- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 68.344
Οτι θελουμε στειλε λεφτατριο θα κανετε η ομικρον εψιλον?![]()
Οτι θελουμε στειλε λεφτατριο θα κανετε η ομικρον εψιλον?![]()
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται....
Η καυλιαρες δεν έχουν ηλικία...θα κατσω λιγο εδω με τη νεολαια
![]()
θα σας βαλω στη βαρκα για φουρνους κορσεων και μολισ πατησετε στερια θα ανεβασετε στορυ οτι φτασατε καπρι και ανεβαινετε για κουιζισανα με το μλαρΟτι θελουμε στειλε λεφτα

Δεν μου λέει κάτι αυτό φιλαράκι.....εγώ απλά βλέπω ένα λαικο δικαστήριο εδώ χωρίς τον ένοχοΠήγαινε σελίδα 915 να δεις, αν και σβήστηκε το μήνυμά μου για κάποιον λόγο, αλλά σε εσένα είχα απαντήσει οπότε πήγαινε ξαναδές
Να το πω όπως μου το είπε ένας παλιός φίλος πουτανιαρης; popov τον έλεγαν....Τελικα αντι γ μαλλιοτραβηγμα βλεπω ψαλιδια ν κανουμε
Μπες magic 2022 να δεις τι καντήλια ρίχναμε όλεςΜια φόρα κι έναν καιρό ήταν ένας Γάλλος, ένας Άγγλος, ένας Πόντιος, ο Τζορμακας κι ένας Ασιάτης...
Υ.Γ. τέτοιο μαδομουνι δεν παίζει πουθενά αλλού στο σύμπαν
Αλτ! Που πατε σε αλλο νημα..Μπες magic 2022 να δεις τι καντήλια ρίχναμε όλες
....προφανως, και το χειροτερο δεν ειναι το ρουφιανιλικι αλλα το ρουφιανιλικι με εικασιες και υποθεσεις που καταληγει σε συμπερασμα, το οποιο διακινειται χωρις να εχει καμμια σχεση με την πραγματικοτητα.@Odin_ @Zebu
Άρα λοιπόν συμφωνείτε ότι υπάρχει ρουφιανιλίκι εδώ μέσα; Ναι ή όχι;
Γιατί από όσο θυμάμαι όταν μίλησα εγώ για κάτι τέτοιο πριν δύο χρόνια, και μάλιστα για χοντρό, κανένας δεν με υποστήριξε, και με αγνόησαν επιδεικτικά.
Αλλά αυτό που έγινε πριν λίγες μέρες ήταν ακόμα χειρότερο.
Μπορώ να σκεφτώ μερικούς κι αν επιβεβαιωθώ, την γάμησαν...
Μη πατε, είναι νεκρό νήμα...Αλτ! Που πατε σε αλλο νημα..
Σοφια ανεβασε βυζια ν δωσεις νοημαΜη πατε, είναι νεκρό νήμα...
....προφανως, και το χειροτερο δεν ειναι το ρουφιανιλικι αλλα το ρουφιανιλικι με εικασιες και υποθεσεις που καταληγει σε συμπερασμα, το οποιο διακινειται χωρις να εχει καμμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Εγώ θέλω τα δικά σου μαναραΣοφια ανεβασε βυζια ν δωσεις νοημα