Νέα

Τα Top Saunaclub

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Dyvoir
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
Το
είναι μια οικονομική εναλλακτική για όσους που περνάνε από το κοντινό FKK Sharks στο Darmstadt, είναι 20 χλμ. ανατολικά. Αξίζει σε καλοκαιρινές μέρες. Δυστυχώς το ρόστερ περιλαμβάνει μόνο Ρουμάνες, που όμως είναι πολύ αφοσιωμένες.
fkk_rom_saunaclub_darmstadt_ambiete_1_1.jpg

fkk_rom_saunaclub_darmstadt_ambiete_4_4.jpg
 
OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
Το
είναι το μεγαλύτερο και πιο μοντέρνο από τα δύο Saunaclub στο Leipzig. Αξίζει μια προσπάθεια, αν και το αξιόλογο ρόστερ περιλαμβάνει και κάποια σκιάτρα που δεν σταματάνε να σας την πέφτουν. Το διπλανό Eros-Center ανήκει στο Club.
 

Συνημμένα

  • FKK Leipzig.jpg
    FKK Leipzig.jpg
    78,8 KB · Εμφανίσεις: 75
OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
Για πολλούς συναθλητές και γνώστες του σπορ το καλύτερο μαγαζί απ΄όλα:
το FKK Babylon στο Elsdorf  κοντα στην Κολωνία
τολμηρή ατμόσφαιρα, εγγυημένα γυμνές κοπέλες, καινούργιες εγκαταστάσεις, καλό φαγιτό, μπίρα, πάρτυ κάθε βραδειά, Ρηνανιατικη ευθημία και ένα συνεχώς αφεντικό ντίρλα ετοιμάζουν ένα πικάντικο κοκτέιλ της καύλας που κανείς δεν μπορεί να την ξεφύγει.
 

Συνημμένα

  • FKK Babylon.jpg
    FKK Babylon.jpg
    62,5 KB · Εμφανίσεις: 77

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.096
Κριτικές
19
Like
6.942
Πόντοι
3.346
μπραβο φιλτατε Dyvoir για το εκτενες ρεπορταζ  :hi:

εισαι απαιχτος  :worship: :worship: :worship:
 

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Μηνύματα
681
Κριτικές
20
Like
309
Πόντοι
5.785
Ρισπεκτ!
 

vargburz

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Μηνύματα
1.011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Μπράβο,εξαιρετικό post!
 
OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
Διάφορα κόλπα, εξαπατήσεις, επεισόδια στα ΦΚΚ

Στις περισσότερες φορές στα κανονικά Saunaclub οι κοπέλες ζητάνε 50-60 € για κάθε μισή ώρα που ξεκίνησε συμπεριλαμβανομένων στοματικού και πηδηματός και ίσως φιλιά και γενικά girlfriend-experience, εξαρτάται. Προσέξτε καλά ότι η τιμή ισχύει για κάθε μισή ώρα που ξεκίνησε, πράγμα που σημαίνει ότι μερικές κοπέλες συστηματικά προσπαθούν να σας τραβήξουν πάνω από την μισή ώρα. Αν καταφέρουν να σας καθυστερήσουν λίγα λεπτά παρά πάνω σας ζητάνε με τη μία 100 € χωρίς να σας έχουν δώσει καμία ουσιαστική ανταπόδοση παρά πάνω. Κανονικά η ώρα αρχίζει να χτυπάει με τη στιγμή που η κοπέλα λαμβάνει το κλειδί του δωματίου. Φτάνοντας στο δωμάτιο ίσως θα σου πει τώρα: "Περίμενε μια στιγμή, πάω στη τουαλέτα.  Σε λίγο θα είμαι πάλι εδώ." ή "Ας κάνουμε ένα ντους πρώτα-πρώτα" - που είναι γελοίο αφού βρισκόμαστε σε Saunaclub και υποτίθεται ότι κάναμε ήδη ντους τουλάχιστον μια φορά. Ίσως και λίγο social time μετά το σεξ ή ένα τσιγάρο μετά ... και ο χρόνος περνάει. Εντάξει, κάποιες φορές συναντούμε την τέλεια συντρόφισσα που αξίζει να της αφιερώσουμε περισσότερα χρήματα, στις άλλες περιπτώσεις όμως ισχύει: βάλτε ρολόι, αποφύγετε τα πολύ μπλαμπλά και τελειώσετε το πολύ πολύ μετά από 25 λεπτά.

*

Το εξής περιστατικό έγινε γνωστό στο FKK Sharks Darmstadt και προκαλούσε μια μεγάλη ξαναμμένη συζήτηση:
Ένας τύπος πήγε δωμάτιο με μια κοπέλα και τη γαμούσε παράφορα από πίσω, μέχρι τη στιγμή που η κοπέλα αντιλαμβανόταν ότι χάθηκε η καπότα. Η κοπέλα έπαθε υστερική κρίση, πήδηξε από το κρεβάτι και έτρεξε στη ρεσεψιόν με άγριες διαθέσεις, ο τύπος την ακολούθησε. Η κοπέλα τώρα απαιτούσε 1000 € αποζημίωση για γιατρική παρακολούθηση, όπως είπε, γιατί φοβόταν να ήταν έγκυος. Στη ρεσεψιόν της έδωσαν δίκιο. Ο τύπος έμεινε με το στόμα ανοιχτό και αρνήθηκε να πληρώσει. Τότε στη ρεσεψιόν τον ρώτησαν αν προτιμούσε να συζητήσει το περιστατικό με τον νταβατζή της κοπέλας. Τελικά πλήρωσε 400 €.

*

Στο FKK Babylon Hamburg ένας τύπος βολευόταν με μια κοπέλα σε ένα δωμάτιο. Τελείωσε ο χρόνος και η κοπέλα τον ρωτούσε αν ήθελε να κάνει παράταση. Της απαντούσε ότι βασικά θα το έκανε πολύ ευχαρίστως, αλλά δεν είχε άλλα ρευστά πάνω του, μόνο μια πιστωτική κάρτα. Κανένα πρόβλημα, του είπε η κοπέλα, έχουμε ATM στο μαγαζί. Τώρα ο τύπος, αφού δεν είχε κέφι να το φροντίσει αυτοπροσώπως, της έδωσε τη πιστωτική με τον κώδικά του ώστε να πηγαίνει αυτή να του βγάλει 150 € από το ATM. Έτσι έγινε. Εκείνος περίμενε στο δωμάτιο και μετά από λίγο καιρό η κοπέλα γύρισε με τα λεφτά και οι δύο πέρασαν ακόμα μια ώρα τέλεια. Μόνο που την επόμενη, όταν ο τύπος τσέκαρε τον τραπεζικό λογαριασμό του, έπρεπε να διαπιστώσει ότι η κοπέλα είχε βγάλει όχι μόνο 150 € όπως είχαν συμφωνήσει, αλλά 1000 € από το ATM. Ήταν έξαλλος και πήγε στο μαγαζί να τη βρει να της το ψάλλει με τα καλά. Δυστυχώς του είπαν ότι αυτή η γυναίκα δεν δούλευε πια σ' αυτό το μαγαζί ...

*

Στο FKK Safari Stuttgart-Fellbach ένας πελάτης έφερε μαζί του περίπου 1000 € και τα εβαλε μαζί με τη πιστωτική κάρτα και με το κινητό του στην ντουλάπα του.
Μετά από λίγο καιρό διαπίστωσαε ότι δεν φορούσε το κλειδί της ντουλάπας στο χέρι του. Έψαχνε παντού για το κλειδί και τελικά το βρήκε στην ντουλάπα του, το είχε ξεχάσει εκεί. Βρήκε την ντουλάπα ανοιχτή, βρήκε επίσης την πιστωτική και το κινητό του, αλλά του είχαν κλέψει 800 €. Έκανε φασαρία στη ρεσεψιόν, αλλά εκεί δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Video control στο μαγαζί υπήρχε,  όχι όμως σ' αυτό το μέρος ...
Φυσικά ήταν βλακεία πως δεν είχε βάλει τα χρήματα στη θυρίδα του. Όμως δεν υπάρχει απόλυτη σιγουριά. Σε πολλά Club δεν υπάρχουν καν θυρίδες. Ας συνειδοτοποιήσουμε ότι στη ώρα αιχμής, όταν περνάνε ας πούμε 200 πελάτες από ένα μεγαλύτερο μαγαζί και ο καθένας βάζει 500 € στην ντουλάπα του αυτό σημαίνει πως σ' αυτήν τη στιγμή μαζεύονται 100.000 € στα αποδυτήρια.

*

Στο Living Room Kaarst ένας γνωστός μου την πάτησε άσχημα: είχε ξοδέψει με τον περασμό της ημέρας σχεδόν όλα τα λεφτά του, είχε ακόμη 120 € πάνω του. Αργά το βράδυ του τη έπεσαν δύο κοπέλες και αυτός αποφάσισε να ξοδέψει τα τελευταία χρήματα του και να πάει δωμάτιο με αυτες τις δύο κοπέλες, μόνο για έναν τελευταίο γύρο για μισή ώρα, κάθε μια 50 €, θα έφταναν τα λεφτά του, έτσι σκεφτόταν. Τα κορίτσια ήταν πολύ γλυκιά και παρεμπιπτόντως τον ρωτούσαν αν του άρεζε μια Lesbo-Show. Αυτός απαντούσε "γιατί όχι" και οι κοπέλες αμέσως άρχιζαν να φιλιούνται και να γλειφιούνται και να του ανεβάζουν τα κέφια. Όταν τελικά ο γνωστός μου ήθελε να τις πληρώσει οι κοπέλες του χρέωσαν 2x 50 € όπβ.ως το περίμενε συν 200 € για το λεγόμενο Lesbo-Show. Αφού ο γνωστός μου δεν είχε πια τόσα λεφτά πάνω του ήθελε να πληρώσει με τη πιστωτική κάρτα του - μόνο που δεν υπήρχε ATM στο μαγαζί. Πήγαιναν δηλαδή στη ρεσεψιόν που οι ρεσεψιονίστ φώναξαν ένα ταξί. Ο γνωστός μου ήταν αναγκασμένος να παραδώσει τη πιστωτική του σε έναν ταξιτζή και να τον στείλει να του φέρει τα απαιτούμενα λεφτά. Σε αντίθεση με το περιστατικό που ανέφερα πιο πάνω ο ταξιτζής δεν του έκλεψε λεφτά,  μόνο του χρεώσε 50 € για τις υπηρεσίες του.

*

Στο FKK Palace Frankfurt δύο τύποι έκαναν τον λογαριασμό χωρίς τον ξενοδόχο: έκατσαν παρέα με δύο μουνάρες και τελικά ο ένας τύπος ήταν έτοιμος να πάει δωμάτιο με την κοπέλα που κρατούσε αγκαλιά. Τώρα ο άλλος τύπος φώναξε: "Ας πάμε εμείς οι τέσσερεις μαζί!" Έγινε. Προφανώς πέρασαν μαζί 2 τέλειες ώρες. Δεν ξέρω ακριβώς τι έκαναν στο δωμάτιο, αλλά ο καθένας χρωστούσε 200 € στη κοπέλα του, έτσι είχαν λογαριάσει οι τύποι. Αλλιώς όμως οι τύποσσες: όταν ήρθε η στιγμή της πληρωμής τους τύπους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη: οι κοπέλες ζήτησαν 200 € για κάθε γυναίκα και από τον έναν τύπο και από τον άλλο, δηλαδή συνολικά 800 € άλλαξαν τον ιδιοκτήτη τους, ανεξαρτήτως απο το γεγονός ότι τα ζευγάρια έκαναν σεξ χωριστά.

*

Στο FKK Finca Erotica Dierdorf ένας πελάτης μετά από ένα καλό πήδημα την άραξε σε έναν καναπέ ώστε να καπνίσει κανένα τσιγάρο και να πίνει ένα καφέ με τη ησυχεία του. Ήρθε μια κοπέλα και τον ρώτησε ότι ήθελε παρέα. Αυτός αρνήθηκε, παρ΄ όλα αυτά η κοπέλα του έκατσε και άρχισε να τον φιλήσει. Αυτός της είπε να φύγει, αυτή όμως επέμενε και ήθελε να πείθει τον τύπο να πάνε μαζί σε κανένα δωμάτιο. Έβαλε τα χέρια της κάτω από το μπορνούζι ανάμεσα στα πόδια του, έσκυψε το κεφάλι της και φίλησε το πέος του τύπου για μια στιγμή. Αυτός την έσπρωξε από το σώμα του αφού δεν έιχε όρεξη και πάλι της είπε "άσε με ήσυχο", αλλά ήταν ήδη αργά: η κοπέλα του φόρτωσε 50 € κόστος για το "στοματικό". Έπρεπε να πληρώσει ...

*

Cash & Go: Αφέντρα
Στο Golden Time Brüggen είχα γνωρίζει και γαμήσει μια γυναίκα που την θεωρούσα πολύ σωστή, ευχάριστη και ευγενική. Μια φορά λοιπόν καθόμουν στο σαλόνι του Golden Time που ήταν γεμάτο κόσμο. Ξαφνικά βλέπω αυτήν τη γυναίκα μπαίνοντας με άγριες διαθέσεις στο σαλόνι τραβώντας έναν τύπο με μια αλυσίδα πίσω της. Ο τύπος ήταν γυμνός,  δεν φορούσε καν μάσκα και σερνόταν στα γόνατα πίσω την αφέντρα του. Φυσικά όλος ο κόσμος τους κοιτούσε περίεργα αλλά οι δύο ήταν ήδη εξαφανισμένοι. "Ωραία", σκεφτόμουν, "περί ορέξεως..."
Αυτό το περιστατικό το είχα ήδη ξεχάσει όταν την επόμενη φορά που πήγα στο Golden Time με το που μπήκα είδα τον ίδιο τύπο που την τελευταία φορά σερνόταν πίσω από τη γυναίκα - τον ξαναγνώριζα αμέσως αφού δεν φορούσε μάσκα όταν έγινε το θέαμα. Προφανώς και αυτός μόλις είχε φτάσει. 10 λεπτά αργότερα: κάνω μια βόλτα στο Club και ξαφνικά βλέπω αυτόν τον τύπο γονατίζοντας μπροστά μιας κλειδωμένης πόρτας ενός δωματιού, κρατώντας ένα φάκελο στο στόμα του. Ανοιγεται η πόρτα και εμφανίζεται η γυναίκα που ανέφερα πάνω και τον ρωτάει: "Μου έφερες τα λεφτά;"  - "Μάλιστα, Αφέντρα!" Του παίρνει τώρα το φάκελο, το ανοίγει και βγάζει ένα 500ικο. Του φτύνει στο πρόσωπο, του δίνει μια κλωτσιά στον κώλο του και του λέει: "Καλά έκανες! Και τώρα μπορείς να γυρίσεις σπίτι! Να μην σε βλέπω μπροστά μου σήμερα πια!" Εγώ έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Και πράγματι: 5 λεπτά αργότερα αυτός  ο τύπος είχε εγκαταλείψει το μαγαζί ...

*

Βρίσκομαι μετά από μια μεγάλη βραδιά στα αποδυτήρια του Dolce Vita Düsseldorf,  έτοιμος να γυρίσω σπίτι. Πλησιάζει ένας νέος Άγγλος που συνοδεύεται από μια Ρουμάνα ομορφιά. Σαν ερωτευμένο ζευγάρι φαίνονται έτσι αγκαλιά και τρυφερά που φιλιούνται. Ο νεαρός προφανώς έγινε ντίρλα και έχει δυσκολίες να στέκεται όρθια. Βγάζει το κλειδί της ντουλάπας του από τον καρπό του, μάλλον πρέπει να πληρώσει την κοπέλα, αλλά δεν είναι σε θέση πια να βρει τη ντουλάπα του. Αντί αυτού φωνάζει "you are the sweetest girl of the world and I love you, my darling!" Και της ζητάει ακόμα ένα φιλί. Αυτή τώρα του παίρνει το κλειδί από το χέρι, κοιτάζει τον αριθμό που γράφει στο κλειδί και του ανοίγει την ντουλάπα του. Αυτός πάλι τρικλίζωμτας στην ντουλάπα του ψάχνει όλα τα ρούχα του ώστε να βρει κάποια χρήματα για να τα δώσει στη κοπέλα, αλλά δεν βρίσκει ούτε πορτοφόλι ούτε λεφτά. Η νεαρή Ρουμάνα τον κοιτάζει με στραβά μάτια και του βάζει φωνές "You owe me 400 Euro!" Αυτός πάλι κάθεται ζαλισμένος πάνω σε ένα πάγκο και αρχίζει να κλαψουρίζει "I'm not your Darling any more". Έρχεται τώρα ο μπράβος του μαγαζιού,  πω πω 2 μετρα Ηρακλής, φοβερός τύπος και ρωτάει τι γίνεται εδώ μέσα. Και η κοπέλα του εξηγεί ότι ο νεαρός της χρωστάει 400 €. Ο μπράβος απευθύνεται στον νεαρό Άγγλο και του λέει ότι πρέπει να πληρώσει την κοπέλα, αλλά αυτός μόνο βάζει τα κλάματα και του απαντάει: "She doesn't love me anymore!"  Ο μπράβος τον αρπάζει και τον σπρώχνει στη ρεσεψιόν. Δεν ξέρω πώς τελείωσε αυτή η φάρσα αλλά υποθέτω ότι στον νεαρό Άγγλο αυτό το βράδυ έχει μείνει αξέχαστο.

*

Το εξής περιστατικό έχω διαβάσει σ' αυτό το νήμα:
2 φίλοι πήγαν μαζί στο FKK Villa Hannover. Πέρασε λίγο χρόνο και ο ένας πήγε με μια κοπέλα σε ένα δωμάτιο και μετά από μισή ώρα πλήρωσε κανονικά 50 € και μάλιστα έδωσε 5 € μπουρμπουάρ αφού ήταν πολύ ευχαριστημένος. Γύρισε στο μπαρ του μαγαζιού ώστε να κάτσει παρέα με τον φίλο του, αλλά αυτός ήταν εξαφανισμένος και η μπαρ βουμεν του λέει ότι πήγε με μια κοπέλα δωμάτιο και μάλλον θα λείπει ακόμα για κανένα χρόνο.  Εντάξει τότε, καλή διασκέδαση, σκεφτόταν ο αφηγητής. Λοιπόν ήρθε κάποια στιγμή μια κοπέλα και του είπε ότι ο φίλος του τον θέλει γιατί υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πήγε τώρα να τον ψάξει και τον βρήκε απελπισμνένο σε ένα ΑΤΜ προσπαθώντας μάταια να πληρώσει 700 € συν 70 € τέλη, αυτό ήταν το ποσό που του είχε φορτώσει η κοπέλα του για μια και μισή ώρα σεξ. Στο θρεντ δεν γίνεται ξεκάθαρα σαφές πώς έφτασε αυτός ο τύπος σε ένα τέτοιο πόσο - μάλλον έκαναν αναλ και στοματικό χωρίς φροφυλακτικό, επίσης άλλαξαν δωμάτια και δεν ξέρω τι άλλο είχε συμβεί. Πρόκειται όμως προφανώς για σκέτη εξαπάτηση. Αφού δεν κατάφερε να βγάλει κάποια χρήματα από το ΑΤΜ ο τύπος τελικά πλήρωσε 660 €  - μάλλον αυτά ήταν όλα τα χρώματα που είχε πάνω του. Το μάθημα που μπορεί να βγάζει κάνεις από αυτή την ιστορία: κανονίστε εκ των προτέρων τις τιμές που είστε πρόθυμοι να πληρώσετε.

*

Είμαστε συνηθισμένοι στο να πληρώσουμε τις γυναίκες για τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν,  αλλά υπάρχουν πράγματι εξαιρέσεις από αυτόν τον κανόνα. Θέλω να περιγράψω εδώ ένα τέτοιο περιστατικό:
Ένας φίλος μου με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να τον συνοδεύω οπωσδήποτε στο Golden Time Brüggen. Κανένα πρόβλημα του είπα αφού ούτως ή άλλως περνάω τακτικά από εκεί. Δύο μέρες αργότερα καθ' οδόν μου περιέγραψε τι του είχε συμβεί. Είχε γνωρίζει μια Γερμανίδα κουκλάρα στο Golden Time που του άρεσε πάρα πολύ. Την είχε συναντήσει ήδη τρεις φορές και αυτή είχε αρχίσει να τον τρελάνει γιατί του ζήτησε όλο και περισσότερο άγριο σεξ και τολμηρά παιχνίδια σε στυλ 50 Shades of Grey, ειδικά του ζητούσε να την πιάσει δυνατά από το λαιμό μέχρι κατάσταση ασφιξιας.
Ο φίλος μου δεν ήταν τέτοιος τύπος να κακοποιήσει τις γυναίκες, ίσα ίσα αντιμετώπισε αυτή τη κοπέλα με τρυφερά συναισθήματα. Με αυτήν την έννοια ήθελε να ικανοποιήσει τα τρέλα αυτής της κοπέλας και να της γεμίσει τις φαντασιώσεις της. Σκέφτηκε λοιπόν ότι θα τη καύλωνε πολύ την επόμενη φορά αν παίρνανε μαζί τους στο δωμάτιο έναν παρατηρητή που θα παρακολουθούσε πόσο δυνατά θα πηδούσε ο φίλος μου αυτήν την γυναίκα και αυτός ο παρατηρητής θα έπρεπε να ήμουν εγώ. Χαμογελούσα όταν άκουσα αυτά που μου περιέγραψε ο φίλος μου και του απάντησα ότι θα του έκανα το χατήρι, με τον όρο ότι δεν θα πλήρωνα εγώ τη πλάκα. Μην ανησυχείς, μου είπε, εσύ θα πληρώσεις τίποτα.
Η κοπέλα δεν είχε ιδέα γι' αυτό το σχέδιο. Όταν φτάσαμε στο Club ο φίλος μου την καλωσόρισε και απλώς της ανακοίνωσε ότι εγώ θα τους συνοόδευα σήμερα στο δωμάτιο και θα παραβρισκόμουν στη συνουσία τους. "Αυτός;", ρωτούσε δύσπιστα και με κοιτούσε καχύποπτα, αλλά δέχτηκε. Από εμφάνιση σαν νέο κορίτσι παρίστανε την αθώα περιστερά, ενώ ήταν απόλυτα διεφθαρμένη, όπως κατάλαβα αργότερα. Πήγαμε μαζί οι τρεις μας στο δωμάτιο και ο φίλος τη γάμησε δυνατά και μάλιστα χωρίς προφυλακτικό και άρχισε να τη πνίξει, ενώ εγώ απλώς καθόμουν σε μια καρέκλα δίπλα στο κρεβάτι και κοιτούσα. Στη διαδικασία ο φίλος μου της γύρισε το κεφάλι της στη δική μου κατεύθυνση ώστε να ήταν αναγκασμένη να με κοιτάξει, ενώ αυτός την πηδούσε. Αυτή  συνεχώς αγκομαχούσε και βογγούσε έτσι καυλωμένη που ήταν και ύστερα ο φίλος μου είπε ότι αυτή έγινε μούσκεμα ανάμεσα στα πόδια της, μόνο που θα της είχε αρέσει αν τελικά ανακατευόμουν κι εγώ στο παιχνίδι.
2 ώρες αργότερα ο φίλος μου, που εν τω μεταξύ είχε κάτσει παρέα με την κοπέλα ήρθε να με βρει και μου ανακοίνωσε ότι υπάρχει νέο σχέδιο. Η κοπέλα του του είχε πει ότι θα γούσταρε να το επαναλαμβανόμαστε το παιχνίδι, αλλά αυτήν την φορά να ήταν και μια άλλη γυναίκα παρούσα. "Πια άλλη γυναίκα!" φώναξα, "δεν αντιλαμβάνεσαι ότι οι κοπέλες εδώ γύρω μας γενικά δεν το εκτιμούν τόσο πολύ όταν βλέπουν πως πας να πνίξεις μια κοπέλα;" "Ας το πάνω μου", μου απάντησε και 10 λεπτά αργότερα μου έφερε μια ξανθιά όμορφη Γερμανίδα την οποία γνώρισε από νωρίτερα. Της είχε εξηγήσει την κατάσταση και αυτή ήταν έτοιμη να συμμετέχει,  μόνο που φυσικά κάποιος έπρεπε να την πληρώσει. Ο φίλος μου είχε την τέλεια ιδέα να ήμουν εγώ αυτός που θα την πλήρωνε και επέμενε τόσο πολύ που τελικά δεν μπορούσα να του το αρνηυθώ. "Αλλά μόνο μισή ώρα," του είπα "έχω και τα δικα μου θέματα να τακτοποιήσω εδώ πέρα!"
Πήγαμε λοιπόν οι Τεσσερεις μας στο δωμάτιο και άρχισε πάλι το ίδιο παιχνίδι. Η δική μου κοπέλα κοιτούσε με πολύ ενδιαφέρον ο,τι έγινε μπροστά στα μάτια μας και το έπιασε εύκολα να προσαρμοστεί. Αρχισε να ερεθίσει την άλλη κοπέλα λεκτικά, να τη λέει σκύλα και τζουλα και να τη τσιμπήσει στα βυζιά της. Καθόταν μαζί μου δίπλα στο κρεβάτι και ενώ εμείς οι δύο κοιτούσαμε τι έγινε στο κρεβάτι αυτή ξαφνικά έβαλε το χέρι της ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να μου τραβήξει μια μαλακία με αργές, ήσυχες κινήσεις. Τελικά μετά από μισή ώρα αφήσαμε τους δύο πρωταγωνιστές μόνοι τους. Αυτοί πάλι βγήκαν έξω από το δωμάτιο μια ώρα αργότερα, και οι δύο μούσκεμα στον ιδρώτα τους, αυτή με έντονα κοκκινισμένο κεφάλι και με αναμφίβολα ίχνη πιασιματων στο λαιμό της. Ο φίλος μου μου είπε ότι οι γυναίκες στη ρεσεψιόν τους κοιτούσαν πολύ περίεργα όταν βγήκαν.
Αυτοί οι δύο εξαφανίστηκαν λίγο καιρό μετά. Την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου και μου είπε ότι είχαν πάει μετά από το δεύτερο δωμάτιο σε κανένα απομονωμένο πάρκινγκ και γάμησαν παράφορα έξω από το αυτοκίνητο, για τρίτη φορά σ' αυτήν την ημέρα. Μου επιβεβαίωσε ότι η κοπέλα δεν του είχε ζητήσει ούτε μια φορά χρήματα, το έκανε απλά για την προσωπική της ικανοποίηση. Η σχέση τους κρατούσε ακόμα μερικές εβδομάδες μέχρι τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο που ο φίλος μου δεν μπορούσε πια να ανταποκριθεί στις ακορεστες επιθυμίες αυτής της κοπέλας.

*

Στο FKK Oceans Düsseldorf ένας πελάτης ήθελε να περάσει μια τέλεια βραδιά, αλλά όταν ήθελε να καπνίσει ένα τσιγάρο και το προσωπικό το είδε τον έβγαλαν αμέσως έξω και του επέβαλαν απαγόρευση υπεισέλευσης για το μέλλον κι΄όλας. Τι  είχε συμβεί; Ηταν απαγορευμένο το κάπνισμα σ΄ αυτό το μαγαζί; Όχι ακριβώς. Μόνο που είχει χρησιμοποήσει τον λάθος αναπτήρα: έιχε πάνω του τη διαφήμιση του αντιπάλου Dolce Vita ...
 

Συνημμένα

  • Dolce Vita.jpg
    Dolce Vita.jpg
    62 KB · Εμφανίσεις: 65

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.656
Κριτικές
1
Like
4.313
Πόντοι
1.706
Τα περιστατικα ευτυχως ειναι πολυ πολυ σπανια.
Εγω δεν ειχα ποτε μου καποιο προβλημα ουτε θυμαμαι να ημουν παρον εστω για καποιον αλλον.

Τα πραματα ειναι ξεκαθαρα χωρις πονηριες.
 
OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
Τα περιστατικα ευτυχως ειναι πολυ πολυ σπανια.
Εγω δεν ειχα ποτε μου καποιο προβλημα ουτε θυμαμαι να ημουν παρον εστω για καποιον αλλον.

Τα πραματα ειναι ξεκαθαρα χωρις πονηριες.

Σωστά! Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.
 

ant777

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Μηνύματα
16
Like
2
Πόντοι
0
12 ιανουαριου θα ειμαι μοναχο...τι ειναι καλυτερα να παω προσ αυστρια με αμαξι θα ειμαι η καπου γυρω απο μοναχο?

μόνιμα κεφαλαία δεν επιτρέπονται.
 
OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
Οι συναθληές στο Μόναχο κανονικά αποφεύγουν τα μαγαζιά στη πόλη, είναι ακριβά και δεν προσφέρουν κάτι αξιοσημείωτο (αν και εγώ πιστεύω ότι το  FKK Sunshine έχει πολύ πλάκα). Οι περισσότεροι πάνε ή στο FKK Colosseum Augsburg ή στο FKK Hawaii Ingolstadt, είναι τα δύο μεγαλύτερα μαγαζιά στη Βαυαρία. Εγώ το FKK Colosseum το βρίσκω βαρετό, έχει μια αποστειρωμένη ατμόσφαιρα μέσα σαν κολυμβητήριο και από φαΐ σκατά. Έχει όμως αρκετές όμορφες κοπέλες. Το FKK Hawaii είναι λίγο πιο ευχάριστο σαν μαγαζί.

Μια εναλλακτική είναι το FKK Atlantis στο όμορφο Kufstein, που είναι ήδη στην Αυστρία. Μοιάζει μέσα στο μπαρ και στο κόκκινο σαλόνι με γαλλικό μπουρδέλο στο τέλος του 19ου αιώνα. Το Wellness στον πρώτο όροφο με το τζακούζι με τον τρόλο από πάνω είναι πολύ όμορφο, επίσης το μαγαζί έχει τα πιο μεγαλοπρεπή δωμάτια που έχω δει σε Saunaclub. Το μαγαζί είναι όμως λίγο ακριβό.
https://[URL unfurl="true"]www.eisbaerenforum.com/forum/attachment.php?attachmentid=451&d=1475945718[/img[/URL]]



Εγώ προσωπικά - ας πούμε αν[img] ήμουν Μόναχο και να είχα όρεξη να πάω κάπου με αμάξι - θα προτιμούσα να πάω στο FKK Mystic. Είναι δίπλα στον αυτοκινητόδρομο, μόλις 5 χλμ από το αεροδρόμιο του Salzburg. Έχει σικ και άνετες εγκαταστάσεις και πολύ καλό φαγητό, ειδικά - κάτι που εγώ προσωπικά εκτιμώ παρά πολύ - πολύ καλό και φρέσκο ψωμί. Αν πας, είναι λίγο δύσκολο να βρεις τον δρόμο που φτάνει στο Club αφού περνάει από ένα δάσος, οπότε καλύτερα να παρκάρεις στο μεγάλο βενζινάδικο κοντά.
 

ant777

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Μηνύματα
16
Like
2
Πόντοι
0
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση...σκεφτομαι επειδη θα μεινω τρεισ μερες μοναχο την πρωτη μερα να παω στο colleseum..στο sunshine εχω παει αλλα ειναι μικρο για να μεινεις πολλεσ ωρες!την επομενη μερα θα σε εμπιστευτω κ θα παω mystic.ειναι στο ιδιο μερος με το babylon που εχω παει περσι που ειναι πισω απο το βενζιναδικο?μετα σκεφτομαι για wellcum η andiamo που προτηνες αλλα ειναι λιγο μακρια...αξιζει?τι λες?εχω παει μεχρι στιγμης κυριως στα fkk της φρανκφουρτης palace oase sharks world..ειναι ιδιο επιπεδο αυτα που λες?
 
OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
To Wellcum έχει πιο μεγάλο ενδιαφέρον από το Andiamo τώρα τελευταία. Είναι καινούργιο μαγαζί, το έχουν φτιάξει το 2013, δηλαδή πολύ μοντέρνο, μεγάλο, με θέα τα βουνά της Καρινθίας/Ιταλίας. Θα βρεις μόνο Ιταλοί εκεί πέρα :grin: και σε μια ζωντανή βραδιά ίσως 50 κοπέλες. Τωρα άν με ρωτάς έαν είναι καλύτερο από το FKK Sharks ας πούμε δεν ξέρω, πρέπει να το κρίνεις μόνος σου. Το Wellcum έχει και ξενοδοχείο, είσοδος + 1 διανυκτέρευση περίπου 140 €.

FKK Mystic:
Ναι, εκεί βρίσκεται και το Babylon Salzburg. Άμα ένδιαφέρεσαι για το Wellcum/Andiamo και θα έχεις 3 μέρες χρόνο γιατί δεν θα πας πρώτα στο FKK Mystic και θα μείνεις απέναντι στο ξενοδοχείο Servus Europa;
70-90 €/νύχτα
Έτσι το έκανα εγώ την τελευταία φορά. Είναι άνετο ξενοδοχείο. Για να φτάσεις στο FKK Mystic μπορείς να πάρεις τη πέζοσήραγγα κάτω από τον αυτοκινητόδρομο, όπως το έχω σημειώσει κάτω στον χάρτη.

Μετά, στη δεύτερη μέρα θα πας στο Villach, Andiamo ή/και Wellcum και θα κοιμηθείς στο Wellcum.

Υ.Γ. Μην ξεχνάς ότι στην Αυστρία θα χρειαστείς οπωςδήποτε πλακέτα (Vignette) για το αμάξι στις εθνικές οδούς, αλλιώς θα το πληρώσεις ακριβά. Τις πλάκετες τις μπορείς να τις αγοράζεις π.Χ. στα βενζινάδικα στα σύνορα ή τελευταία και online:

 

Συνημμένα

  • FKK Mystic.jpg
    FKK Mystic.jpg
    89,6 KB · Εμφανίσεις: 63

ant777

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Μηνύματα
16
Like
2
Πόντοι
0
Ευχαριστω κ παλι εισαι πολυ κατατοπιστικος...θα παω mystic σιγουρα κ μετα βλεπω!απο το μοναχο που προτηνεισ να κινηθως μεσα στην γερμανια για μια μερα?να παω λες stuttgart η καπου αλλου ειναι καλητερα?εχω παει δυο φορες στο paradise εκει περα αλλα ειδα οτι εγραψες για ενα shakura...η εχει κατι αλλο πιο δυνατο στην ιδια αποσταση?
 
OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
Μόλις αυτό το καλοκαίρι έχω κάνει μια περιοδεία στη Βάδη-Βυρτεμβέργη και έχω επισκεφτεί  όλα τα μαγαζιά στην περιοχή Baden - Schwarzwald - Bodensee - Allgäu - Ulm.  Δεν υπάρχει κανένα που θα άξιζε τον μεγάλο δρομο από το Μόναχο. Αν ξέρεις ήδη τα ιδρύματα της Φρανκφούρτης δεν θα ξετρελαθείς κιόλας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Με το FKK Sharks έχεις ήδη γνωρίσει το "Burj al Arab" των Saunaclub
https://[URL unfurl="true"]www.visitdubai.com/-/media/optimised-pois-images-2017/burj-al-arab/2955_burjalarab_1_tile.jpg[/img[/URL]]

To [b]FKK Sakura[/b] [color=blue](ιαπωνικά = [/color][img]https://[URL unfurl="true"]www.baumschule-horstmann.de/bilder/popup/japanische-nelkenkirsche-m000050_h_0.jpg[color=blue[/URL]])[/color]
είναι καλό μαγαζί, πρώτη επιλογή στη Στουτγκάρδη. Η διαφορά στο Paradise Stuttgart είναι ότι έχει πολύ ήρεμη, κομψή και ας πούμε αστική ατμόσφαιρα εκεί μέσα, καμία σχέση με το ζωντανό και γεμάτο κιτς Paradise. Όμως μια καλή ιδέα θα ήταν να τα τιμούσες και τα δύο, στην γειτονιά είναι.
URL]]
 

PPICCASSO

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας, κάποια ιδέα για, Mannheim?
 

ant777

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Μηνύματα
16
Like
2
Πόντοι
0
Θα ηθελα να ευχαριστησω τον dyvoir για τισ συμβουλες του...το ταξιδι μου στο μοναχο πηγε πολυ καλα με το μονο αρνητικο οτι ηταν κοντα στις γιορτες κ τα μαγαζια που πηγα δεν ειχαν μεγαλο αριθμο απο κοριτσια...
 
OP
OP
Dyvoir

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
Καλησπέρα σας, κάποια ιδέα για, Mannheim?

Μπά, δεν έχει. Από σάουνα κλαμπ τα πλησιέστερα είναι στο Speyer, στο Worms και στο Bürstadt
μικρά μααγαζιά όμως.

Στην οδό Lupinenstrasse στο Mannheim είναι το red light district για μπουρδελοτσάρκες.
 

ant777

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Μηνύματα
16
Like
2
Πόντοι
0
μια καλη επιλογη για μοναχο που δεν εχει κ πολλες απο το ταξιδι μου αυτο ειναι το ceasars world...μια πολυκατικια που κατω στο ισογειο ειναι strip club κ πανω στους οροφους εχει δωματια γυρω στα 30 με κοπελες που οποια σου αρεσει περνας μεσα!!τιμη 50 τα 20 λεπτα 100 το μισαωρο!απο θεματα ειχε απο πολυ ωραια ως κ δεν βλεποντουσαν!
 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom