα χείλη της γύρω γύρω ήταν γεμάτα σπυριά αρκετα μεγάλα μάλιστα. Δεν ξέρω αν ήταν έρπη. Και απλα σπυράκια να ήταν είναι δύσκολο κάποιος να πιστέψει πως δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά της...
Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος που έκανε πρόσφατα κριτική ???(Πουτανγαμών απ'ότι είδα)
Προσοχή μάγκες.
(μόνο μια φορά έχω μπει μέσα πριν από 1,5 -2 χρόνια)