aidiogliftis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 5.160
- Πόντοι
- 1.056
Barron απ'του Σκλαβενίτη και πολύ της είναι, σιγά μην της ρίξω Royal Canin...
Barron απ'του Σκλαβενίτη και πολύ της είναι, σιγά μην της ρίξω Royal Canin...
έδωσαν ρέστα
πάλι τα
πορνίδια
Μονο για αυτο ειναισκυλες
που ειναι αυτο το μαγαζίΚαυτες Χορευτριες και καλος φωτογραφος![]()
![]()
οι φίλες μας οι Σέρβες vol.2![]()
Και μετά να έχεις τη γκομενα σου να σε ρωτάει: πήγες με καμία ιερόδουλη όσο έλειπα; Και να λες: όχι ρε για τέτοιο με έχεις; Τι να φτουρήσουν κι αυτές;
Οι μπαστουνόβλαχοι που της έδωσαν τα λουλούδια δεν έβγαλαν καν το σελοφάν και το αυτοκόλλητο της παρτίδας ρε αν έχουμε τον θεό μας. Κατευθείαν από χονδρέμπορο μισή τιμή, όπως πάνε τα γυφταριά.Άνευ στηθόδεσμου...
Ε πόσταρε εσύ ρε μάστορα, μην γίνεσαι μίρλαςΟι μπαστουνόβλαχοι που της έδωσαν τα λουλούδια δεν έβγαλαν καν το σελοφάν και το αυτοκόλλητο της παρτίδας ρε αν έχουμε τον θεό μας. Κατευθείαν από χονδρέμπορο μισή τιμή, όπως πάνε τα γυφταριά.
Εντωμεταξύ αφού καταφέραμε σε αυτό το θρεντ να παίξουν και 10 όμορφες κοπέλες μαζί με 20 ψωνισμένα μπάζα με φρύδια σαν να σύρθηκε επάνω τους χεσμένος σκαντζόχοιρος ή με κάτι παπιόχειλα σαν να πίπωσαν περισκόπιο υποβρυχίου στις 200 λεύγες, πάλι καλά να λέμε. Εγώ ρε παιδιά βγήκα μια βόλτα ξημερώματα δύο φορές και είδα σαράντα μουνάρες (άντε, είκοσι μουνάρες και είκοσι μουνάκια), εδώ γιατί κάποιοι ποστάρουν λιμνίσια γατόψαρα;
Ισχύει τύπε πόσο καιρό έχεις να παςΣε ποιο μαγαζί φορτώνεται πιο εύκολα! Σαν το dirty blonde δεν έχει
Το κάτω αριστερά είναι έπος.Βυζά...
Και γω ξημερώματα όταν έχω κατεβάσει κοντά ένα μπουκάλι τσονι, μουνάρα τον βλέπω τον μπατζανακη μου.Οι μπαστουνόβλαχοι που της έδωσαν τα λουλούδια δεν έβγαλαν καν το σελοφάν και το αυτοκόλλητο της παρτίδας ρε αν έχουμε τον θεό μας. Κατευθείαν από χονδρέμπορο μισή τιμή, όπως πάνε τα γυφταριά.
Εντωμεταξύ αφού καταφέραμε σε αυτό το θρεντ να παίξουν και 10 όμορφες κοπέλες μαζί με 20 ψωνισμένα μπάζα με φρύδια σαν να σύρθηκε επάνω τους χεσμένος σκαντζόχοιρος ή με κάτι παπιόχειλα σαν να πίπωσαν περισκόπιο υποβρυχίου στις 200 λεύγες, πάλι καλά να λέμε. Εγώ ρε παιδιά βγήκα μια βόλτα ξημερώματα δύο φορές και είδα σαράντα μουνάρες (άντε, είκοσι μουνάρες και είκοσι μουνάκια), εδώ γιατί κάποιοι ποστάρουν λιμνίσια γατόψαρα;