loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 366
Οι Ελληνάρες ξεχνάνε ότι τα προϊόντα που πλασάρουν τα μοντέλα απευθύνονται κατά 90% σε γυναίκες, όχι σε νταβραντισμένους φαντάρους.

Οι Ελληνάρες ξεχνάνε ότι τα προϊόντα που πλασάρουν τα μοντέλα απευθύνονται κατά 90% σε γυναίκες, όχι σε νταβραντισμένους φαντάρους.

Ρε μάγκες, ότι και να λέτε για τη Μόνικα η γνώμη που μετράει είναι των ειδικών και αυτών που θα της δώσουν δουλειά. Δύο τέτοιοι μίλησαν σήμερα.
1)Ο Ιταλός που είπε ότι για φωτογραφίες είναι εκπληκτική γιατί είναι χαμαιλέοντας και μπορεί να μεταμορφώνεται σε αυτό που ζητάει ο φωτογράφος. Κι'ακόμα ότι πρόσωπα σαν το δικό της είναι περιζήτητα σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη.
2)Ο Χριστόπουλος που είπε ότι είχε την πιο ισχυέρή προσωπικότητα απ'όλα τα κορίτσια και πως είτε για καλό, είτε για κακό, ποτέ δεν περνάει απαρατήρητη.
1.σεραινα
2.μαρια.
3.μονικα.
4.ιωαννα.

Για γράψε το link του γκρουπ.
και φυσικα θα εβγαινε αυτη.(σεραινα)
αφου ξερουμε απο μοντελα..
να μας ακουτε αλλη φορα.. ;)

υπηρχε κ μια κατια μεσα στις αρχες πολυ θεα επισης...

αιντε ρετσουρεκαρε και συ ειδημων μας βγηκες?
1.σεραινα
2.μαρια.
3.μονικα.
4.ιωαννα.
Κοίτα, εγώ κρίνω αυτά που βλέπω και ακούω. Από'κει και πέρα δεν είμαι αστρολόγος-μέντιουμ για να διαβάσω τη σκέψη τους να δω αν το εννοούν ή παίζουν θέατρο.
Πάντως με τον Χριστόπουλο συμφωνώ. Αυτό ήταν που με εντυπωσίασε κι'εμένα εξαρχής. Δες άλλωστε τι ...πόλεμος έχει ξεσπάσει γι'αυτήν στο διαδίκτυο.
δημητρα-σεραινα λεμε.
γιατι εδω οι δικες μας κοτες ειναι τυφλες!!!!ετσι ρε παιχτη,γιατι εδω οι δικες μας κοτες ειναι τυφλες!!!!

ενα ριαλιτι ηταν κ τπτ παραπανω.καριερα μονο η δημητρα θα κανει εδω ειμαστε και θα το δειτε.κ δεν μιλαω αποκλειστικα σε μοδα και πασαρελα.θα κανει παντως καριερα.
ετσι ρε παιχτη,γιατι εδω οι δικες μας κοτες ειναι τυφλες!!!!