Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Patsoulis1971

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2024
Like
64
Πόντοι
0
εχει στο τουιτερ της να τον παιρνει ακαποτο.
Κάνει ακαποτο….εχει ανεβάσει και στο distintas κατά καιρούς ανάλογο βίντεο…βέβαια να πω ότι την έχω πάρει σαν ενεργητικός εγώ τρομερό κωλαρι…ήταν σε μια φάση από πάνω μου γλωσσόφιλα και έπαιζε με τον πουτσο μου και πήγε να τον καβαλήσει έτσι…κρατήθηκα και της είπα για καποτα…αλλά τρομερό κωλαρι σαν παθητικια είναι πολύ καλή
Δεν έχω πηδήξει ποτέ trans, θα ήθελα να δοκιμάσω αλλά όταν διαβάζω πως όλες κάνουν ακάποτα με αποτρέπει από το να δοκιμάσω. Την συγκεκριμένη την είχα βάλει στο μάτι για δοκιμή, διότι είναι όμορφη και έχει κωλάρα, αλλά τώρα που μου είπατε για ακάποτα μου φαίνεται πως δεν θα το επιχειρήσω.

Gecon

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια από τις 2 Αργεντίνες;

Μένουν μαζί (λογικά.. ρώτησα την κάθε μία χωριστά και μου έδωσαν ίδια διεύθυνση στο κέντρο, κοντά Χαρ. Τρικούπη) και μου είπαν 200 ευρώ την μία ώρα και 150 ευρώ την μισή. Μάλιστα η πρώτη δεν δέχτηκε παζάρι στα 100. Αν και φαίνονται καυλιάρικα μωρά, τα 150 μου φαίνονται πολλά.

Τελευταία τροποποίηση:

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
565
Πόντοι
21
Δεν έχω πηδήξει ποτέ trans, θα ήθελα να δοκιμάσω αλλά όταν διαβάζω πως όλες κάνουν ακάποτα με αποτρέπει από το να δοκιμάσω. Την συγκεκριμένη την είχα βάλει στο μάτι για δοκιμή, διότι είναι όμορφη και έχει κωλάρα, αλλά τώρα που μου είπατε για ακάποτα μου φαίνεται πως δεν θα το επιχειρήσω.
Οι μόνες που είμαι σίγουρος ότι δεν κάνουν ακαποτα είναι η Angeles CID, η queen athina και η Elena sunrise

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.539
Πόντοι
1.446

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
565
Πόντοι
21
Και όλη η παρέα της Yara επίσης . Άλλο στις "ταινίες" παλιά...
Πάντως η Καμυ στα βίντεο της στο οφ είναι πάντα με καπότα. Αλλά δεν εμπιστεύομαι Βραζιλιάνες είναι πονηρές

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.539
Πόντοι
1.446

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
709
Πόντοι
361
Γειά σε όλους . Εσείς που έχετε εμπειρία Καμία κάτω από 100€ παίζει? Είχα συναντηθεί με μια σε διαμέρισμα στην Καβάλας αν θυμάμαι καλά πριν χρόνια αλλά δεν θυμάμαι ούτε όνομα. Ασχημούλα ήταν. Με ενδιαφέρει το παιχνίδι όχι παθητικό.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.539
Πόντοι
1.446
Γειά σε όλους . Εσείς που έχετε εμπειρία Καμία κάτω από 100€ παίζει? Είχα συναντηθεί με μια σε διαμέρισμα στην Καβάλας αν θυμάμαι καλά πριν χρόνια αλλά δεν θυμάμαι ούτε όνομα. Ασχημούλα ήταν. Με ενδιαφέρει το παιχνίδι όχι παθητικό.
Μπορείς να παζαρεψεις για 80 ίσως και 70 από ξένες . Ελληνίδες αρκετές . Και τραβελομπούρδελα . Φυλής 99 , Άγκυρας 1

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.539
Πόντοι
1.446
για μενα αν χτυπήσει πάντως δε θα ναι εξαιτιας ακαποτου σεξ κ δεν ξερω κ εγω τι αλλο κάνετε με ολες τις βραζιλιανες που μαζεύτηκαν εδω...

βλέπω και εγώ σε διάφορα βιντεο ακάποτο πρωκτικο σεξ με τις βραζιλιάνες τρανς, τους χυνουν στο στόμα, στον κώλο κλπ...οτι μπορεις να φανταστεις..και αυτά τα δείχνουν σε βιντεο φαντάσου τι κανουν στα κρυφα....δεν μπορω να φανταστω τι θα κουβαλάνε πάνω τους...

Εχω κάνει τρελή έρευνα στο θέμα. Με συνδρομές σε ονλυφανς κλπ κλπ όλες ΜΑ ΟΛΕΣ οι Βραζιλιάνες που έχουμε εδώ κάνουν ακαποτα αβέρτα και το κάνουν και τσάμπα αν τους το πεις. Μου το είχε προτείνει κι εμένα μια.
Και πίπα που θα πάρεις πάλι κολλάς αν πριν γαμαγε το κωλαντερο του άλλου Ακαποτο.
Εκτός αν ρίχνουν φαντα μετά δεν ξέρω

Τα βίντεο είναι οργανωμένες παραγωγές και όχι τυχαίες συναντήσεις με τον υδραυλικό της γειτονιάς. Προβάλουν μια ιδανική κατάσταση και εμείς κ@υλωνουμε και πάμε να το ζήσουμε. Τις περισσότερες φορές λοιπόν τα κλαίμε, αλλά σίγουρα και όλα γίνονται. Ψυχραιμία και ψάξιμο και όλα καλά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

.

Κάνει ακαποτο….εχει ανεβάσει και στο distintas κατά καιρούς ανάλογο βίντεο…βέβαια να πω ότι την έχω πάρει σαν ενεργητικός εγώ τρομερό κωλαρι…ήταν σε μια φάση από πάνω μου γλωσσόφιλα και έπαιζε με τον πουτσο μου και πήγε να τον καβαλήσει έτσι…κρατήθηκα και της είπα για καποτα…αλλά τρομερό κωλαρι σαν παθητικια είναι πολύ καλή
Αυτοί(ές) που το δίνουν ακάποτα κινδυνεύουν κυρίως απο e-colli (ή και άλλα ...) που άν περάσει μέσα απο την ζμπούτσα κάνει ζημιά .

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
172
Πόντοι
0
Μάγκες εσείς σκέφτεστε μόνο το HIV, το να βγάλετε κονδυλώματα στον πάτο σας και μετά να πρέπει να κάνετε καυτηριασμό εκεί το έχετε σκεφτεί τι διαδικασία επίπονη και ντροπιαστική είναι???

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
172
Πόντοι
0
Ειδα κυκλοφορεί ενα ντουετακι, paiva με azevedo
Αυτό το είχα σταμπάρει από την προηγούμενη φορά αλλά πολλά τα λεφτά θα είναι για κασκαντεριλίκι. Δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.539
Πόντοι
1.446
Αυτό το είχα σταμπάρει από την προηγούμενη φορά αλλά πολλά τα λεφτά θα είναι για κασκαντεριλίκι. Δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες.
λογικά 200 το μισάωρο 300 η μία ώρα . Εκτός αν θέλεις και γαλακτοπιτσιλίσματα ή/και χρυσοβροχινοπιτσιλίσματα σαν κάτι μερακλήδες εδω μέσα :vomit:

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
595
Πόντοι
86

Stories

Νέο!