ε, να μη σπαμαρουμε λιγακι?
...τοοοσο λιγο?
ουχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ε, να μη σπαμαρουμε λιγακι?
...τοοοσο λιγο?
85 ειμαι μωρη..μη μας πεις το ποσοστο λιπους σου ομως και τρομαξξουμε!!!!
ασε να πιστευουμε οτι ειναι ο σκελετος σου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπουμπα μην μας γραψεις το δεικτη σου & τρομαξουμε..
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

φοβάσαι μην σου την πέσω ρε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειδικά για σένα θα σου στείλω φοτο του κώλου μου, σε όλο του το δέος και με όλα τα στρέμματα πορτοκαλιών![]()
![]()
![]()
![]()

μπααααα..αφου το εχουμε κανονισει..απλα περιμενω να προβιβαστεις..παλι τα ιδια θα λεμε???φοβάσαι μην σου την πέσω ρε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειδικά για σένα θα σου στείλω φοτο του κώλου μου, σε όλο του το δέος και με όλα τα στρέμματα πορτοκαλιών![]()
![]()
![]()
![]()
παρε & λιγο απο το¨"λιπος μου" να τρεξουν λιγα ζουμακια αναμεσα στα μπουτακια σου..μη μας πεις το ποσοστο λιπους σου ομως και τρομαξξουμε!!!!
ασε να πιστευουμε οτι ειναι ο σκελετος σου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
85 ειμαι μωρη..
τσιμπα ενα αρχιδι..
για πεσμας & εσυ τα δικα σου..
αναγνωση γνωριζεις???φανταζομαι το υψος 1.50 ... χαχα.. τσιμπα και εσυ ενα!!! μπουχαχα
Aυτό ισχύει κυρίως στους άντρες, και με προυποθέσεις.οσο υψος εχεις τοσο πρεπει να ειναι το βαρος σου και λιγοτερο [ τα δεκαδικα του υψους εννοω!! ]
πχ.. 1.80 υψος ---> 80 + ή - 2-3 κιλα... φυσιολογικο οχι γυμνασμενο ή πλαδαρο..
(εξαιρούνται αυτοί που τον παίζουν με τα δύο
στην φωτο,ετσι_ανοιγω_τα_σουφρετα.JPG που λεει & η μπουμπα μπορεις να δεις τον αριστερο μου καρπο..για δωσε κανα μαθηματικο τυπο στα παιδακια να κανουν την αναγωγη μηπως & κανουν λιγο τουμπεκι..Aυτό ισχύει κυρίως στους άντρες, και με προυποθέσεις.
Γιατί όπως ειπώθηκε πριν παίζει ρόλο και το βάρος των κοκάλων του κάθε ανθρώπου.
Άμα είσαι βαρυκόκαλος φαίνεται απο τη διάμετροτου καρπού.
Όχι του δεξιού γιατί αυτός πρίζεται από τον αυνανισμό(εξαιρούνται αυτοί που τον παίζουν με τα δύο
)![]()
για τους απιστους θωμαδες..ετσι_ανοιγω_τα_σουφρετα.JPG!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αναγνωση γνωριζεις???
κλασεμας τον πουτσο..
Aυτό ισχύει κυρίως στους άντρες, και με προυποθέσεις.
Γιατί όπως ειπώθηκε πριν παίζει ρόλο και το βάρος των κοκάλων του κάθε ανθρώπου.
Άμα είσαι βαρυκόκαλος φαίνεται απο τη διάμετρο του καρπού.
Όχι του δεξιού γιατί αυτός πρίζεται από τον αυνανισμό(εξαιρούνται αυτοί που τον παίζουν με τα δύο
)![]()

κι εμένα πρησμένος είναι ο δεξής καρπός, αλλά με συμφέρει να λέω ότι είμαι βαρυκόκαλη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

στην φωτο,ετσι_ανοιγω_τα_σουφρετα.JPG που λεει & η μπουμπα μπορεις να δεις τον αριστερο μου καρπο..για δωσε κανα μαθηματικο τυπο στα παιδακια να κανουν την αναγωγη μηπως & κανουν λιγο τουμπεκι..
ο τύπος και ο κάθε τύπος είναι απλά μια ένδειξη...
δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, ούτε με την ίδια σωματοδομή ούτε με την ίδια μυική μάζα!

αυτο με το βαρυκοκκαλο νομιζω οτι ειναι μυθος...ολοι οι ανθρωποι εχουν ιδιο βαρος κοκκαλων..η κατανομη του λυπους κανει την διαφορα..