Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δεν πειραζει καλο το πισωκινητοη βιβη εβαλε φωτο απο λακομπα 2 3 και 4 παρτε και τη φωτο λακομπα 1 μονο που δεν ειναι η βιβη!!sorry!!
Αυτες η κοκκινες γοβες καποια μου θυμιζουν που ομως τωρα εχει αλλο χρωμα μαλλιωνη βιβη εβαλε φωτο απο λακομπα 2 3 και 4 παρτε και τη φωτο λακομπα 1 μονο που δεν ειναι η βιβη!!sorry!!
η βιβη εβαλε φωτο απο λακομπα 2 3 και 4 παρτε και τη φωτο λακομπα 1 μονο που δεν ειναι η βιβη!!sorry!!
μη μου πεις οτι κι αυτη ειναι δικη σου :-* :-*κι αυτή δεν πρέπει να είναι o κώλος της Βιβή! sorry!
μη μου πεις οτι κι αυτη ειναι δικη σου :-* :-*
κι αυτή δεν πρέπει να είναι o κώλος της Βιβή! sorry!

μαρικα η τρελοκοτσιδου.πολυ μ αρεσειΥes! It' me Katina...e....Marika!
Αυτες η κοκκινες γοβες καποια μου θυμιζουν που ομως τωρα εχει αλλο χρωμα μαλλιων

alpula παλι βλακειες γραφεις και αστηρικτα πραγματα ..... Διαβαζε τουλαχιστον πριν εκτεθεις βλακωδως !!!!!!!!!!!!!!!!!σου ειπα εγω να με υποστηριξεις?
ρε οτι θελετε λετε εδω μεσα?
σου ζητησα εγω κατι τετοιο?
εγω ειπα οτι ολοι εσεις που υποστηριζετε την Βιβη δεν εχετε ουτε μια κριτικη,δεν εχετε συνεισφερει ποτε στο forum δεν εχετε δωσει ουτε μια βοηθεια εδω μεσα!
Υ.Γ το μεγαλο κειμενο δεν το διαβασα καν οπως ουτε αυτα που εβαζε ο "μακαριτης" ο jesper
καύλα είσαι τουμπανάκι....
πρίαμο ερχεσαι?
και το κωλίτης, μέλι 

Έρχεται, έρχεται φίλε !! και ναι είναι τούμπανο...και το κωλίτης, μέλι
Έλενα, καυλιάρα μου, την επόμενη φορά θα το πάμε μέχρι τέλους ... ;)![]()
καλησπερα κουκλα!:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πάντως δεν μπορώ να πωΈρχεται, έρχεται φίλε !! και ναι είναι τούμπανο...και το κωλίτης, μέλι
Έλενα, καυλιάρα μου, την επόμενη φορά θα το πάμε μέχρι τέλους ... ;)![]()
Αναμονη μισθου!!!!

πάντως δεν μπορώ να πω
δεν βαριόνται με τίποτα...
όλο φρεσκαδούρες
χααχαχαχαχχα
δεν είναι κακό...
πώς το λέγανε; στον καθρέφτη μου κοιτιέμαι και από μόνος μου αγαπιέμαι
πάντως δεν μπορώ να πω
δεν βαριόνται με τίποτα...
όλο φρεσκαδούρες
χααχαχαχαχχα
δεν είναι κακό...