α, άμα είναι οι πρώτες νταξ
κάνουν και σμάιζινγκ? πες μου ότι κάνουν και σμάιζινγκ!!
ωραία, θα το δω
κοίτα λύσσα να με δει, άσε με καλέ![]()
Βρε έχεις καλύτερη να βάλεις?

α, άμα είναι οι πρώτες νταξ
κάνουν και σμάιζινγκ? πες μου ότι κάνουν και σμάιζινγκ!!
ωραία, θα το δω
κοίτα λύσσα να με δει, άσε με καλέ![]()

τι πας να συγκρινεις τωρα ρε?!την ταιρα την θεα με την αταλαντη?!γι'αυτό που θέτε να δείτε εσείς μια χαρά είναι οι φωτογραφήσεις, βυζιά και ξερό ψωμί
αλλά δεν έχει καμία σχέση με το κόνσεπτ της ορίτζιναλ εκπομπής
άμα θες να δεις τα βυζιά μου πες το, άσε τα ύπουλα![]()
![]()
Βρε έχεις καλύτερη να βάλεις?![]()
έλα έλα τσώπα, πήγαινε δες τα βυζάκια τους και άσε τα δικά μου
εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου με τα βυζάκια τους
άντε να τα δεις, άντε
τι πας να συγκρινεις τωρα ρε?!την ταιρα την θεα με την αταλαντη?!
γ ελλαδα ειναι καλη προσπαθεια και ευτυχως που εχει κ 5-6 ομορφα κοριτσια γτ οι αλλες ειναι τριμπαζα...

δες δες...εχει γελιο...
τα κονσεπτ κλεμμενα ειναι ρε...
ειχα δει σχεδον ολα τα αμερικανικα ν.τ.μ...

πολυ ψωνισμενη...με κουραζει υπερβολικα...ατάλαντη η βίκυ? είναι συμπαθητική γαμώ, δεν μπορώ να την πω ατάλαντη
θα το βλέπω, άμα είναι και στην αρχή θα έχει ενδιαφέρον![]()
πολυ ψωνισμενη...με κουραζει υπερβολικα...
ομορφη οφ κορς αλλα δεν...
σε ποια σεζον ειναι το αμερικανικο?
ποιες μεινανε?εχεις φωτο?στη 15, έχω αγωνία
ψωνισμένη? :o
μπορεί να έχω χάσει επεισόδια, τη θυμάμαι από το σόου γιου θινκ γιου κεν ντανς
από τότε κάηκε η τηλεόραση![]()
ψωνισμενη...μου δινει την εντυπωση οτι στα κοριτσια τωρα το παιζει η θεα υπερμοντελα !ποιες μεινανε?εχεις φωτο?
ποιες μεινανε?εχεις φωτο?

ψωνισμενη...μου δινει την εντυπωση οτι στα κοριτσια τωρα το παιζει η θεα υπερμοντελα !

κατσε να δω μπας και βρω τπτ στο φεις η στο γουγλι.δεν τις παρακολουθώ όταν προβάλλονται, τις κατεβάζω ολόκληρες αμέσως μόλις τελειώσουν, δεν μπορώ να περιμένω από επεισόδιο σε επεισόδιο =/
με είχαν παρασύρει να δω τα πρώτα αλλά δεν τις θυμάμαι, όμως καλά φαίνονταν για αρχή![]()
κατσε να δω μπας και βρω τπτ στο φεις η στο γουγλι.

δε ξερω μωρη την τριαδα του τελους...ειδα ολες τις φωτο απλα στο γκρουπ στο φεις και διαλεξα αυτες που μαρεσαν..ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να βάλεις εδώ την τριάδα του τέλους
θα σου φάω το λαρύγγι![]()
δε ξερω μωρη την τριαδα του τελους...ειδα ολες τις φωτο απλα στο γκρουπ στο φεις και διαλεξα αυτες που μαρεσαν..

εδώ το παίζει θεά η κωτέντα. Η Καγιά τουλάχιστον έχει κάνει δουλειες και στο εξωτερικοψωνισμενη...μου δινει την εντυπωση οτι στα κοριτσια τωρα το παιζει η θεα υπερμοντελα !
δε σποιλαρω ποτε!!!α, την άλλη βδομάδα είναι ο τελικός, γι'αυτό το είπα![]()
καλα ναι..δε διαφωνω..αλλα εδω δε το παιζει η ταιρα ρε λαιον...θα το παιξει το βικακι?!εδώ το παίζει θεά η κωτέντα. Η Καγιά τουλάχιστον έχει κάνει δουλειες και στο εξωτερικο
Όλο υψηλές γνωριμίες μου είσαι.
Πες μας και κάνα ανέκδοτο γι'αυτήν να γελάσουμε.
Τύπε και η Ζιζέλ είχε μύτη αλά Φλωράκης αλλά όλοι είδαμε που κατέληξε. Αυτό άλλωστε διορθώνεται σε λίγα λεπτά. ;)