Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χρωματος τρικουαζ, η σφραγιδα !!!ντόπιο με σφραγίδα! ελεγμένο και με πιστοποίηση!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι μωρο εισαι? εγχωριο η αλοδαπο?
τυπε εσυ εχεις ορεξη για κουβεντολοι....και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιι...Προφανώς δεν είμαι η Έλενα-Βιβή (-είμαι ο eparxiotis5 και είμαι καλά). Όμως η ερώτησή σου, μού δίνει το έναυσμα να πω δυο πράγματα:
1) Ξέρεις πολλές αλλοδαπές να εκφράζονται με τα στρωτά-σωστά ελληνικά που χρησιμοποιεί η Έλενα-Βιβή; Εγώ πάντως, όχι. Σε κάθε περίπτωση, αν συνευρεθείς μαζί της, θα καταλάβεις αμέσως ότι είναι ελληνίδα.
2) Σε ένα πιο γενικό επίπεδο (και ανεξάρτητα από την περίπτωση που συζητάμε εδώ), έχει σημασία τόσο μεγάλη η εθνικότητα της κοπέλας όταν περνάμε καλά μαζί της;

επιτελους!απο τον ανταγωνισμο θα βγουμε κερδισμενοι!γεια σου βιβαρα βιζαρουυυυυυυυυυυ![]()
![]()
![]()
πελαγισια η ιχθυοτροφειου?.....ντόπιο με σφραγίδα! ελεγμένο και με πιστοποίηση!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Για πελαγίσια φαίνεταιπελαγισια η ιχθυοτροφειου?.....![]()
Νομίζεις μούρη μου! Εσένα που σ' αρέσει πωπουδάκι πάλι τα ίδια θα πλερώσεις!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλανιαρα πελαγισια !!!πελαγισια η ιχθυοτροφειου?.....![]()
greek army?.....Ε, αφού γράφει παραπάνω "σύνηθες", αντί για "συνήθες", δική μας είναι. Να περνάτε καλά. 29 + 1 και νύχτωσε.
Αλανιαρα πελαγισια !!!
Αψογος, εχω ψαρεψει και εγω, την ιδια ζαργανογοργονα !!! ;) ;) ;)Ζαργάνα...τσιπούρα..μελανούρι
ή
γενικώς...γοργόνα?
Πάντως μετά από μια πολύ (σύντομη) ματιά(κατά το ψαριά) ...γράφει καλά, που λένε και οι γραμματιζούμενοι..γενικώς και ειδικώς( το..δεύτερο είναι για τους...ψαράδες)
Αψογος, εχω ψαρεψει και εγω, την ιδια ζαργανογοργονα !!! ;) ;) ;)
να υποθέσω οτι οι φωτό ειναι αρχαίες ε?Eiναι και εξαιρετικη, σε αυτο που κανει !!!
να υποθέσω οτι οι φωτό ειναι αρχαίες ε?
το στήθος είναι μικρό
σωστά?

το στήθος είναι μικρό
σωστά?
Oι φωτό που είναι στην αγγελία κακιασμένε είναι πέρυσι Αύγουστο! Νοέμβριο έκανα το στήθος!
το στήθος είναι μικρό
σωστά?