paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 40.035
- Πόντοι
- 10.656
αφου δεν ανεβαζουν τα κοριτσια βυζια θα ανεβασω εγω
Κανα Μαλδίβες θα μας πας?Προσφέρομαι κ για τιε δυο αλλσ υπό έναν.ορον
Τι σου προκαλεί εντύπωση;Κοίτα να δεις που όντως θα κάνουν παρτούζα στο τέλος, μαλάκες αυτές είναι τρελές..
Κ τις δυο... αλλα θα σας βάψω μαυρεςΚανα Μαλδίβες θα μας πας?

Επανομη σοφακι μουΚανα Μαλδίβες θα μας πας?
Με τέτοια ζέστη 2 μέρες από της 2 στον ήλιο κ γίναμεΚ τις δυο... αλλα θα σας βάψω μαυρες![]()
Σε πανηγύρι;Επανομη σοφακι μου
Δηλαδή μας έρχεσαι κατά δώ εσύ.....να σε απολαύσουμε?Τετριμμένο το δικο μου, φοβαμαι μη μου τα σκασετε σατανιαρες

Που είναι?Επανομη σοφακι μου
Με τέτοια ζέστη 2 μέρες από της 2 στον ήλιο κ γίναμε
Θέλω αυτές που τα βυζια τα ρίχνουν πίσω...
Να πάρουμε κ τη φίλη μου @Vyzarou που εινσι πιο παθιαρα ?καλα θα περάσουμε κ μάλλον για ΣεϋχέλλεςΜε τέτοια ζέστη 2 μέρες από της 2 στον ήλιο κ γίναμε
Έχω περάσει απο έξω ένα εκατομμύριο φορές και δεν εχω παει ποτε επανομη θεσσαλονικης σύνορα με χαλκιδικη ποιυ εχει και το ναυαγιο για scuba divingΠου είναι?
Αμα θελουμε σε πιστευουμεΈχω περάσει απο έξω ένα εκατομμύριο φορές και δεν εχω παει ποτε επανομη θεσσαλονικης σύνορα με χαλκιδικη ποιυ εχει και το ναυαγιο για scuba diving
Βρέθηκε μέρος που δεν έχεις πάει?Έχω περάσει απο έξω ένα εκατομμύριο φορές και δεν εχω παει ποτε επανομη θεσσαλονικης σύνορα με χαλκιδικη ποιυ εχει και το ναυαγιο για scuba diving
....ποιες Σεϋχελλες ρε Βεζουβιε που το κοβω να τις χωνεις να μαζευουν βαμβακι στο Κιλελερ, ωσαν ηρωες της "καλυβας του μπαρμπα-Θωμα"Να πάρουμε κ τη φίλη μου @Vyzarou που εινσι πιο παθιαρα ?καλα θα περάσουμε κ μάλλον για Σεϋχέλλες