Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

BarberPit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2019
Μηνύματα
75
Κριτικές
15
Like
563
Πόντοι
290
ψήνομαι κι εγώ να πάω ! φίλος που εμπιστεύομαι απόλυτα μου είπε τα καλύτερα. Το μόνο ζήτημα είναι ότι σαφώς της αρέσει το ενεργητικό κι άρα εκεί ίσως έχουμε ένα θέμα μεταξύ μας .............

Τελικά αποφάσησα να βουτήξω αλλα την παίρνω απο χθες το βραδυ και το εχει κλειστό
 

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Μηνύματα
150
Κριτικές
1
Like
84
Πόντοι
1
Έχει καπου κρητικές? δεν τις εχω δει... και πανω που ειπα να μπω.. με κοψες ρε μούτρο!
πες οτι ξερεις... ή οτι διαβασες τελος πάντων μηπως γλυτώσουμε την φόλα!!!!
Έχουν περάσει αρκετές μέρες, δεν ξέρω αν τελικά την συνάντησες. Θα σου πω κατ' αρχάς ότι σε σχέση με τις υπόλοιπες ζητάει 200 ευρώ που δεν αναλογούν με τίποτα στο συνολικό πακέτο της τύπισας και εξηγούμαι. Είναι αρκετά όμορφη, ότι βλέπεις στις φώτο αυτό θα συναντήσεις και από κοντά αλλά έχει μια  ψιλό άθλια τρύπα για διαμέρισμα κάπου στο κέντρο με ένα μπάνιο 1χ1 και ένα δωμάτιο 2χ2. Όταν την συνάντησα εγώ της ζήτησα να είναι ενεργητική αλλά δεν της σηκώθηκε ποτέ. Μου δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι ήταν αργά και ήταν κουρασμένη. Αυτό μπορώ να το καταλάβω, μπορεί να μην την πέτυχα σε καλή μέρα αλλά δεν μπορείς να ζητάς ρε κούκλα 200 και να βάζεις τον πελάτη σε ένα τέτοιο χώρο. Επειδή πριν την συναντήσω είχαμε μια κουβέντα μέσω μηνυμάτων κατάλαβα ότι συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση, χωρίς να έχει πάντα τον πρώτο λόγο η δουλειά.

Υ.Γ. Η συνάντηση έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι.   
 

BarberPit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2019
Μηνύματα
75
Κριτικές
15
Like
563
Πόντοι
290
Έχουν περάσει αρκετές μέρες, δεν ξέρω αν τελικά την συνάντησες. Θα σου πω κατ' αρχάς ότι σε σχέση με τις υπόλοιπες ζητάει 200 ευρώ που δεν αναλογούν με τίποτα στο συνολικό πακέτο της τύπισας και εξηγούμαι. Είναι αρκετά όμορφη, ότι βλέπεις στις φώτο αυτό θα συναντήσεις και από κοντά αλλά έχει μια  ψιλό άθλια τρύπα για διαμέρισμα κάπου στο κέντρο με ένα μπάνιο 1χ1 και ένα δωμάτιο 2χ2. Όταν την συνάντησα εγώ της ζήτησα να είναι ενεργητική αλλά δεν της σηκώθηκε ποτέ. Μου δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι ήταν αργά και ήταν κουρασμένη. Αυτό μπορώ να το καταλάβω, μπορεί να μην την πέτυχα σε καλή μέρα αλλά δεν μπορείς να ζητάς ρε κούκλα 200 και να βάζεις τον πελάτη σε ένα τέτοιο χώρο. Επειδή πριν την συναντήσω είχαμε μια κουβέντα μέσω μηνυμάτων κατάλαβα ότι συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση, χωρίς να έχει πάντα τον πρώτο λόγο η δουλειά.

Υ.Γ. Η συνάντηση έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι.   


Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Νομίζω ότι έχεις απολυτό δίκιο. 200 και τρυπά σπίτι και να μην σηκώνετε είναι …. Φόλα όσο ωραία και να είναι!
Μπορεί όντως όπως είπες λόγω κούρασης να μην της σηκώθηκε ποτέ… αλλά το ρισκάρεις?? Επειδή και εγώ στις συναντήσεις μου με τρανς επιλέγω τον παθητικό ρόλο, νομίζω ότι δεν θα το ρισκάρω!
Με λίγα λόγια.. απορρίπτεται!
(εκτός και αν πάρει πρωτοβουλία το κάτω κεφάλι καμία μέρα και με αγνοήσει… και φάμε την φόλα εις γνώση μας   :hi: )
 

transakos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2019
Μηνύματα
12
Like
11
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα. Θα ενημερώσω σύντομα για πολλές από τις κοπέλες με τις οποίες συνευρέθηκα.
 

transakos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2019
Μηνύματα
12
Like
11
Πόντοι
0
Γνωμες για την αγγελια; και ας μην υπαρχει εμπηρεια.


Πήγα και με τις δύο.  Πρέπει κάποιος να ανεβάσει τα προφίλ τους στο φόρουμ πρώτα.
 

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Μηνύματα
780
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Γραψε εδω ρε μαστορα. Μπαμ μπαμ ή στειλε μηνυμα στον Αντισθένη να ανεβάσει τα ρποφίλ τους.
 

transakos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2019
Μηνύματα
12
Like
11
Πόντοι
0
Γραψε εδω ρε μαστορα. Μπαμ μπαμ ή στειλε μηνυμα στον Αντισθένη να ανεβάσει τα ρποφίλ τους.

Δεν μπορώ να στείλω πμ ακόμα. Στείλε ένα εσυ σε αυτόν με τα links και βάλε μέσα και την Lisa. Θεωρώ καλύτερα να υπάρχει κριτική παρά ένα ποστ που θα χαθεί.
 

transakos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2019
Μηνύματα
12
Like
11
Πόντοι
0
Λοιπόν επειδή τα δέκα ποστ είναι μαρτύριο να τα βρεις αν δε σπαμάρω σε ηλίθια νήματα, παραθέτω όλες τις εμπειρίες-κριτικές-σεντόνια μου εδώ.

//Όταν μια κοπέλα (ναι εντάξει, "κοπέλα" για τους ευαίσθητους) αγαπάει αυτό που κάνει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά. Και αν δε περάσεις θα είναι εξαιτίας σου. Η κοπέλα ήταν ενεργοπαθητική. Δε θα μπω καν στον κόπο να γράψω άλλα, απλά να πάτε όταν ξανάρθει. Δεν είναι τυχαίο ότι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε συναγωνιστές.

//Αρπαχτή με χαζά κολπάκια και παγίδες προς αγαπούληδες παντός ηλικίας. Άστηθη με τρίχες στα χέρια και το σώμα. Άπειρη και στο στοματικό και στο σεξ, θέλει πιάσιμο από το μαλλί και ξεφτίλισμα, αλίμονο σε αυτόν που θα την αφήσει να έχει το πάνω χέρι. Δεν συστήνεται αλλά σε ένα χρόνο από τώρα και αν αλλάξει, θα είναι καλό. Επίσης είναι θεόκοντη, για τους λάτρεις του petite, το εργαλείο της φεύγει πιο δεξιά και από τις αυριανές εκλογές, μισεί το ενεργητικό και προβλέπω να το κόβει στο μέλλον. Χύνει όμως (διαφανές λόγω οιστρογόνων).

//Σαραντάρα που δηλώνει 27. Ευγενική και έμπειρη στο κρεβάτι και στους δύο ρόλους. Εργαλείο καλό, χύνει, κώλος που αντέχει σφυροκόπημα, πρόσωπο σπασμένο όμως.  Δόντια φωσφοριζέ. Δεν συστήνεται.

//Μικρούλα με μέτριο στοματικό και συμμετοχή που δοκιμάζει τα νεύρα σου με κόλπα για να σε ξεπετάξει, αλλά δεν της βγήκε. Πανέμορφη, εργαλείο ωραίο και σχετικά μικρό, ότι πρέπει για πρωτάρηδες. Πεντακάθαρη ναι μεν στο ραντεβού αλλά βρωμιάρα αφού η ίδια της η συγκάτοικος την έκραζε και είδα το γιατί (αλλά δεν θα πω). Δεν της αρέσει αυτό που κάνει, κάνει αρπαχτή μέχρι να γίνει φωτομοντέλο. Της την πέφτουν και κάτι απελπισμένοι λεφτάδες στη Ρουμανία αυτόν τον καιρό. Γενικά προς αποφυγή.

//Πολύ καλή επιλογή. Τέλειο εργαλείο, της αρέσουν και οι δύο ρόλοι, είναι όντως καλή με ζευγάρια διαπιστωμένο από φίλο που πήγε με τη δικιά του. Είναι φυσικά μεγαλύτερη σε ηλικία, έχει εμπειρία, της αρέσουν οι γκλαμουριές. Αλλά κυρίως της αρέσει αυτό που κάνει. Συστήνεται, και δέχεται και 24-48ωρα ραντεβού. Βέβαια η φάτσα της είναι μέτρια.

//Πανέμορφη και επαγγελματίας, από τις πιο ξηγημένες τρανς, την έχω πάρει αρκετές φορές. Εργαλείο για φίλημα και όχι μόνο, αντέχει δυνατό γαμήσι σε γενικές γραμμές. Γενικά είναι GFE φάση. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

//Ακόμα μια καλή επιλογή για παθητικούς ιδιαίτερα. Εγώ δε δοκίμασα γιατί το εργαλείο της είναι σα τρίτο χέρι. Άψογο όμως το ίδιο και αυτή, της αρέσει να είναι ενεργητική. PSE σίγουρα, δε θα την πρότεινα σε πρωτάρηδες.

//Τρελό μωρό. Βέβαια μη περιμένεις να κάτσεις πάνω από το συμφωνημένο και δεν είναι για αγαπούληδες. Της αρέσουν και οι δύο ρόλοι, είναι πολύ έξυπνο μουτράκι και έκφυλο. Έδωσα ρέστα όταν την πήρα γιατί έτσι της αρέσει. Έχει φακίδες στα μαγουλάκια της και φορά σιδεράκια, είναι κουκλάκι ζωγραφιστό. Πίπα για σεμινάριο με dp και ρούφηγμα στ' αρχίδια, χάδια, δαγκώματα, περιποιήθηκα την τρυπούλα της για ώρα, έδωσα ρεσιτάλ. Δεν την συστήνω σε μικρά πέη και μυαλά.

//Συμπαθητική περίπτωση. Έκατσα τρεις ώρες αντί για μία με άλλα λόγια χάσαμε την ώρα, η κοπέλα ήταν ενεργοπαθητική. Στο ενεργητικό έχυσε δύο φορές και είχαμε αρκετή χημεία. Αντροφέρνει ώρες ώρες και η φωνή αρκετά μπάσα. Είναι πάνω από 1,80. Ελάχιστα αγγλικά όπως σχεδόν όλες βέβαια. Στα θετικά το καλό σόσιαλ μεταξύ των γύρων με πολλά χάδια και γέλια στο Playstation όπου παίξαμε God of War (αν έπαιζε και PES θα τα είχα δει όλα) και βάζαμε στοιχήματα για το τι θα κάνει ο καθένας αν χάσει (θύμισε μπουκάλα η όλη φάση). Συστήνεται μεν αλλά νομίζω είναι για άγριες καταστάσεις, με μένα βγήκε ντεμί, το πήγαμε σε πιο GFE.

//Η νούμερο ένα φόλα και πρέπει να έχω πάει με 100+ κοπέλες Τρανς. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω τι εννοώ. Καταρχήν στο Instagram της έχει πέσει photoshop και φίλτρα με το κιλό. Από κοντά η τύπισσα είναι πιο άντρας και από άντρα με σκαμμένη μάπα και σπατουλέ μακιγιάζ, όπως δηλαδή η μέση Ελληνίδα σε βραδινή έξοδο. Έκανε αρκετή ώρα να ετοιμαστεί, το WhatsApp της στέλνει κάτι ηλίθια αυτόματα μηνύματα (πραγματικά αυτοί που γράφουν το descr στα προφίλ τους είναι τραγικοί). Υφάκι και στυλάκι που κάνει τις Ελεεινίδες μας να μοιάζουν κυρίες. Βλέπεις αυτό το μπάζο πήγε Παρίσι και Μαδρίτη και νομίζει ότι είναι διεθνές μοντέλο, η πραγματικότητα βέβαια είναι άλλη. Τα λεφτά από πριν με μια άκρως ανάρμοστη κίνηση με το χέρι σα τσουλάκι του δεκάρικου. Μέχρι τώρα έχω πειστεί ότι το ραντεβού θα είναι τραγικό αλλά λέω μια που ήρθες κάτσε και όπου μας πάει (έχει και ένα σασπένς η incoming φόλα). Και εκεί που λέω ότι χειρότερα δε γίνεται, μου φοράει καπότα για στοματικό. Λέω τι κανς μάνα μ, μου λέει ο πούτσος σου κάτι έχει και μου δείχνει ένα σημάδι 0,01 χιλιοστά να ήταν με το ζόρι, και είναι επειδή η Φοντινέλυ του είχε αλλάξει τα φώτα δυο μέρες πριν. Της εξηγώ ότι είναι ηλίθια. Δε καταλαβαίνει και παίρνει ένα ύφος σαν αυτό που πήρε ο Liam Nisson στο The Grey πριν παλέψει με το λύκο. Ξεκινά μια ηλίθια πίπα, εγώ αρχίζω να γελάω, ο πούτσος μου έχει κατεβάσει στόρια από το σκηνικό που μόλις έγινε. Οπότε και ενώ την έχω ένα πεντάλεπτο να ρουφάει την καπότα και έχω λυθεί στα γέλια, με κοιτάει, με βλέπει και με βαράει στο πόδι λέγοντας "wake up". Τι wake up μωρή... βγάζω καπότα, παίρνω το ένα πενηντάρι πίσω και φεύγω. Όποιος πάει είναι άξιος της μοίρας του.

Για άλλες πρόσφατες εμπειρίες θα τα πω συνοπτικά γιατί κουράστηκα και κούρασα.

//Πανέμορφη και ξηγημένη, προτείνεται σε μοντελοκατακτητές όπως ο ονόματα-δε-λέμε και ο συνήθης-ύποπτος-στα-city-tour.

//Δεν μου άρεσε. Την προτείνω σε πρωτάρηδες όμως.

//Δεν πήγα γιατί η κοπέλα δουλεύει με κάρβουνο. Όχι άλλο κάρβουνο.

//Για τη δε Sarah με τα αξύριστα χέρια, τα αποκλειστικά ραντεβού στη Θεσσαλονίκη και τα 250 που ζητάει, γελάω. Βλέπεις η Σάρα έχει μια φίλη την Lisa και η Lisa μου είπε τα πάντα. Εγώ θα σας πω απλά μην πάτε.  

Ευχαριστώ και τον φίλο πιο πάνω που μας είπε για την Emilyxxx γιατί θα πήγαινα αλλά δε μπορώ προχειρότητες άρα έφυγε άκυρο.

Καιρός για αποχή λοιπόν. Για τους συναγωνιστές που αναρωτιούνται πόσο χάλια είμαι από κοντά, είμαι αρκετά κάτω των 30. Σαν μια μικρή παρένθεση, σε περίπτωση που νομίζετε ότι στράβωσε η τάδε επειδή είμαι 70 με αιμορροΐδες.

:bounce-glasses:
 

transakos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2019
Μηνύματα
12
Like
11
Πόντοι
0
//ts-dating.com/escort/dianasmith

Είδες που ξεχνάω... λοιπόν η Diana είναι μισή Κορέα μισή Ρωσία. Σε πολύ ωραίο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, καθαρή, όχι προχειρότητες. Έκατσα τρεις ώρες αντί για μία, λεφτά τα είχα αφήσει εγώ στην αρχή (200 παίρνει). Πολύ καλή στο ενεργητικό, γουστάρει, εργαλείο νορμάλ. Χύνει και χύνει αρκετά. Καλό σόσιαλ αλλά πρέπει να της το βγάλεις. Είπαμε πολλά που φυσικά δε μπορώ να πω εδώ αλλά μένω στο ότι είναι μια πολύ συμπαθητική περίπτωση GFE. Σίγουρα όχι για άγριους, στο παθητικό είδα και έπαθα γιατί  η τρυπούλα της είναι αρκετά στενή. Ελάχιστα σημαδάκια ακμής στην πλάτη. 200 για ώρα θα έλεγα δεν αξίζει, αλλά αν την τουμπάρετε και καθίσετε 2-3 με έξτρα γύρους τότε ναι.

(ας γίνει merge το ποστ με το άλλο)


Άντε καλές διακοπές σε όλους!
 

numper2

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Μηνύματα
70
Κριτικές
4
Like
144
Πόντοι
0
Ξέρεις κάτι
Nathy Albuquerque
Είναι ωραίο από τις φώτο
Ποιός έχει εμπειρία
 

transakos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2019
Μηνύματα
12
Like
11
Πόντοι
0
Ξέρεις κάτι
Nathy Albuquerque
Είναι ωραίο από τις φώτο
Ποιός έχει εμπειρία

Πήγε κολλητός μου, πολύ άγρια / αντρίλα. Γενικά προς αποφυγή. Σχετικά με το μήνυμα που μου έστειλες, σου προτείνω την Glenda και την Gisele.

Προς μήνυμα του «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ», ναι δεν τα αξίζει τα λεφτά της. Είναι μια ντίβα με αξύριστα χέρια που νομίζει ότι δουλεύει στο Λονδίνο ή στο Τελ Αβιβ. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές, αν είσαι στη Θεσσαλονίκη δοκίμασε και την Έλενα που επέστρεψε (Sunrise).
 

kostarelos80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2013
Μηνύματα
38
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
280
Λοιπόν επειδή τα δέκα ποστ είναι μαρτύριο να τα βρεις αν δε σπαμάρω σε ηλίθια νήματα, παραθέτω όλες τις εμπειρίες-κριτικές-σεντόνια μου εδώ.

//Όταν μια κοπέλα (ναι εντάξει, "κοπέλα" για τους ευαίσθητους) αγαπάει αυτό που κάνει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά. Και αν δε περάσεις θα είναι εξαιτίας σου. Η κοπέλα ήταν ενεργοπαθητική. Δε θα μπω καν στον κόπο να γράψω άλλα, απλά να πάτε όταν ξανάρθει. Δεν είναι τυχαίο ότι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε συναγωνιστές.

//Αρπαχτή με χαζά κολπάκια και παγίδες προς αγαπούληδες παντός ηλικίας. Άστηθη με τρίχες στα χέρια και το σώμα. Άπειρη και στο στοματικό και στο σεξ, θέλει πιάσιμο από το μαλλί και ξεφτίλισμα, αλίμονο σε αυτόν που θα την αφήσει να έχει το πάνω χέρι. Δεν συστήνεται αλλά σε ένα χρόνο από τώρα και αν αλλάξει, θα είναι καλό. Επίσης είναι θεόκοντη, για τους λάτρεις του petite, το εργαλείο της φεύγει πιο δεξιά και από τις αυριανές εκλογές, μισεί το ενεργητικό και προβλέπω να το κόβει στο μέλλον. Χύνει όμως (διαφανές λόγω οιστρογόνων).

//Σαραντάρα που δηλώνει 27. Ευγενική και έμπειρη στο κρεβάτι και στους δύο ρόλους. Εργαλείο καλό, χύνει, κώλος που αντέχει σφυροκόπημα, πρόσωπο σπασμένο όμως.  Δόντια φωσφοριζέ. Δεν συστήνεται.

//Μικρούλα με μέτριο στοματικό και συμμετοχή που δοκιμάζει τα νεύρα σου με κόλπα για να σε ξεπετάξει, αλλά δεν της βγήκε. Πανέμορφη, εργαλείο ωραίο και σχετικά μικρό, ότι πρέπει για πρωτάρηδες. Πεντακάθαρη ναι μεν στο ραντεβού αλλά βρωμιάρα αφού η ίδια της η συγκάτοικος την έκραζε και είδα το γιατί (αλλά δεν θα πω). Δεν της αρέσει αυτό που κάνει, κάνει αρπαχτή μέχρι να γίνει φωτομοντέλο. Της την πέφτουν και κάτι απελπισμένοι λεφτάδες στη Ρουμανία αυτόν τον καιρό. Γενικά προς αποφυγή.

//Πολύ καλή επιλογή. Τέλειο εργαλείο, της αρέσουν και οι δύο ρόλοι, είναι όντως καλή με ζευγάρια διαπιστωμένο από φίλο που πήγε με τη δικιά του. Είναι φυσικά μεγαλύτερη σε ηλικία, έχει εμπειρία, της αρέσουν οι γκλαμουριές. Αλλά κυρίως της αρέσει αυτό που κάνει. Συστήνεται, και δέχεται και 24-48ωρα ραντεβού. Βέβαια η φάτσα της είναι μέτρια.

//Πανέμορφη και επαγγελματίας, από τις πιο ξηγημένες τρανς, την έχω πάρει αρκετές φορές. Εργαλείο για φίλημα και όχι μόνο, αντέχει δυνατό γαμήσι σε γενικές γραμμές. Γενικά είναι GFE φάση. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

//Ακόμα μια καλή επιλογή για παθητικούς ιδιαίτερα. Εγώ δε δοκίμασα γιατί το εργαλείο της είναι σα τρίτο χέρι. Άψογο όμως το ίδιο και αυτή, της αρέσει να είναι ενεργητική. PSE σίγουρα, δε θα την πρότεινα σε πρωτάρηδες.

//Τρελό μωρό. Βέβαια μη περιμένεις να κάτσεις πάνω από το συμφωνημένο και δεν είναι για αγαπούληδες. Της αρέσουν και οι δύο ρόλοι, είναι πολύ έξυπνο μουτράκι και έκφυλο. Έδωσα ρέστα όταν την πήρα γιατί έτσι της αρέσει. Έχει φακίδες στα μαγουλάκια της και φορά σιδεράκια, είναι κουκλάκι ζωγραφιστό. Πίπα για σεμινάριο με dp και ρούφηγμα στ' αρχίδια, χάδια, δαγκώματα, περιποιήθηκα την τρυπούλα της για ώρα, έδωσα ρεσιτάλ. Δεν την συστήνω σε μικρά πέη και μυαλά.

//Συμπαθητική περίπτωση. Έκατσα τρεις ώρες αντί για μία με άλλα λόγια χάσαμε την ώρα, η κοπέλα ήταν ενεργοπαθητική. Στο ενεργητικό έχυσε δύο φορές και είχαμε αρκετή χημεία. Αντροφέρνει ώρες ώρες και η φωνή αρκετά μπάσα. Είναι πάνω από 1,80. Ελάχιστα αγγλικά όπως σχεδόν όλες βέβαια. Στα θετικά το καλό σόσιαλ μεταξύ των γύρων με πολλά χάδια και γέλια στο Playstation όπου παίξαμε God of War (αν έπαιζε και PES θα τα είχα δει όλα) και βάζαμε στοιχήματα για το τι θα κάνει ο καθένας αν χάσει (θύμισε μπουκάλα η όλη φάση). Συστήνεται μεν αλλά νομίζω είναι για άγριες καταστάσεις, με μένα βγήκε ντεμί, το πήγαμε σε πιο GFE.

//Η νούμερο ένα φόλα και πρέπει να έχω πάει με 100+ κοπέλες Τρανς. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω τι εννοώ. Καταρχήν στο Instagram της έχει πέσει photoshop και φίλτρα με το κιλό. Από κοντά η τύπισσα είναι πιο άντρας και από άντρα με σκαμμένη μάπα και σπατουλέ μακιγιάζ, όπως δηλαδή η μέση Ελληνίδα σε βραδινή έξοδο. Έκανε αρκετή ώρα να ετοιμαστεί, το WhatsApp της στέλνει κάτι ηλίθια αυτόματα μηνύματα (πραγματικά αυτοί που γράφουν το descr στα προφίλ τους είναι τραγικοί). Υφάκι και στυλάκι που κάνει τις Ελεεινίδες μας να μοιάζουν κυρίες. Βλέπεις αυτό το μπάζο πήγε Παρίσι και Μαδρίτη και νομίζει ότι είναι διεθνές μοντέλο, η πραγματικότητα βέβαια είναι άλλη. Τα λεφτά από πριν με μια άκρως ανάρμοστη κίνηση με το χέρι σα τσουλάκι του δεκάρικου. Μέχρι τώρα έχω πειστεί ότι το ραντεβού θα είναι τραγικό αλλά λέω μια που ήρθες κάτσε και όπου μας πάει (έχει και ένα σασπένς η incoming φόλα). Και εκεί που λέω ότι χειρότερα δε γίνεται, μου φοράει καπότα για στοματικό. Λέω τι κανς μάνα μ, μου λέει ο πούτσος σου κάτι έχει και μου δείχνει ένα σημάδι 0,01 χιλιοστά να ήταν με το ζόρι, και είναι επειδή η Φοντινέλυ του είχε αλλάξει τα φώτα δυο μέρες πριν. Της εξηγώ ότι είναι ηλίθια. Δε καταλαβαίνει και παίρνει ένα ύφος σαν αυτό που πήρε ο Liam Nisson στο The Grey πριν παλέψει με το λύκο. Ξεκινά μια ηλίθια πίπα, εγώ αρχίζω να γελάω, ο πούτσος μου έχει κατεβάσει στόρια από το σκηνικό που μόλις έγινε. Οπότε και ενώ την έχω ένα πεντάλεπτο να ρουφάει την καπότα και έχω λυθεί στα γέλια, με κοιτάει, με βλέπει και με βαράει στο πόδι λέγοντας "wake up". Τι wake up μωρή... βγάζω καπότα, παίρνω το ένα πενηντάρι πίσω και φεύγω. Όποιος πάει είναι άξιος της μοίρας του.

Για άλλες πρόσφατες εμπειρίες θα τα πω συνοπτικά γιατί κουράστηκα και κούρασα.

//Πανέμορφη και ξηγημένη, προτείνεται σε μοντελοκατακτητές όπως ο ονόματα-δε-λέμε και ο συνήθης-ύποπτος-στα-city-tour.

//Δεν μου άρεσε. Την προτείνω σε πρωτάρηδες όμως.

//Δεν πήγα γιατί η κοπέλα δουλεύει με κάρβουνο. Όχι άλλο κάρβουνο.

//Για τη δε Sarah με τα αξύριστα χέρια, τα αποκλειστικά ραντεβού στη Θεσσαλονίκη και τα 250 που ζητάει, γελάω. Βλέπεις η Σάρα έχει μια φίλη την Lisa και η Lisa μου είπε τα πάντα. Εγώ θα σας πω απλά μην πάτε. 

Ευχαριστώ και τον φίλο πιο πάνω που μας είπε για την Emilyxxx γιατί θα πήγαινα αλλά δε μπορώ προχειρότητες άρα έφυγε άκυρο.

Καιρός για αποχή λοιπόν. Για τους συναγωνιστές που αναρωτιούνται πόσο χάλια είμαι από κοντά, είμαι αρκετά κάτω των 30. Σαν μια μικρή παρένθεση, σε περίπτωση που νομίζετε ότι στράβωσε η τάδε επειδή είμαι 70 με αιμορροΐδες.

:bounce-glasses:
Γραψε καμια πληροφορια αν θες και για ελληνιδες trans Η εδω η σε πμ..
 

Constantin 1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Μηνύματα
7
Κριτικές
10
Like
216
Πόντοι
290
Το ποστ μου σβήστηκε, άρα κάτι θα είπα που δεν έπρεπε. Εν ολίγη, δεν θα σου πρότεινα την Νικολέτα εάν ψάχνεις για κάτι φρέσκο και νέο, αν και στις υπηρεσίες της δεν με απογοήτευσε ως παθητική. Η δεύτερη κοπέλα είναι πορνοστάρ και προτιμά να έχει ενεργητικό ρόλο. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, pm.

Φίλε καλησπέρα. Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για Luna marks. Έψαξα παντού και δεν μπόρεσα να βρω reviews. Ευχαριστώ.
 

gino028

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Μηνύματα
29
Like
10
Πόντοι
0
Λοιπόν επειδή τα δέκα ποστ είναι μαρτύριο να τα βρεις αν δε σπαμάρω σε ηλίθια νήματα, παραθέτω όλες τις εμπειρίες-κριτικές-σεντόνια μου εδώ.

//Όταν μια κοπέλα (ναι εντάξει, "κοπέλα" για τους ευαίσθητους) αγαπάει αυτό που κάνει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά. Και αν δε περάσεις θα είναι εξαιτίας σου. Η κοπέλα ήταν ενεργοπαθητική. Δε θα μπω καν στον κόπο να γράψω άλλα, απλά να πάτε όταν ξανάρθει. Δεν είναι τυχαίο ότι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε συναγωνιστές.

//Αρπαχτή με χαζά κολπάκια και παγίδες προς αγαπούληδες παντός ηλικίας. Άστηθη με τρίχες στα χέρια και το σώμα. Άπειρη και στο στοματικό και στο σεξ, θέλει πιάσιμο από το μαλλί και ξεφτίλισμα, αλίμονο σε αυτόν που θα την αφήσει να έχει το πάνω χέρι. Δεν συστήνεται αλλά σε ένα χρόνο από τώρα και αν αλλάξει, θα είναι καλό. Επίσης είναι θεόκοντη, για τους λάτρεις του petite, το εργαλείο της φεύγει πιο δεξιά και από τις αυριανές εκλογές, μισεί το ενεργητικό και προβλέπω να το κόβει στο μέλλον. Χύνει όμως (διαφανές λόγω οιστρογόνων).

//Σαραντάρα που δηλώνει 27. Ευγενική και έμπειρη στο κρεβάτι και στους δύο ρόλους. Εργαλείο καλό, χύνει, κώλος που αντέχει σφυροκόπημα, πρόσωπο σπασμένο όμως.  Δόντια φωσφοριζέ. Δεν συστήνεται.

//Μικρούλα με μέτριο στοματικό και συμμετοχή που δοκιμάζει τα νεύρα σου με κόλπα για να σε ξεπετάξει, αλλά δεν της βγήκε. Πανέμορφη, εργαλείο ωραίο και σχετικά μικρό, ότι πρέπει για πρωτάρηδες. Πεντακάθαρη ναι μεν στο ραντεβού αλλά βρωμιάρα αφού η ίδια της η συγκάτοικος την έκραζε και είδα το γιατί (αλλά δεν θα πω). Δεν της αρέσει αυτό που κάνει, κάνει αρπαχτή μέχρι να γίνει φωτομοντέλο. Της την πέφτουν και κάτι απελπισμένοι λεφτάδες στη Ρουμανία αυτόν τον καιρό. Γενικά προς αποφυγή.

//Πολύ καλή επιλογή. Τέλειο εργαλείο, της αρέσουν και οι δύο ρόλοι, είναι όντως καλή με ζευγάρια διαπιστωμένο από φίλο που πήγε με τη δικιά του. Είναι φυσικά μεγαλύτερη σε ηλικία, έχει εμπειρία, της αρέσουν οι γκλαμουριές. Αλλά κυρίως της αρέσει αυτό που κάνει. Συστήνεται, και δέχεται και 24-48ωρα ραντεβού. Βέβαια η φάτσα της είναι μέτρια.

//Πανέμορφη και επαγγελματίας, από τις πιο ξηγημένες τρανς, την έχω πάρει αρκετές φορές. Εργαλείο για φίλημα και όχι μόνο, αντέχει δυνατό γαμήσι σε γενικές γραμμές. Γενικά είναι GFE φάση. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

//Ακόμα μια καλή επιλογή για παθητικούς ιδιαίτερα. Εγώ δε δοκίμασα γιατί το εργαλείο της είναι σα τρίτο χέρι. Άψογο όμως το ίδιο και αυτή, της αρέσει να είναι ενεργητική. PSE σίγουρα, δε θα την πρότεινα σε πρωτάρηδες.

//Τρελό μωρό. Βέβαια μη περιμένεις να κάτσεις πάνω από το συμφωνημένο και δεν είναι για αγαπούληδες. Της αρέσουν και οι δύο ρόλοι, είναι πολύ έξυπνο μουτράκι και έκφυλο. Έδωσα ρέστα όταν την πήρα γιατί έτσι της αρέσει. Έχει φακίδες στα μαγουλάκια της και φορά σιδεράκια, είναι κουκλάκι ζωγραφιστό. Πίπα για σεμινάριο με dp και ρούφηγμα στ' αρχίδια, χάδια, δαγκώματα, περιποιήθηκα την τρυπούλα της για ώρα, έδωσα ρεσιτάλ. Δεν την συστήνω σε μικρά πέη και μυαλά.

//Συμπαθητική περίπτωση. Έκατσα τρεις ώρες αντί για μία με άλλα λόγια χάσαμε την ώρα, η κοπέλα ήταν ενεργοπαθητική. Στο ενεργητικό έχυσε δύο φορές και είχαμε αρκετή χημεία. Αντροφέρνει ώρες ώρες και η φωνή αρκετά μπάσα. Είναι πάνω από 1,80. Ελάχιστα αγγλικά όπως σχεδόν όλες βέβαια. Στα θετικά το καλό σόσιαλ μεταξύ των γύρων με πολλά χάδια και γέλια στο Playstation όπου παίξαμε God of War (αν έπαιζε και PES θα τα είχα δει όλα) και βάζαμε στοιχήματα για το τι θα κάνει ο καθένας αν χάσει (θύμισε μπουκάλα η όλη φάση). Συστήνεται μεν αλλά νομίζω είναι για άγριες καταστάσεις, με μένα βγήκε ντεμί, το πήγαμε σε πιο GFE.

//Η νούμερο ένα φόλα και πρέπει να έχω πάει με 100+ κοπέλες Τρανς. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω τι εννοώ. Καταρχήν στο Instagram της έχει πέσει photoshop και φίλτρα με το κιλό. Από κοντά η τύπισσα είναι πιο άντρας και από άντρα με σκαμμένη μάπα και σπατουλέ μακιγιάζ, όπως δηλαδή η μέση Ελληνίδα σε βραδινή έξοδο. Έκανε αρκετή ώρα να ετοιμαστεί, το WhatsApp της στέλνει κάτι ηλίθια αυτόματα μηνύματα (πραγματικά αυτοί που γράφουν το descr στα προφίλ τους είναι τραγικοί). Υφάκι και στυλάκι που κάνει τις Ελεεινίδες μας να μοιάζουν κυρίες. Βλέπεις αυτό το μπάζο πήγε Παρίσι και Μαδρίτη και νομίζει ότι είναι διεθνές μοντέλο, η πραγματικότητα βέβαια είναι άλλη. Τα λεφτά από πριν με μια άκρως ανάρμοστη κίνηση με το χέρι σα τσουλάκι του δεκάρικου. Μέχρι τώρα έχω πειστεί ότι το ραντεβού θα είναι τραγικό αλλά λέω μια που ήρθες κάτσε και όπου μας πάει (έχει και ένα σασπένς η incoming φόλα). Και εκεί που λέω ότι χειρότερα δε γίνεται, μου φοράει καπότα για στοματικό. Λέω τι κανς μάνα μ, μου λέει ο πούτσος σου κάτι έχει και μου δείχνει ένα σημάδι 0,01 χιλιοστά να ήταν με το ζόρι, και είναι επειδή η Φοντινέλυ του είχε αλλάξει τα φώτα δυο μέρες πριν. Της εξηγώ ότι είναι ηλίθια. Δε καταλαβαίνει και παίρνει ένα ύφος σαν αυτό που πήρε ο Liam Nisson στο The Grey πριν παλέψει με το λύκο. Ξεκινά μια ηλίθια πίπα, εγώ αρχίζω να γελάω, ο πούτσος μου έχει κατεβάσει στόρια από το σκηνικό που μόλις έγινε. Οπότε και ενώ την έχω ένα πεντάλεπτο να ρουφάει την καπότα και έχω λυθεί στα γέλια, με κοιτάει, με βλέπει και με βαράει στο πόδι λέγοντας "wake up". Τι wake up μωρή... βγάζω καπότα, παίρνω το ένα πενηντάρι πίσω και φεύγω. Όποιος πάει είναι άξιος της μοίρας του.

Για άλλες πρόσφατες εμπειρίες θα τα πω συνοπτικά γιατί κουράστηκα και κούρασα.

//Πανέμορφη και ξηγημένη, προτείνεται σε μοντελοκατακτητές όπως ο ονόματα-δε-λέμε και ο συνήθης-ύποπτος-στα-city-tour.

//Δεν μου άρεσε. Την προτείνω σε πρωτάρηδες όμως.

//Δεν πήγα γιατί η κοπέλα δουλεύει με κάρβουνο. Όχι άλλο κάρβουνο.

//Για τη δε Sarah με τα αξύριστα χέρια, τα αποκλειστικά ραντεβού στη Θεσσαλονίκη και τα 250 που ζητάει, γελάω. Βλέπεις η Σάρα έχει μια φίλη την Lisa και η Lisa μου είπε τα πάντα. Εγώ θα σας πω απλά μην πάτε. 

Ευχαριστώ και τον φίλο πιο πάνω που μας είπε για την Emilyxxx γιατί θα πήγαινα αλλά δε μπορώ προχειρότητες άρα έφυγε άκυρο.

Καιρός για αποχή λοιπόν. Για τους συναγωνιστές που αναρωτιούνται πόσο χάλια είμαι από κοντά, είμαι αρκετά κάτω των 30. Σαν μια μικρή παρένθεση, σε περίπτωση που νομίζετε ότι στράβωσε η τάδε επειδή είμαι 70 με αιμορροΐδες.

:bounce-glasses:
μεγάλε για δωσε καμια πληροφορια επιπλέον για miranda potter
ευχαριστω
 

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Μηνύματα
780
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Transakos είσαι εγκυκλοπαιδεια των εν Ελλαδι τρανς, ο Δημητρης Δανικας των αφιχθεντων τρανσφορμερς..στανταρ εισαι  ο Reality που σε ειχαν μπαναρει κ σε ξαναμπαναραν αποτι βλεπω.

Ρε μπουρδελοαντμινς γιατι μπαναρετε τετοια ατομα που βοηθανε εμας τους δυσμοιρους συναγωνιστας γκαυλιαρηδες..

Τετοια ατομα χρειαζεται το σαιτ σας. Να δινουν εγκυρες πληροφοριες κ να τα γραφουν με στυλ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom