ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 59.199
- Πόντοι
- 12.756
Πες τα μανρε μαλακες μην ρουφιανευετε χανεται ο αντρισμος σας ετσι
Πες τα μανρε μαλακες μην ρουφιανευετε χανεται ο αντρισμος σας ετσι
μωρε εγω τα λεωΠες τα μαν
Δε μας ακουνεμωρε εγω τα λεω
Τετριμμένο το δικο μου, φοβαμαι μη μου τα σκασετε σατανιαρεςΕγώ θέλω τα δικά σου μαναρα
Ναι,οτι μιλάμε για ψαλιδια κ συνεχίσουν το βιολί τους...ρε μαλακες μην ρουφιανευετε χανεται ο αντρισμος σας ετσι
Ναι,οτι μιλάμε για ψαλιδια κ συνεχίσουν το βιολί τους...![]()

τυπε να δεις που θα τον βγαλουν και μικροψωλη αυτος θα την πληρωσει στο τελος τη νυφηΟ καυμενος ο Ασιατης πηγε να γαμησει και βρεθηκε μπλεγμενος.
Τα μύδιαααααααααααΚοίτα να δεις που όντως θα κάνουν παρτούζα στο τέλος, μαλάκες αυτές είναι τρελές..
....ναι αλλα δν βλεπω να ανεβαινει κανα τρεϊλερ με τα προσεχως, να μας βαλει στον τζογοΝαι,οτι μιλάμε για ψαλιδια κ συνεχίσουν το βιολί τους...

Θα δίνω κωλο για να τα ξανα φτιάξουμε μαναρα μου...Τετριμμένο το δικο μου, φοβαμαι μη μου τα σκασετε σατανιαρες
Το πιο καλο beef π ειχαΘα δίνω κωλο για να τα ξανα φτιάξουμε μαναρα μου...
Μιλας με κορίτσια που έχουν τρελά, μη προκαλείς.......ναι αλλα δν βλεπω να ανεβαινει κανα τρεϊλερ με τα προσεχως, να μας βαλει στον τζογο![]()
...για σενα δεν ξερω, για την Νικολ ειμαι σιγουροςΜιλας με κορίτσια που έχουν τρελά, μη προκαλείς...

Τις έχω κόψει καιρό τώρα τις χειροτεχνίες, αλλά μπράβο, εμένα ρώτα, όχι άλλους!!! Τι θες να μάθεις;@hardcorepse
Το δικό σου ψαλίδι κόβει?

Τώρα σίγουρα είσαι μέλος μπου?...για σενα δεν ξερω, για την Νικολ ειμαι σιγουρος![]()
...οχι μαναμ' ειδα φως κ μπηκα! Αμα κερασετε κ κανα γλυκακι θα καθησω κιολας.Τώρα σίγουρα είσαι μέλος μπου?
Προσφέρομαι κ για τις δυο αλλα υπό έναν ορονΚ γω το θελω ..