boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
+1 για τη χρήση του λάιμ
ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το λένε γλυκολέμονο
δεν έχει τίποτα γλυκό, μόνο κάτι απαίσιο

υπάρχει το ενδεχόμενο να σε νευριάσω αλλά...ποια είναι η Τάιρα; :Sκαλα ναι..δε διαφωνω..αλλα εδω δε το παιζει η ταιρα ρε λαιον...θα το παιξει το βικακι?!
η ταιρα μπαγκς!υπάρχει το ενδεχόμενο να σε νευριάσω αλλά...ποια είναι η Τάιρα; :S
:o :o :o :o :o
μια περιφανη χοντρουλα!
υπάρχει το ενδεχόμενο να σε νευριάσω αλλά...ποια είναι η Τάιρα; :S

:o :o :o :o :o
αυτή που ξεκίνησε το τοπ μόντελ :S
η γκουρού των απανταχού επίδοξων σμάιζερς, η σκληρή αλλά ευαίσθηση καθοδηγήτρια των επόμενων προσώπων της μόδας, αυτή που έβγαλε από το ΑΝΤΜ το μόνο πλας σάιζ μόντελ που μπήκε στο εξώφυλλο της vogue (τοκάρα σ'αγαπώ), η ζουμερή θεά που δεν επιτρέπει σε καμία να επαναπαύεται στο ότι έχει όμορφο πρόσωπο, η σέξι μάμα που απαιτεί από τα μοντέλα της να μπορούν να κάνουν ΚΑΙ διαφημιστικά της κάβερ γκερλ ΚΑΙ φωτογραφήσεις υψηλής μόδας, και τέλος η τολμηρή ηγέτιδα που τόλμησε να πει "it's not about having the perfect body or a pretty face, it's all about WORKING IT"![]()
![]()
![]()
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:7yXutVQQkwzHjM:[URL unfurl="true"]http://www.shinystyle.tv/2009/10/23/picture/Tyra%20Banks%20shows%20us%20how%20to%20wear%20it%20straight.jpg&t=1[/img[/URL]]
[/quote]
επαναστάτρια, όχι αστεία
επαναστάτρια, όχι αστεία

), είχε επίδοξα μοντέλα τραβεστί και θύματα εγκαυμάτων, και κάποια ακόμα που δε μου έρχονται
οχι!!!η ταιρα ειναι σαν την ελενα παπαριζου!!!!και 100 κιλα να γινει ειναι υπερμουναρος!!!!EΣΥ σοκάρεσαι?
ΕΣΥ???
για τα δικά σου δεδομένα η τάιρα είναι τοφάλα από τότε που σταμάτησε το μόντελινγκ :S
μαλακα εχεις προβλημα!!!!!H Kύπρια με το κοντό κούρεμα είναι ακόμα μέσα;;;
Πολύ μανούλι,my love!!!![]()
ο agios xs ο παπαζόλης είναι?
Δε το σκέφτηκα και πολύ,γενικά με κουράζει να σκέφτομαιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι καλέ, πώς μπόρεσες να το σκεφτείς αυτό το πράμα
δυστυχως.Είμαι βιτσιόζος το ξέρω!!!
Για πες είναι μέσα ακόμα;;;
Αυτή η γκόμενα ενώ είναι όντως πολύ όμορφη και ζουμερή, είναι ο ορισμός της Ελλεεινίδας. Νομίζει ότι επειδή πήρε ένα πτυχίο και την είχε στα πούπουλα η οικογένεια της, είναι καμιά σπουδαία αριστοκράτισα κι'έχει πιάσει τον παπά απ'τα γένια.

Για τις Σαλλλονικιές τι έχεις να πεις;
![]()