Έψαχνα βίντεο με αμάξια στο Google και μου εμφάνισε αυτό
https://www.ashemaletube.com/videos/1091848/bmw-or-mb/. Τελικά έχυσα βλέποντας την αριστερή χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν λέμε «άβυζα αδύνατα αγορίτσια» αυτό εννοούμε; Μήπως και εγώ γουστάρω άντρες;
Φίλοι μου εγώ δεν τα καταλαβαίνω τα: «αγορίτσια», «θηλυκοποιημένοι άντρες», «μη-θηλυκοποιημένοι άντρες», «trans γυναίκες», «cis γυναίκες», «trans άντρες» κ.ο.κ. Λέμε
αρσενικός σκύλος ή
θηλυκή σκύλα, δεν λέμε
άνδρας σκύλος ή
γυναίκα σκύλα. Επίσης, λέμε
άνδρας γιατρός ή
γυναίκα γιατρός, δεν λέμε
αρσενικός γιατρός ή
θηλυκή γιατρός. Το «αρσενικός/θηλυκή» περιγράφει ένα σύνολο
βιολογικών χαρακτηριστικών, ενώ το «άνδρας/γυναίκα» περιγράφει ένα σύνολο
κοινωνικών χαρακτηριστικών. Δεν μας νοιάζει αν ο χειρουργός μας την έχει μεγάλη ή μικρή. Δεν μας νοιάζει αν η χειρουργός μας έχει από φυσικού της μεγάλα βυζιά ή πλάτες αρσιβαρίστα.
Στο γαμήσι τι ενδιαφέρει έναν στρέιτ;
Γαμήσι για αναπαραγωγή και οικογένεια: Γυναίκα με θηλυκή βιολογία
Γαμήσι για την καύλα: Γυναίκα με θηλυκή βιολογία
ή/και γυναίκα με *μικτή βιολογία
*Στις τραβεστί η βιολογία του σώματος δείχνει το ένα κομμάτι (αρσενικό). Η νευροβιολογία του εγκεφάλου δείχνει το άλλο κομμάτι (θηλυκό).
Έτσι πιστεύω είμαστε δίκαιοι. Ούτε αδικούμε τον τυπά που είδε μια γκομενάρα και αργότερα έμαθε ότι εκεί κάτω κρυβόταν επίσης η αρχιδιά με το ματζαφλάρι, ούτε αδικούμε τον τυπά που απλά δεν τον ενδιαφέρει ότι υπάρχει εκεί κάτω η αρχιδιά, ούτε τον τυπά που γουστάρει γυναίκες αλλά την βρίσκει με το ματζαφλάρι στον κώλο —εξάλλου λίγοι είναι αυτοί που τους δάχτυλώνει η γκόμενα τους ή που τους το χώνει με στραπ ον;—, ούτε αδικούμε αυτούς που γουστάρουν τις πιο στεγνές ή με τα μικρά βυζιά γυαναίκες, ούτε αδικούμε τις τραβεστί που δεν νιώθουν άντρες, ούτε αδικούμε τις γυναίκες.
Καλά γαμήσια!