Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
443
Πόντοι
21
Μου έχει τύχει να μου ζητήσουν είτε να μπω χωρίς είτε να μπουν χωρίς, χωρίς έξτρα (απλά επειδή γούσταραν ίσως?) και προφανώς έπεσε άκυρο....

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.572
Πόντοι
4.510
Μου έχει τύχει να μου ζητήσουν είτε να μπω χωρίς είτε να μπουν χωρίς, χωρίς έξτρα (απλά επειδή γούσταραν ίσως?) και προφανώς έπεσε άκυρο....
Θέλει προσοχή μην την πατήσεις

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.572
Πόντοι
4.510
Μαλακίες γίνονται αλλά πάντα με προσοχή γιατί και οι καύλες είναι καύλες και κάποιες φορές δε σκεφτόμαστε
Εννοείται Μ έτυχε κ μένα και της λέω βαλε κάποτα

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
547
Πόντοι
21
Όλες οι Βραζιλιάνες εδώ κάνουν ακαποτα. Εμένα μ έχει προτείνει μια και χωρίς λεφτά. Πάω στοίχημα όλες for free το κάνουν

• Like
Αντιδράσεις: RockTh

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.506
Πόντοι
1.446
Όλες οι Βραζιλιάνες εδώ κάνουν ακαποτα. Εμένα μ έχει προτείνει μια και χωρίς λεφτά. Πάω στοίχημα όλες for free το κάνουν
Όχι όλες .Η παρέα της Yara πχ δεν . Μόνο μπορεί λίγο τρίψιμο/ψιλοχώσιμο (λολ) ακάποτο στην είσοδο και μέχρι εκεί. Αλλά και άλλες που έχω πάει στο παρελθόν , μην τσουβαλιάζουμε ...

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
443
Πόντοι
21
Παιδιά τρέξτε να προλάβετε...
Έχει βάλει προσφορά

JustCuriou$

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
160
Πόντοι
0
αμα βρει κανεναν και της τα δωσει μακαρι σε αυτον να χτυπησει το μικρο δακτυλο του ποδιου στην ακρη του κρεβατιου με δυναμη, αυυο μονο

Spring.co

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
408
Πόντοι
301
Επίσκεψη στην KATISHA LEE. Διαχρονική αξία! Πολύ όμορφη και πολύ ενεργητική! Εξαιρετική

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.029
Πόντοι
446
Έχει βάλει προσφορά
Αυστηρά μέχρι 700 δίνω.

Μη μας πουν και κορόιδα...

Veritas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2022
Κριτικές
11
Like
393
Πόντοι
290
Καλήμερα σε όλους, επιθυμώ να κάνω μια παρατήρηση σε ένα φαινόμενο που έχει εμφανιστεί τον τελευταίο χρόνο και αφορά την εγγραφή και κατάθεση πολλαπλών κριτικών από ίδιο άτομο στην ιδία trans. Εκ των προτέρων θα πω ότι δεν με ενδιαφέρει ποιος γράφει τι και για ποια. Το ενδιαφέρον μου αφορά μόνο την δυναμική της πληροφόρησης που έχει αυτό το forum. Εάν κάποιος γράφει τρεις και τέσσερις κριτικές για μια τρανς δεν νομίζω ότι ωφελεί το forum. Η πληροφόρηση δεν θα πρέπει να χάσει τον χαρακτήρα της καθώς έτσι η απαξίωση του forum ειναι δεδομένη. Τελειώνοντας την τροφή για σκέψη θα πω ότι χαίρομαι για τους συναγωνιστές που περνάνε καλά, απλά πιστεύω ότι εγγραφή κριτικής πάνω από δυο φορές δεν εξυπηρετεί κανένα απολύτως σκοπό σχετικό με την απλή πληροφόρηση του forum.

jacktrades

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
21
Από μαζοχισμό στέλνω μηνύματα διερευνητικα για τιμές. Πλέον το στάνταρ είναι 200€ όπως το έχω δει. Σπάνια να σου πουν 150€.
Δεν κάνω παζάρι: Ρωτάω, μου απαντάνε 200€ μια ώρα (συν έξτρα για χύσιμο) ή 150 το μισάωρο, κ τους στέλνω ένα μήνυμα μετά πολλά είναι ,δεν έχω ευχαριστώ.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.506
Πόντοι
1.446
Καλήμερα σε όλους, επιθυμώ να κάνω μια παρατήρηση σε ένα φαινόμενο που έχει εμφανιστεί τον τελευταίο χρόνο και αφορά την εγγραφή και κατάθεση πολλαπλών κριτικών από ίδιο άτομο στην ιδία trans. Εκ των προτέρων θα πω ότι δεν με ενδιαφέρει ποιος γράφει τι και για ποια. Το ενδιαφέρον μου αφορά μόνο την δυναμική της πληροφόρησης που έχει αυτό το forum. Εάν κάποιος γράφει τρεις και τέσσερις κριτικές για μια τρανς δεν νομίζω ότι ωφελεί το forum. Η πληροφόρηση δεν θα πρέπει να χάσει τον χαρακτήρα της καθώς έτσι η απαξίωση του forum ειναι δεδομένη. Τελειώνοντας την τροφή για σκέψη θα πω ότι χαίρομαι για τους συναγωνιστές που περνάνε καλά, απλά πιστεύω ότι εγγραφή κριτικής πάνω από δυο φορές δεν εξυπηρετεί κανένα απολύτως σκοπό σχετικό με την απλή πληροφόρηση του forum.
Μάλλον θα αναφέρεσαι σε μένα .Δεν έχεις άδικο απλώς παρασύρομαι από ενθουσιασμό μερικές φορές και το παρακάνω. Υπόσχομαι συμμόρφωση .:sunglasses:

sweetteaser

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
0
Έχει βάλει προσφορά
777€ την ώρα με ελάχιστο ραντεβού 2 ώρες. Άρα 1554€
Να μας πει κάποιος που πήγε και έδωσε 1550€ αν πήρε ρέστα 1€.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom