Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.494
Πόντοι
1.446
Επίσκεψη στην KATISHA LEE. Διαχρονική αξία! Πολύ όμορφη και πολύ ενεργητική! Εξαιρετική
σε κάποιες φωτο δεν μοιάζει λιγο με τον Θύμιο που δουλεύει στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς ; Η ειναι οκ ; τιμές ;

Spring.co

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
408
Πόντοι
301
σε κάποιες φωτο δεν μοιάζει λιγο με τον Θύμιο που δουλεύει στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς ; Η ειναι οκ ; τιμές ;
Εμένα μου αρέσει είναι αρκετά σεξυ και βγάζει γούστα. Τιμές τα γνωστά. Από κοντά είναι πιο όμορφη

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.494
Πόντοι
1.446

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.494
Πόντοι
1.446
Καλησπερα, πεσ τα εδω να μαθουμε ολοι πληροφοριες για την εν λογω. Καλο θα κανεις κακο δεν θα κανεις.
70 με παζάρι.Οχι γλωσσοφιλα.Λαστιχενια πίπα.Δεν σηκώθηκε δεν γάμησε . Αυτά.
Πήγα λόγω παζαριού και ομοιότητος με την Ελεονώρα Μελέτη.

Veritas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2022
Κριτικές
10
Like
362
Πόντοι
290
70 με παζάρι.Οχι γλωσσοφιλα.Λαστιχενια πίπα.Δεν σηκώθηκε δεν γάμησε . Αυτά.
Πήγα λόγω παζαριού και ομοιότητος με την Ελεονώρα Μελέτη.
τοσο χαλια? και εγω νομιζα οτι επειδη εχει σεξουλιαρικο σκυλο προσωπο οτι θα δαγκωνει δυνατα.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.494
Πόντοι
1.446
τοσο χαλια? και εγω νομιζα οτι επειδη εχει σεξουλιαρικο σκυλο προσωπο οτι θα δαγκωνει δυνατα.
Αν δεν έκανα παζάρι μπορεί να ήταν καλύτερη , τουλάχιστον δεν ήταν αγενής...
Έχω φάει και φίλες με 100€...

Veritas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2022
Κριτικές
10
Like
362
Πόντοι
290
Αν δεν έκανα παζάρι μπορεί να ήταν καλύτερη , τουλάχιστον δεν ήταν αγενής...
Έχω φάει και φίλες με 100€...
καλα αλίμονο, υπαρχει πραγματικο προβλημα συμπεριφορας στις περισσοτερες που επισκεπτονται την χωρα. Κατι σαν να νομιζουν οτι τους χρωστανε ολοι....

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.494
Πόντοι
1.446
καλα αλίμονο, υπαρχει πραγματικο προβλημα συμπεριφορας στις περισσοτερες που επισκεπτονται την χωρα. Κατι σαν να νομιζουν οτι τους χρωστανε ολοι....
Δεν είμαστε για δοκιμές πλέον.Οτι ξέρουμε ξέρουμε !

ΑΜΑΝ

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
108
Πόντοι
0
Καλησπέρα, αγαπητοί θα μπορούσε κάποιος να μου προσφέρει τα φώτα του σχετικά με την Angelina Costa https://distintas.net/angelina-costa ; εψαξα, αλλά δεν βρήκα κάτι

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
640
Πόντοι
81
Καλησπέρα, έχουμε κάποια πληροφορία για αυτήν;

Σωμα πολυ ψηλη ,καλο πρωσωπο.Βυζαρες κωλαρα, εχει πεσει πολυ χειρουργειο βεβαια. εργαλειο ανυπαρκτο, ουτε καν λογος για στυση.. Ομως μεγαλη ξεπετα, με το ρολοι στο χερι. μολις γραψει το χρονομετρο σε πεταει εξω. Πραγματικα σου δινει τα παπουτσια στο χερι! Ουτε να κατουρησεις δε σ αφηνει. Πολυ κακη συμπεριφορα! απαραδεκτη, ντροπη

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
640
Πόντοι
81
και παμε τωρα στην εγχειρισμενη ξεπετα που βεβαια το κρυβει και λεει pre-op! Περυσι ειχε πολυ καλη διαγωγη αλλα φετος εξοικιωθηκε στο χωρο και κραταγε κι αυτη χρονομετρο. Αμεσως καταλαβα οτι αλλαξε. Αρχισε τα "γρηγορα δεν εχουμε χρονο" , πιπα απαραδεκτη με δοντια. συμετοχη καμμια! Στο τελος μου ανοιξε την πορτα να φυγω και φωναζε ! Δεν ειχα χυσει ακομη.....

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.494
Πόντοι
1.446
για πες! πολυ αντρικο προσωπο εχει!
Τι να πω ; Είναι άντρας ! :2funny:
και παμε τωρα στην εγχειρισμενη ξεπετα που βεβαια το κρυβει και λεει pre-op! Περυσι ειχε πολυ καλη διαγωγη αλλα φετος εξοικιωθηκε στο χωρο και κραταγε κι αυτη χρονομετρο. Αμεσως καταλαβα οτι αλλαξε. Αρχισε τα "γρηγορα δεν εχουμε χρονο" , πιπα απαραδεκτη με δοντια. συμετοχη καμμια! Στο τελος μου ανοιξε την πορτα να φυγω και φωναζε ! Δεν ειχα χυσει ακομη.....

Από πέρυσι την έχω κόψει ως ξεπετα , έγραψα σχόλιο σχετικό αυτές τις μέρες - λόγω των τιμών της - και το διέγραψε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom