- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 208
- Like
- 68.357
- Πόντοι
- 48.917
Κ διπλα ιχθυόσκαλα νεα μηχανιωνα δεν εχω παει ποτεΒρέθηκε μέρος που δεν έχεις πάει?
Κ διπλα ιχθυόσκαλα νεα μηχανιωνα δεν εχω παει ποτεΒρέθηκε μέρος που δεν έχεις πάει?
...ο γουγλης ειναι μαγικος!!!Βρέθηκε μέρος που δεν έχεις πάει?
Ναι αλα μετα θα τις παω κοκκινο νερο για μπανακι....ποιες Σεϋχελλες ρε Βεζουβιε που το κοβω να τις χωνεις να μαζευουν βαμβακι στο Κιλελερ, ωσαν ηρωες της "καλυβας του μπαρμπα-Θωμα"![]()
θα μπλεξεις προσεχε προσεχε σε βλεπω να ανεβαζεις βιντεο τικ τοκ απο εγναντια για ασπροβαλτα να βρεχει κατακαλοκαιρο να εισαι μεσα στο ντατσουν να παιζει πεγκυ ζηνα αυτο το καλοκαιρι θα χαθει μες τη βροχη και το ονειρο που ειδες δεν θα βγει εμεις μαζι και οι γυαλοκαθαριστηρες να πηγαινουν μανιασμενα δεξια αριστερα σε θαμπο τζαμιΚ τις δυο... αλλα θα σας βάψω μαυρες![]()
...πολυ πετρα μαν, Τσαγις (Στομιο) να τις πας καλυτερα, με αμμουδες ΚαραϊβικηςΝαι αλα μετα θα τις παω κοκκινο νερο για μπανακι
Ρε τυπε πρώτη φορα πήγα περσυ αγιοκαμπο κοκκινο νερο στόμιο και έπαθα πλάκα...πολυ πετρα μαν, Τσαγις (Στομιο) να τις πας καλυτερα, με αμμουδες Καραϊβικης
Σου λείπει αυτή η μυρωδιά? Σου φέρνει αναμνήσεις?Κ διπλα ιχθυόσκαλα νεα μηχανιωνα δεν εχω παει ποτε
Μου λείπει η πατρίδα μου και δεν εχω παει απο το 1999 ....όλο τον κόσμο είδα πλην της πατρίδας μουΣου λείπει αυτή η μυρωδιά? Σου φέρνει αναμνήσεις?
...ετσι, δεν ειναι για ολους!Ρε τυπε πρώτη φορα πήγα περσυ αγιοκαμπο κοκκινο νερο στόμιο και έπαθα πλάκα
Πολύ πράσινο στο στόμιο κ κόκκινο νερο κ.ωραιες θάλασσες που δεν τής ξέρουν οι οιπολοιποι ελληνες
Δλδ πάνε παραλια Κατερίνης κ δεν πανε στόμιο...έλεος
Δεν μιλάμε με χρονολογίες ανακαλυπτουμε την ηλικία...Μου λείπει η πατρίδα μου και δεν εχω παει απο το 1999 ....όλο τον κόσμο είδα πλην της πατρίδας μου
Δυστυχώς αν κ δεν ειμαι θεσσαλος η περιφέρεια δεν τα διαφημίζει καθόλου ...μού θύμισε Σιθωνία και β.σποραδες...ετσι, δεν ειναι για ολους!![]()
Έφυγα 1 μηνόςΔεν μιλάμε με χρονολογίες ανακαλυπτουμε την ηλικία...![]()
Θα δίνω κωλο για να τα ξανα φτιάξουμε μαναρα μου...

Σοφια ν ξανατσακωθουμε .. το σεξ ειναι καλυτερο μετα ..Φασαρία, ψαλιδια, κάποιοι που χάλασαν τα ψαλιδια...κλαμα για τα εφηβικά χρόνια, φεύγω! @Nicole
...την ειχε μικρη και ητο κολλητος του ΤζορμακαΤρεις σελίδες πλέον και δεν έχω διαβάσει τίποτα για τον ασιάτη!

Σγρ θ έχει λοξυγγα σμρ ενω πινει τα ποτα του στο han riverΤρεις σελίδες πλέον και δεν έχω διαβάσει τίποτα για τον ασιάτη!
Ναι μαναρα οπότε θέλεις, κάνε με ταγκ η θα με βρεις στα τραγούδιαΣοφια ν ξανατσακωθουμε .. το σεξ ειναι καλυτερο μετα ..
Δεν έχω πάει ποτέ με Ασιάτη, με ένα κινέζικο μόνο, που όταν έχυσε έκανε σαν ποντίκι που του πατάνε την ουρά! Θα το θυμάμαι...Τρεις σελίδες πλέον και δεν έχω διαβάσει τίποτα για τον ασιάτη!
Είμαι μισός ασιάτηςΔεν έχω πάει ποτέ με Ασιάτη, με ένα κινέζικο μόνο, που όταν έχυσε έκανε σαν ποντίκι που του πατάνε την ουρά! Θα το θυμάμαι...