Eiναι και εξαιρετικη, σε αυτο που κανει !!!
εριξε τις τιμες .. ενδιαφερον !
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Eiναι και εξαιρετικη, σε αυτο που κανει !!!
Kαι τωρα αυτη ειναι 29?
Ναι ρε συ φιλαρακο, 30 αντε 32 !!!Kαι τωρα αυτη ειναι 29?
Μαρτυριαρα μου εσυ !!!έλα μπήκα στα 30! Να πω ό, τι η τιμή αναφέρεται σε απλό πρόγραμμα όσες φορές χωρίς anal πια, με anal πάλι 150.
:-* :-*
[
quote author=apoc link=topic=64847.msg3794010#msg3794010 date=1337353163]
Kαι τωρα αυτη ειναι 29?
Ναι ρε συ φιλαρακο, 30 αντε 32 !!!
Χωρις χιουμορ και υπονοουμενα !!!
OK αλλα που την βρισκουμε?Τηλ δεν εχει...Ναι ρε συ φιλαρακο, 30 αντε 32 !!!
Χωρις χιουμορ και υπονοουμενα !!!
100 το μισαωρο καταργηθηκε?έλα μπήκα στα 30! Να πω ό, τι η τιμή αναφέρεται σε απλό πρόγραμμα όσες φορές χωρίς anal πια, με anal πάλι 150.
:-* :-*
[
quote author=apoc link=topic=64847.msg3794010#msg3794010 date=1337353163]
Kαι τωρα αυτη ειναι 29?
Οχι ρε φιλαρακι !!!,... καλά, καντα 35 +....
Στειλτης μηνυμα !!! ;) ;) ;)OK αλλα που την βρισκουμε?Τηλ δεν εχει...
ολοκληρο λινκ εχει βαλει στην αγγελια...OK αλλα που την βρισκουμε?Τηλ δεν εχει...
,... καλά, καντα 35 +....
100 το μισαωρο καταργηθηκε?
,... καλά, καντα 35 +....
Του τα ειπα και εγω !!!Είσαι υπερβολικός. Εχω συνευρεθεί με την Ελένα-Βιβή (παρεπιπτόντως πέρασα θαυμάσια), και η εντύπωση που απόκομισα για την ηλικία της είναι συμβατή εξ' ολοκλήρου με όσα δηλώνει η ίδια.
Μιση ωρα μαζι σου μωρο μου, ειναι σαν νηστικος με οδοντογλυφιδα !!!Ισχύει φουλ πρόγραμμα μισής ώρας 100 ευρώ, δηλ με anal.

αυτό μαναράκι το βγάζουν οι πικρόχολοι και κυκλοφορεί, το έχω ακούσει, και το έχουνε βγάλει κάποιες ανεξάρτητες 40 άρες! άμα θες σου δείχνω και ταυτότητα! συν του ό, τι φαίνομαι 27-28 απ' ότι μου λένε! χα χα!
ποιες εννοεις?![]()
τι μωρο εισαι? εγχωριο η αλοδαπο?αυτό μαναράκι το βγάζουν οι πικρόχολοι και κυκλοφορεί, το έχω ακούσει, και το έχουνε βγάλει κάποιες ανεξάρτητες 40 άρες! άμα θες σου δείχνω και ταυτότητα! συν του ό, τι φαίνομαι 27-28 απ' ότι μου λένε! χα χα!

τι μωρο εισαι? εγχωριο η αλοδαπο?