Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.474
Πόντοι
1.446
Μη γράφεις μαλακίες. Άλλο να μην τη γουστάρεις, άλλο να τη μειώνεις. Και όμορφη είναι (αν αρέσκεται κάποιος στις νταρντάνες) και πραγματικό τανκ στο κρεβάτι.
Και νταρντανες γουστάρω και μαλακίες γράφω , έχεις δει τις φωτογραφίες της που είναι κανονικές ;Τι σχέση έχουν με τις φωτοσοπαρισμένες που είναι ξάπλα κλπ Επειδή εσύ γουστάρεις άντρες και όχι τρανς πήγαινε...λολ

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.003
Πόντοι
446
Επειδή έχω πάει στα γράφω.

Γενικά, είσαι τέρμα απόλυτος στα γραφόμενά σου. Όποια δε σου αρέσει, δεν αξίζει, το έχουμε εμπεδώσει...

Επειδή εσύ γουστάρεις άντρες και όχι τρανς

Καλά, έχεις σπάσει κάθε κοντέρ μαλακίας...

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.474
Πόντοι
1.446

Γενικά, είσαι τέρμα απόλυτος στα γραφόμενά σου. Όποια δε σου αρέσει, δεν αξίζει, το έχουμε εμπεδώσει...

Καλά, έχεις καταρρίψει κάθε κοντέρ μαλακίας...
Ποτέ δεν είπα ότι όσες δεν μου αρέσουν δεν αξίζουν και είναι πολλές αυτές .Το κοντέρ εφόσον μας πηδάνε και τον παίζουμε το εχουμε σπάσει όλοι . Εσύ δεν εισαι που γουστάρεις άβυζα αδύνατα αγορίτσια ;
Τι το παίζεις τώρα ; Αντρακλας ;λολ ρε συ

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.003
Πόντοι
446
Μα, ακριβώς το αντίθετο. Εσύ είσαι που μάλλον αδυνατείς να συνειδητοποιήσεις πως σου αρέσουν (και) οι άντρες όπως σε όλους εδώ μέσα.

Άκου "γουστάρεις άντρες και όχι τρανς"... Δλδ γουστάρεις άντρες και όχι... άντρες.

Ό,τι να'ναι.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.701
Πόντοι
456
Μα, ακριβώς το αντίθετο. Εσύ είσαι που μάλλον αδυνατείς να συνειδητοποιήσεις πως σου αρέσουν (και) οι άντρες όπως σε όλους εδώ μέσα.

Άκου "γουστάρεις άντρες και όχι τρανς"... Δλδ γουστάρεις άντρες και όχι... άντρες.

Ό,τι να'ναι.
όχι ρε φίλε, δεν μας αρέσουν σε όλους εδώ μέσα ΚΑΙ οι άντρες

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.701
Πόντοι
456

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
462
Πόντοι
21

Καλά, έχεις σπάσει κάθε κοντέρ μαλακίας...
Απλά χάνεις τον χρόνο σου, προσωπικά δεν λαμβάνω καν υπόψιν τα post του στα thread... δεν έχουμε ποτε σε αντιπαράθεση αλλα επειδή τυχαίνει να διαβαζω ολα των τρανς σου λεω με βεβαιότητα οτι το καραβι σαλπαρε

vhs45544

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Αυτη η εμα μοσκαρντινι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει. δυο επιπεδα πανω απο ολες αυτες που ερχονται εδω ελλαδα. πανηψηλη αλλα αυτα ειναι γουστα. αν ζητανε αλλες 200 την ωρα καλα κανει και ζηταει τα διπλα η "κοπελα". μαζι με Ts Emy Lee ειναι οι καλυτερες που εχω δει στο ονλυ και σε βιντεο.

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.003
Πόντοι
446
Απλά χάνεις τον χρόνο σου, προσωπικά δεν λαμβάνω καν υπόψιν τα post του στα thread... δεν έχουμε ποτε σε αντιπαράθεση αλλα επειδή τυχαίνει να διαβαζω ολα των τρανς σου λεω με βεβαιότητα οτι το καραβι σαλπαρε

¯\_(ツ)_/¯

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.474
Πόντοι
1.446

Ό,τι να'ναι.
Μου αρέσουν (προφανώς) οι θηλυκοποιημένοι άντρες δηλ. τρανς. Άτριχα με ενισχυμένα βυζιά και κώλους, χείλια λάγνα και όμορφα ή/και έκδηλα πρόσωπα.
Επίσης δεν κερδίζω τίποτα απ' αυτά που γράφω, είναι ένα απ' τα χόμπυ μου .
Are you talking to me ?Με ακολουθούν εδώ μέσα δεν ακολουθώ επειδή γράφω αυτά που πιστεύω χωρίς να λέω ότι κατέχω την μία και μόνη αλήθεια . Αν εμένα το καράβι μου σάλπαρε το δικό σου έπεσε σε ξέρα ;
Εγώ γράφω τις απόψεις μου και κάποιοι που με διαβάζουν με έχουν ευχαριστήσει κιόλας για τις συμβουλές μου.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.474
Πόντοι
1.446
θα θελα να ξερα ποιός είναι αυτός ο παπάρας ο αγαπούλας που πάει και τα καρφώνει ότι λέμε στις τρανς κι έρχονται μετά να ζητήσουν το λόγο... ας τα διάλα ρε βλάκες
Νόμιζα πως δεν έχει σημασία ότι κι αν γράφουμε εδώ άλλωστε και εγώ που γράφω εδώ αυτό πιστεύω αλλά τελικά φαίνεται πως διαμορφώνουμε τάσεις ;!
Αν είναι έτσι να διαμορφώσουμε και τις τιμές...
Αγαπούληδες πολλοί και εγώ επίσης δεν το αρνούμαι και αν κάποιος γράφει θετικά για κάποια "κοπέλα" που συμπαθώ της το λέω. Όπως επίσης αν κάποιος γράψει κάτι πολύ αρνητικό θα τους το πω ώστε να το λάβουν υπόψιν τους για να βελτιώσουν τυχόν λάθη, συμπεριφορές ή δεν ξέρω κι εγώ τι...

νηστεύσας

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
42
Πόντοι
0
Ποτέ δεν είπα ότι όσες δεν μου αρέσουν δεν αξίζουν και είναι πολλές αυτές .Το κοντέρ εφόσον μας πηδάνε και τον παίζουμε το εχουμε σπάσει όλοι . Εσύ δεν εισαι που γουστάρεις άβυζα αδύνατα αγορίτσια ;
Τι το παίζεις τώρα ; Αντρακλας ;λολ ρε συ
Έψαχνα βίντεο με αμάξια στο Google και μου εμφάνισε αυτό https://www.ashemaletube.com/videos/1091848/bmw-or-mb/. Τελικά έχυσα βλέποντας την αριστερή χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν λέμε «άβυζα αδύνατα αγορίτσια» αυτό εννοούμε; Μήπως και εγώ γουστάρω άντρες; :grin:

Φίλοι μου εγώ δεν τα καταλαβαίνω τα: «αγορίτσια», «θηλυκοποιημένοι άντρες», «μη-θηλυκοποιημένοι άντρες», «trans γυναίκες», «cis γυναίκες», «trans άντρες» κ.ο.κ. Λέμε αρσενικός σκύλος ή θηλυκή σκύλα, δεν λέμε άνδρας σκύλος ή γυναίκα σκύλα. Επίσης, λέμε άνδρας γιατρός ή γυναίκα γιατρός, δεν λέμε αρσενικός γιατρός ή θηλυκή γιατρός. Το «αρσενικός/θηλυκή» περιγράφει ένα σύνολο βιολογικών χαρακτηριστικών, ενώ το «άνδρας/γυναίκα» περιγράφει ένα σύνολο κοινωνικών χαρακτηριστικών. Δεν μας νοιάζει αν ο χειρουργός μας την έχει μεγάλη ή μικρή. Δεν μας νοιάζει αν η χειρουργός μας έχει από φυσικού της μεγάλα βυζιά ή πλάτες αρσιβαρίστα.

Στο γαμήσι τι ενδιαφέρει έναν στρέιτ;
Γαμήσι για αναπαραγωγή και οικογένεια: Γυναίκα με θηλυκή βιολογία
Γαμήσι για την καύλα: Γυναίκα με θηλυκή βιολογία ή/και γυναίκα με *μικτή βιολογία

*Στις τραβεστί η βιολογία του σώματος δείχνει το ένα κομμάτι (αρσενικό). Η νευροβιολογία του εγκεφάλου δείχνει το άλλο κομμάτι (θηλυκό).

Έτσι πιστεύω είμαστε δίκαιοι. Ούτε αδικούμε τον τυπά που είδε μια γκομενάρα και αργότερα έμαθε ότι εκεί κάτω κρυβόταν επίσης η αρχιδιά με το ματζαφλάρι, ούτε αδικούμε τον τυπά που απλά δεν τον ενδιαφέρει ότι υπάρχει εκεί κάτω η αρχιδιά, ούτε τον τυπά που γουστάρει γυναίκες αλλά την βρίσκει με το ματζαφλάρι στον κώλο —εξάλλου λίγοι είναι αυτοί που τους δάχτυλώνει η γκόμενα τους ή που τους το χώνει με στραπ ον;—, ούτε αδικούμε αυτούς που γουστάρουν τις πιο στεγνές ή με τα μικρά βυζιά γυαναίκες, ούτε αδικούμε τις τραβεστί που δεν νιώθουν άντρες, ούτε αδικούμε τις γυναίκες.

Καλά γαμήσια!

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.003
Πόντοι
446
Αριστερά είναι η γκραζιέλι σίλβα. Πολυεργαλείο, αλλά έβαλε βυζιά στο μεταξύ.

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
157
Πόντοι
0
Έψαχνα βίντεο με αμάξια στο Google και μου εμφάνισε αυτό https://www.ashemaletube.com/videos/1091848/bmw-or-mb/. Τελικά έχυσα βλέποντας την αριστερή χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν λέμε «άβυζα αδύνατα αγορίτσια» αυτό εννοούμε; Μήπως και εγώ γουστάρω άντρες; :grin:

Φίλοι μου εγώ δεν τα καταλαβαίνω τα: «αγορίτσια», «θηλυκοποιημένοι άντρες», «μη-θηλυκοποιημένοι άντρες», «trans γυναίκες», «cis γυναίκες», «trans άντρες» κ.ο.κ. Λέμε αρσενικός σκύλος ή θηλυκή σκύλα, δεν λέμε άνδρας σκύλος ή γυναίκα σκύλα. Επίσης, λέμε άνδρας γιατρός ή γυναίκα γιατρός, δεν λέμε αρσενικός γιατρός ή θηλυκή γιατρός. Το «αρσενικός/θηλυκή» περιγράφει ένα σύνολο βιολογικών χαρακτηριστικών, ενώ το «άνδρας/γυναίκα» περιγράφει ένα σύνολο κοινωνικών χαρακτηριστικών. Δεν μας νοιάζει αν ο χειρουργός μας την έχει μεγάλη ή μικρή. Δεν μας νοιάζει αν η χειρουργός μας έχει από φυσικού της μεγάλα βυζιά ή πλάτες αρσιβαρίστα.

Γαμήσι για την καύλα: Γυναίκα με θηλυκή βιολογία ή/και γυναίκα με *μικτή βιολογία

*Στις τραβεστί η βιολογία του σώματος δείχνει το ένα κομμάτι (αρσενικό). Η νευροβιολογία του εγκεφάλου δείχνει το άλλο κομμάτι (θηλυκό).

Έτσι πιστεύω είμαστε δίκαιοι. Ούτε αδικούμε τον τυπά που είδε μια γκομενάρα και αργότερα έμαθε ότι εκεί κάτω κρυβόταν επίσης η αρχιδιά με το ματζαφλάρι, ούτε αδικούμε τον τυπά που απλά δεν τον ενδιαφέρει ότι υπάρχει εκεί κάτω η αρχιδιά, ούτε τον τυπά που γουστάρει γυναίκες αλλά την βρίσκει με το ματζαφλάρι στον κώλο —εξάλλου λίγοι είναι αυτοί που τους δάχτυλώνει η γκόμενα τους ή που τους το χώνει με στραπ ον;—, ούτε αδικούμε αυτούς που γουστάρουν τις πιο στεγνές ή με τα μικρά βυζιά γυαναίκες, ούτε αδικούμε τις τραβεστί που δεν νιώθουν άντρες, ούτε αδικούμε τις γυναίκες.

Καλά γαμήσια!
Φίλε μπερδεμένα τά'χεις στο μυαλό σου και γιαυτό γράφεις εντελώς ακατάληπτα. Μην ψάχνεις άλλοθι στην βιολογία γιατί απλώς δεν υπάρχει! Just follow your dick, όπως ο γιώργος ή ο daeva που απλώς ακομπλεξάριστα, κάνουν την κάβλα τους

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.003
Πόντοι
446
θα θελα να ξερα ποιός είναι αυτός ο παπάρας ο αγαπούλας που πάει και τα καρφώνει ότι λέμε στις τρανς κι έρχονται μετά να ζητήσουν το λόγο... ας τα διάλα ρε βλάκες

Η φάση είναι πιο πιπεράτη απ' όσο φαντάζεσαι. Είχα κλήση μέσα στην άγρια νύχτα απ' το νούμερό της στην Αυστραλία [εκεί υποτίθεται (;) πως βρίσκεται αυτή τη στιγμή] να μη λέω ψέματα σχετικά με την ταρίφα της. Σε ερώτησή μου πώς έχει το νούμερό μου μού ανέφερε πως μας έχει όλους φακελωμένους καθότι γαμεί υψηλά ιστάμενο πολιτικό (εδώ δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω - Isabella, hi, in case you're reading this; kisses).

The plot thickens...

PS προς τον αγαπούλη της: σοβαρέψου μωρέ μαλάκα. Ντροπή. Κι εμείς τον παίρνουμε, αλλά δε σερνόμαστε στα πατώματα. Πόσο πιο κάτω, βρε ανύπαρκτε;

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.474
Πόντοι
1.446

Καλά γαμήσια!
Ευχαριστούμε για τις ευχές και αντευχομαστε.
Τα φύλα είναι δύο για να μην λέμε και μαλακίες.Η Βιολογία δεν ψεύδεται.Φυσικα υπάρχουν και μεταλλάξεις αλλά είναι η εξαίρεση.
Απλώς μας αρέσει να μας γαργαλανε από πίσω άτομα που έχουν την ωραία ή έστω την έκφυλη εμφάνιση γυναίκας και όχι του Μήτσου με το πράσινο πηγούνι.
Όλα παίζουν βεβαίως .
That's all folks !

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.474
Πόντοι
1.446
Η φάση είναι πιο πιπεράτη απ' όσο φαντάζεσαι. Είχα κλήση μέσα στην άγρια νύχτα απ' το νούμερό της στην Αυστραλία [εκεί υποτίθεται (;) πως βρίσκεται αυτή τη στιγμή] να μη λέω ψέματα σχετικά με την ταρίφα της. Σε ερώτησή μου πώς έχει το νούμερό μου μού ανέφερε πως μας έχει όλους φακελωμένους καθότι γαμεί υψηλά ιστάμενο πολιτικό (εδώ δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω - Isabella, hi, in case you're reading this; kisses).

The plot thickens...

PS προς τον αγαπούλη της: σοβαρέψου μωρέ μαλάκα. Ντροπή. Κι εμείς τον παίρνουμε, αλλά δε σερνόμαστε στα πατώματα. Πόσο πιο κάτω, βρε ανύπαρκτε;
Εφόσον έχεις πάει μαζί της σίγουρα θα έχει το νούμερό σου . WhatsApp you know ?
Εγώ που έχω αλλάξει μερικές φορές sim οι επαφές υπάρχουν διότι αποθηκεύονται σε κάποιο email μου.

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.003
Πόντοι
446
Εφόσον έχεις πάει μαζί της σίγουρα θα έχει το νούμερό σου . WhatsApp you know ?
Εγώ που έχω αλλάξει μερικές φορές sim οι επαφές υπάρχουν διότι αποθηκεύονται σε κάποιο email μου.
Προφανώς, I know.

Από εκεί και πέρα, είναι και θέμα να κάνει το 1+1=2 και να ταυτίσει το νούμερο με όποιον ποστάρει εδώ μέσα.

Η ουσία του θέματος είναι ο γελοίος που έσπευσε να κελαηδήσει στα καπάκια, προκειμένου να πάρει το "μπράβο" απ' τον έρωτα της ζωής του. Μια ματιά να ρίξει κανείς στους χρόνους των ποστς αρκεί. No-lifers.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom